Sviatlana Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 надо написать письмо непосредстевнно в Канцелярию с просьбой о нерассмотрении/аннулировании вашего внёска(если имеете его номер, то сразу его и подаете). Я если не дождусь решения до начала мая, то буду писать просьбу об аннулировании и подамся в уженде на uznanie. 1 Цитата
Irynka Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 В 15.09.2025 в 11:57 AM, Sviatlana сказал: Ждет решение о гражданстве, и мне нет смысла ждать 2+лет, если могу подать на Воеводу. Така сама ситуація і в мене, в червні можу складати внесок через воєводу і певно треба анулювати внесок у президента Цитата
Krakuska Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 В 14.11.2025 в 8:12 AM, Sviatlana сказал: Вчера пришло письмо с уженда сестре моего мужа о том, что Канцелярия требует uzupełnić wniosek. Подавалась в первой половине 2024г @Irynka судячи з повідомлення вище, можливо, рахують саме дату першої подачі. Хоча у @Sviatlanaтиша з 2023, а мама користувача Lenka отримала в липні при подачі в листопаді 2024. В мене теж подача була в листопаді 2024 і можу подавати через воєводу в червні, тож я теж активно моніторю 😊 Цитата
Sviatlana Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 Но до мая-июня еще могут войти в жизнь изменения, приготовленные MSWiA. И тогда еще придется сдать test obywatelski и egzamin językowy C1, чтобы подться na uznanie. Цитата
Irynka Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 2 минуты назад, Sviatlana сказал: Но до мая-июня еще могут войти в жизнь изменения, приготовленные MSWiA. И тогда еще придется сдать test obywatelski и egzamin językowy C1, чтобы подться na uznanie. Поживемо побачимо, але сумніваюся, що вони приймають такі радикальні зміни. 1 Цитата
Sviatlana Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 а я не сомневаюсь нисколько, вопрос только, когда? Т к для нас с вами - это дополнительное время и деньги тоже. Цитата
Irynka Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 1 минуту назад, Sviatlana сказал: а я не сомневаюсь нисколько, вопрос только, когда? Т к для нас с вами - это дополнительное время и деньги тоже. Погоджуюся на всі 100% Цитата
Aksana Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 Здравствуйте. Занимаюсь легализацией. В поморском воеводстве сказали, что есть решения подписанные новым президентом 8 1 Цитата
Irynka Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 14 минут назад, Aksana сказал: Здравствуйте. Занимаюсь легализацией. В поморском воеводстве сказали, что есть решения подписанные новым президентом Цікаво знати які? Позитивні чи негативні? І як довго чекали. 2 Цитата
costam Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 (изменено) Які взагалі є статуси в InPol у такій справі? Півтора місяці тому зʼявився статус Opinia przekazana, але досі немає звичайного листа про передачу у MSWiA. Хочу розуміти, якщо не прийде навіть лист з MSWiA, чи статуси будуть змінюватися і на які - щоб слідкувати за справою Изменено 27 ноября, 2025 пользователем costam Цитата
Irynka Опубликовано 27 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 27 ноября, 2025 2 минуты назад, costam сказал: Які взагалі є статуси в InPol у такій справі? Півтора місяці тому зʼявився статус Opinia przekazana, але досі немає звичайного листа. Хочу розуміти, якщо не прийде навіть лист з MSWiA, чи статуси будуть змінюватися і на які - щоб слідкувати за справою Я не отримувала жодного листа, ні від воєводи, ні з MSWia. Сама написала до канцелярії президента і дістала відповідь з номером справи і все 2 Цитата
emigrant007 Опубликовано 28 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 28 ноября, 2025 16 hours ago, Sviatlana said: до мая-июня еще могут войти в жизнь изменения, приготовленные MSWiA. И тогда еще придется сдать test obywatelski Можете дати посилання саме на проект змін MSWiA стосовно цього? Цитата
Yaremko Опубликовано 28 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 28 ноября, 2025 13 hours ago, emigrant007 said: Можете дати посилання саме на проект змін MSWiA стосовно цього? Ще не має, тривають дебати, наразі найбільше інфо в фейсбуку - https://www.facebook.com/profile/100064491860904/search/?q=obywatelstwa https://www.facebook.com/profile/100063619591435/search/?q=Nasza propozycja zmian w procesie ubiegania się o obywatelstwo polskie&locale=pl_PL https://www.gov.pl/web/mswia/4-filary-nabywania-polskiego-obywatelstwa--debata-w-mswia 4 filary przyznawania obywatelstwa polskiego: Długość pobytu - (8 lat zamieszkania, w tym 5 lat stałego pobytu) - тут не до кінця зрозуміло; Lojalność wobec państwa polskiego - Ця вимога є формальною умовою набуття громадянства і підтверджується заявою, що кандидат не здійснює/здійснить дій, які суперечать інтересам Республіки Польща, та поважає її інституції; Test obywatelski i znajomość języka polskiego - знання історії, культури, цінностей і поточних подій; польська мова на рівні B2; Rezydencja podatkowa - резиденція податкова за цілий час сталого побиту. 1 Цитата
@master Опубликовано 28 ноября, 2025 Жалоба Опубликовано 28 ноября, 2025 14 hours ago, emigrant007 said: Можете дати посилання саме на проект змін MSWiA стосовно цього? Wygląda na to że nadal mie ma tego projektu bo nie mogę odnaleźć Цитата
costam Опубликовано 1 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 1 декабря, 2025 On 27/11/2025 at 8:14 PM, Irynka said: Я не отримувала жодного листа, ні від воєводи, ні з MSWia. Сама написала до канцелярії президента і дістала відповідь з номером справи і все Чи в InPol змінювався статус на якийсь інший після Opinia przekazana? Цитата
Irynka Опубликовано 1 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 1 декабря, 2025 20 минут назад, costam сказал: Чи в InPol змінювався статус на якийсь інший після Opinia przekazana? Я не маю в інпол сторінки Цитата
emigrant007 Опубликовано 1 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 1 декабря, 2025 On 11/28/2025 at 3:56 PM, @master said: Wygląda na to że nadal mie ma tego projektu bo nie mogę odnaleźć я саме про це і хотів наголосити. В інтернеті хтось ловить на цьому хайп. Жодних проектів саме від MSWiA ще не було. 1 Цитата
Aksana Опубликовано 2 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 2 декабря, 2025 Здравствуйте кто получил решение в ближайшее время? 1 Цитата
ElliAp Опубликовано 5 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2025 Привіт. Підкажіть будь ласка, де взяти номер, котрий треба вписати в InPol, щоб знайшло справу і приписало його до аккаунту? Як вже тільки не вводила - не приймає. Або хоч як він має виглядати? Дякую за відповідь!:) Цитата
ElliAp Опубликовано 5 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2025 Привіт. Підкажіть будь ласка, де взяти номер , який треба вписати в InPol , щоб знайти справу? Я вже вводила номер справи всіма способами- не приймає. Як він хоч має виглядати?! Дякую!☺️ 1 Цитата
Dexter39 Опубликовано 5 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2025 1 hour ago, ElliAp said: Привіт. Підкажіть будь ласка, де взяти номер, котрий треба вписати в InPol, щоб знайшло справу і приписало його до аккаунту? Як вже тільки не вводила - не приймає. Або хоч як він має виглядати? Дякую за відповідь!:) а какое у Вас воеводство? Цитата
ElliAp Опубликовано 5 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2025 30 минут назад, Dexter39 сказал: а какое у Вас воеводство? Dolnośląskie, Wrocław Цитата
Dexter39 Опубликовано 5 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2025 6 minutes ago, ElliAp said: Dolnośląskie, Wrocław инпол - это варшавская примочка Цитата
ElliAp Опубликовано 5 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2025 2 минуты назад, Dexter39 сказал: инпол - это варшавская примочка Ааа…блін, дякую. Остання надія щось дізнатись вмерла 🤣 1 Цитата
Krakuska Опубликовано 5 декабря, 2025 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2025 15 минут назад, ElliAp сказал: Ааа…блін, дякую. Остання надія щось дізнатись вмерла 🤣 Напишіть до Канцелярії, запитайте про tok sprawy listy@prezydent.pl bol@prezydent.pl Цитата