Jump to content

chitok

Подача На Карту Побыту

Recommended Posts

Posted
On 4/25/2026 at 1:17 PM, sicario said:

із відгуків "бувалих" - стимулює тільки суд... а щодо скарг - є 2 знайомі, подалися в однаковий час +\-, всі 2 роки очікування одна писала понеглєнія/скарги іт.п., друга - нічого.. друга-  вже з картою, перша- ще децизію навіть не отримала... тому і таке буває.

Вчора отримали негативну децизію, бо…. мельдунок закінчився а новий не донесли :) А вони не хотіли про це повідомити з «міркувань економічних» (?), тому дали відмову. Цирк на дроті… Написали odwołanie, цікаво що буде далі. Майже 2 роки очікування, тільки щоб отримати відмову через мельдунок, який закінчився, це прям ну взагалі в голові не міститься. Але я думаю, вони це зробили бо пішли скарги всюди, будуть мститися

• Confused 1
Posted
9 hours ago, horizzzont said:

мельдунок закінчився а новий не донесли :) А вони не хотіли про це повідомити з «міркувань економічних» (?), тому дали відмову. Цирк

0_о.. цікаво... на скільки знаю, мельдунек - не входить до офіційного списку обов'язкових документів для подання вньоску на карту тимчасового побиту.. (умова найму - зрозуміло, але не мельдунек (він потрібен радше для отримання песель))

Posted

Так мельдунек власник може й не дозволити зробити (як у мене було), хоч я й сам його зробив, бо можу. Мав неприємну ситуацію із власником через це.