Перейти к содержанию



pputnik

Чемодан
  • Публикаций

    108
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Контакты

  • Сайт
    http://
  • ICQ
    0

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Warszawa

Посетители профиля

867 просмотров профиля

pputnik's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

3

Репутация

  1. Тут можк бути "ой". Я один раз в таке вляпався, тільки що не з ужондем по боротьбі з іноземцями, а з дільницею: пошта тупо не принесла лист (десь згубила), а в ужонд прийшло, що лист доставлений. В результаті влетів на пару тис зл.
  2. Ммм, так з цікавості - вдавалося комусь остатнім часом отримати такий дозвіл? Скільки часу на то пішло?
  3. Не треба плутати пiдставу для України i для Польщi. Укр сторонi начхати на польську пiдставу i навпаки. КСП - це для Польщi, щоб пустили. А що треба для укр сторони щоб ВИпустили - то вище написали, ну або iншi вiдповiднi УКРАЇНСЬКI папери.
  4. Легалнiсть побиту - це те, на пiдставi чого вас пустили через кордон (якщо воно не просрочилося, як може бути, наприклад, з вiзою). Якщо бiженцi - питайте ужонд, що показати. Песель тут нi до чого, як i будь-якi водiйськi права.
  5. Можна купити машину взагалiбез песеля - як усi iноземцi. Зарегати теж не проблема, окрiм черги. Нi песель, нi машина, нi польськi водiйськi права не дають нiяких пiдстав для перебування в Польщi. Права змiнити можна, iдiть до свого уженду, там все толково розкажуть, процедура може бути рiзна в залежностi вiд того, коли ви отримали права.
  6. Подалися 2 червня, пальцi здали на початку вересня.
  7. Можна подати пiдтвердження права власностi - акт нотарiальний чи що там у вас. Ми так робили вже кiлька разiв, як подавалися на колейте карти. Можна без мельдунку, його взагалiне обов"язково подавати.
  8. Спробуйте в консульствi продовжити термiн паспорту. Це на мiсцi, iнабагато швидше нiж новий паспорт.
  9. А менiпрацiвниця казала, що термiни додають пiсля дев"ятої. А "впiймав" десь близько 12-ї.
  10. Якщо просто закінчується термінб то ми досить швидко робили це через цю чергу: https://registration.mfa.gov.ua/qmaticwebbooking/#/ є ще одна, але в нiй нiколи мiсць не бачив, може вам повезе: https://online.mfa.gov.ua/application
  11. Нi, воно якось було доступне по однiй - по двi, таке враження що робот додає дати в припадковому порядку щоб не додавати всi дати за один раз
  12. Вдалося. Ледь не посивiв - вибираєш єдиний доступний час, а тобi пише "вибачте, вже зайнято". Хто буде так довбатися - звернiть увагу, потрiбен ТIЛЬКИ укр номер телефону, тому що на нього прийде смс. I то, шо на початку ви, наприклад, давали польський номер з вайберу - можете його викинути, анi на вайбер анi просто СМСем на нього нiчого не прийде.
  13. Доброго дня, Сервiис пряцює досить давно, але нiяк не можу записатися до електронної черги - весь час мiсць нема. Комусь вдавалося то зробити? В яких годинах там додають доступнi термiни?
  14. 5000*(1-0,65)=$1750 частина оригiнал. Ну вIзьмемо порядний замiнник - навряд чи буде менше 1500, особливо враховуючи мито при перетинi українського кордону. Вам зроблять все за 1300, тобто хтось доплатить 200 за право подлубатися у вашiй машинI? Чи як натякав АлексАГ, це буде китайщина? Якщо авто премIум класу то I обслуга така мусить бути. Це дуже спIвпадає з полпулярним в Польщi пiдходом "не маєш парковки - не купуй машину". А так - довiренiсть, i я б робив в двох мовах, хiба що вiддаєте-отримуєте авто бiля кордону.
×
×
  • Создать...