Jump to content

Black_Sunrise

Ужонд Воевудский Во Вроцлаве.

Recommended Posts

Posted

Добрый день. Сколько сейчас в среднем ожидание на личную подачу при бронировании визита через wizitaduwpl?

Posted
6 часов назад, Jaroslaw сказал:

Добрый день. Сколько сейчас в среднем ожидание на личную подачу при бронировании визита через wizitaduwpl?

Привіт, 3 місяці, як вказано на сайті. Я теж думав, що це вони з запасом кажуть..

Posted

В годах 18-20 для сокращения сроков подачи (хотя сроки были поменьше, чем сейчас) люди подавашись в делегатурах. Потом Ковид и все обнулилось, а теперь опять делегатуры выручают. 

• Like 1
Posted
В 5/7/2025 в 4:46 PM, Carlos сказал:

В годах 18-20 для сокращения сроков подачи (хотя сроки были поменьше, чем сейчас) люди подавашись в делегатурах. Потом Ковид и все обнулилось, а теперь опять делегатуры выручают. 

Допомагає з подачою, але не з розглядом справи, так як я чув, що ці документи делегатури відправляються у Вроцлав для розгляду.

Posted

Привіт! Підкажіть, будь ласка, скільки зараз реально чекають на Карту Сталого Побиту у Вроцлаві? Офіційно вказано 6 місяців, але яка ситуація насправді? Хто скільки вже чекає на відповідь? 🙂

Posted

Доброго дня,у кого на даний момент інспектор Romana Blachuta,як вона розглядає справи?буду вдячна за відповідь