Перейти к содержанию



MartinEden

Чемодан
  • Публикаций

    4409
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    156

MartinEden стал победителем дня 24 сентября 2023

MartinEden имел наиболее популярный контент!

7 Подписчиков

Дополнительная Информация

  • Настоящее имя
    Lawyer Dog

Посетители профиля

5379 просмотров профиля

MartinEden's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

677

Репутация

  1. Відповідь - ніяких виплат не буде якщо немає віз CUAET. Якщо у них візи CUAET, то буде підтримка якщо встигнуть до 31 березня. Якщо немає CUAET, то значення немає коли в'їжджати, все одно нічого не отримають.
  2. Питання: якщо у людини є звичайна (не CUAET, а візітор) віза в паспорті і вона прилетить в Канаду до 31 березня 2024 року, вона НЕ ОТРИМАЄ ніяких федеральних виплат, так?
  3. Ваша віза валідна 3 роки, ви зможете і після кінця березня 2024 в'їхати без проблем. Різниця лише в тому, що якщо ви в'їдете до кінця березня 2024, то отримаєте робочу візу та певну фінансову підтримку від уряду, а якщо після кінця березня 2024, то в'їдете як звичайні туристи, тобто не зможете працювати та отримувати ПР.
  4. Надійніше за все вказати усі поїздки за межі України, включно з транзитом за останні 5 років і не вибирати які вказувати, а які ні. Не вказувати якісь поїздки завжди ризик як мінімум запросу додаткової інформації, або навіть відказу. Тим паче якщо подруга не постійний резидент Германії (тобто не на візі!) скоріш за все. Також якщо брати Германію як місце проживання базове, то треба вказувати поїздки та перебування в Україні за останні 5 років. Нюансів безліч, просто вказуйте усі поїздки.
  5. Так, тільки що глянув - дійсно непотрібна ця інформація.
  6. У формі для подачі на громадянство. Якщо ви ще маєте сумніви, просто скачайте форму і подивіться своїми очима.
  7. Неправильно розумієте. Треба заповнювати дані про дружину/чоловіка.
  8. Ні университету ні імміграційній службі це не важливо. Спитають - відповісте чому платила інша людина, але це вірогідність менше 1%.
  9. Ніхто не знає чи буде діяти. Відмінити можуть в будь-який момент. На мою думку, в березні буде ще діяти.
  10. Я б заплатив мінімальну оплату щоб забронювати місце. Якщо не встигаєте отримати візу, то треба вияснити в універі до якої дати ви повинні їм надати копію візи. Якщо ви до цієї дати не отримаєте візу, то перенесете на наступний період стартову дату навчання. Якщо завтикаєте, то можете і штраф заплатити, бо вони тримають для вас місце, а ви завчасно не попередили що не зможете приіхати і вони не зможуть знайти іншу людину на це місце. В любому випадку треба вияснити цю інформацію в університеті щоб потім не було сумно за дарма витрачені гроші. Кому буде "кстати" і що за лист?
  11. Ні, не стане. Як почне робити на новій роботі, напишіть листа в MPNP що чоловік знайшов роботу з більшою заробітною платою з його джоб оффером.
  12. Так, має сенс, вказуйте все. Ви десь бачили щоб було написано "ну якщо вам не хочется, то можете щось не вказувати"? Прострочена карта ОК для отримання громадянства.
  13. 0. За кеш працювати ризиковано тільки хоча б тому що кидають на гроші постійно, краще почати працювати над отриманням ліцензії якнайшвидше. 1. В Манітобі теж добре, і немає коливань на ринку праці в залежності від ціни на нафту. 2. Нічого вам встигати не потрібно, це робиться прямо в аеропорту. Якщо ви не в Україні і вже маєте візи, приїжджайте якнайшвидше, ніхто не знає коли і як змінять, або навіть закриють дану програму.
  14. Ви в Україні були? Якщо так, то на яку адресу зворотню доставку робили, якась адреса турфірми в Австрії звідки вони в Україну пересилали?
  15. Яка логістика відправки паспорту з України на вклейку візи CUAET? Я так розумію, що через те що не працює embassy в Києві дають foilless візу (десь на півроку найчастіше), але є опція вклеїти (в основному на 3 роки дають). Зрозуміло що в обох випадках по прильоту дають ворк перміт на 3 року, але людина, що планує подаватися, хоче саме вклеїти візу. Кажуть що новою поштою можна в Варшаву відправити, десь 1200 грн виходить. Але як отримати паспорт назад? Яка там логістика? Відправляють я так розумію через VFS? У них же працює офіс в Україні? Ч вони в Україну не доставляють? Назад отримати це тільки на адресу знайомих в Польщі тоді, я так розумію, щоб вони пересилали вже в Україну? Чи як? Підкажіть хто знає або проходив даний процес.
×
×
  • Создать...