emigrant007 Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 Хочу запитати думки шановних @AlexAG, @Yuna стосовно можливих наслідків в майбутньому для людей, які отримали канадську візу по програмі CUAET (спочатку видавали туристичну, зараз робочу). Поточний статус: - побит з родиною, планується подача на карту резидента після отримання візи CUAET - сталий побит, планується подача на громадянство після отримання візи CUAET - карта тимчасового побиту по іншим обставинам - карта резидента, планується подача на громадянство після отримання візи CUAET Наразі, з досвіду в Чехії офіційно перестали видавати тимчасовий захист всім, хто має таку візу. Після розголосу додали, що тільки для тих, хто візу отримав після введення в дію закону про це. В Польщі офіційно немає обмежень, але практично людям відмовляють в отриманні \ поновленні статусу UKR. Цікаво, чи хтось чув стосовно інших обмежень в Польщі, або інших країнах, які не стосуються біженців? Quote
Yuna Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 Если речь про стандартное получение резидента/гражданства - проблем быть не должно вообще. Но статус UKR - другая тема. Quote Мой маленький недо-блог: http://blog.mail4yuna.tk/ Публикую, иногда, всякую всячину о легализации и просто полезности.
Chuvak Posted February 19, 2023 Report Posted February 19, 2023 Це ж просто віза. На ній не написано Cuet. Коли отримував громадянство, мене запитували за ці візи. Сказав, що зробив їх з метою туризму, бо було легко їх зробити. Quote
emigrant007 Posted February 19, 2023 Author Report Posted February 19, 2023 5 hours ago, Chuvak said: Коли отримував громадянство, мене запитували за ці візи. Сказав, що зробив їх з метою туризму, бо було легко їх зробити. мда. Вже бачу в характеристиці запис: "схильний до махінацій з державними органами". У мене головна мета, це все ж таки можливість емігрувати в разі поширення війни на інші країни Європи. Звичайно, що виникає питання, чи можна з цією візою перетнути кордон Канади з метою туризму, але це вже скоріш за все другорядне питання і, в разі закінчення війни, я би ці візи анулював і взяв би нормальні. 1 Quote
Davidoff Posted February 19, 2023 Report Posted February 19, 2023 Дуже багато людей отримали зараз ці візи просто щоб було, в тому числі з метою потенційного туризму. Подруга відновлювала статус УКР вже з канадською візою у паспорті, нічого про неї ніхто не питав. Quote