Перейти к содержанию



Chuvak

Чемодан
  • Публикаций

    489
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    7

Chuvak стал победителем дня 15 января

Chuvak имел наиболее популярный контент!

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

Chuvak's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

61

Репутация

  1. Не засмучуйтесь, проблема не у вас. Це лотерея - пощастить наступного разу.
  2. Ми понад 2 роки чекаємо на карту побиту для дружини. Хочемо влітку поїхати у відпустку. Звісно, що в Польщі сидіти все літо - тупо. Візу зробити теж не дуже виходить, бо для цього треба їхати в Україну. Скажіть, будь ласка, чим ризикує дружина, якщо поїде на відпочинок на авто в межах ЄС, маючи лише печатку про те, що здала доки на карту побиту і свою попередню карту (прострочену).
  3. https://www.pravda.com.ua/news/2024/04/25/7453012/ Білорусь заборонила білорусам отримувати паспорти закордоном: "США засудили указ самопроголошеного президента Білорусі щодо заборони отримання паспортів громадянами цієї країни за кордоном, назвавши це «каральним» заходом, який суперечить обов’язкам режиму перед власним народом" Україна заборонила українцям отримувати паспорти закордоном: "США поважає право уряду України визначати свою політику"
  4. https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3758496-derzdep-nazvav-karalnim-ukaz-lukasenka-so-zaboronae-vidacu-pasportiv-bilorusam-za-kordonom.html
  5. Ну, в кінці серіалу "Слуга Народу" що було? Всі принесли на майдан свої статки і скинули в загальну купу. Йдемо по серіалу По сценарію, вкінці всі своє цінне майно здамо Дивитись з 2:23:50
  6. Я думаю, що вони таку ситуацію створили до середини літа, коли почне діяти новий закон. І це зроблено для того, щоб до літа люди собі не повиготовляли документи. А влітку все повернеться, як було, але зі змінами: хочеш паспорт - обнови дані в ТЦК чи ел.кабінеті. Виглядає недолуго, але вже як є. Зеленський тут ні при чім Це все "погані бояри" в обличчі Кулеби
  7. Простіше всім анулювати паспорти, мотивувавши питанням державної безпеки: ніби-то ворог отримав доступ до кліше та друкарок існуючих паспортів, тому треба випустити нову серію. І під таким соусом подати потребу всім отримати новий паспорт - вже в Україні. Ласкаво просимо по новий паспорт.
  8. А цей документ дозволяє отримати нову карту побиту? Як довести неможливість отримання паспорта своєї країни?
  9. Тобто, типовий приклад такий: чоловік, який живе в США має там сім’ю та кредити, не має власності в Україні. Він повинен купити квиток на літак в Європу, а потім ще їхати автобусом з Європи в Україну. Далі повинен приїхати по паспорт в Україну і взяти готель на час очікування паспорта. Далі з цим паспортом він повинен не змогти виїхати додому, а лише після закінчення війни, можливо. Це повинно дати йому мотивацію якомога швидше піти в ЗСУ і якнайшвидше відвоювати Крим, щоб отримати дозвіл на виїзд дододому? Такий план у нашої влади?
  10. Так, друзям теж сказали, щоб вони йшли в консульство та їхали в Україну. Нахамили їв в Уженді у Варшаві. Що цікаво - жінці відмовили в заміні прав і послали в консульство
  11. А хіба поляки не чекають якийсь певний час на відповідь і, якщо її немає, не замінюють?
  12. Народ, давайте спробуємо без емоцій і домислів, а лише по фактажу..
  13. Я не думаю, що все так погано, бо якщо людина живе закордоном, то її в іншу країну "за шкварку" не притягнуть. Не має бути все так погано. Принаймні, наш омбудсмен каже, що закон +- ОК написаний.
  14. Якщо ви проживаєте на ПМП закордоном, і в Україні не маєте нічого, крім батьків чи родичів, тоді логічно було би щоб держава створила можливість вам відвідувати ваших батьків і повернутись на своє ПМП. Це людяно і логічно. А як вийде - побачимо. Враховуючи, що відклали в довгий ящик питання ротації, коли військові не можуть побачитись з сім’єю, то ймовірно, що до питання такої групи людей, як ті, що виїхали на ПМП, ще не скоро дійде. На разі, це питання не врегульоване, а людей в даній ситуацій мільйони, які бояться заїхати в країну, куди є вхід і з якої немає виходу.
×
×
  • Создать...