Krakuska Опубликовано Суббота в 21:18 Жалоба Опубликовано Суббота в 21:18 5 минут назад, costam сказал: На nadanie можна будь які документи додавати, тому якщо документи на uznanie до воєводи, а wniosek до президента, то цілком імовірно його до президента і відправлять Коли я подавалася на nadanie з відповідним wnioskiem , інспектор першою справою перепитав, чи може по роках перебування я можу податися до wojewody. То ж це треба дуже всім постаратися, щоб відправити не те і не туди. Цитата
Lenka Опубликовано 15 часов назад Жалоба Опубликовано 15 часов назад 11 часов назад, emigrant007 сказал: Я теж саме за це. За те, щоб не читати явну нісенітницю. Не знаю, скільки ви на форумі, але я вже достатньо начитався тверджень, які не мали під собою жодних підстав, а потім, сторінок через 10-20 виявлялося, що людина подалася взагалі не на те, не туди... Добре хоч, все відбувалося в Польщі. Хоча не виключаю можливості, що з таким підходом і про іншу країну можна згадати. А всі інші, потім, будують свої знання не некомпетентності окремих "дописувачів" які пишуть відверту ахінею. Я на форумі з 20.01 2020 року і якщо ви почитаєте інфо за ті роки , то побачите що не було такої нетерпимості один до одного . А відносно ахінеї , то завжди варто перевіряти інфо. Навіть з уженду воевудського часами приходять листи з відвертою ахінею і теж приходиться перевіряти і потім боротися з ними. Але ще раз скажу що цей форум поміг мені отримати громадянство для всієї моєї родини 2 Цитата
Artur24 Опубликовано 5 часов назад Жалоба Опубликовано 5 часов назад Добрый день, сталкивался ли кто то с проблемой, когда заказываешь данные в реестре (obywatelstwo - aktualne i historyczne), и выдает вот такую ошибку? Раньше все хорошо работало Цитата
Krakuska Опубликовано 4 часа назад Жалоба Опубликовано 4 часа назад Ооооо,возможно обвновляюь иенформацию Про такую ошибку вижу первый раз, но раньше перед сменой граждансива был прочерк . А вы когда и в каком воеводстве подавали? Цитата
MartyMarty Опубликовано 3 часа назад Жалоба Опубликовано 3 часа назад Добрый вечер. Я правильно понимаю, если податься на наданне и выехать из страны - это в рамках разумного? Знаю, что люди получали гражданство через наданне уже не живя в стране. В законе про это ничего не сказано. Понятно, что можно выехать и потом податься через амбасаду, но на месте быстрее. Спасибо Цитата