poezdaty Опубликовано вчера в 08:39 Жалоба Опубликовано вчера в 08:39 12 часов назад, sicario сказал: Бо в ужондах без присяжного перекладу нічого не приймуть. В мене всюди приймають без перекладу. Там де я вже був, і писав скарги - керівники кажуть зразу кликати його, якщо щось буде не так... В нових ужондах одразу прошу викликати керівника, показую йому пункт закону і кажу - тут вирішимо справу чи мені в вас теж скаргу писати, що ваші працівники не знають право? 1 Цитата
Davidoff Опубликовано вчера в 10:44 Жалоба Опубликовано вчера в 10:44 2 hours ago, poezdaty said: В мене всюди приймають без перекладу. Там де я вже був, і писав скарги - керівники кажуть зразу кликати його, якщо щось буде не так... В нових ужондах одразу прошу викликати керівника, показую йому пункт закону і кажу - тут вирішимо справу чи мені в вас теж скаргу писати, що ваші працівники не знають право? То скільки ви разів вже обміняли українське водійське посвідчення на польське? 1 Цитата
poezdaty Опубликовано вчера в 18:05 Жалоба Опубликовано вчера в 18:05 7 часов назад, Davidoff сказал: То скільки ви разів вже обміняли українське водійське посвідчення на польське? Ну декілька десятка разів, і не меньше супроводжував процес юридично для тих хто хотів повоювати з своїми органами юридично. Поки що тільки один ужонд бачив неадекватний, на який не діють ніякі юридичні методи, бо вони так тупі як валянки. І лишався тільки суд. 1 Цитата