Перейти к содержанию

Dariush

Гражданство через решение президента Польши

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
5 минут назад, costam сказал:

На nadanie можна будь які документи додавати, тому якщо документи на uznanie до воєводи, а wniosek до президента, то цілком імовірно його до президента і відправлять 

Коли я подавалася на nadanie з відповідним wnioskiem , інспектор першою справою перепитав, чи може по роках перебування я можу податися до wojewody. 

То ж це треба дуже всім постаратися, щоб відправити не те і не туди. 

Опубликовано
11 часов назад, emigrant007 сказал:

Я теж саме за це. За те, щоб не читати явну нісенітницю. Не знаю, скільки ви на форумі, але я вже достатньо начитався тверджень, які не мали під собою жодних підстав, а потім, сторінок через 10-20 виявлялося, що людина подалася взагалі не на те, не туди... Добре хоч, все відбувалося в Польщі. Хоча не виключаю можливості, що з таким підходом і про іншу країну можна згадати. А всі інші, потім, будують свої знання не некомпетентності окремих "дописувачів" які пишуть відверту ахінею. 

Я на форумі з 20.01 2020 року і якщо ви почитаєте інфо за ті роки , то побачите що не було такої нетерпимості один до одного .

А відносно ахінеї , то завжди варто перевіряти інфо. Навіть з уженду воевудського часами приходять листи з відвертою ахінею і теж приходиться перевіряти і потім боротися з ними. 
Але ще раз скажу що цей форум поміг мені отримати громадянство для всієї моєї родини 

Опубликовано

Добрый вечер. Я правильно понимаю, если податься на наданне и выехать из страны - это в рамках разумного? 

Знаю, что люди получали гражданство через наданне уже не живя в стране. В законе про это ничего не сказано. Понятно, что можно выехать и потом податься через амбасаду, но на месте быстрее. Спасибо 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...