Zyskar Опубликовано 4 часа назад Жалоба Опубликовано 4 часа назад 35 минут назад, Bruninho сказал: Дуже дивну довідку вам видали. Я б на вашому місці вимагав би від них довідку з даними за кожен місяць. Бо з такою довідкою в інспектора з'явиться сумнів а чи ви взагалі працювали легально у Польщі. Гадаю, що якщо вони не захочуть видати нормальну довідку, треба на них поскаржитися. Таку довідку, як на мене, не слід показувати інспектору, бо напевно у вона у нього викличе багато питань. Я то саме казала в зус, але ніхто не слухав. Думала, можливо, якісь зміни були. Завтра візьму копію старої довідки і буду їх знов довбати . Але не знаю, чи встигну по термінах по подання:( Цитата
Bruninho Опубликовано 4 часа назад Жалоба Опубликовано 4 часа назад 4 минуты назад, Zyskar сказал: Я то саме казала в зус, але ніхто не слухав. Думала, можливо, якісь зміни були. Завтра візьму копію старої довідки і буду їх знов довбати . Але не знаю, чи встигну по термінах по подання:( і ще одна дивна ситуація, що ви чекали на довідку 20 днів. Я свою довідку отримав за 5 хв. Можливо вам слід піти в інше відділення ZUS? Цитата
Zyskar Опубликовано 4 часа назад Жалоба Опубликовано 4 часа назад 1 минуту назад, Bruninho сказал: і ще одна дивна ситуація, що ви чекали на довідку 20 днів. Я свою довідку отримав за 5 хв. Можливо вам слід піти в інше відділення ZUS? Вони кажуть, що ця довідка з розбивкою по місяцях робиться 2 тижні. Я прийшла минулого, то ще не була готова. Про те, що особа зареєстрована в зус дали відразу. Цитата
odessist Опубликовано 4 часа назад Жалоба Опубликовано 4 часа назад (изменено) я брал конкретную форму в зусе за период, называется US-7 "Wniosek o wydanie zaświadczenia/informacji z konta osoby ubezpieczonej" , у ужонда вопросов не было и там отметить галочки o zgłoszeniu i okresach podlegania ubezpieczeniom społecznym o przerwach w opłacaniu składek o podstawach wymiaru składek заказать можно электронно через PUE Изменено 4 часа назад пользователем odessist 1 Цитата