horizzzont Опубликовано 7 августа, 2017 Жалоба Опубликовано 7 августа, 2017 Продублюю питання в новій темі, тому що в існуючій ніхто не відповідає Маю таку заплутану ситуацію: моя карта побиту закінчується 5.09, при тому, що я ще буду студентом до 31.10. Маю такий план - 4.09 поїхати у Львів забрати свій біометричний паспорт і 5.09 повернутися з ним назад у Варшаву, але мене цікавить чи маючи ще діючу до кінця дня карту побиту, мене можуть пропустити на підставі паспорту, щоб почався відлік 90 днів? Чи можу я при проходженні кордону не показувати карту побиту взагалі? Цитата
erisaky Опубликовано 7 августа, 2017 Жалоба Опубликовано 7 августа, 2017 Продублюю питання в новій темі, тому що в існуючій ніхто не відповідає Маю таку заплутану ситуацію: моя карта побиту закінчується 5.09, при тому, що я ще буду студентом до 31.10. Маю такий план - 4.09 поїхати у Львів забрати свій біометричний паспорт і 5.09 повернутися з ним назад у Варшаву, але мене цікавить чи маючи ще діючу до кінця дня карту побиту, мене можуть пропустити на підставі паспорту, щоб почався відлік 90 днів? Чи можу я при проходженні кордону не показувати карту побиту взагалі? Должны пустить, возможно возникнут вопросы, но проблем не должно быть. Цитата "Ludzie zapomną, co powiedziałeś, zapomną co zrobiłeś, ale nigdy nie zapomną tego, jak poczuli się dzięki tobie" Мой блог о Польше
horizzzont Опубликовано 7 августа, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 7 августа, 2017 Должны пустить, возможно возникнут вопросы, но проблем не должно быть. Пустити то пустять, але якщо зроблять це на підставі карти то до кінця дня я буду вимушений покинути країну, мені важливо щоб пустили по безвізу. Тому питання в тому, чи можна взагалі не показувати карту, чи вони мають інформацію що вона в мене є в системі і попросять її показати.. Написав до стражи гранічней і ще не маю відповіді Цитата
emigrant007 Опубликовано 7 августа, 2017 Жалоба Опубликовано 7 августа, 2017 Які проблеми здати квиток, отримати назад гроші і придбати новий? Якщо квиток куля через Інтернет, то це взагалі можна зробити швидше ніж ви задали це питання. Цитата
Yuna Опубликовано 7 августа, 2017 Жалоба Опубликовано 7 августа, 2017 Пустити то пустять, але якщо зроблять це на підставі карти то до кінця дня я буду вимушений покинути країну, мені важливо щоб пустили по безвізу. Тому питання в тому, чи можна взагалі не показувати карту, чи вони мають інформацію що вона в мене є в системі і попросять її показати.. Написав до стражи гранічней і ще не маю відповіді С чего вы взяли что надо покинуть? Вы въехали по карте, а дальше у вас пребывание уже на основе "другого документа/права" ибо "безвиз". Цитата Мой маленький недо-блог: http://blog.mail4yuna.tk/ Публикую, иногда, всякую всячину о легализации и просто полезности.
horizzzont Опубликовано 7 августа, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 7 августа, 2017 Які проблеми здати квиток, отримати назад гроші і придбати новий? Якщо квиток куля через Інтернет, то це взагалі можна зробити швидше ніж ви задали це питання. Квиток на літак не можна повернути так легко, як Ви собі це уявляєте Цитата
horizzzont Опубликовано 8 августа, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 8 августа, 2017 С чего вы взяли что надо покинуть? Вы въехали по карте, а дальше у вас пребывание уже на основе "другого документа/права" ибо "безвиз". думав, що можна перебувати на основі документу, по якому було перейдено кордон Цитата
pandaPL Опубликовано 19 августа, 2017 Жалоба Опубликовано 19 августа, 2017 думав, що можна перебувати на основі документу, по якому було перейдено кордон Чекаю дозвіл на перебування (карту тимчасового побуту) й хочу виїхати в свою країну. Як бути? кілька варіантів виходу: повернення в рамках “без візу” при наявності біометричного паспорта. Але тут є ризики, нарахування термінів перебування – 90/180. отримання візи на підставі позитивного рішення про видачу Вам дозволу на тимчасове перебування (децизії) у Візовому центрі в Україні. отримання будь-якої іншої візи. <noindex>https://prawopraciukrainciw.wordpress.com/2...82%D0%B8%D0%BC/</noindex> Цитата -- Від Еквадору до Німеччини один крок <noindex>facebook.com/andriy.panas</noindex>
horizzzont Опубликовано 19 августа, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 19 августа, 2017 Чекаю дозвіл на перебування (карту тимчасового побуту) й хочу виїхати в свою країну. Як бути? кілька варіантів виходу: повернення в рамках “без візу” при наявності біометричного паспорта. Але тут є ризики, нарахування термінів перебування – 90/180. отримання візи на підставі позитивного рішення про видачу Вам дозволу на тимчасове перебування (децизії) у Візовому центрі в Україні. отримання будь-якої іншої візи. <noindex>https://prawopraciukrainciw.wordpress.com/2...82%D0%B8%D0%BC/</noindex> Власне сьогодні був в Українстькому домі і почув наступне - навіть якщо зараз я живу по карті побиту, яка закінчиться 5.09 і поїду по біометричний паспорт 4.09 то мене не пустять з ним назад в Польщу тому що я вже був більше 90 днів по карті, типу це перебування теж враховується. Правда чи ні?. Цитата
Главные администраторы AlexAG Опубликовано 19 августа, 2017 Главные администраторы Жалоба Опубликовано 19 августа, 2017 Власне сьогодні був в Українстькому домі і почув наступне - навіть якщо зараз я живу по карті побиту, яка закінчиться 5.09 і поїду по біометричний паспорт 4.09 то мене не пустять з ним назад в Польщу тому що я вже був більше 90 днів по карті, типу це перебування теж враховується. Правда чи ні? Нет. Пребывание по национальным визам и картам побыта не учитывается при расчете ограничения 90 дней в полугодие. Об этом четко и недвусмысленно написано в визовом кодексе. Цитата
horizzzont Опубликовано 19 августа, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 19 августа, 2017 Нет. Пребывание по национальным визам и картам побыта не учитывается при расчете ограничения 90 дней в полугодие. Об этом четко и недвусмысленно написано в визовом кодексе. Посилання можете дати на конкретний документ? Цитата
Главные администраторы AlexAG Опубликовано 19 августа, 2017 Главные администраторы Жалоба Опубликовано 19 августа, 2017 Посилання можете дати на конкретний документ? Artykul 6. Warunki wjazdu obywateli państw trzecich. 1. W przypadku planowanego pobytu na terytorium państw członkowskich nieprzekraczającego 90 dni w każdym okresie 180-dniowym, co oznacza wzięcie pod uwagę okresu 180-dniowego poprzedzającego każdy z dni pobytu, warunki wjazdu obywateli państw trzecich są następujące: .... .... 2. Do celуw wykonania ust. 1 za datę wjazdu uważa się pierwszy dzień pobytu na terytorium państw członkowskich, a datę wyjazdu liczy się jako ostatni dzień pobytu na terytorium państw członkowskich. W obliczeniach długości pobytu na terytorium państw członkowskich nie uwzględnia się okresуw pobytu dozwolonych na mocy zezwolenia na pobyt lub wizy długoterminowej. ЗЫ. Не в визовом кодексе, а граничном, конечно же... Но сути это не меняет. Цитата
pandaPL Опубликовано 19 августа, 2017 Жалоба Опубликовано 19 августа, 2017 ЗЫ. Не в визовом кодексе, а граничном, конечно же... Но сути это не меняет. Я повністю погоджуюся з AlexAG, термін перебування в Польщі по посвідці перебування не зараховується в ці "безвізові" 90 днів на пів-року. Цитата -- Від Еквадору до Німеччини один крок <noindex>facebook.com/andriy.panas</noindex>
horizzzont Опубликовано 19 августа, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 19 августа, 2017 ЗЫ. Не в визовом кодексе, а граничном, конечно же... Но сути это не меняет. Дякую! Цитата
horizzzont Опубликовано 19 августа, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 19 августа, 2017 Я повністю погоджуюся з AlexAG, термін перебування в Польщі по посвідці перебування не зараховується в ці "безвізові" 90 днів на пів-року. Та я теж знав це але дівчина яка підкинула неправильну інформацію мене збила з пантелику Цитата