MartyMarty Опубликовано Среда в 15:28 Жалоба Опубликовано Среда в 15:28 55 minutes ago, Chuvak said: Так. Якщо є вже сім'я громадян, то мені здається, що висока ймовірність підключення чоловіка чи дружини в їхнє спільне громадянство. Мне не помогло даже учитывая остальные заслуги Цитата
sampl Опубликовано Среда в 16:43 Жалоба Опубликовано Среда в 16:43 1 hour ago, MartyMarty said: Мне не помогло даже учитывая остальные заслуги Все так - гражданство не является каким-то решающим фактором, если вы не известный спортсмен, актер, писатель, врач - это реальная лотерея с совсем небольшими шансами Цитата
Chuvak Опубликовано Среда в 17:52 Жалоба Опубликовано Среда в 17:52 2 часа назад, MartyMarty сказал: Мне не помогло даже учитывая остальные заслуги Напевне, рандом спрацював так. Але чому не дати громадянство дружині громадянина? Щоб вони не були одним цілим? Уявляю, які це проблеми для розвитку сімейних відносин вносить. В ми собі поставили умову: отримає дружина громадянство, то купимо тут житло. А ні - їдемо далі і інвестуємо ці кошти в іншу країну. Цитата
Krakuska Опубликовано Среда в 18:08 Жалоба Опубликовано Среда в 18:08 13 минут назад, Chuvak сказал: Напевне, рандом спрацював так. Але чому не дати громадянство дружині громадянина? Щоб вони не були одним цілим? Уявляю, які це проблеми для розвитку сімейних відносин вносить. В ми собі поставили умову: отримає дружина громадянство, то купимо тут житло. А ні - їдемо далі і інвестуємо ці кошти в іншу країну. Ставити ультиматуми не найкращий спосіб отримати бажане. А якщо чоловік чи дружина поляк, то громадянство можна гарантовано отримати через Воєводу. Хоча у чоловіка користувача Lenka цей аргумент спрацював і у Президента . Цитата
Lenka Опубликовано Среда в 19:16 Жалоба Опубликовано Среда в 19:16 1 час назад, Krakuska сказал: Ставити ультиматуми не найкращий спосіб отримати бажане. А якщо чоловік чи дружина поляк, то громадянство можна гарантовано отримати через Воєводу. Хоча у чоловіка користувача Lenka цей аргумент спрацював і у Президента . Так у нас спрацювало , але на момент подачи вньоску для чоловіка нашому шлюбу було 19 років і ще 2 дітей котрі теж вже мали громадянство. Я думаю що в цьому теж є різниця . Свіже подружжя чи вже трохи з пробігом 🤣 2 1 Цитата
Rusiksun Опубликовано вчера в 14:58 Жалоба Опубликовано вчера в 14:58 22 hours ago, sampl said: Все так - гражданство не является каким-то решающим фактором, если вы не известный спортсмен, актер, писатель, врач - это реальная лотерея с совсем небольшими шансами интересно бы увидеть статистику по донорам крови, пока тут был только один кейс и положительный Цитата
Sviatlana Опубликовано 11 часов назад Жалоба Опубликовано 11 часов назад (изменено) В 16.07.2025 в 4:33 PM, Chuvak сказал: Так. Якщо є вже сім'я громадян, то мені здається, що висока ймовірність підключення чоловіка чи дружини в їхнє спільне громадянство. а вот и нет), у меня и муж, и сын - граждане; в браке 19 лет; своя квартира; в Польше я 8 лет; второе высшее я получала в Польше. И мое дело в канцелярию пошло 19-12-2023. И тишина... Изменено 11 часов назад пользователем Sviatlana Цитата
Maria Опубликовано 11 часов назад Жалоба Опубликовано 11 часов назад 21 minutes ago, Sviatlana said: а вот и нет), у меня и муж, и сын - граждане; в браке 19 лет; своя квартира; в Польше я 8 лет; второе высшее я получала в Польше. И мое дело в канцелярию пошло 19-12-2023. И тишина... Но ответа ещё нет? Цитата
Pontificus Опубликовано 9 часов назад Жалоба Опубликовано 9 часов назад 1 hour ago, Sviatlana said: а вот и нет), у меня и муж, и сын - граждане; в браке 19 лет; своя квартира; в Польше я 8 лет; второе высшее я получала в Польше. И мое дело в канцелярию пошло 19-12-2023. И тишина... Но не отказ же. Поэтому рано делать выводы Цитата
Stalemol Опубликовано 7 часов назад Жалоба Опубликовано 7 часов назад 3 hours ago, Sviatlana said: а вот и нет), у меня и муж, и сын - граждане; в браке 19 лет; своя квартира; в Польше я 8 лет; второе высшее я получала в Польше. И мое дело в канцелярию пошло 19-12-2023. И тишина... А вы пробывали писать в канцелярию на электронную почту? Узнать дошло ваше дело вообще до них. Я помню тут кто-то давно писал, что тоже очень долго ждали, потом написали в канцелярию и им сказали что их дело будет передано на подпись в ближайшее время и извинились за долгое ожидание. Цитата