Vasya Опубликовано 4 января, 2020 Жалоба Опубликовано 4 января, 2020 Доброго вечора .Мене звати Василь .Все що я хочу це емігрувати в Канаду! Трошки про себе : Вища освіта (магістр ) спеціальність геолог нафти і газу.Досвід роботи по спеціальності не має ,але є досвід роботи в технічному середовищі оператором полімеризації 6 розряду 1 рік 6 місяців ,так як моя освіта технічна. Рівень англійського B1 , вільно спілкуюся з родичами які проживають в Канаді ,вони мене розуміють цілком ,я їх на 80%. Є кошти порядка 10000$ . 2 польських візи і 1 турецька ,5 виїздів за кордон по біометрії . Є родичі в Канаді які є громадянинами Канади , є 1 тітки і 2 двоюрідних брата . Який б був оптимальний варіант розвитку подій в цій ситуації і що ви б порадили робити в такому випадку ! Вдячний кожному коментарю. І ще б хотів поради на рахунок вибору фірми ,яка займається виїздами в Канаду ,ПРОВІРЕНИХ ! Цитата
VadimI Опубликовано 4 января, 2020 Жалоба Опубликовано 4 января, 2020 (изменено) 1. Здати IELTS i порахувати балли по федеральнiй програмi Express Entry. Потiм буде видно. IELTS i Англiйська, то не те саме. 2. Уважно передивитися сайт https://www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship.html 3. Знайти сайти (теми на форумi) з iмiграцii кожноi провiнцii i почитати умови там. Зараз це Манiтоба. Альберта можливо щось нове зробить якщо вiрити премьеру. 4. Параллельно почитати пару тем на форумi з подiбним питанням. 5. Коли буде разультат IELTS i буде щось незрозумiло, ставити конкретне питання. Час на трейнiнг до IELTS у вас э. Поки будете готуватися, може щось змiниться в программах. 6. Родичi назараз вам не допоможуть. Хiба матерiально, або знайдуть вам робуту з LMIA (дозвiл найняти iноземця). 7. На рахунок перевiрених фiрм. - Одеса - Паллеонн. Я користувався iх послугами. Дуже задоволений. Всi послуги пiд ключ, IELTS трейнiнг включно. Назараз, мають вiдповiдну лiцензiю (принаймi директор). - Консультанти з цього форуму. На скiльки я бачив, fregat. Еле, поперше це не дешево, подруге - нiяких гарантiй. Ви самi маэте знати, який маэте шанс. Изменено 4 января, 2020 пользователем VadimI Цитата
Micellangelo Опубликовано 4 января, 2020 Жалоба Опубликовано 4 января, 2020 (изменено) В ідеалі добити до 3ох років досвіду роботи і поки ще 1,5 років працюєте витягнути англійську на рівень ІЕЛТС (8/7/7/7). Також потрібно буде показати десь 12-13к КАД. Додатково всі оформлення документів, здачі англійської, оцінки дипломів, медогляд і тд потягнуть десь на 3-4к КАД. Якщо так зробите, то через 1,5 років у вас буде потужна комбінація з молодого віку, освіти магістра, 3 роки досвіду, та інглійська рівня СЛБ9 (ІЕЛТС 8/7/7/7). Це грубо 450-460 балів. Станом на сьогодні це дає реальний шанс отримати запрошення до еміграції через систему Експрес Ентрі. Изменено 4 января, 2020 пользователем Micellangelo Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 4 января, 2020 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 4 января, 2020 Вверху есть баннер, где написано о возможности заполнить анкету и бесплатно оценить свои шансы на иммиграцию в Канаду. Люди надежные. Я же занимаюсь иммиграцией давно (почти 22 года), но в основном ЕС. Канада же у меня представлена исключительно по вопросам получения там статуса беженца. Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать
Милан Опубликовано 5 января, 2020 Жалоба Опубликовано 5 января, 2020 6 часов назад, Vasya сказал: Доброго вечора .Мене звати Василь .Все що я хочу це емігрувати в Канаду! ... Який б був оптимальний варіант розвитку подій в цій ситуації і що ви б порадили робити в такому випадку ! Вдячний кожному коментарю. 1. Сдать IELTS (чтобы знать реальный уровень английского). 2. Сделать подтверждение уровня образования в Канаде (WES, ICES и т.д). 3. Изучать иммиграционные программы - федеральные и провинциальные. 4. Искать работу в Канаде (возможно, родственники действительно Вам в этом помогут). 1 Цитата Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes