Zyskar Опубликовано Среда в 18:36 Жалоба Опубликовано Среда в 18:36 35 минут назад, Bruninho сказал: Дуже дивну довідку вам видали. Я б на вашому місці вимагав би від них довідку з даними за кожен місяць. Бо з такою довідкою в інспектора з'явиться сумнів а чи ви взагалі працювали легально у Польщі. Гадаю, що якщо вони не захочуть видати нормальну довідку, треба на них поскаржитися. Таку довідку, як на мене, не слід показувати інспектору, бо напевно у вона у нього викличе багато питань. Я то саме казала в зус, але ніхто не слухав. Думала, можливо, якісь зміни були. Завтра візьму копію старої довідки і буду їх знов довбати . Але не знаю, чи встигну по термінах по подання:( Цитата
Bruninho Опубликовано Среда в 18:42 Жалоба Опубликовано Среда в 18:42 4 минуты назад, Zyskar сказал: Я то саме казала в зус, але ніхто не слухав. Думала, можливо, якісь зміни були. Завтра візьму копію старої довідки і буду їх знов довбати . Але не знаю, чи встигну по термінах по подання:( і ще одна дивна ситуація, що ви чекали на довідку 20 днів. Я свою довідку отримав за 5 хв. Можливо вам слід піти в інше відділення ZUS? Цитата
Zyskar Опубликовано Среда в 18:45 Жалоба Опубликовано Среда в 18:45 1 минуту назад, Bruninho сказал: і ще одна дивна ситуація, що ви чекали на довідку 20 днів. Я свою довідку отримав за 5 хв. Можливо вам слід піти в інше відділення ZUS? Вони кажуть, що ця довідка з розбивкою по місяцях робиться 2 тижні. Я прийшла минулого, то ще не була готова. Про те, що особа зареєстрована в зус дали відразу. Цитата
odessist Опубликовано Среда в 19:26 Жалоба Опубликовано Среда в 19:26 (изменено) я брал конкретную форму в зусе за период, называется US-7 "Wniosek o wydanie zaświadczenia/informacji z konta osoby ubezpieczonej" , у ужонда вопросов не было и там отметить галочки o zgłoszeniu i okresach podlegania ubezpieczeniom społecznym o przerwach w opłacaniu składek o podstawach wymiaru składek заказать можно электронно через PUE Изменено Среда в 19:33 пользователем odessist 1 1 Цитата
Iriskina Опубликовано Пятница в 22:15 Жалоба Опубликовано Пятница в 22:15 Добрий день! Підкажіть, порадьте у випадку з власним житлом чи достатньо подати odpis z księgi wieczystej чи треба робити wypis aktu notarialnego? Цитата
odessist Опубликовано Пятница в 22:39 Жалоба Опубликовано Пятница в 22:39 23 minutes ago, Iriskina said: Добрий день! Підкажіть, порадьте у випадку з власним житлом чи достатньо подати odpis z księgi wieczystej чи треба робити wypis aktu notarialnego? я сдавал одпис электронный(распечатку), приняли без вопросов 1 Цитата
Yaremko Опубликовано 2 часа назад Жалоба Опубликовано 2 часа назад On 9/20/2025 at 12:39 AM, odessist said: я сдавал одпис электронный(распечатку), приняли без вопросов Також подавав odpis z księgi wieczystej разом з oświadczeniem o posiadaniu prawa do nieruchomości, але одразу повідомили що буде потрібно дослати dokument potwierdzający tytuł prawny do lokalu, і за два тижня отримав лист з прозьбою дослати/донести цей документ. Документи які підтверджують tytuł prawny do lokalu : Jest to obligatoryjne kryterium, które zakłada, że dana osoba musi nie tylko zajmować określony lokal (tj. fizycznie w nim przebywać), ale także jest obowiązana posiadać do niego tytuł prawny. Dokumentem potwierdzającym posiadanie tytułu prawnego do zajmowania lokalu mieszkalnego jest np. aktualna umowa najmu lokalu, akt własności mieszkania albo umowa użyczenia (w przypadku umowy użyczenia lokalu załącza się akt notarialny dotyczący użyczonego lokalu. Umowa użyczenia jest zawierana między wstępnymi, zstępnymi lub rodzeństwem). Цитата