poezdaty Опубликовано 30 июля Жалоба Опубликовано 30 июля 12 часов назад, sicario сказал: Бо в ужондах без присяжного перекладу нічого не приймуть. В мене всюди приймають без перекладу. Там де я вже був, і писав скарги - керівники кажуть зразу кликати його, якщо щось буде не так... В нових ужондах одразу прошу викликати керівника, показую йому пункт закону і кажу - тут вирішимо справу чи мені в вас теж скаргу писати, що ваші працівники не знають право? 1 Цитата
Davidoff Опубликовано 30 июля Жалоба Опубликовано 30 июля 2 hours ago, poezdaty said: В мене всюди приймають без перекладу. Там де я вже був, і писав скарги - керівники кажуть зразу кликати його, якщо щось буде не так... В нових ужондах одразу прошу викликати керівника, показую йому пункт закону і кажу - тут вирішимо справу чи мені в вас теж скаргу писати, що ваші працівники не знають право? То скільки ви разів вже обміняли українське водійське посвідчення на польське? 1 Цитата
poezdaty Опубликовано 30 июля Жалоба Опубликовано 30 июля 7 часов назад, Davidoff сказал: То скільки ви разів вже обміняли українське водійське посвідчення на польське? Ну декілька десятка разів, і не меньше супроводжував процес юридично для тих хто хотів повоювати з своїми органами юридично. Поки що тільки один ужонд бачив неадекватний, на який не діють ніякі юридичні методи, бо вони так тупі як валянки. І лишався тільки суд. 1 Цитата
Chuvak Опубликовано 15 сентября Жалоба Опубликовано 15 сентября На одному з форумів вже для заміни прав на польські вимагається наявність резерву+ 1 Цитата
Dimi Опубликовано Воскресенье в 10:13 Жалоба Опубликовано Воскресенье в 10:13 Для тех кто живет в Варшаве и не хочет платить посредникам 1,5-2к за замену прав: Права нового образца можно поменять в городе Mińsk-Mazowiecki, 40 минут от Варшавы. Прописка не требуется. Только перевод прав присяжный, копия прав и заявление, карта или виза, адрес указываете местный ( я указал адрес отеля) поменяли за 5 рабочих дней. Всем добра Цитата
sicario Опубликовано 20 часов назад Жалоба Опубликовано 20 часов назад On 9/28/2025 at 12:13 PM, Dimi said: посредникам 1,5-2к за замену прав: а у чому "посередництво" за 2к? Заповнять вньосек і зроблять переклад? Бо якщо щось інше, то вже до поліції їх і т.п.... бо ті за...ли вже робити із нової Європейської країни, корумповану діру звідки самі панаєхалі... Цитата
erisaky Опубликовано 2 часа назад Жалоба Опубликовано 2 часа назад 17 часов назад, sicario сказал: а у чому "посередництво" за 2к? Заповнять вньосек і зроблять переклад? Вони ще вносять до бази посвідчення старші 2011 року і беруть різні довідки (якщо потрібні). Але як на мене то за велика ціна за такі послуги. Цитата "Ludzie zapomną, co powiedziałeś, zapomną co zrobiłeś, ale nigdy nie zapomną tego, jak poczuli się dzięki tobie" Мой блог о Польше