Перейти к содержанию

mak.ih

Гражданство через воеводу

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
35 минут назад, Bruninho сказал:

Дуже дивну довідку вам видали. Я б на вашому місці вимагав би від них довідку з даними за кожен місяць. Бо з такою довідкою в інспектора з'явиться сумнів а чи ви взагалі працювали легально у Польщі. Гадаю, що якщо вони не захочуть видати нормальну довідку, треба на них поскаржитися. Таку довідку, як на мене, не слід показувати інспектору, бо напевно у вона у нього викличе багато питань.

Я то саме казала в зус, але ніхто не слухав. Думала, можливо, якісь зміни були.

Завтра візьму копію старої довідки і буду їх знов довбати . Але не знаю, чи встигну по термінах по подання:(

Опубликовано
4 минуты назад, Zyskar сказал:

Я то саме казала в зус, але ніхто не слухав. Думала, можливо, якісь зміни були.

Завтра візьму копію старої довідки і буду їх знов довбати . Але не знаю, чи встигну по термінах по подання:(

і ще одна дивна ситуація, що ви чекали на довідку 20 днів. Я свою довідку отримав за 5 хв. Можливо вам слід піти в інше відділення ZUS?

Опубликовано
1 минуту назад, Bruninho сказал:

і ще одна дивна ситуація, що ви чекали на довідку 20 днів. Я свою довідку отримав за 5 хв. Можливо вам слід піти в інше відділення ZUS?

Вони кажуть, що ця довідка з розбивкою по місяцях робиться 2 тижні.

Я прийшла минулого, то ще не була готова.

Про те, що особа зареєстрована в зус дали відразу.

Опубликовано (изменено)

я брал конкретную форму в зусе за период, называется US-7 "Wniosek o wydanie zaświadczenia/informacji z konta osoby ubezpieczonej" , у ужонда вопросов не было 

и там отметить галочки

o zgłoszeniu i okresach podlegania ubezpieczeniom społecznym

o przerwach w opłacaniu składek

o podstawach wymiaru składek

заказать можно электронно через PUE 

Изменено пользователем odessist

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...