Перейти к содержанию

Гость Union_EC

Водительские права. Получение, обмен, общие вопросы...

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
12 часов назад, sicario сказал:

Бо в ужондах без присяжного перекладу нічого не приймуть.

В мене всюди приймають без перекладу. :lol:
Там де я вже був, і писав скарги - керівники кажуть зразу кликати його, якщо щось буде не так... :icon_mad:
В нових ужондах одразу прошу викликати керівника, показую йому пункт закону і кажу - тут вирішимо справу чи мені в вас теж скаргу писати, що ваші працівники не знають право? 

Опубликовано
2 hours ago, poezdaty said:

В мене всюди приймають без перекладу. :lol:
Там де я вже був, і писав скарги - керівники кажуть зразу кликати його, якщо щось буде не так... :icon_mad:
В нових ужондах одразу прошу викликати керівника, показую йому пункт закону і кажу - тут вирішимо справу чи мені в вас теж скаргу писати, що ваші працівники не знають право? 

То скільки ви разів вже обміняли українське водійське посвідчення на польське? 

Опубликовано
7 часов назад, Davidoff сказал:

То скільки ви разів вже обміняли українське водійське посвідчення на польське? 

Ну декілька десятка разів, і не меньше супроводжував процес юридично для тих хто хотів повоювати з своїми органами юридично. 
Поки що тільки один ужонд бачив неадекватний, на який не діють ніякі юридичні методи, бо вони так тупі як валянки. І лишався тільки суд. 

Опубликовано

Для тех кто живет в Варшаве и не хочет платить посредникам 1,5-2к за замену прав:

Права нового образца можно поменять в городе Mińsk-Mazowiecki, 40 минут от Варшавы.

Прописка не требуется. Только перевод прав присяжный, копия прав и заявление, карта или виза, адрес указываете местный ( я указал адрес отеля)  поменяли за 5 рабочих дней.

Всем добра

Опубликовано
On 9/28/2025 at 12:13 PM, Dimi said:

посредникам 1,5-2к за замену прав:

а у чому "посередництво" за 2к? Заповнять вньосек і зроблять переклад? Бо якщо щось інше, то вже до поліції їх і т.п.... бо ті за...ли вже робити із нової Європейської країни, корумповану діру звідки самі панаєхалі...

Опубликовано
17 часов назад, sicario сказал:

а у чому "посередництво" за 2к? Заповнять вньосек і зроблять переклад?

Вони ще вносять до бази посвідчення старші 2011 року і беруть різні довідки (якщо потрібні). Але як на мене то за велика ціна за такі послуги. 

"Ludzie zapomną, co powiedziałeś, zapomną co zrobiłeś, ale nigdy nie zapomną tego, jak poczuli się dzięki tobie"

Мой блог о Польше

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...