Orbit Posted August 9, 2020 Report Posted August 9, 2020 Добрый день! Уже несколько месяцев пытаюсь записаться в электронную очередь в консульство Украины в Кракове для подачи документов на загранпаспорт. Независимо от выбранной даты и времени из предложенных вариантов, результат всегда один и тот же: «Нажаль, обраний Вами час щойно був заброньований іншим відвідувачем. Спробуйте обрати інший час або день». Получалось ли у кого-то зарегистрироваться? Что я делаю не так? Звонил в консульство - морозятся. Писал email на qms@mfa.gov.ua - тишина. Заранее спасибо за подсказку! Quote
emigrant007 Posted August 9, 2020 Report Posted August 9, 2020 5 часов назад, Orbit сказал: Что я делаю не так? На якому кроці у вас помилка? Мене без проблем https://online.mfa.gov.ua/ пропустило на 2-й крок на дату 7 вересня (і там була купа вільних слотів на подачу закордонного паспорту). 1 Quote
Orbit Posted August 9, 2020 Author Report Posted August 9, 2020 5 минут назад, emigrant007 сказал: (і там була купа вільних слотів на подачу закордонного паспорту) Проблема возникает на последнем шаге, после ввода имени, телефона и email система мне говорит, что "Нажаль, обраний Вами час щойно був заброньований іншим відвідувачем...". Перебираю все доступные слоты, результат один и тот же - обраний Вами час щойно був заброньований іншим відвідувачем... :( Quote
pandaPL Posted August 9, 2020 Report Posted August 9, 2020 Orbit, я спостерігаю таку саму поведінку веб-сайту як і ви... після заповнення форми на наступному кроці повідомлення "Нажаль, обраний Вами час щойно був заброньований іншим відвідувачем..." Така ситуація триває вже більше місяця, технічна команда сайту ніяк не реагує на скарги Якщо ви хочете стати на тимчасовий облік у консульстві, то, за даних обставин, можна подати документи звичайною поштоюhttps://krakow.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/konsulskij-oblik/timchasovij-konsulskij-oblik/podacha-dokumentiv-za-poserednictvom-poshti Quote -- Від Еквадору до Німеччини один крок <noindex>facebook.com/andriy.panas</noindex>
emigrant007 Posted August 9, 2020 Report Posted August 9, 2020 2 минуты назад, pandaPL сказал: Якщо ви хочете стати на тимчасовий облік у консульстві, то, за даних обставин Він хоче виготовити закордонний паспорт Quote
pandaPL Posted August 11, 2020 Report Posted August 11, 2020 Ну що ж.... дехто рекомендує пробувати "ловити" вільну дату рівно о 12 ночі... Також, нещодавно консульський відділ у Варшаві запровадив можливіть резервації дати подачі документів через електронну пошту. Можливо, консульский відділ у Кракові незабаром теж піде слідом своїх колег з Варшави. Quote -- Від Еквадору до Німеччини один крок <noindex>facebook.com/andriy.panas</noindex>
Orbit Posted August 12, 2020 Author Report Posted August 12, 2020 16 часов назад, pandaPL сказал: дехто рекомендує пробувати "ловити" вільну дату рівно о 12 ночі Дякую! Спробую в такий спосiб. Quote
chernigov Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 2 месяца пытаюсь найти дату для заверения доверенности - безрезультатно. Краков. Quote
Kontras Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 2 часа назад, chernigov сказал: 2 месяца пытаюсь найти дату для заверения доверенности - безрезультатно. Краков. Вот прямо сейчас показывает что есть свободная дата на 25е августа - попробуйте Quote
Orbit Posted August 15, 2020 Author Report Posted August 15, 2020 Спасибо большое за информацию. Вот прямо сейчас попробовал: «Наразі вільні слони відсутні...» Quote
Kontras Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 (edited) 2 минуты назад, Orbit сказал: Спасибо большое за информацию. Вот прямо сейчас попробовал: «Наразі вільні слони відсутні...» Речь шла о заверении доверенности, а не об оформлении загранпаспорта. Edited August 15, 2020 by Kontras Quote
Orbit Posted August 16, 2020 Author Report Posted August 16, 2020 В общем, слотов ЕЩЁ не было в 01:30. Не выдержал, пошёл спать. Утром в 05:20 их УЖЕ не было. В ФБ кто-то написал, что появились в 02:00 и в 02:01 закончились. 1 Quote
Orbit Posted August 23, 2020 Author Report Posted August 23, 2020 Ровно в 02:00:00 UTC появляются слоты, в 02:00:15 сервер "подвисает" и в 02:00:25 уже выдает "Нажаль, обраний Вами час щойно був заброньований..." Quote
pandaPL Posted September 1, 2020 Report Posted September 1, 2020 Консульство у Кракові повідомляє, що з 01 вересня 2020 року видача виготовлених закордонних паспортів вже відбувається без попередньої реєстрації. Графік видачі документів наступний: Понеділок: 14:00-15:00;Вівторок: 14:00-15:00;Середа: 14:00-15:00;Четвер: видача паспортів не здійснюється;П’ятниця: 14:00-15:00. Під час візиту для отримання паспорта необхідно пред’явити довідку про виготовлення паспорта або попередній закордонний паспорт (у випадку заміни паспорта попередній вилучається). Консульство нагадує, що паспорт готовий до видачі в установі лише за наявності статусу «ПРИБУВ ДО ЗДУ» в системі перевірки стану оформлення паспорта. Тому варто його перевірити перед візитом до адмінбудівлі. Quote -- Від Еквадору до Німеччини один крок <noindex>facebook.com/andriy.panas</noindex>
Gasha Posted January 4, 2021 Report Posted January 4, 2021 Добрый день! Уже третий месяц безрезультатно пробую записать сына на загранпаспорт. Либо нет свободных слотов, либо обрабатывает запрос на 3 этапе бесконечно (что даже чаще в последнее время). Пробовала с разных браузеров, устройств. Тех поддержка ответила, что у них все работает, записывайтесь через сайт. У кого то есть положительный опыт записи на загран? Краков Quote
helentochka Posted January 4, 2021 Report Posted January 4, 2021 (edited) 29/12 были места на 30/12, успешно прошла регистрацию и сдала доки на паспорт. Ради интереса заглянула 2/01 на сайт: были места на 4/12 (5 шт) и шахматкой на 2-3 дня в неделю на месяц январь. Так что места бывают, нужно регулярно проверять и быстро реагировать. Зараз на 2/02 два місця є. На 10-35 і 10-40. Edited January 4, 2021 by helentochka Quote
Gasha Posted January 7, 2021 Report Posted January 7, 2021 helentochka Мне тоже показывает, что места есть, и я многратно заполняла форму. Только вот на третьем, последнем этапе потверждения система обрабатывает запрос бесконечно Quote
helentochka Posted April 7, 2021 Report Posted April 7, 2021 Питання таке: яку електрону чергу треба займати подачі документів для оформлення постійного перебування за кордоном? Quote
dwarf Posted September 30, 2021 Report Posted September 30, 2021 (edited) Доброго дня, за 6 місяців спливає термін дії моєго закордонного паспорту, і я вже тиждень намагаюся впіймати вільну дату у консульствах - насамперед у Кракові (бо мешкаю у Вроцлаві, маю тут часовий побит), але також у Гданську, Варшаві і Люблині. На жаль, не вдається. Як ви вважаєте, чи є сенс далі ловити дату у консульствах, чи треба просто їхати до України? Я маю постійну реєстрацію на окупованих територіях - чи зможу оформити закордонній паспорт не за місцем прописки, а десь у Києві чи Львові? Не був в Україні вже 10 років, і не знаю, які там зараз реалії щодо заміни закордонного паспорту. Боюся приїхати до України і застрягти там у якості безхатченка, якщо із оформленням паспорту будуть проблеми, а польські прикордонники не вустять мене до Польщі через те, що термін дії закордонного паспорту менший за 6 місяців.. Звертатися до "посередників" у Польщі не хотілося б, щоб не надавати свої особисті дані шахраям. Може, є ще якісь варіанти, як достучатися до консулатів? Може, хтось має свіжий досвід у подібній справі? Дякую за поради! Edited September 30, 2021 by dwarf Quote
Davidoff Posted September 30, 2021 Report Posted September 30, 2021 1 час назад, dwarf сказал: Доброго дня, за 6 місяців спливає термін дії моєго закордонного паспорту, і я вже тиждень намагаюся впіймати вільну дату у консульствах - насамперед у Кракові (бо мешкаю у Вроцлаві, маю тут часовий побит), але також у Гданську, Варшаві і Люблині. На жаль, не вдається. Як ви вважаєте, чи є сенс далі ловити дату у консульствах, чи треба просто їхати до України? Я маю постійну реєстрацію на окупованих територіях - чи зможу оформити закордонній паспорт не за місцем прописки, а десь у Києві чи Львові? Не був в Україні вже 10 років, і не знаю, які там зараз реалії щодо заміни закордонного паспорту. Боюся приїхати до України і застрягти там у якості безхатченка, якщо із оформленням паспорту будуть проблеми, а польські прикордонники не вустять мене до Польщі через те, що термін дії закордонного паспорту менший за 6 місяців.. Звертатися до "посередників" у Польщі не хотілося б, щоб не надавати свої особисті дані шахраям. Може, є ще якісь варіанти, як достучатися до консулатів? Може, хтось має свіжий досвід у подібній справі? Дякую за поради! Звісно, простіше поїхати до України. Паспорт можна оформити в будь-якому місті. За наявної карти побиту немає вимоги щодо терміну дії паспорта при в'їзді до Польщі, лише щоб був дійсний в день перетину кордону. Щодо реєстрації на окупованих територіях, в теорії не повинно бути проблем, лише рекомендують мати побільше додаткових документів: https://ukraina.pasport.org.ua/services/passport 1 Quote
dwarf Posted October 1, 2021 Report Posted October 1, 2021 (edited) Дякую! А чи зможу я, офіційно мешкаючи у Вроцлаві, оформити закордонний паспорт у Гданську? Теріторіально нас, вроцлав'ян, ніби має обслуговувати генконсульство у Кракові. Питаю, бо сьогодні вранці мені вдалося записатися на вільну дату у Гданську я записався, але не впевнений, що це має сенс.. Edited October 1, 2021 by dwarf Quote
Davidoff Posted October 1, 2021 Report Posted October 1, 2021 17 минут назад, dwarf сказал: Дякую! А чи зможу я, офіційно мешкаючи у Вроцлаві, оформити закордонний паспорт у Гданську? Теріторіально нас, вроцлав'ян, ніби має обслуговувати генконсульство у Кракові. Питаю, бо сьогодні вранці мені вдалося записатися на вільну дату у Гданську я записався, але не впевнений, що це має сенс.. Так, писали, що віднедавна можна в будь-якому консульстві. Але чекати на паспорт довго, до півроку навіть. Quote
dimak Posted October 1, 2021 Report Posted October 1, 2021 Паспорта не привязаны к консульскому округу, так что всегда можно было делать где получится. У них срок 3 месяца на изготовление (в законе ли это прописано или в инструкциях, не знаю) и они в него вкладываются. За последние годы делал 6 паспортов в Польше. 2 из них сразу после локдауна в прошлом мае. Один этим летом. Всегда делают в 3месячный срок (точнее паспорт делается за неделю две, остальное время довозится в Польшу). Главное чтобы на руках были все необходимые документы, переводы, копии. 1 Quote
Yuna Posted October 2, 2021 Report Posted October 2, 2021 С учетом того как часто наши ездят в Украину, то как по мне, паспорт в консульстве - разве-что для ребенка имеет смысл, ибо при адекватном планировании, зная что паспорту жить еще два года/год - можно в ДП документ сделать срочный (за 5 или за 7 рабочих дней), и это будет дешевле и быстрее чем через консульство. Quote Мой маленький недо-блог: http://blog.mail4yuna.tk/ Публикую, иногда, всякую всячину о легализации и просто полезности.