Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Я подозреваю там речь не о торговцах идёт B)

A о рабочих разных направлений - "skilled manual worker in a particular field".

Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651
Man Proposes, God Disposes

Опубликовано

Понятно, что о квалифицированных рабочих специальностях... я думала, что "квалифицированные торговцы" - это просто стёб такой... а что, кто-то серьёзно воспринял? ^_^

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано
Понятно, что о квалифицированных рабочих специальностях... я думала, что "квалифицированные торговцы" - это просто стёб такой... а что, кто-то серьёзно воспринял? ^_^

Я - ні :lol:

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Опубликовано
Таке питання до 5-ї хвилі. В зв’язку з канікулами в роботі радіокасту, чи нема в кого бажання спробувати робити свій скайп підкаст(подкаст)?

І яким ви бачите напрям роботи такого проекту? Як це має виглядати, щоб воно було цікаве хоча би 10 особам?

Опубликовано
І яким ви бачите напрям роботи такого проекту? Як це має виглядати, щоб воно було цікаве хоча би 10 особам?

Ну скажемо так, озвучення інформації про життя різних українських общин. Мені наприклад цікаво як живуть українці в Монреалі, Ванкуварі, Вініпезі чи Дофіні.

Опубликовано
Ну скажемо так, озвучення інформації про життя різних українських общин. Мені наприклад цікаво як живуть українці в Монреалі, Ванкуварі, Вініпезі чи Дофіні.

Із задоволенням послухаю!

Опубликовано
Таке питання до 5-ї хвилі. В зв’язку з канікулами в роботі радіокасту.......

Я рідко сюди заглядаю, можливо щось пропyстив...

Що за диво таке "5-та хвиля"? Про що йде мова?

The best things in life aren’t things.

"...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."

Опубликовано
Таке питання до 5-ї хвилі. В зв’язку з канікулами в роботі радіокасту.......

Я рідко сюди заглядаю, можливо щось пропистив...

Що за диво таке "5-та хвиля"? Про що йде мова?

<noindex>Хвилі діаспори</noindex>

5-та це ті хто вже не заробітчани, а свідомо їхав з малоросійського дурдому.

Опубликовано
А є ще хтось тут з Торонто крім мене?

Ні, тільки з Етобіко :)

Процесс занял 2 года 8 месяцев и 25 дней

Подача упрощенного пакета: 08.11.2007 Запрос полного пакета: 25.11.2009 Подача полного пакета: 23.03.2010 Запрос на медицину: 10.06.2010 Прошли медицину 08.07.2010 ПОВЛ 02.08.2010 Визы в паспортах 05.08.2010 Landing 29.03.2011

Спасибо жителям Донбасса..

Опубликовано

Егеж, вже мрійливо згадує, як воно було. :ico_qip_bh: Зранку розмовляли - він казав, тільки відпустили перепочити і трохи поспати, до того дві доби поспіль був "в полі".

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...