Перейти к содержанию

iceboyz

Manitoba Provincial Nominee Program / Иммиграция В Манитобу

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
41 minutes ago, Starcrafter said:

Чоловіку подаватись на брідж перміт на основі номінації за умови наявності номеру файлу або з листом підтримки від провінції, Вам на відкритий перміт. Вимог до пейстабів там не буде.

А ще краще подайте на CUEAT. І безкоштовно, і швидко, на три роки ще і на грошову допомогу будете претендувати.

Зрозуміла, дякую!

Опубликовано
3 hours ago, Starcrafter said:

Чоловіку подаватись на брідж перміт на основі номінації за умови наявності номеру файлу або з листом підтримки від провінції, Вам на відкритий перміт. Вимог до пейстабів там не буде.

А ще краще подайте на CUEAT. І безкоштовно, і швидко, на три роки ще і на грошову допомогу будете претендувати.

А підкажіть , будь ласка, ще таке

Чоловік працює у Warehouse і він переживає, що як ми подамось на CUEAT йому не можна буде працювати поки він не отримає от цей extension. Наскільки я розумію, переживати немає за що, тому що в нього ще валідний Open work permit. 
І ще є побоювання що відправлять здавати медичний екзамен і він теж не зможе працювати поки не отримає результати медицини. 
Короче кажучи, все зводиться до того , щоб от цей процес на подання CUAET не повпливав на роботу, тому що нам от місяць допрацювати і на PR подаватись , не хочеться натупити 

Опубликовано
2 hours ago, Nataly said:

А підкажіть , будь ласка, ще таке

Чоловік працює у Warehouse і він переживає, що як ми подамось на CUEAT йому не можна буде працювати поки він не отримає от цей extension. Наскільки я розумію, переживати немає за що, тому що в нього ще валідний Open work permit. 
І ще є побоювання що відправлять здавати медичний екзамен і він теж не зможе працювати поки не отримає результати медицини. 
Короче кажучи, все зводиться до того , щоб от цей процес на подання CUAET не повпливав на роботу, тому що нам от місяць допрацювати і на PR подаватись , не хочеться натупити 

Як тільки ви подалися на новий статус, за вами зберігається попередній статус (робочий). до моменту рішення по новій заявці.
По медицині, якщо ви її здавали раніше, і не виїжджали за межі Канади на 6+ місяців за раз, то ваша медицина дійсна.

Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license

Опубликовано
3 minutes ago, Micellangelo said:

Як тільки ви подалися на новий статус, за вами зберігається попередній статус (робочий). до моменту рішення по новій заявці.
По медицині, якщо ви її здавали раніше, і не виїжджали за межі Канади на 6+ місяців за раз, то ваша медицина дійсна.

Дякую, заспокоїли)))

Опубликовано
20 hours ago, Nataly said:

Дякую, заспокоїли)))

Підтверджую усе що всі вам вже розказали. Подавайтесь усією сім'єю якомога скоріше. Правила міняються постійно, і не можна гаяти часу.

Russia is a terrorist state!

Опубликовано (изменено)

Підкажіть, будь ласка, таку річ. 
Подаємось з чоловіком на EOI Manitoba, і там потрібно вказати досвід роботи.
Чоловік в Україні працював як ФОП тобто приватним підприємцем і має книжку видатків (написана від руки). Є інвойси але на 11 місяців тільки, тому що решта інвойсів успішно лишились на його корпоративній пошті, доступу до якої в нього немає.

В  нього є дані в Дії але там вказано тільки з якого по який рік він був ФОП-ом, реєстраційний номер і відсоток , який він сплачував. 

Чи вказувати нам це як повноцінний досвід в Україні і чи буде достатньо перекласти ту книгу доходів? 
Чи можливо ще щось потрібно буде? 

Изменено пользователем Nataly
Опубликовано
1 hour ago, Nataly said:

Чоловік в Україні працював як ФОП тобто приватним підприємцем і має книжку видатків (написана від руки). Є інвойси але на 11 місяців тільки, тому що решта інвойсів успішно лишились на його корпоративній пошті, доступу до якої в нього немає.

В  нього є дані в Дії але там вказано тільки з якого по який рік він був ФОП-ом, реєстраційний номер і відсоток , який він сплачував. 

Чи буде цього достатньо? 
Ми наразі на етапі подачі на EOI набираємо 426 балів з 1000. Чи ок подаватись з такими балами далі? 

Опубликовано
15 hours ago, Nataly said:

Чи вказувати нам це як повноцінний досвід в Україні і чи буде достатньо перекласти ту книгу доходів? 
Чи можливо ще щось потрібно буде? 

Це непоганий початок, але щоб підтвердити саме досвід того що він робив (професія), я б зв'язався з клієнтами і взяв у них відгуки про роботу та проекти, які він з робив.
Якщо є акти виконаних робіт теж додавайте.

Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license

Опубликовано
17 minutes ago, Micellangelo said:

Це непоганий початок, але щоб підтвердити саме досвід того що він робив (професія), я б зв'язався з клієнтами і взяв у них відгуки про роботу та проекти, які він з робив.
Якщо є акти виконаних робіт теж додавайте.

З клієнтами немає можливості зв*язатись, тому що він працював в customer support німецький ринок, тому там варіант або інвойсами підтверджувати або навіть не знаю як тоді. 
В компанії і керівництво змінилось, виходить що ніяк? 

Опубликовано

Інвойси теж непоганий варіант. Але це все треба звісно розбирати, в залежності від того що там записано.
Суть в тому щоб довести що ви робили певну роботу. Не менше 30 год в тиждень (в середньому), і що ваша робота передбачала такі-то обов'язки

Опубликовано
12 minutes ago, Micellangelo said:

Інвойси теж непоганий варіант. Але це все треба звісно розбирати, в залежності від того що там записано.
Суть в тому щоб довести що ви робили певну роботу. Не менше 30 год в тиждень (в середньому), і що ваша робота передбачала такі-то обов'язки

я зрозуміла, дякую!

Опубликовано

Ще маю таке питання.
Ми засабмітили заявку на EOI вчора, я неправильно зрозуміла питання What is your country of residence? і вказала Україна, але має бути Канада.
Чи можна мені після корегування завки знову ресабмітнути ту ж саму заявку? 
Після оновлення інформації бачу лише , що можна сабміт зробити
https://prnt.sc/BegXWz4_pYrx 

Опубликовано
5 hours ago, Nataly said:

Ще маю таке питання.
Ми засабмітили заявку на EOI вчора, я неправильно зрозуміла питання What is your country of residence? і вказала Україна, але має бути Канада.
Чи можна мені після корегування завки знову ресабмітнути ту ж саму заявку? 
Після оновлення інформації бачу лише , що можна сабміт зробити
https://prnt.sc/BegXWz4_pYrx 

Ні цій же сторінці вже нічого не робіть. Зробіть lougout і зайдіть до системи знову. Якщо там є десь пункт на кшалт "Edit Your Application", то зробіть це. Якщо ні, то напишіть їм листа, вкажіть свої дані та напишіть що саме вказали невірно та що потрібно змінити в апплікації. Коротко та чітко пишіть.

Опубликовано (изменено)
1 hour ago, MartinEden said:

Ні цій же сторінці вже нічого не робіть. Зробіть lougout і зайдіть до системи знову. Якщо там є десь пункт на кшалт "Edit Your Application", то зробіть це. Якщо ні, то напишіть їм листа, вкажіть свої дані та напишіть що саме вказали невірно та що потрібно змінити в апплікації. Коротко та чітко пишіть.

Написала їм, вони сказали, щоб у розділі ELIGIBILITY виправити інформацію. 
Але я не розумію чи я буду в пулі з виправленими балами, тому що там різниця у 500 балів. 
Коли я кидала заявку з помилкою в мене було 426 балів, після того як я виправила - 826. 
Я просто переживаю, чи воно оновить самі бали:(

Изменено пользователем Nataly
Опубликовано
13 hours ago, Nataly said:

Написала їм, вони сказали, щоб у розділі ELIGIBILITY виправити інформацію. 
Але я не розумію чи я буду в пулі з виправленими балами, тому що там різниця у 500 балів. 
Коли я кидала заявку з помилкою в мене було 426 балів, після того як я виправила - 826. 
Я просто переживаю, чи воно оновить самі бали:(

Переживать смысла нет. Увидите после следующей выборки. Если что то не так, напишете им письмо. Но 99% что все будет ОК.

Опубликовано

Доброго дня. 

В нас склалась наступна ситуація.
Нам надіслали LAA Letter of Advice і запрошують підвантажити документи. 
Проблема в тому що наш IELTS виходить 25 липня. 
і тут є 2 варіанти.
1. Збирати поспіхом документи і підвантажувати документи
2. Decline заявку. Але тоді в мене питання коли ми зможемо повторно податись на EOI і чи потрібно буде стоврювати новий акаунт? 

Дякую 

Опубликовано

Доброго дня. 
Підкажіть, будь ласка, для подачі на провінційну програму потрібні також дипломи зі школи? а що робити якщо їх немає? 
Ми підвантажили наші дипломи з вищої освіти з транскриптами , але система все рівно видає помилку 
https://prnt.sc/yvosGDIb-V3b

• Главный Модератор
Опубликовано
6 часов назад, Nataly сказал:

Підкажіть, будь ласка, для подачі на провінційну програму потрібні також дипломи зі школи? а що робити якщо їх немає? 

Такого не бывает. Если Вы учились кв колледже/ВУЗе, то забирайте аттестат именно там. Сам лично с таким сталкивался. Забрал свой аттестат через 18 лет по окончании техникума в архиве техникума.

Опубликовано

Підкажіть, будь ласка, ми з чоловіком вже очікуємо на номінацію від Манітоби. Він йде як основний аплікант. 
Мені запропонували роботу на ремоут, але роботодавець в Монреалі. 
Питання чи вплине це якось негативно на нашу номінацію? 
Наприклад, якщо ми вподальшому будемо подаватись на федеральному етапі на PR

Опубликовано
22 hours ago, Nataly said:

Підкажіть, будь ласка, ми з чоловіком вже очікуємо на номінацію від Манітоби. Він йде як основний аплікант. 
Мені запропонували роботу на ремоут, але роботодавець в Монреалі. 
Питання чи вплине це якось негативно на нашу номінацію? 
Наприклад, якщо ми вподальшому будемо подаватись на федеральному етапі на PR

Найкраще спитати в MPNP через електронну пошту. Вони 99% скажуть що це ок, але краще мати від них цю відповідь перш ніж приймати такий офер.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...