Vo_Vik Опубликовано 21 января, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 21 января, 2014 Народ, як ви себе заспокоюєте? я вже 2 ночі сплю максимум 3 години на добу. Просто не можу заснути... Вже навіть думки були купляти білети в Україну. Бачу такими темпами треба буде брати на роботі дейофи, бо там продуктивність нульова. Цитата
ovs Опубликовано 21 января, 2014 Жалоба Опубликовано 21 января, 2014 Народ, як ви себе заспокоюєте? я вже 2 ночі сплю максимум 3 години на добу. Просто не можу заснути... Вже навіть думки були купляти білети в Україну. Бачу такими темпами треба буде брати на роботі дейофи, бо там продуктивність нульова. Jack Daniel's Цитата
smisha Опубликовано 21 января, 2014 Жалоба Опубликовано 21 января, 2014 ніяк. єдиний спосіб заспокоїтись - побачити обгорілу жирну тушу в межигірському лісі... Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Aidan Опубликовано 21 января, 2014 Жалоба Опубликовано 21 января, 2014 Сподобалося: Интересно, бьют ли сейчас регионалы Колесниченко и Олийника? Особенно те, у кого имущество расположено на Грушевского и в Музейном переулке? Чьи машины не успели убрать? Да и вообще, бьют ли сейчас умные регионалы Колесниченко и Олийника? А смелые регионалы – продумывают ли они план физического уничтожения Клюева? Ведь умные регионалы, а такие есть, прекрасно понимают, что то, что началось сегодня и будет только нарастать – это плоды деятельности именно Клюева. От Януковича, понятное дело, разумных решений никто уже давно не ожидал, овощ он и есть овощ. И реальным ответственным за нынешнее начало городской войны является именно Клюев? Подумайте, регионалы, у кого еще есть мозги, еще не поздно устроить «самоубийство» Клюеву, заварившему 30 ноября всю эту кровавую кашу. А если заодно на тот свет он с собой прихватит особо отвратные рожи вроде Колесниченко, Олийника или Чечетова – то протест может и затихнет. На время. А время – это как раз то, что сейчас всем вам очень и очень нужно. До канадской границы не добежите, но в Борисполь успеете. (...) И для оппозиционных политиков жизнь тоже уже никогда не будет прежней. Кличко, получивший от своих же порцию из огнетушителя, выглядел уморительно. Все. Вождизм кончился. Если ты назвался лидером, но у тебя нет ни смелости, ни идей – то ты не лидер, а гавно. Все. Лозунги и пустая болтовня уже не работают. Песни и стихи – идут нахер. Показательно, что после визита в Межгорье Кличко не удержался, и чуть ли не с гордостью сказал, что Виктор Федорович поинтересовался его здоровьем. Блеванули многие из тех, кто раньше считал его лидером. Как, впрочем, и от речей Яценюка и Тягнибока. Прошло уже время, когда лидером назывался любой, трещащий с трибуны красивые словеса. (<noindex>http://ord-ua.com/2014/01/20/ego-velichestvo-molotoff/</noindex>) Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 21 января, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 21 января, 2014 Ні спиртне не варіант, можу на ранок в Києві опинитись. Цитата
WinniePooh Опубликовано 21 января, 2014 Жалоба Опубликовано 21 января, 2014 Народ, як ви себе заспокоюєте? я вже 2 ночі сплю максимум 3 години на добу. Просто не можу заснути... Вже навіть думки були купляти білети в Україну. Бачу такими темпами треба буде брати на роботі дейофи, бо там продуктивність нульова. Розумію тебе, сам за компом всі новини перечитую щодня. Все що можемо на даний час так це тримати кулаки за наших і вірити в успіх того що розпочали 2 місяці назад. Буде і на нашій вулиці свято Цитата Your Attitude is like a price tag, It shows how valuable you are!
WinniePooh Опубликовано 21 января, 2014 Жалоба Опубликовано 21 января, 2014 Народ, як ви себе заспокоюєте? я вже 2 ночі сплю максимум 3 години на добу. Просто не можу заснути... Вже навіть думки були купляти білети в Україну. Бачу такими темпами треба буде брати на роботі дейофи, бо там продуктивність нульова. Буде і на нашій вулиці свято Цитата Your Attitude is like a price tag, It shows how valuable you are!
Vo_Vik Опубликовано 22 января, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 22 января, 2014 У мене нема слів. Це якийсь капець. Хтось знає в регіоналів є якась нерухомість в Канаді, Цитата
Aidan Опубликовано 22 января, 2014 Жалоба Опубликовано 22 января, 2014 Та, може, і бізнес є, або "інтерес" в бізнесі... а що конкретно ви пропонуєте? Підпалювати? Чи просто відбирати? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Милан Опубликовано 22 января, 2014 Жалоба Опубликовано 22 января, 2014 ...Прошло уже время, когда лидером назывался любой, трещащий с трибуны красивые словесатак кто же там в итоге лидер-то? Назовите имя этого таинственного кукловода... Цитата Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes
Aidan Опубликовано 22 января, 2014 Жалоба Опубликовано 22 января, 2014 Так отож-бо і воно, що його нема. А як і є, то дуже добре ховається від громадськості. Хоча не знаю, кому як, а мені важко оцінювати, як воно є на місці; звідси ситуація видається геть неконтрольованою, де всім сторонам бракує чіткого плана дій і стратегії, вони просто реагують один на одного, щось на кшалт "якось та буде, а там розберемося". Іншими словами, колеса вже обертаються на повну. Портніков ще десь місяць тому написав достатньо влучну статтю на цю тему.... і зараз все це видно вже неозброєним оком і навіть на відстані. Колега, що сам з Києва і є досить соціально активним, вчора казав, що враження, ніби тут і зараз булгаківська "Белая гвардия" come live. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
frezzer Опубликовано 23 января, 2014 Жалоба Опубликовано 23 января, 2014 так кто же там в итоге лидер-то? Назовите имя этого таинственного кукловода... А Вам це для чого? Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Милан Опубликовано 23 января, 2014 Жалоба Опубликовано 23 января, 2014 Банальный интерес. Разве нельзя? Цитата Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes
Aidan Опубликовано 23 января, 2014 Жалоба Опубликовано 23 января, 2014 Якби я завдавала собі клопоту шукати лідерів (не тих, хто за мотузки смикає, якщо такі ще є - і мотузки якісь є, а якщо і були, то не згоріли, - а саме лідерів), я б придивилася пильніше до Автомайдану. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
polyana Опубликовано 23 января, 2014 Жалоба Опубликовано 23 января, 2014 Рада, что украинцам в Канаде не безразлична ситуация в Украине. Думаю, что вы все - кто в первую очередь не мирился с коррурпированностью власти и беззаконием в Украине. Горько и тяжело осозновать, что действительно народ хочет перемен и готов ценою собственного живота, что-то менять, но нет достойных сплоченных умов, которые готовы создать противовес бандитской коалиции. С другой стороны только в борьбе идет становление нормальной демократической нации, уход от рабства и переосмысление ценностей. Сегодня, страшно, что безнаказанность действий власти, во всех ее проявлениях развязала руки всем недалеким с одной извилиной, которые за 300 грн в сутки готовы бить и убивать людей за идею, за мысли вслух. Плакать хочется от безысходности и страшно за Украину. Так хочется сказать ПРОЩАЙ НЕМЫТАЯ РОССИЯ - СТРАНА ГОСПОД, СТРАНА РАБОВ! Цитата
ivansstef Опубликовано 24 января, 2014 Жалоба Опубликовано 24 января, 2014 Все добре... Стоїмо. По телевізору, на дивані, в соцмережах - страшніше. Не потрібно кидати все і їхати в Україну ( хоча зайвими люди не бувають). Нас більше ніж показують по ТВ. Їх менше ніж про це говорять. Допомагайте на місцях. Якщо можете, то: Пишіть звернення до державних органів. Перекладайте англійською статті та викладайте на канадські ресурси. просто розповідати ПРАВДУ серед канадійців. перекиньте 5-10 доларів на майдан... або , якщо є проблематичність у виконанні вищенаведених пунктів - просто помоліться.. Хто в кого або хто в що вірить... А у мене поєднання корисного з корисним... стою на Майдані і чекаю на візу.. Як думаєте пустять мене обдимленого в посольство? Цитата
Aidan Опубликовано 24 января, 2014 Жалоба Опубликовано 24 января, 2014 Ну, взагалі в посольство не запрошують - якщо тільки не викличуть на співбесіду. Але для цього зазвичай мають бути підстави (якщо тільки не йдеться про вибірковий quality control); більшість все ж отримують візи так. А якщо посольство вирішить, що продимлений одяг з Майдану для них неприйнятний - ну що ж, от і буде привід написати петицію на підтримку. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
stalker Опубликовано 26 января, 2014 Жалоба Опубликовано 26 января, 2014 Все добре... Стоїмо. Вчора в Едмонтоні місцеві українці влаштували "автораллі" на підтримку автомайдану, колона машин прикрашених українською символікою ростягнулась мабуть на цілу годину руху на найбільш популярній вулиці "ВАЙТАВЕНЮ", потім був мітинг і молебень за загиблими біля будинку альбертійського парламенту. Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
stalker Опубликовано 27 января, 2014 Жалоба Опубликовано 27 января, 2014 в Едмонтоні місцеві українці влаштували "автораллі" на підтримку <noindex> </noindex> Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
Aidan Опубликовано 27 января, 2014 Жалоба Опубликовано 27 января, 2014 Молодці, що й казати, зорганізувалися! Кинула лінк друзям в Україні; вони якраз питали, чи ми тут слідкуємо за подіями... Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Aidan Опубликовано 27 января, 2014 Жалоба Опубликовано 27 января, 2014 Молодці, що й казати, зорганізувалися! Кинула лінк друзям в Україні; вони якраз питали, чи ми тут слідкуємо за подіями... Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
stalker Опубликовано 27 января, 2014 Жалоба Опубликовано 27 января, 2014 чи ми тут слідкуємо за подіями... Слідкуємо не тє слово. Ми живемо цими новинами. До речі, там на мітингу було багато людей, що говорили між собою російською мовою. Деякі знайомі росіяни дзвонять і висловлюють співчуття і надію на успіх МАЙДАНУ. Та й машин було набагато більше ніж це зазначено у цьому відео. Автор відеокліпа рахував лише машини з українською символікою. Було дуже багато машин, на які не вистачило прапорців, або іншогї декорації. Хтось приїхав запізно і не встиг прив"язати до машини хоча б стрічечку. Хтось приїхав уже на сам мітінг. Коли я їхав, бачив як з деяких зустрічних машин піднімали якісь свої прапори (розібрав лише ті, що з Хорватіі, Польщі, Чехії) багато хто сигналив та блимав дальнім світлом на знак підтримки. Тут в Канаді осіло багато з тих, хро був вимушений залишити свої країни в 1956 і в 1968 роках. Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
Aidan Опубликовано 27 января, 2014 Жалоба Опубликовано 27 января, 2014 Ми на свою машину поставили український прапорець (щоправда, позавчора тимчасово зняли через вітер, щоб не зірвало та не занесло кудись аж до Прінс-Альберт; сьогодні вже знову можна ставити назад ). Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Aidan Опубликовано 27 января, 2014 Жалоба Опубликовано 27 января, 2014 Дуже цікаво спілкуватися із знайомими тут, які з Донбасу. В такі моменти складається враження, що ми таки точно з різних країн. Прямо аж за Кіплінгом про Схід і Захід... але з іншого боку лише лінивий не пройшовся от по Харкову, де я прожила стільки років, та Допі з Гепою. Хто не жив там, просто не розуміє ситуацію і наскільки все там змінилося за останні роки, дуже різко. Як приклад: на Різдво 2011 року у нас вдома було близько 25 гостей - друзів, з якими ми спілкувалися роками. Коли майже два роки по тому ми їхали в Канаду, нас проводжали лише троє, які лишаються поки що в Харкові через хворих батьків. Решта всі вже в Києві або ще далі. "Ментовське" місто; і я не один рік працювала в Академії правових наук, тому під настрій можу багато розповідати про те, як контролюється місто - і як саме там стала можлива та ситуація, що склалася. Плюс дуже активно працює база ФСБ у вигляді об"єднання "Оплот"; за тиждень до нашого від"їзду я побачила їх логотип на скляній стіні відомого приміщення на одному з центральних проспектів - вже не ховаються. "Тітушки", що патрулюють місто (250 грн. за "прийти посидіти в людному місці", 500 грн. за "вихід на вулицю"), - це звідти. Але друзі кажуть, зараз активувалися фанати "Металіста"... і щось "оплотівці" не дуже охоче зараз виходять, навіть за гроші. Одна справа - "поганяти" студентів; інша - зійтися із розлюченими ультрасами. Але знов-таки: місто, де знаходяться Юракадемія, Університет МВС, військовий університет, Університет МЧС... тут нікого навіть везти не треба. Всі на місці. І всі відповідно запрограмовані, з цим там дуже серйозно насправді. Просто щоб було зрозуміло: коли нині покійний проректор Юракадемії з учбової частини (який в 1945 р. командував СМЕРШем в Берлині), телефонував будь-кому з керівництва того ж ФСБ в Росії (не кажучи про "погони" в Україні), вони розмовляли з ним - телефоном - стоячи. І Гепа - мер Харкова Генадій Кернес - це дуже страшна людина, яку чомусь ніяк не вдається вбити (хоч як намагалися і неодноразово). Інших варіантів здихатися його в тих умовах, що маємо, не бачу; вибори мера нічого не дали (ні для кого не секрет, що взагалі-то переміг колишній губернатор Аваков - і далі?). Аналогів йому серед публічних осіб в країні я просто не можу навести; решта "кукловодів" зазвичай тримається подалі від об"єктивів, і імена їх небагато хто знає... а цей не ховається. І щоб зважитися на щось серйозніше, ніж постояти з плакатами біля пам"ятника Шевченку, треба абинеяка мужність... або "безбашенність". Тому футбольні фанати і видаються найреалістичнішим варіантом... Бо складно і дійсно страшно. Там ніхто домовлятися не буде, навіть не збиратиметься. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.