phalenopsis Опубликовано 30 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 30 ноября, 2012 Vo_Vik сказал: А в Торонто перший сніг був. Правда вже майже все розтало, але сам факт. Добре вам . а в Едмонтоні вже як 3 тижні сніг і певно розтопиться аж в квітні... Цитата
Aidan Опубликовано 30 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 30 ноября, 2012 phalenopsis сказал: Добре вам . а в Едмонтоні вже як 3 тижні сніг і певно розтопиться аж в квітні... Та я б така, щоб краще в Едмонтоні і зі снігом, ніж з якоюсь зовсім весняною погодою - і в Харкові... Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
ivansstef Опубликовано 30 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 30 ноября, 2012 Всім величезне дякую за відповіді. 2 odonacer Цитата 6. Хотів у 2013 році попрацювати в одному з Національних парків ( у них є 9-и місячні програми для форейджн воркер, і природа - це один з тих факторів чому я люблю Канаду). Чи буде толк з моїх листів до керівництва цих парків типу "Доброго дня.. мене звати "Коля" я з України .. я хочу попрацювати у Вас.."... Як поставляться до таких речей ? Вартує починати таку переписку ? "Добрий день, я називатися Абдуладжай Мамхабудулай. Я жити в Конго, тут війна, голод і СНІД, багато біда. Але майстер на всі рук, я пасу овець, баранів, розводжу козлів. Я хочу працювати на вашому сільському господарстві" - отримавши такого листа від Абдуладжая, чи захочите ви оформляти документи на нього та запрошувати до себе на роботу, доглядати своє господарство? Так і в Канаді Ну не так звичайно... йдеться про адекватне питання про можливість попрацювати в Нац парку з відповідно доданими листами, рекомендаціями, тощо... Прочитавши всі ваші відповіді, я переосмислив своє бачення роботи та виїзду... За що всім дуже вдячний.. попаду в Канаду з мене пиво ))) З,І, а я все таки попаду в Канаду )) Цитата
ivansstef Опубликовано 30 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 30 ноября, 2012 запитання досить специфічне... )) я є співавтором ( а також співзаявником ) патента на один технічний пристрій... розробка патентується в США і в Канаді. ( сам патент буде через 9 місяців). другий співавтор не є громадянином Канади ( він громадянин США) Наявність такого патенту дає якісь преференції в отриманні візи, в тому числі і робочої, для проведення підприємницької діяльності на території країни як єдиному сертифікованому спеціалісту???? Чи я попадаю під загальну бізнес категорію де потрібно 800 000 на 5 років державі "позчиити"?? Чи вагалі ніяких преференцій? Дякую. Цитата
Magnolia Опубликовано 1 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 1 декабря, 2012 Vo_Vik сказал: Тю, запросто) Тут головне не місце народження/проживання, а стан душі. А я як раз збираю валізи, и 24 грудня, на Різдво, відлітаю до Канади. Дуже сподіваюся що вона стане для мене другою Батьківщиною. Цитата
smisha Опубликовано 1 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 1 декабря, 2012 phalenopsis сказал: Vo_Vik сказал: А в Торонто перший сніг був. Правда вже майже все розтало, але сам факт. Добре вам . а в Едмонтоні вже як 3 тижні сніг і певно розтопиться аж в квітні... А в Монреалі чомусь зима не починається. Трохи припорошило землю, вдень десь -10. Але наступного тижня передають потепління до +10. І повернуться дощі... (( Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
smisha Опубликовано 1 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 1 декабря, 2012 ivansstef сказал: Чи я попадаю під загальну бізнес категорію де потрібно 800 000 на 5 років державі "позчиити"?? Чи вагалі ніяких преференцій? Дякую. Якщо не помиляюсь, для бізнес-імігрантів потрібно мати декілька сотень тисяч доларів із собою. Якщо вони у вас є, то звичайно, що попадаєте. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
smisha Опубликовано 1 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 1 декабря, 2012 Magnolia сказал: А я як раз збираю валізи, и 24 грудня, на Різдво, відлітаю до Канади. Дуже сподіваюся що вона стане для мене другою Батьківщиною. Це вже залежить тільки від вас. Будете на місці - не пропадайте, пишіть щось цікаве. Успіхів! Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
odonacer Опубликовано 1 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 1 декабря, 2012 smisha сказал: ivansstef сказал: Чи я попадаю під загальну бізнес категорію де потрібно 800 000 на 5 років державі "позчиити"?? Чи вагалі ніяких преференцій? Дякую. Якщо не помиляюсь, для бізнес-імігрантів потрібно мати декілька сотень тисяч доларів із собою. Якщо вони у вас є, то звичайно, що попадаєте. Так, але у США є більше варіантів віз. Я не експерт в цьому питанні, але читав про тип віз - переміщення керівного персоналу до США, а от як називається віза, та чи вона автору підійде - тут уже до спеціалістів у цій сфері, а автору із партнером потрібно хіба що створити компанію у США і спробувати податись на візу для його передислокації. То ivansstef - щодо листа. Ну звичайно ж ви такого б не написали, я лише навів приклад стереотипної ситуації П.С. Усі будемо там де побажаємо! Щодо погоди - весна у Львові Цитата
ivansstef Опубликовано 2 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 2 декабря, 2012 odonacer сказал: Щодо погоди - весна у Львові вже по весні. Цитата
Vo_Vik Опубликовано 3 декабря, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 3 декабря, 2012 А в нас знову осінь. В день було +12, і це після пятничних -5. Ну його в баню з тими перепадами температури. Цитата
odonacer Опубликовано 3 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 3 декабря, 2012 Дивлюсь зараз на прогноз погоди, <noindex>для Львова</noindex> - до кінця тижня у нас зима із -9С. Тепер головне щоб плюсової температури не було, бо то як разтане все що нападає, то буде як у "Венеції" Цитата
Aitak Опубликовано 3 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 3 декабря, 2012 а в нас на острові дощіііііііііііііііііііііііііі.... хочу снігу)) Цитата
Aidan Опубликовано 3 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 3 декабря, 2012 odonacer сказал: Дивлюсь зараз на прогноз погоди, <noindex>для Львова</noindex> - до кінця тижня у нас зима із -9С. Тепер головне щоб плюсової температури не було, бо то як разтане все що нападає, то буде як у "Венеції" У мене брат (працює у Львівському облавтодорі) вчора на питання "Що робиш?" меланхолійно відповів: "Снігу чекаємо..." Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
ivansstef Опубликовано 3 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 3 декабря, 2012 Aidan сказал: У мене брат (працює у Львівському облавтодорі) вчора на питання "Що робиш?" меланхолійно відповів: "Снігу чекаємо..." Дочекалися... сніг валить так шо мама дорогенька.. але тепло, тому наразі плаваємо... хто там "накаркав" про Венецію? Цитата
Vo_Vik Опубликовано 3 декабря, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 3 декабря, 2012 Цитата а в нас на острові дощіііііііііііііііііііііііііі.... хочу снігу)) Вікторія чи Скотія? Таке питання до 5-ї хвилі. В зв’язку з канікулами в роботі радіокасту, чи нема в кого бажання спробувати робити свій скайп підкаст(подкаст)? Цитата
Aitak Опубликовано 3 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 3 декабря, 2012 Vo_Vik сказал: Вікторія чи Скотія? 60 км від Вікторії)) - о. Ванкувер. Мене ця погода уже "добиває" Цитата
odonacer Опубликовано 5 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2012 У світлі нового "пакращєня" апну нашу тему. Ті, хто поки ще знаходиться на Україні, що будете робити із валютою, у звязку з цими 15% (? 10%) податками при купівлі валюти? Чи будете залишати гривню для себе? Та і взагалі, що думаєте про це нововведення від Нацбанку? Цікавий момент - чи можна при запиті посольства показати виписку із суммою у гривневому еквіваленті? Цитата
Vo_Vik Опубликовано 5 декабря, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2012 А ви думаєте, що для Канадського посольства чимось гривня відрізняється від інших валют? від тих же американських доларів, в яких можна відкрити в Україні рахунок. А по друге, а що тепер питають якусь справку про наявність коштів? Цитата
odonacer Опубликовано 5 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2012 Vo_Vik сказал: А ви думаєте, що для Канадського посольства чимось гривня відрізняється від інших валют? від тих же американських доларів, в яких можна відкрити в Україні рахунок. А по друге, а що тепер питають якусь справку про наявність коштів? На 100% я не впевнений, тому як не чув про такі випадки (показати суму у грн) можливо і підійде їм такий варіант. А на рахунок наявності коштів - ну от наприклад, коли я подавався на Квебек, то там була форма у якій потрібно було вказати скільки у мене коштів є, тобто вірять на слово. Але для інших програм я не знаю як це відбувається, але неодноразово читав про виписку із банку, тобто таки вимагають таку річ. Цитата
Vo_Vik Опубликовано 5 декабря, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2012 Можливо для візитерських, для іміграційних не бачу смислку. Хіба виписку з Канадського банку. Ще раз повторюю, для Канад, що українські гривні, що американські долари всеодно. А от в Канадських доларах ви рахунок в Україні не відкриєте. Цитата
Aidan Опубликовано 5 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2012 Чому? Ексімбанк дуже навіть відкриває такі рахунки. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 5 декабря, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2012 Ну чесно кажучи, я би, особисто, не довіряв українським банкам великі суми взагалі. Цитата
Vo_Vik Опубликовано 7 декабря, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2012 Апну я гілочку, бо щось тишина) Цитата
smisha Опубликовано 8 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2012 Vo_Vik сказал: Ну чесно кажучи, я би, особисто, не довіряв українським банкам великі суми взагалі. Найнадійніші українські банки - трьохлітрові. <noindex> Рейтинг банків за часткою поганих активів</noindex> Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>