Jump to content

vicnaum

Экзамен по польскому языку на гражданство

Recommended Posts

53 минуты назад, Yaremko сказал:

Вітаю!

Я здавав в Edu&More Варшава, так від них ні мейла з відповіддю на питання про результати не отримав, так вчора дзвонив - не знають нічого - комісія ще не затвердила (((

До кінця вересня всі результати вже будуть, принаймні цей висновок роблю з тієї інформації яку маю по перегляду своїх певних джерел інформації, перша Варшава вже пішла, від завтра думаю вже почнуться мейли з інших шкіл... ІМХО звичайно, хто його знає..)

ЗДАВ!!!

Реєстрація самостійно без додаткових курсів які запевняють місце на екзамені;

Що допомогло здати:

5 років в Польщі, спілкування в офісі виключно польською, англійською;

Тести з офіційної сторінки - тут і тут;

Книжка „Polski do słuchania”;

Впевненість в своїх силах)));

Всім успіхів - віра в себе і наполеглива праця (бажання вивчити польську мову) дадуть результат!

2021-09-27_14h04_41.png.9f35f5b6c181a95c4830fcc327703eb2.png

• Like 1

В мене щось подібне...)

Poniżej podajemy dokładną punktację z poszczególnych części Państwa egzaminu:

Rozumienie ze słuchu  27,5p. ( 92%)

Rozumienie tekstów pisanych  29p. ( 97%)

Pisanie  22,5p. ( 75%)

Poprawność gramatyczna  28,25p. ( 94%)

Mówienie  37,75p. (94 %)

Так само без підготовки, за пісанє думав взагалі провал буде, а ні, 75 цілих нашкріб...)

Хто знає, скільки років діє цей сертифікат?
У мене зараз є цей сертифікат В1 + карта сталого побуту.

Як можна використати дані документи на користь?

Edited by Chuvak

1 час назад, Chuvak сказал:

Хто знає, скільки років діє цей сертифікат?

Кажуть, що найкраще шукати питання на мові до якої питання відноситься. Ти ба! Виявляється, відповідь є на сайті який ми прочитали багато разів перед тим як йти на екзамен з мови. Як же ми могли цю відповідь не побачити, коли ще тільки готувалися до екзамену?

Як можна використати

Давайте погуглимо разом, у нас же є сертифікат на рівні В1 і ми можемо зв"язати 7 слів разом польскою. Ти дивись тільки, виявляється ми бачили цю інформацію сотні разів коли готувалися до здачі екзамену. Як ми тільки могли це забути?  

карта сталого побуту

Спробуємо найпростіший запит, можливо нам це допоможе? Ми ж маємо карту поляка, а це значить, що польську мову ми плекаємо, знаємо як мінімум на рівні С1 і ми знаємо польську культуру, законодавство та устрій Польщі краще за громадян Польщі.

Edited by emigrant007
  • Thanks 1
  • Haha 3

3 часа назад, acvitus сказал:

А когда? И где сдавали?

У всіх по різному, хто на початку листопада дістав (Варшава), хто в середині (я 15.11 в Бєльсько-Бялій), хтось ще чекає, наскільки чув, Катовіце вроді як тиждень тому тільки получили. Але процентів 95 шкіл вже видали всім сертифікати. Чи Ви здавали і ще не отримали і тому питаєте?

50 минут назад, roman2005 сказал:

У всіх по різному, хто на початку листопада дістав (Варшава), хто в середині (я 15.11 в Бєльсько-Бялій), хтось ще чекає, наскільки чув, Катовіце вроді як тиждень тому тільки получили. Але процентів 95 шкіл вже видали всім сертифікати. Чи Ви здавали і ще не отримали і тому питаєте?

Так, ще не отримали. Здавали в Варшаві в Lingua Nova.

13 минут назад, acvitus сказал:

Так, ще не отримали. Здавали в Варшаві в Lingua Nova.

Дивлюсь в групі на ФБ пишуть що вже отримали, а як це Ви не отримали? Ви їм писали?

Не там глянув, це за майський екзамен...)

Але з того що я зрозумів то вони з майського почали розсилку в кінці вересня?! Це якийсь треш... Не можу Вам підказати, пройдіться по групі в ФБ...  https://www.facebook.com/groups/2069473160018293

Edited by roman2005
  • Like 1

1 час назад, roman2005 сказал:

Дивлюсь в групі на ФБ пишуть що вже отримали, а як це Ви не отримали? Ви їм писали?

Не там глянув, це за майський екзамен...)

Але з того що я зрозумів то вони з майського почали розсилку в кінці вересня?! Це якийсь треш... Не можу Вам підказати, пройдіться по групі в ФБ...  https://www.facebook.com/groups/2069473160018293

Щиро дякую. Телефонувала в листопаді 2 рази, відповідали, що як тільки... Спробую ще раз

5 минут назад, acvitus сказал:

Щиро дякую. Телефонувала в листопаді 2 рази, відповідали, що як тільки... Спробую ще раз

Я б їх бомбив через день... Я 16 листопада вже на громадянство подав а Ви ще чекаєте... У нас правда була можливість взяти довідку з деканату що здав екзамен, так і не знаю чи би прийняли, бо день перед візитом в уженд приїхали сертифікати (15 приїхали, 16 забрав і подав доки)

45 минут назад, acvitus сказал:

Телефонувала в листопаді 2 рази, відповідали, що як тільки...

Я в NOWA і до університету писав через день і лякав законодавством. Сумніваюсь, що це допомогло, але свої оцінки я дізнався на тиждень раніше ніж всі інші, а диплом забрав першим. 

На мою думку, що якщо нічого не вимагати, то нічого і не отримаєте. 

В 10.12.2021 в 7:30 PM, acvitus сказал:

https://www.facebook.com/groups/2069473160018293/posts/2807015926264009 Починають розсилку...

Получил письмо с информацией о результате ноябрьского экзамена. Сдавал в Политехнике Варшавской.

Проверяйте почту, к вам тоже скоро прийдет письмо с результатом :)