Vo_Vik Опубликовано 1 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 1 марта, 2014 Хтось знає, якщо об’являть мобілізацію, то приходити в консульство чи треба буде самому добиратись до України? Цитата
Igorflame Опубликовано 1 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 1 марта, 2014 Хтось знає, якщо об’являть мобілізацію, то приходити в консульство чи треба буде самому добиратись до України? Напевне що самому. Держава розкрадена, армія ніяка. Мені дивно що нова влада нічого чіткого не говорить. Потрібно організовуватися всім військовозобовязаним, потрібна зброя, чіткий план на випадок початку воєнних дій. Вся надія на партизанський рух і підпілля, а військоммати мовчать. Цитата
Mowgly Опубликовано 1 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 1 марта, 2014 Шановні форумчани, це єдиний розділ на цьому форумі де розмовляють української та спілкуються однодумці (принайми я так вважала). Модератори закривали очі на деякі порушення правил, у тому числі політичні розмови. Але останні пости це вже поза межами. Тема почищена. Давайте поважати один одного. Для розповсюдження фотографій та іншой політичної інформації є інши ресурси. Давайте повернемося до теми Канади. Дякую. Цитата Work Permit (3 years) Seneca College(2 years Diploma with Honours) Study Permit получен в 2011, Киев
Chebie Опубликовано 2 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2014 Значит так, уважаемые граждане Украины и соседних государств. Если вам важно обсудить события, происходящие в Украине, прошу писать в специально отведенную жаркую ветку форума ДИАЛОГИ О ПОЛИТИКЕ. Там все только и делают последние 3 страницы списка тем, что обсуждают ситуацию в Украине. И там тусуется большое количество завсегдатаев Канадской ветки. Так что не бойтесь, что дискутировать придется с незнакомыми людьми. Наоборот, там свой "круг ограниченных людей". В ветке Канада администрация не хочет видеть никаких политических тем и обсуждений! Поэтому караться нарушение этого требования будет строго - предупреждение усех обсуждающих, затем чистка темы, затем закрытие тем, затем временный и постоянный бан. Надеюсь, вам понятны последствия. Надеюсь на ваше понимание и предупреждаю, что следующий, кто начнет политическое обсуждение, получит предупреждение, без разбора, был он тут раньше, читал ли ветку, видел ли предупреждение или "йому повилазило". Chebie Цитата
Ronald Опубликовано 2 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2014 А можна просто сказати вам спасибі, Chebie? Бачите, я навіть на український перевів, щоб не порушувати традиції гілки. І взагалі я за мир, не дивлячись ні на що! Цитата
Igorflame Опубликовано 5 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2014 Щось затихли земляки. В суботу іду здавати IELTS а події останніх тижнів мене просто вибили з колії. Готувався аби як. Навіть не знаю на що я можу сподіватись... Цитата
Aidan Опубликовано 6 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2014 Хай Бог помагає! Вам скільки треба набрати? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Igorflame Опубликовано 6 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2014 Хай Бог помагає! Вам скільки треба набрати? Дякую. Та маю варіанти, самі мінімальні вимоги в коледжах Онтаріо, там overall 5,5 з мінімумом 5,0 в одній секції. Пробував проходити недавно пробний, ніби набрав, але ж все залежить від того, яка тема попадеться на читання, писання. Альберта хоче на півбала більше (SAIT), а Манітоба ще на півбала більше (RRC). Цитата
masyana Опубликовано 6 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2014 Щось затихли земляки. В суботу іду здавати IELTS а події останніх тижнів мене просто вибили з колії. Готувався аби як. Навіть не знаю на що я можу сподіватись... після останнього повідомлення. яке видалили .навіть не хочеться писати .тільки я не розумію .це ж Галичина на чемодані .а ми такі !!!!!! Бажаю Вам здати IELTS на високий бал .головне не хвилюйтесь !!!!!!Якщо зможете то напишіть які були завданння . Щасливо з Богом!!! Цитата
Igorflame Опубликовано 6 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2014 після останнього повідомлення. яке видалили .навіть не хочеться писати .тільки я не розумію .це ж Галичина на чемодані .а ми такі !!!!!! Бажаю Вам здати IELTS на високий бал .головне не хвилюйтесь !!!!!!Якщо зможете то напишіть які були завданння . Щасливо з Богом!!! Та настрій бойовий, кілька раз пробував, набираю необхідний мінімум без проблем. Але ж залежить і від теми, яка попадеться на твір. Дякую, обов'язково опишу. Цитата
ktish Опубликовано 7 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2014 Та настрій бойовий, кілька раз пробував, набираю необхідний мінімум без проблем. Але ж залежить і від теми, яка попадеться на твір. Дякую, обов'язково опишу. набирали мінімум при он-лайн тестуванні? На яких сайтах? Цитата
Igorflame Опубликовано 7 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2014 набирали мінімум при он-лайн тестуванні? На яких сайтах? Ні, сам шукав он-лайн, але не знайшов. Ніби сайт Британської ради дає таку можливість, якщо попередньо зареєструватись там для здачі екзамена. Але я здаю в IELTS центрі, де такої можливості немає. Я маю на диску два автентичних екзамени, але тільки читання, аудіювання. Є ще писання, але немає кому перевірити. Та і на курсах робили пробний екзамен. Цитата
WinniePooh Опубликовано 9 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 9 марта, 2014 Ні, сам шукав он-лайн, але не знайшов. Ніби сайт Британської ради дає таку можливість, якщо попередньо зареєструватись там для здачі екзамена. Але я здаю в IELTS центрі, де такої можливості немає. Я маю на диску два автентичних екзамени, але тільки читання, аудіювання. Є ще писання, але немає кому перевірити. Та і на курсах робили пробний екзамен. Igorflame - Бажаю легко здати екзамен. Це перший, але дуже необхідний крок. Щасливо і тримайте нас тут всіх в курсі як все пройшло. Цитата Your Attitude is like a price tag, It shows how valuable you are!
Igorflame Опубликовано 9 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 9 марта, 2014 Igorflame - Бажаю легко здати екзамен. Це перший, але дуже необхідний крок. Щасливо і тримайте нас тут всіх в курсі як все пройшло. Дякую за підтримку. Все - екзамен позаду. На аудіюванні заплутався в карті, десь три питання наугад відповідав, і щось там про комах говорили - то два незрозумів - прийшлось вгадувати. Відбувався екзамен в центрі Парус в Києві на Мечникова 2, станція Кловська. Не дуже сподобалось бо трохи було ехо. Читання - ніби нормально, якби не затормозив. Один текст був про бамбук, другий про шкідливість телевізора і третій про мови племен Океанії і латинської Америки. Та от в тексті про бамбук йшла група група тверджень, і відповіді "так", "ні", "не сказано". А після них група з п'яти результатів праці вчених, і написати А, В, С і тд. А я далі пишу "так" чи "ні". Дійшов до низу а там список вчених. Перечитав завдання, йома-йо, не то пишу. Витер і зробив так як має бути. Результат - втратив 5-7 хвилин, як наслідок - час закінчувався і довелось останні 6 питань писати наугад, не читаючи завдання. Писання - було легке. Перше - табличка з чотирма країнами і цифрами про використання води на різні потреби. Описав шикарно десь на слів 165. Біда - зайняло 27 хвилин, і як результат есе написав на 195 слів, тема: Кажуть що реклама покликана для того аби заохочувати людей купувати зовсім непотрібні речі. Наскільки ви згідні з цим твердженням. Говоріння - приємний англієць мого віку. Питав про мою освіту, подобається чи ні спеціальність. Улюблений і не улюблений предмети з універа. Який предмет самий корисний для мого подальшого життя. Куди саме дальше подорожував. Що там сподобалось. Чи я вважаю легше молодим подорожувати чи старим. Чим люди користуються для того аби залишити спогади. Що штовхає людей їхати за кордон. Чи не краще сидіти вдома і дивитись програми про подорожі ніж їздити самому. Говорив без проблем, можливо занадто тараторив, бо як тільки чув питання, в мене відразу була готова сформована відповідь, і я просто вибухав з радості що знаю про що говорити. Напевне це мінус, варто було повільно і розважливо говорити - але ввійшов в роль, вже ніц не зроблю. І коли він сказав: "Дякую, екзамен завершено", я аж вухам своїм не повірив, бо так хотілося поговорити. (Я якраз зачепив політичну та економічну ситуації в Украіні). Результати буду знати он-лайн в ніч з 20 на 21 березня, про що відразу вас, любі земляки, сповіщу. Цитата
WinniePooh Опубликовано 10 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 10 марта, 2014 Результати буду знати он-лайн в ніч з 20 на 21 березня, про що відразу вас, любі земляки, сповіщу. Чудово. Почуємось. Цитата Your Attitude is like a price tag, It shows how valuable you are!
O6eron Опубликовано 11 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 11 марта, 2014 Писання - було легке. Перше - табличка з чотирма країнами і цифрами про використання води на різні потреби. Описав шикарно десь на слів 165. Біда - зайняло 27 хвилин, і як результат есе написав на 195 слів, тема: Кажуть що реклама покликана для того аби заохочувати людей купувати зовсім непотрібні речі. Наскільки ви згідні з цим твердженням. Судячи зі всього ви здавали академічний модуль. Ви плануєте імігрувати за навчанням, чи з якихось інших причин обрали академічний модуль замість загального? Цитата
Igorflame Опубликовано 15 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2014 Всім привіт. Спілкувався з юристом. Виявляється що тримати на банківському рахунку більше ніж еквівалент 150000 грн небезпечно, бо можна попасти під фінансовий моніторинг. Тобто, в гіршому випадку доведеться документально підтверджувати законність коштів. А в мене рахунок в Укрексімбанку (державна форма власності), починають мучити сумніви. Я навіть і подумати собі не міг що банк може здати клієнта податковій. І новий рахунок відкривати перед подачею документів до посольства не дуже добре. Чим в більше нюансів вникаю- тим більше сумнівів маю. Цитата
Aidan Опубликовано 15 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2014 Перше, що спадає зараз на думку. Ризиковано, але як варіант... В RBC (Royal Bank of Canada) можно відкрити дистанційно рахунок, перевести туди гроші та активувати рахунок в Києві (деталі можна подивитись на сайті цього банку). Питання лише, як отримати ті кошти назад, якщо, ттт, щось не вийде з візою. Ще таку послугу спеціально для студентів пропонує Scotiabank, але я бачила пояснення лише для студентів з Мексики, Індії та Китаю (мабуть, як найчисельніших). Якщо цікаво, можу розпитати конкретно при можливості для студентів з України у свого менеджера. Ну і стейтмент з канадського банку, думаю, не завадить. Та й гроші ціліші будуть на випадок чого... Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Igorflame Опубликовано 16 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 16 марта, 2014 Перше, що спадає зараз на думку. Ризиковано, але як варіант... В RBC (Royal Bank of Canada) можно відкрити дистанційно рахунок, перевести туди гроші та активувати рахунок в Києві (деталі можна подивитись на сайті цього банку). Питання лише, як отримати ті кошти назад, якщо, ттт, щось не вийде з візою. Ще таку послугу спеціально для студентів пропонує Scotiabank, але я бачила пояснення лише для студентів з Мексики, Індії та Китаю (мабуть, як найчисельніших). Якщо цікаво, можу розпитати конкретно при можливості для студентів з України у свого менеджера. Ну і стейтмент з канадського банку, думаю, не завадить. Та й гроші ціліші будуть на випадок чого... Дякую Aidan але теж стрьомно. Я погуглив, виявляється це закон ще від 2003 року. Я чомусь вирішив що це щось нове. Тобто якщо нікого з вас не моніторили то може й мене не про моніторять. В мене рахунок в євро, там десь три штуки лежить в укрексім і в дружини в доларах в райффайзен. Там теж десь біля трьох тисяч. Ще напевне відкрию рахунок загальний на нас двох, поставлю гроші, візьму довідку і відразу гроші заберу. Бо в нинішній ситуації взагалі страшно зв'язуватися з банками. І напишу пояснювальну записку в посольство що в зв'язку з нестабільною політичною та економічною ситуацією в краіні віддаю перевагу домашньому сейфу. Цитата
Aidan Опубликовано 16 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 16 марта, 2014 Ігорю, от щось мені так здається, що фінмоніторинг - це №99 в переліку пріоритетів держструктур зараз........ Я б в понеділок брала довідку з усіх рахунків і знімала гроші. Посольство влаштують довідки з різних банків і рахунків, перевірено! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 19 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 19 марта, 2014 На рахунок рахунку в Канадському банку, якщо так вже боїтесь українських законів, то громадянам України заборонено мати рахунки за кордоном, якщо вони не проживають постійно за кордоном. Цитата
Aidan Опубликовано 19 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 19 марта, 2014 Це якраз виключення - рахунок відкривається для навчання за кордоном в країні, де відбуватиметься навчання. Думаю, детальніше про це можна поговорити з юристами з "Феод Груп" - компанії, що уповноважена RBC відкривати рахунки з України для використання після приїзду до Канади. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Igorflame Опубликовано 20 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 20 марта, 2014 Маю результати, чесно говорячи надіявся на кращий бал зі speaking:((( Listening:5.5 Reading:6 Writing:6 Speaking:5 Overall:5.5 Цитата
Aidan Опубликовано 20 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 20 марта, 2014 Цього достатньо? Чи доведеться перездавати? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Igorflame Опубликовано 21 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 21 марта, 2014 Цього достатньо? Чи доведеться перездавати? На жаль цього не достатньо. Якби здав мовлення на 6, відповідно overall був би 6, і тоді мав би прохідний мінімум. Але тепер буду брати місячні мовні курси перед основним навчанням. Але якщо відмовлять у візі через недостатній рівень мови, то прийдеться перездавати. Паралельно вже з наступного тижня починаю підучувати англійську, готуюсь до гіршого. Цитата