BorisBritva Опубликовано вчера в 09:06 Жалоба Опубликовано вчера в 09:06 Доброго дня. Складено вньосек на "uznanie za obywatela polskiego" 13 травня в Катовіце. Вчора прийшов лист уженду з проханням вияснення за що я отримував штрафи в 2022 і 2025 році. Ці штрафи оплачені, але немаю ніякого підтвердження і навіть самого мандату якого дістав тоді. Один був за "spowodowaną kolizję samochodem" 1050zl 2022 рік інший за "nie włączane światła mijania w warunkach ograniczonej widoczności, padał śnieg" 200zl 2025рік. Чим я маю це їм підтвердити, бо в поліцію поїхав вони посміялися з них і сказали якщо їм потрібна така інформація хай їм самі пишуть. Чи може це мати негативний вплив на дицизію? Можливо хтось мав подібну ситуацію. Дякую Цитата
Davidoff Опубликовано 14 часов назад Жалоба Опубликовано 14 часов назад 21 hours ago, BorisBritva said: Доброго дня. Складено вньосек на "uznanie za obywatela polskiego" 13 травня в Катовіце. Вчора прийшов лист уженду з проханням вияснення за що я отримував штрафи в 2022 і 2025 році. Ці штрафи оплачені, але немаю ніякого підтвердження і навіть самого мандату якого дістав тоді. Один був за "spowodowaną kolizję samochodem" 1050zl 2022 рік інший за "nie włączane światła mijania w warunkach ograniczonej widoczności, padał śnieg" 200zl 2025рік. Чим я маю це їм підтвердити, бо в поліцію поїхав вони посміялися з них і сказали якщо їм потрібна така інформація хай їм самі пишуть. Чи може це мати негативний вплив на дицизію? Можливо хтось мав подібну ситуацію. Дякую Наскільки бачу, вони не просять від вас офіційних документів від поліції, а лише пояснення. Напишіть від себе таке wyjaśnienie, де й поясніть, як усе було. 1 1 Цитата
Chuvak Опубликовано 13 часов назад Жалоба Опубликовано 13 часов назад Напишіть максимально нейтрально з акцентом на відсутність небезпеки для інших людей і миттєвим визнанням вини і оплатою за правопорушення. 1 1 Цитата
BorisBritva Опубликовано 10 часов назад Жалоба Опубликовано 10 часов назад 2 часа назад, Chuvak сказал: Напишіть максимально нейтрально з акцентом на відсутність небезпеки для інших людей і миттєвим визнанням вини і оплатою за правопорушення. 3 часа назад, Davidoff сказал: Наскільки бачу, вони не просять від вас офіційних документів від поліції, а лише пояснення. Напишіть від себе таке wyjaśnienie, де й поясніть, як усе було. Дякую за відповіді, мабуть так і зроблю. 1 Цитата
toljan2 Опубликовано 8 часов назад Жалоба Опубликовано 8 часов назад В 2.11.2025 в 10:06 AM, BorisBritva сказал: Доброго дня. Складено вньосек на "uznanie za obywatela polskiego" 13 травня в Катовіце. Вчора прийшов лист уженду з проханням вияснення за що я отримував штрафи в 2022 і 2025 році. Ці штрафи оплачені, але немаю ніякого підтвердження і навіть самого мандату якого дістав тоді. Один був за "spowodowaną kolizję samochodem" 1050zl 2022 рік інший за "nie włączane światła mijania w warunkach ograniczonej widoczności, padał śnieg" 200zl 2025рік. Чим я маю це їм підтвердити, бо в поліцію поїхав вони посміялися з них і сказали якщо їм потрібна така інформація хай їм самі пишуть. Чи може це мати негативний вплив на дицизію? Можливо хтось мав подібну ситуацію. Дякую Відпишись будь ласка,як там все пройде. Також те саме чекає мене в Катовіце.Маю на разі 2 штрафи, працюю водієм, можуть ще додатися. Цитата