Nataly Опубликовано 28 июня, 2022 Жалоба Опубликовано 28 июня, 2022 41 minutes ago, Starcrafter said: Чоловіку подаватись на брідж перміт на основі номінації за умови наявності номеру файлу або з листом підтримки від провінції, Вам на відкритий перміт. Вимог до пейстабів там не буде. А ще краще подайте на CUEAT. І безкоштовно, і швидко, на три роки ще і на грошову допомогу будете претендувати. Зрозуміла, дякую! Цитата
Nataly Опубликовано 28 июня, 2022 Жалоба Опубликовано 28 июня, 2022 3 hours ago, Starcrafter said: Чоловіку подаватись на брідж перміт на основі номінації за умови наявності номеру файлу або з листом підтримки від провінції, Вам на відкритий перміт. Вимог до пейстабів там не буде. А ще краще подайте на CUEAT. І безкоштовно, і швидко, на три роки ще і на грошову допомогу будете претендувати. А підкажіть , будь ласка, ще таке Чоловік працює у Warehouse і він переживає, що як ми подамось на CUEAT йому не можна буде працювати поки він не отримає от цей extension. Наскільки я розумію, переживати немає за що, тому що в нього ще валідний Open work permit. І ще є побоювання що відправлять здавати медичний екзамен і він теж не зможе працювати поки не отримає результати медицини. Короче кажучи, все зводиться до того , щоб от цей процес на подання CUAET не повпливав на роботу, тому що нам от місяць допрацювати і на PR подаватись , не хочеться натупити Цитата
Starcrafter Опубликовано 28 июня, 2022 Жалоба Опубликовано 28 июня, 2022 Всі побоювання надумані і не мають підґрунтя. Цитата Ужо в Канадии
Nataly Опубликовано 28 июня, 2022 Жалоба Опубликовано 28 июня, 2022 9 minutes ago, Starcrafter said: Всі побоювання надумані і не мають підґрунтя. прийняла, дуже вдячна! Цитата
Micellangelo Опубликовано 28 июня, 2022 Жалоба Опубликовано 28 июня, 2022 2 hours ago, Nataly said: А підкажіть , будь ласка, ще таке Чоловік працює у Warehouse і він переживає, що як ми подамось на CUEAT йому не можна буде працювати поки він не отримає от цей extension. Наскільки я розумію, переживати немає за що, тому що в нього ще валідний Open work permit. І ще є побоювання що відправлять здавати медичний екзамен і він теж не зможе працювати поки не отримає результати медицини. Короче кажучи, все зводиться до того , щоб от цей процес на подання CUAET не повпливав на роботу, тому що нам от місяць допрацювати і на PR подаватись , не хочеться натупити Як тільки ви подалися на новий статус, за вами зберігається попередній статус (робочий). до моменту рішення по новій заявці. По медицині, якщо ви її здавали раніше, і не виїжджали за межі Канади на 6+ місяців за раз, то ваша медицина дійсна. 1 Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
Nataly Опубликовано 28 июня, 2022 Жалоба Опубликовано 28 июня, 2022 3 minutes ago, Micellangelo said: Як тільки ви подалися на новий статус, за вами зберігається попередній статус (робочий). до моменту рішення по новій заявці. По медицині, якщо ви її здавали раніше, і не виїжджали за межі Канади на 6+ місяців за раз, то ваша медицина дійсна. Дякую, заспокоїли))) Цитата
MartinEden Опубликовано 29 июня, 2022 Жалоба Опубликовано 29 июня, 2022 20 hours ago, Nataly said: Дякую, заспокоїли))) Підтверджую усе що всі вам вже розказали. Подавайтесь усією сім'єю якомога скоріше. Правила міняються постійно, і не можна гаяти часу. 1 Цитата Russia is a terrorist state!
Nataly Опубликовано 11 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 11 июля, 2022 (изменено) Підкажіть, будь ласка, таку річ. Подаємось з чоловіком на EOI Manitoba, і там потрібно вказати досвід роботи. Чоловік в Україні працював як ФОП тобто приватним підприємцем і має книжку видатків (написана від руки). Є інвойси але на 11 місяців тільки, тому що решта інвойсів успішно лишились на його корпоративній пошті, доступу до якої в нього немає. В нього є дані в Дії але там вказано тільки з якого по який рік він був ФОП-ом, реєстраційний номер і відсоток , який він сплачував. Чи вказувати нам це як повноцінний досвід в Україні і чи буде достатньо перекласти ту книгу доходів? Чи можливо ще щось потрібно буде? Изменено 12 июля, 2022 пользователем Nataly Цитата
Nataly Опубликовано 12 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 12 июля, 2022 1 hour ago, Nataly said: Підкажіть, будь ласка, таку річ. Подаємось з чоловіком на EOI Manitoba, і там потрібно вказати досвід роботи. Чоловік в Україні працював як ФОП тобто приватним підприємцем і має книжку видатків (написана від руки). Є інвойси але на 11 місяців тільки, тому що решта інвойсів успішно лишились на його корпоративній пошті, доступу до якої в нього немає. В нього є дані в Дії але там вказано тільки з якого по який рік він був ФОП-ом, реєстраційний номер і відсоток , який він сплачував. Чи буде цього достатньо? Ми наразі на етапі подачі на EOI набираємо 426 балів з 1000. Чи ок подаватись з такими балами далі? Цитата
Micellangelo Опубликовано 12 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 12 июля, 2022 15 hours ago, Nataly said: Підкажіть, будь ласка, таку річ. Подаємось з чоловіком на EOI Manitoba, і там потрібно вказати досвід роботи. Чоловік в Україні працював як ФОП тобто приватним підприємцем і має книжку видатків (написана від руки). Є інвойси але на 11 місяців тільки, тому що решта інвойсів успішно лишились на його корпоративній пошті, доступу до якої в нього немає. В нього є дані в Дії але там вказано тільки з якого по який рік він був ФОП-ом, реєстраційний номер і відсоток , який він сплачував. Чи вказувати нам це як повноцінний досвід в Україні і чи буде достатньо перекласти ту книгу доходів? Чи можливо ще щось потрібно буде? Це непоганий початок, але щоб підтвердити саме досвід того що він робив (професія), я б зв'язався з клієнтами і взяв у них відгуки про роботу та проекти, які він з робив. Якщо є акти виконаних робіт теж додавайте. Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
Nataly Опубликовано 12 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 12 июля, 2022 17 minutes ago, Micellangelo said: Це непоганий початок, але щоб підтвердити саме досвід того що він робив (професія), я б зв'язався з клієнтами і взяв у них відгуки про роботу та проекти, які він з робив. Якщо є акти виконаних робіт теж додавайте. З клієнтами немає можливості зв*язатись, тому що він працював в customer support німецький ринок, тому там варіант або інвойсами підтверджувати або навіть не знаю як тоді. В компанії і керівництво змінилось, виходить що ніяк? Цитата
Micellangelo Опубликовано 13 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 13 июля, 2022 Інвойси теж непоганий варіант. Але це все треба звісно розбирати, в залежності від того що там записано. Суть в тому щоб довести що ви робили певну роботу. Не менше 30 год в тиждень (в середньому), і що ваша робота передбачала такі-то обов'язки 2 Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
Nataly Опубликовано 13 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 13 июля, 2022 12 minutes ago, Micellangelo said: Інвойси теж непоганий варіант. Але це все треба звісно розбирати, в залежності від того що там записано. Суть в тому щоб довести що ви робили певну роботу. Не менше 30 год в тиждень (в середньому), і що ваша робота передбачала такі-то обов'язки я зрозуміла, дякую! Цитата
Nataly Опубликовано 13 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 13 июля, 2022 Ще маю таке питання. Ми засабмітили заявку на EOI вчора, я неправильно зрозуміла питання What is your country of residence? і вказала Україна, але має бути Канада. Чи можна мені після корегування завки знову ресабмітнути ту ж саму заявку? Після оновлення інформації бачу лише , що можна сабміт зробити https://prnt.sc/BegXWz4_pYrx Цитата
MartinEden Опубликовано 13 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 13 июля, 2022 5 hours ago, Nataly said: Ще маю таке питання. Ми засабмітили заявку на EOI вчора, я неправильно зрозуміла питання What is your country of residence? і вказала Україна, але має бути Канада. Чи можна мені після корегування завки знову ресабмітнути ту ж саму заявку? Після оновлення інформації бачу лише , що можна сабміт зробити https://prnt.sc/BegXWz4_pYrx Ні цій же сторінці вже нічого не робіть. Зробіть lougout і зайдіть до системи знову. Якщо там є десь пункт на кшалт "Edit Your Application", то зробіть це. Якщо ні, то напишіть їм листа, вкажіть свої дані та напишіть що саме вказали невірно та що потрібно змінити в апплікації. Коротко та чітко пишіть. Цитата Russia is a terrorist state!
Nataly Опубликовано 14 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 14 июля, 2022 (изменено) 1 hour ago, MartinEden said: Ні цій же сторінці вже нічого не робіть. Зробіть lougout і зайдіть до системи знову. Якщо там є десь пункт на кшалт "Edit Your Application", то зробіть це. Якщо ні, то напишіть їм листа, вкажіть свої дані та напишіть що саме вказали невірно та що потрібно змінити в апплікації. Коротко та чітко пишіть. Написала їм, вони сказали, щоб у розділі ELIGIBILITY виправити інформацію. Але я не розумію чи я буду в пулі з виправленими балами, тому що там різниця у 500 балів. Коли я кидала заявку з помилкою в мене було 426 балів, після того як я виправила - 826. Я просто переживаю, чи воно оновить самі бали Изменено 14 июля, 2022 пользователем Nataly Цитата
MartinEden Опубликовано 14 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 14 июля, 2022 13 hours ago, Nataly said: Написала їм, вони сказали, щоб у розділі ELIGIBILITY виправити інформацію. Але я не розумію чи я буду в пулі з виправленими балами, тому що там різниця у 500 балів. Коли я кидала заявку з помилкою в мене було 426 балів, після того як я виправила - 826. Я просто переживаю, чи воно оновить самі бали Переживать смысла нет. Увидите после следующей выборки. Если что то не так, напишете им письмо. Но 99% что все будет ОК. 1 Цитата Russia is a terrorist state!
Nataly Опубликовано 19 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2022 Доброго дня. В нас склалась наступна ситуація. Нам надіслали LAA Letter of Advice і запрошують підвантажити документи. Проблема в тому що наш IELTS виходить 25 липня. і тут є 2 варіанти. 1. Збирати поспіхом документи і підвантажувати документи 2. Decline заявку. Але тоді в мене питання коли ми зможемо повторно податись на EOI і чи потрібно буде стоврювати новий акаунт? Дякую Цитата
Starcrafter Опубликовано 19 июля, 2022 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2022 Варіант 1. Тут і думати нема про що. Навіть якщо щось "пропустите" в документах, Вас попросять дослати. 1 Цитата Ужо в Канадии
Nataly Опубликовано 30 августа, 2022 Жалоба Опубликовано 30 августа, 2022 Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, для подачі на провінційну програму потрібні також дипломи зі школи? а що робити якщо їх немає? Ми підвантажили наші дипломи з вищої освіти з транскриптами , але система все рівно видає помилку https://prnt.sc/yvosGDIb-V3b Цитата
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 30 августа, 2022 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 30 августа, 2022 6 часов назад, Nataly сказал: Підкажіть, будь ласка, для подачі на провінційну програму потрібні також дипломи зі школи? а що робити якщо їх немає? Такого не бывает. Если Вы учились кв колледже/ВУЗе, то забирайте аттестат именно там. Сам лично с таким сталкивался. Забрал свой аттестат через 18 лет по окончании техникума в архиве техникума. 1 Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать
Nataly Опубликовано 2 октября, 2022 Жалоба Опубликовано 2 октября, 2022 Підкажіть, будь ласка, ми з чоловіком вже очікуємо на номінацію від Манітоби. Він йде як основний аплікант. Мені запропонували роботу на ремоут, але роботодавець в Монреалі. Питання чи вплине це якось негативно на нашу номінацію? Наприклад, якщо ми вподальшому будемо подаватись на федеральному етапі на PR Цитата
MartinEden Опубликовано 3 октября, 2022 Жалоба Опубликовано 3 октября, 2022 22 hours ago, Nataly said: Підкажіть, будь ласка, ми з чоловіком вже очікуємо на номінацію від Манітоби. Він йде як основний аплікант. Мені запропонували роботу на ремоут, але роботодавець в Монреалі. Питання чи вплине це якось негативно на нашу номінацію? Наприклад, якщо ми вподальшому будемо подаватись на федеральному етапі на PR Найкраще спитати в MPNP через електронну пошту. Вони 99% скажуть що це ок, але краще мати від них цю відповідь перш ніж приймати такий офер. Цитата Russia is a terrorist state!
Starcrafter Опубликовано 3 октября, 2022 Жалоба Опубликовано 3 октября, 2022 Від "вагонів" нічого не залежить, а тим більше на федеральному етапі. Тому як би тут нема про що переживати. Цитата Ужо в Канадии
Nataly Опубликовано 3 октября, 2022 Жалоба Опубликовано 3 октября, 2022 3 hours ago, Starcrafter said: Від "вагонів" нічого не залежить, а тим більше на федеральному етапі. Тому як би тут нема про що переживати. Вдячна! Цитата