Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
  phalenopsis сказал:
Добре вам . а в Едмонтоні вже як 3 тижні сніг і певно розтопиться аж в квітні...

Та я б така, щоб краще в Едмонтоні і зі снігом, ніж з якоюсь зовсім весняною погодою - і в Харкові... :huh:

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Всім величезне дякую за відповіді.

2 odonacer

Цитата
6. Хотів у 2013 році попрацювати в одному з Національних парків ( у них є 9-и місячні програми для форейджн воркер, і природа - це один з тих факторів чому я люблю Канаду). Чи буде толк з моїх листів до керівництва цих парків типу "Доброго дня.. мене звати "Коля" я з України .. я хочу попрацювати у Вас.."...

Як поставляться до таких речей ? Вартує починати таку переписку ?

"Добрий день, я називатися Абдуладжай Мамхабудулай. Я жити в Конго, тут війна, голод і СНІД, багато біда. Але майстер на всі рук, я пасу овець, баранів, розводжу козлів. Я хочу працювати на вашому сільському господарстві" - отримавши такого листа від Абдуладжая, чи захочите ви оформляти документи на нього та запрошувати до себе на роботу, доглядати своє господарство? Так і в Канаді

:) Ну не так звичайно... йдеться про адекватне питання про можливість попрацювати в Нац парку з відповідно доданими листами, рекомендаціями, тощо...

Прочитавши всі ваші відповіді, я переосмислив своє бачення роботи та виїзду... За що всім дуже вдячний.. попаду в Канаду з мене пиво )))

З,І, а я все таки попаду в Канаду ))

Опубликовано

запитання досить специфічне... ))

я є співавтором ( а також співзаявником ) патента на один технічний пристрій... розробка патентується в США і в Канаді. ( сам патент буде через 9 місяців). другий співавтор не є громадянином Канади ( він громадянин США)

Наявність такого патенту дає якісь преференції в отриманні візи, в тому числі і робочої, для проведення підприємницької діяльності на території країни як єдиному сертифікованому спеціалісту???? Чи я попадаю під загальну бізнес категорію де потрібно 800 000 на 5 років державі "позчиити"??

Чи вагалі ніяких преференцій?

Дякую.

Опубликовано
  Vo_Vik сказал:
Тю, запросто) Тут головне не місце народження/проживання, а стан душі.

:)

А я як раз збираю валізи, и 24 грудня, на Різдво, відлітаю до Канади. Дуже сподіваюся що вона стане для мене другою Батьківщиною.

Опубликовано
  phalenopsis сказал:
  Vo_Vik сказал:
А в Торонто перший сніг був. Правда вже майже все розтало, але сам факт.

Добре вам . а в Едмонтоні вже як 3 тижні сніг і певно розтопиться аж в квітні...

А в Монреалі чомусь зима не починається. Трохи припорошило землю, вдень десь -10. Але наступного тижня передають потепління до +10. І повернуться дощі... ((

Опубликовано
  ivansstef сказал:
Чи я попадаю під загальну бізнес категорію де потрібно 800 000 на 5 років державі "позчиити"??

Дякую.

Якщо не помиляюсь, для бізнес-імігрантів потрібно мати декілька сотень тисяч доларів із собою. Якщо вони у вас є, то звичайно, що попадаєте.

Опубликовано
  Magnolia сказал:
А я як раз збираю валізи, и 24 грудня, на Різдво, відлітаю до Канади. Дуже сподіваюся що вона стане для мене другою Батьківщиною.

Це вже залежить тільки від вас. Будете на місці - не пропадайте, пишіть щось цікаве.

Успіхів!

Опубликовано
  smisha сказал:
  ivansstef сказал:
Чи я попадаю під загальну бізнес категорію де потрібно 800 000 на 5 років державі "позчиити"??

Дякую.

Якщо не помиляюсь, для бізнес-імігрантів потрібно мати декілька сотень тисяч доларів із собою. Якщо вони у вас є, то звичайно, що попадаєте.

Так, але у США є більше варіантів віз. Я не експерт в цьому питанні, але читав про тип віз - переміщення керівного персоналу до США, а от як називається віза, та чи вона автору підійде - тут уже до спеціалістів у цій сфері, а автору із партнером потрібно хіба що створити компанію у США і спробувати податись на візу для його передислокації.

То ivansstef - щодо листа. Ну звичайно ж ви такого б не написали, я лише навів приклад стереотипної ситуації :)

П.С. Усі будемо там де побажаємо!

Щодо погоди - весна у Львові :)

Опубликовано

Дивлюсь зараз на прогноз погоди, <noindex>для Львова</noindex> - до кінця тижня у нас зима із -9С. Тепер головне щоб плюсової температури не було, бо то як разтане все що нападає, то буде як у "Венеції" :)

Опубликовано
  odonacer сказал:
Дивлюсь зараз на прогноз погоди, <noindex>для Львова</noindex> - до кінця тижня у нас зима із -9С. Тепер головне щоб плюсової температури не було, бо то як разтане все що нападає, то буде як у "Венеції" :)

У мене брат (працює у Львівському облавтодорі) вчора на питання "Що робиш?" меланхолійно відповів: "Снігу чекаємо..." :lol:

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано
  Aidan сказал:
У мене брат (працює у Львівському облавтодорі) вчора на питання "Що робиш?" меланхолійно відповів: "Снігу чекаємо..." :lol:

Дочекалися... сніг валить так шо мама дорогенька.. але тепло, тому наразі плаваємо...

хто там "накаркав" про Венецію? :)

Опубликовано
  Цитата
а в нас на острові дощіііііііііііііііііііііііііі.... хочу снігу))

Вікторія чи Скотія?

Таке питання до 5-ї хвилі. В зв’язку з канікулами в роботі радіокасту, чи нема в кого бажання спробувати робити свій скайп підкаст(подкаст)?

Опубликовано

У світлі нового "пакращєня" апну нашу тему.

Ті, хто поки ще знаходиться на Україні, що будете робити із валютою, у звязку з цими 15% (? 10%) податками при купівлі валюти? Чи будете залишати гривню для себе? Та і взагалі, що думаєте про це нововведення від Нацбанку?

Цікавий момент - чи можна при запиті посольства показати виписку із суммою у гривневому еквіваленті?

Опубликовано

А ви думаєте, що для Канадського посольства чимось гривня відрізняється від інших валют? від тих же американських доларів, в яких можна відкрити в Україні рахунок. А по друге, а що тепер питають якусь справку про наявність коштів?

Опубликовано
  Vo_Vik сказал:
А ви думаєте, що для Канадського посольства чимось гривня відрізняється від інших валют? від тих же американських доларів, в яких можна відкрити в Україні рахунок. А по друге, а що тепер питають якусь справку про наявність коштів?

На 100% я не впевнений, тому як не чув про такі випадки (показати суму у грн) можливо і підійде їм такий варіант.

А на рахунок наявності коштів - ну от наприклад, коли я подавався на Квебек, то там була форма у якій потрібно було вказати скільки у мене коштів є, тобто вірять на слово. Але для інших програм я не знаю як це відбувається, але неодноразово читав про виписку із банку, тобто таки вимагають таку річ.

Опубликовано

Можливо для візитерських, для іміграційних не бачу смислку. Хіба виписку з Канадського банку. Ще раз повторюю, для Канад, що українські гривні, що американські долари всеодно. А от в Канадських доларах ви рахунок в Україні не відкриєте.

Опубликовано
  Vo_Vik сказал:
Ну чесно кажучи, я би, особисто, не довіряв українським банкам великі суми взагалі.

Найнадійніші українські банки - трьохлітрові.

<noindex> Рейтинг банків за часткою поганих активів</noindex>

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...