Krakuska Опубликовано Суббота в 21:18 Жалоба Опубликовано Суббота в 21:18 5 минут назад, costam сказал: На nadanie можна будь які документи додавати, тому якщо документи на uznanie до воєводи, а wniosek до президента, то цілком імовірно його до президента і відправлять Коли я подавалася на nadanie з відповідним wnioskiem , інспектор першою справою перепитав, чи може по роках перебування я можу податися до wojewody. То ж це треба дуже всім постаратися, щоб відправити не те і не туди. Цитата
Lenka Опубликовано вчера в 08:57 Жалоба Опубликовано вчера в 08:57 11 часов назад, emigrant007 сказал: Я теж саме за це. За те, щоб не читати явну нісенітницю. Не знаю, скільки ви на форумі, але я вже достатньо начитався тверджень, які не мали під собою жодних підстав, а потім, сторінок через 10-20 виявлялося, що людина подалася взагалі не на те, не туди... Добре хоч, все відбувалося в Польщі. Хоча не виключаю можливості, що з таким підходом і про іншу країну можна згадати. А всі інші, потім, будують свої знання не некомпетентності окремих "дописувачів" які пишуть відверту ахінею. Я на форумі з 20.01 2020 року і якщо ви почитаєте інфо за ті роки , то побачите що не було такої нетерпимості один до одного . А відносно ахінеї , то завжди варто перевіряти інфо. Навіть з уженду воевудського часами приходять листи з відвертою ахінею і теж приходиться перевіряти і потім боротися з ними. Але ще раз скажу що цей форум поміг мені отримати громадянство для всієї моєї родини 2 Цитата
Artur24 Опубликовано 23 часа назад Жалоба Опубликовано 23 часа назад Добрый день, сталкивался ли кто то с проблемой, когда заказываешь данные в реестре (obywatelstwo - aktualne i historyczne), и выдает вот такую ошибку? Раньше все хорошо работало Цитата
Krakuska Опубликовано 21 час назад Жалоба Опубликовано 21 час назад Ооооо,возможно обвновляюь иенформацию Про такую ошибку вижу первый раз, но раньше перед сменой граждансива был прочерк . А вы когда и в каком воеводстве подавали? Цитата
MartyMarty Опубликовано 20 часов назад Жалоба Опубликовано 20 часов назад Добрый вечер. Я правильно понимаю, если податься на наданне и выехать из страны - это в рамках разумного? Знаю, что люди получали гражданство через наданне уже не живя в стране. В законе про это ничего не сказано. Понятно, что можно выехать и потом податься через амбасаду, но на месте быстрее. Спасибо Цитата
Sviatlana Опубликовано 10 часов назад Жалоба Опубликовано 10 часов назад В 5.12.2025 в 4:29 PM, ElliAp сказал: Мені казала інспектор, коли справа потрапляє до канцелярії, це означає, що доки вже перевірили, з ними ок. І канцелярія тільки децидує Можливо у Svitlany родичів термін паспорту скінчився, тому і просили дослати Але інспектор молода і не компетентна, то ж це може і не правда так и есть, в течение рассмотрения(или несрассмотрения) паспорт закончился Цитата