MartinEden Posted September 19, 2022 Report Share Posted September 19, 2022 7 hours ago, P0oh said: Добрый день, если вьехать в Канаду по CUAET, поставят визу на 3 года, можно вернуться в Украину или есть какие то ограничения при получении данной визы? Спасибо. Можна, але майте на увазі що у вас 3 роки щоб отримати ПР, а це займає багато місяців або навіть кілька років. Після цього продлити робочу візу ви не зможете, це один шанс на життя. Quote Russia is a terrorist state! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 20, 2022 Report Share Posted September 20, 2022 Шановні! Всім дякую за допомогу, паспорта отримали з візою. Дякую! Маленька порада, якщо у вас є така можливість, відправляйте паспорти на вклеювання візи до Італії, а саме в Рим. В Римі знаходиться і візовий канадський центр і посольство Канади. В понеділок відправили (також з Італії) до Рима, в візовий центр, в п'ятницю, з візами, вже отримали паспорти (також в Італії). Дуже швидко. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warnerbross Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Ребят, я тут новенькая, подскажите пожалуйста. Есть ли смысл сдавать биометрию в Украине мужчине, потом отправлять паспорт через UPS на вклейку визы, если он все равно не может выехать? Какой срок сейчас дают на дальнейший въезд в Канаду? Также вдруг кто в курсе: могу ли я с ним податься на визу как гражданская супруга, но не украинка (брак мы не заключили, тк оба изначально против этого). Информация в интернете неоднозначная. Спасибо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 4 hours ago, Warnerbross said: Ребят, я тут новенькая, подскажите пожалуйста. Есть ли смысл сдавать биометрию в Украине мужчине, потом отправлять паспорт через UPS на вклейку визы, если он все равно не может выехать? Какой срок сейчас дают на дальнейший въезд в Канаду? Также вдруг кто в курсе: могу ли я с ним податься на визу как гражданская супруга, но не украинка (брак мы не заключили, тк оба изначально против этого). Информация в интернете неоднозначная. Спасибо Зміст може бути, візу здебільшого дають до кінця паспорту. Проте чи будуть давати дозвіл на роботу при вїзді, якщо вїзд буде після війни - невідомо. Відправляти паспорти поштою погана ідея, якщо потрібно, в мене є агенти в Україні які займаються здачею/отриманням паспортів в/з візового за кордоном (з довіреністю і тд). Можна подаватися з громадянською дружиною, якщо це дійсно громадянська дружина. Потрібно спільне проживання понад 1 рік, та документи які підтверджують взаємозалежність (спільні витрати, спільний банківський рахунок, кредити, власність, оренда, нерухомість і тд - грубо кажучи документи які показують що ви разом щось робите/живете) 1 Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 7 часов назад, Warnerbross сказал: Ребят, я тут новенькая, подскажите пожалуйста. Есть ли смысл сдавать биометрию в Украине мужчине, потом отправлять паспорт через UPS на вклейку визы, если он все равно не может выехать? Какой срок сейчас дают на дальнейший въезд в Канаду? Также вдруг кто в курсе: могу ли я с ним податься на визу как гражданская супруга, но не украинка (брак мы не заключили, тк оба изначально против этого). Информация в интернете неоднозначная. Спасибо Извините, но вряд ли у вас получится с русогражданством. Вопрос, который вы задали, не касается мужчины абсолютно, вам было важно узнать, проскочите ли вы, чтобы получить визу как "гражданская супруга". Не-а, не проскочите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 9 часов назад, 777 сказал: Виза, в любом случае не помешает. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милан Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 18 hours ago, Warnerbross said: Также вдруг кто в курсе: могу ли я с ним податься на визу как гражданская супруга, но не украинка (брак мы не заключили, тк оба изначально против этого). Информация в интернете неоднозначная. Спасибо Можете подаваться как common-law partner, с любым гражданством. Но будут ОЧЕНЬ сильно проверять отношения и совместное проживание. Quote Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makc Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 Добрый день. У нас интернациональная семья: я и ребенок граждане Украины, жена гражданка Узбекистана. Подались в Польше, нам с ребенком пришел положительный ответ, выслали паспорта на вклейку. А жене ещё нет ответа. Вопрос: Что делать чтобы ускорить получения визы для жены? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinEden Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 8 hours ago, Makc said: Добрый день. У нас интернациональная семья: я и ребенок граждане Украины, жена гражданка Узбекистана. Подались в Польше, нам с ребенком пришел положительный ответ, выслали паспорта на вклейку. А жене ещё нет ответа. Вопрос: Что делать чтобы ускорить получения визы для жены? Ніяк прискорити неможна. 1 1 Quote Russia is a terrorist state! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warnerbross Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 В 28.09.2022 в 6:12 PM, Micellangelo сказал: Зміст може бути, візу здебільшого дають до кінця паспорту. Проте чи будуть давати дозвіл на роботу при вїзді, якщо вїзд буде після війни - невідомо. Відправляти паспорти поштою погана ідея, якщо потрібно, в мене є агенти в Україні які займаються здачею/отриманням паспортів в/з візового за кордоном (з довіреністю і тд). Можна подаватися з громадянською дружиною, якщо це дійсно громадянська дружина. Потрібно спільне проживання понад 1 рік, та документи які підтверджують взаємозалежність (спільні витрати, спільний банківський рахунок, кредити, власність, оренда, нерухомість і тд - грубо кажучи документи які показують що ви разом щось робите/живете) Спасибо большое! В 29.09.2022 в 7:51 AM, Милан сказал: Можете подаваться как common-law partner, с любым гражданством. Но будут ОЧЕНЬ сильно проверять отношения и совместное проживание. Спасибо. Да, я понимаю. Мы живем вместе уже несколько лет, попробуем собрать доказательства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulemans Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 а на дітей маленькіх, по 2.5 рочки, треба заповнювати окремі анкети ? бо на дорослих анкети давно заповнені та відіслані, та й біометрія не за горами.. я мислив так, що дітки внесені в анкети мами та тата, то не потребує ніяких додаткових анкет.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted October 4, 2022 Report Share Posted October 4, 2022 21 hours ago, kulemans said: а на дітей маленькіх, по 2.5 рочки, треба заповнювати окремі анкети ? бо на дорослих анкети давно заповнені та відіслані, та й біометрія не за горами.. я мислив так, що дітки внесені в анкети мами та тата, то не потребує ніяких додаткових анкет.. Так у кожної живої людини повинна бути віза (і дуже бажано паспорт). 1 Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulemans Posted October 6, 2022 Report Share Posted October 6, 2022 В 04.10.2022 в 9:33 PM, Micellangelo сказал: Так у кожної живої людини повинна бути віза (і дуже бажано паспорт). так, паспортів у діток нема тобто краще спочатку робити паспорта дітям, потім заповнювати анкети на них ? а як після відправки анкет на дітей вирішується питання з їх майбутніми візами ? так само треба буде відправляти паспорта на вклейку віз ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 23 hours ago, kulemans said: так, паспортів у діток нема тобто краще спочатку робити паспорта дітям, потім заповнювати анкети на них ? а як після відправки анкет на дітей вирішується питання з їх майбутніми візами ? так само треба буде відправляти паспорта на вклейку віз ? Так, дітям також дуууууже рекомендую зробити спочатку паспорти, бо без них надзвичайно проблемно. А так то для дітей та дорослих процедура така сама. Лише не треба відпечатки здавати, і анкета трошки простіша. 1 Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakhar Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 Помогите пожалуйста. Знакомый хочет подать заявку по CUAET но у него только есть внутренний украинский паспорт из документов. Я слышал что и без заграна можно подавать и выдают single journey document . Что тогда выбирать на этапе заполнения Travel Document ? Какой тип паспорта и какую дату истечения паспорта ставить если вo внутрненем укр.паспорте нет срока истечения? Подскажите пожалуйста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetiana235 Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Доброго дня. Прошу допомогти розібратись. Заповнила анкету для візи в Канаду по програмі CUAET. В анкеті записала , що їде двоє людей я з дочкою(14 років). Пройшла біометрію, надійшов запит на паспорт , для мене. Відправила два паспорти -свій і дочки. ВІзу поставили тільки в мій паспорт. Підкажіть будь-ласка, чому не надали запит на паспорт для неповнолітньої дитини, і як тепер виїхати їй зі мною в Канаду? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micellangelo Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Якщо ви на неї подали заявку (на неї також потрібна заявка, вказати дочку в своїй анкеті не достатньо), значить просто ще не запроцесили. Потрібно чекати. Якщо заявку на доньку не подавали, тоді треба подати. Quote Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license Link to comment Share on other sites More sharing options...
VK1249 Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Всем доброго времени суток! Такая ситуация, подруга находится в Италии и хочет получить визу по программе CUAET. Подскажите, пожалуйста, сможет ли она сдать биометрию в Италии или же придется ехать в Польшу? Спасибо заранее! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonova Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 8 часов назад, VK1249 сказал: Всем доброго времени суток! Такая ситуация, подруга находится в Италии и хочет получить визу по программе CUAET. Подскажите, пожалуйста, сможет ли она сдать биометрию в Италии или же придется ехать в Польшу? Спасибо заранее! Может в Италии, в любом месте где есть визовый центр Канады, делающий биометрию Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VK1249 Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 3 часа назад, Antonova сказал: Может в Италии, в любом месте где есть визовый центр Канады, делающий биометрию Понял, спасибо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr42 Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Доброго дня. Я зараз служу у ЗСУ. Чи є в мене шанси переїхати у Канаду після демобілізації? Якщо я буду подавати документи по програмі cauet? Чи я просто можу не встигнути отримати право на роботу до кінця березня? До того ж маю двох дітей, якім треба буде заміна загранпаспортів, що також займає багато часу. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior Moderator fregat222 Posted October 29, 2022 Senior Moderator Report Share Posted October 29, 2022 Все залежить від того, чи буде ця програма діятиме після війни. Справа в тому, вона (ця програма ) розрахована на набуття гуманітарного статусу громадянами України. А після війни я не впевнений, що ймовірність набуття цього статусу буде можливим, тому що не буде підстав. Але це лише мої припущення. 1 Quote Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr42 Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Ну візу я можу спробувати отримати навіть зараз, я правильно зрозумів? Чи можу я отримати дозвіл на працю, заочно, якщо встигну до кінця березня, або, якщо термін змінять? Та чи зможу я після війни використати цей дозвіл, та визу? Чи це невідомо зараз? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior Moderator fregat222 Posted October 29, 2022 Senior Moderator Report Share Posted October 29, 2022 Цікавий чат від тих, хто переїхав до Канади за програмою CUAET. Та не тільки від них. Можливо, комусь буде цікаво 1 Quote Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinEden Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 12 hours ago, Oleksandr42 said: Ну візу я можу спробувати отримати навіть зараз, я правильно зрозумів? Чи можу я отримати дозвіл на працю, заочно, якщо встигну до кінця березня, або, якщо термін змінять? Та чи зможу я після війни використати цей дозвіл, та визу? Чи це невідомо зараз? Візу можете спробувати отримати зараз напевно, але це просто віза на в'їзд. Дозвіл на роботу дається зараз по прильоту в Канаду, його неможливо отримати дистанційно. Коли війна закінчиться, а може і до цього, дану програму скоріш за все закриють, і у вас залишиться лише віза. Без робочого перміту це вам дасть статус туриста, який не має права працювати в Канаді і повинен залишити Канаду через 6 місяців. 14 hours ago, Oleksandr42 said: Доброго дня. Я зараз служу у ЗСУ. Чи є в мене шанси переїхати у Канаду після демобілізації? Якщо я буду подавати документи по програмі cauet? Чи я просто можу не встигнути отримати право на роботу до кінця березня? До того ж маю двох дітей, якім треба буде заміна загранпаспортів, що також займає багато часу. Як я вже написав, якщо CUAET буде ще діяти, то так. Але для цього потрібно буде фізічно прилетіти до Канади. Якщо у вас є діти, то скоріш за все є і дружина. Якщо так, то вона може зараз полетіти в Канаду, отримати робочий перміт та почати працювати в сторону Permanent Residence (Право на постійне перебування). Якщо вона зможе отримати PR, то потім буде не проблема їй вас спонсорувати в Канаду навіть якщо CUAET відмінять. Зараз федеральний уряд платить 3000 доларів один раз (+1500 на кожну дитину), та провінції щось платять, в Британській Колумбії це перші 6 місяців по 930 доларів на одного, з дітьми там щось більше. Можна знайти сім'ю в Канаді яка приютить вашу сім'ю, то вони не будуть мати найбільшої статті витрат - оренду житла. Але все це, звісно, тільки за умови що жінка готова їхати, вчити английську, і т.ін. Якщо ні, то ні. 1 1 Quote Russia is a terrorist state! Link to comment Share on other sites More sharing options...