Перейти к содержанию

pputnik

Оформлення укр паспорту в новому виїздному пунктi в Варшавi - коли додають новi дати до черги?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня,
Сервiис пряцює досить давно, але нiяк не можу записатися до електронної черги - весь час мiсць нема.
Комусь вдавалося то зробити? В яких годинах там додають доступнi термiни?

Путник.

Опубликовано

Вдалося. Ледь не посивiв - вибираєш єдиний доступний час, а тобi пише "вибачте, вже зайнято".
Хто буде так довбатися - звернiть увагу, потрiбен ТIЛЬКИ укр номер телефону, тому що на нього прийде смс. I то, шо на початку ви, наприклад, давали польський номер з вайберу - можете його викинути, анi на вайбер анi просто СМСем на нього нiчого не прийде.

Путник.

Опубликовано

Нi, воно якось було  доступне по однiй - по двi, таке враження що робот додає дати в припадковому порядку щоб не додавати всi дати за один раз

Путник.

Опубликовано (изменено)

Доброго дня. Підкажіть лайфхак, як можна потрапити в чергу? В дитини український паспорт закінчується термін дії...

Вже тиждень моніторимо і нуль результату. Немає дат взагалі.

Изменено пользователем Chuvak
Опубликовано
7 minutes ago, Chuvak said:

Доброго дня. Підкажіть лайфхак, як можна потрапити в чергу? В дитини український паспорт закінчується термін дії...

Вже тиждень моніторимо і нуль результату. Немає дат взагалі.

Якщо просто закінчується термінб то ми досить швидко робили це через цю чергу: https://registration.mfa.gov.ua/qmaticwebbooking/#/
є ще одна, але в нiй нiколи мiсць не бачив, може вам повезе: https://online.mfa.gov.ua/application

Путник.

Опубликовано

Я неодноразово бачив дописи про те, що реєструватися в ДП Документ потрібно рівно об 11:00 польського часу. О 10:58 все підготувати, і рівно об 11:00 тиснути. Якщо не встиг - наступна спроба завтра.

Опубликовано
20 minutes ago, Davidoff said:

Я неодноразово бачив дописи про те, що реєструватися в ДП Документ потрібно рівно об 11:00 польського часу. О 10:58 все підготувати, і рівно об 11:00 тиснути. Якщо не встиг - наступна спроба завтра.

А менiпрацiвниця казала, що термiни додають пiсля дев"ятої. А "впiймав" десь близько 12-ї.

Путник.

Опубликовано

З'явилась дата, дійшов до цього кроку і прийшла смс, ввів код але відповіло ''err code'' і все.

Я так розумію, що код талону не працюватиме, так як щось системі не підійшло.

Screenshot_20220905_111350.jpg

Опубликовано
6 hours ago, pputnik said:

менiпрацiвниця казала, що термiни додають пiсля дев"ятої

Мені сказали, що додається в випадковий час. Так як я ловив терміни декілька разів в різний час, то можу сказати, що це виглядає найбільш ймовірним. Викладають кілька термінів за раз. Не на весь день усі можливі. 

Опубликовано

Вдалось записатись лише з мобільного на дату з 100500ї спроби.

Два дитячі закордонні паспорти оформити коштує 8000 грн, роблять за 1.5 місяці - це пришвидшений термін.

Опубликовано

Добрый день. Подруга записывалась на подачу на паспорт в Варшаве через вайбер - выбрала доступную дату и время, и на вайбер пришло сообщение "Вам надано талон №... на ЧАС_ДАТА". Відстежити талон по ПОСИЛАННЯ." При нажатии на ссылку перекидывает в изначальный час в вайбере и выдает сообщение "Ваш талон доданий в чергу і буде оброблений найближчим часом". После этого длительное время была тишина, и потом сообщение на вайбер же "Час очікування від сервера минув. Будь ласка спробуйте пізніше".

При повторном нажатии на ссылку цикл повторяется. Вот не пойму - дата и время подтверждены или нет? Смс никаких не было.

Опубликовано
В 5/12/2023 в 12:39 PM, Gastorbaitor сказал:

Добрый день. Подруга записывалась на подачу на паспорт в Варшаве через вайбер - выбрала доступную дату и время, и на вайбер пришло сообщение "Вам надано талон №... на ЧАС_ДАТА". Відстежити талон по ПОСИЛАННЯ." При нажатии на ссылку перекидывает в изначальный час в вайбере и выдает сообщение "Ваш талон доданий в чергу і буде оброблений найближчим часом". После этого длительное время была тишина, и потом сообщение на вайбер же "Час очікування від сервера минув. Будь ласка спробуйте пізніше".

При повторном нажатии на ссылку цикл повторяется. Вот не пойму - дата и время подтверждены или нет? Смс никаких не было.

"Вам надано талон №... на ЧАС_ДАТА" - це і є ДАТА і ЧАС на яку вам потрібно прибути.

"Відстежити талон по ПОСИЛАННЯ" - це лінк який інколи працює))) в той день коли Ви вже на місці для відстеження до якого ВІКОНЦЯ/ІНСПЕКТОРА Вас викликають.

Хоча будучи там все побачите на екрані.

Опубликовано
11 hours ago, Yaremko said:

"Вам надано талон №... на ЧАС_ДАТА" - це і є ДАТА і ЧАС на яку вам потрібно прибути.

"Відстежити талон по ПОСИЛАННЯ" - це лінк який інколи працює))) в той день коли Ви вже на місці для відстеження до якого ВІКОНЦЯ/ІНСПЕКТОРА Вас викликають.

Хоча будучи там все побачите на екрані.

Дякую, заспокоїли:) ну і якщо лінк працює хоча б іноді, це вже щось))

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...