Перейти к содержанию



777

Чемодан
  • Публикаций

    20
  • Зарегистрирован

  • Посещение

777's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

1

Репутация

  1. Извините, но вряд ли у вас получится с русогражданством. Вопрос, который вы задали, не касается мужчины абсолютно, вам было важно узнать, проскочите ли вы, чтобы получить визу как "гражданская супруга". Не-а, не проскочите.
  2. Шановні! Всім дякую за допомогу, паспорта отримали з візою. Дякую! Маленька порада, якщо у вас є така можливість, відправляйте паспорти на вклеювання візи до Італії, а саме в Рим. В Римі знаходиться і візовий канадський центр і посольство Канади. В понеділок відправили (також з Італії) до Рима, в візовий центр, в п'ятницю, з візами, вже отримали паспорти (також в Італії). Дуже швидко.
  3. Доброго дня, шановні! Якщо візовий центр отримає паспорти для вклеювання візи (наприклад кур'єром), він якось інформує заявників? Наприклад, по email чи іншим способом? Чи можно десь простежити за цим самому? Дякую за відповідь!
  4. Вчора (01.09.22) телефонував до DHL (Київ), вони відправляють паспорти до візових центрів. Коштує в межах 1800-2000 грн. Але з Європи в Україну, поки що і наскільки я знаю, хоча можу помилятися, ніхто не доставляє.
  5. Доброго дня! Ми вакцинувались Janssen (Jonson&Jonson). Ця вакцина визнана в Канаді? Тому я і запитував, перелік вакцин, визнаних в Канаді. Дякую за відповідь!
  6. Доброго дня, шановні! Напишіть, будь ласка, які вакцини від Covid схвалені в Канаді. Якщо є посилання, напишіть будь ласка. Дякую.
  7. Щиро дякую Вам відповідь! Будь ласка, підкажіть, чи я можу відправляти паспорт до будь-якого візового центру Канади? Італія, Польща і т.д.? Я хотів відправити до Італії, через брата. І відразу ще питання: Якщо брат, який мешкає в Італії, відправить до посольства Канади в Римі поштою та вкаже свою зворотну адресу одержувача (а він прописан в Італії), мені треба заповнювати у формі "Consent form" 3 сторінку із зазначенням даних брата як одержувача? (я так розумію, якщо одержувач паспортів із візою не заявник, тоді треба сторінку 3 у цій формі заповнити?) Я заплутався у цьому питанні(. Чи є більш просте і надійне рішення відправки паспортів? Допоможіть, будь ласка! Дякую всім за відповідь!!!
  8. Шановні! Ще питання: Якщо відправляти паспорт для вклеювання візи, якою поштовою службою це зробити? Можливо є інши варіанти. Якщо хтось відправляв за дорученням рідним до іншої країни для вклеювання візи, будь ласка, поетапно, як це зробити, напишіть! Шалено вдячний за відповідь!
  9. Все, дякую, питання не актуальне, прийшов запрос на відправку паспорта для вклеювання візи. Тепер, другі питання: 1. Як подати запрос на отримання foil-less ? 2. Скільки часу треба чекати після подання заявки на foil-less? Дякую за відповідь!
  10. Добрый день. Напишите,пожалуйста, как отправляли (если возможно, отправьте ссылку) заявку на foil-less. Был ли Вам какой либо ответ по отправленной заявке? Заранее спасибо.
  11. Доброго дня! Ми здали біометрію 18 07.2022. Сьогодні (23.08.22) надійшов лист про "дійсність біометричних даних" яким повідомляється, що наші біометричні дані підтверджені та дійсні строком на 10 років. Питання про наболіле для тих, хто вже отримав запит на вклеювання візи або електронні візи: Після отримання такого листа, як довго Ви ще чекали листа про отримання (відправлення на вклеювання або елек.візи) самої візи? Дуже вдячний за відповідь! Дякую.
  12. Все, запрацював кабінет. Зареєструвався заново. Дякую.
×
×
  • Создать...