Jump to content

emigrant007

Отримання візи CUAET не біженцями і майбутні наслідки

Recommended Posts

Posted

Хочу запитати думки шановних @AlexAG, @Yuna стосовно можливих наслідків в майбутньому для людей, які отримали канадську візу по програмі CUAET (спочатку видавали туристичну, зараз робочу). 

Поточний статус:

- побит з родиною, планується подача на карту резидента після отримання візи CUAET

- сталий побит, планується подача на громадянство після отримання візи CUAET

- карта тимчасового побиту по іншим обставинам

- карта резидента, планується подача на громадянство після отримання візи CUAET

Наразі, з досвіду в Чехії офіційно перестали видавати тимчасовий захист всім, хто має таку візу. Після розголосу додали, що тільки для тих, хто візу отримав після введення в дію закону про це. В Польщі офіційно немає обмежень, але практично людям відмовляють в отриманні \ поновленні статусу UKR. Цікаво, чи хтось чув стосовно інших обмежень в Польщі, або інших країнах, які не стосуються біженців? 

Posted

Если речь про стандартное получение резидента/гражданства - проблем быть не должно вообще.
Но статус UKR - другая тема.

Мой маленький недо-блог: http://blog.mail4yuna.tk/

Публикую, иногда, всякую всячину о легализации и просто полезности.

Posted

Це ж просто віза. На ній не написано Cuet. 

Коли отримував громадянство, мене запитували за ці візи. Сказав, що зробив їх з метою туризму, бо було легко їх зробити.

Posted
5 hours ago, Chuvak said:

Коли отримував громадянство, мене запитували за ці візи. Сказав, що зробив їх з метою туризму, бо було легко їх зробити.

:-D мда. Вже бачу в характеристиці запис: "схильний до махінацій з державними органами". 

У мене головна мета, це все ж таки можливість емігрувати в разі поширення війни на інші країни Європи. Звичайно, що виникає питання, чи можна з цією візою перетнути кордон Канади з метою туризму, але це вже скоріш за все другорядне питання і, в разі закінчення війни, я би ці візи анулював і взяв би нормальні. 

• Haha 1
Posted

Дуже багато людей отримали зараз ці візи просто щоб було, в тому числі з метою потенційного туризму. Подруга відновлювала статус УКР вже з канадською візою у паспорті, нічого про неї ніхто не питав.