ElliAp Опубликовано вчера в 12:58 Жалоба Опубликовано вчера в 12:58 18 минут назад, Krakuska сказал: Напишіть до Канцелярії, запитайте про tok sprawy listy@prezydent.pl bol@prezydent.pl Та я регулярно пишу. Але відповідь завжди одна і та сама - номер Вашої справи такий, вона існує, президент не має зобовʼязань розглядати в якийсь термін..бла бла 😩 Цитата
Dexter39 Опубликовано вчера в 13:24 Жалоба Опубликовано вчера в 13:24 46 minutes ago, Krakuska said: Напишіть до Канцелярії, запитайте про tok sprawy listy@prezydent.pl bol@prezydent.pl это если дело дошло до канцелярии. но мы не знаем, когда автор вопроса подался Цитата
Solmir Опубликовано вчера в 13:41 Жалоба Опубликовано вчера в 13:41 1 час назад, Krakuska сказал: Напишіть до Канцелярії, запитайте про tok sprawy listy@prezydent.pl bol@prezydent.pl И что они должны ответить? Если в письме с Министерства Внутренних Дел и Администрации пишут: Proszę czekać na zawiadomienie przez Szefa Kancelarii Prezydenta RP o zakończeniu sprawy. 1 Цитата
ElliAp Опубликовано вчера в 13:57 Жалоба Опубликовано вчера в 13:57 30 минут назад, Dexter39 сказал: это если дело дошло до канцелярии. но мы не знаем, когда автор вопроса подался Подала документи в січні 2024 поштою до urzędu Wojewódzkiego we Wrocławiu. Останній лист поштою був в березні 2025, що доки дойшли до канцелярії Президента. Цитата
Krakuska Опубликовано вчера в 13:59 Жалоба Опубликовано вчера в 13:59 (изменено) 22 минуты назад, Solmir сказал: И что они должны ответить? Если в письме с Министерства Внутренних Дел и Администрации пишут: Proszę czekać na zawiadomienie przez Szefa Kancelarii Prezydenta RP o zakończeniu sprawy. Например, предоставить ответ на эту информацию . А потом уже периодически спрашивать, на каком этапе дело. Szanowni Państwo, Uprzejmie proszę o podanie daty rejestracji oraz sygnatury wniosku o nadanie obywatelstwa polskiego. Изменено вчера в 14:04 пользователем Krakuska 1 Цитата
Dexter39 Опубликовано вчера в 14:01 Жалоба Опубликовано вчера в 14:01 1 minute ago, ElliAp said: Подала документи в січні 2024 поштою до urzędu Wojewódzkiego we Wrocławiu. Останній лист поштою був в березні 2025, що доки дойшли до канцелярії Президента. а, ну тогда писать можно в канцелярию. Но смысла особого нет и вам полученная информация ничего не даст. Можете примерные ответы канцелярии посмотреть в этой ветке 1 Цитата
Valera Опубликовано вчера в 14:22 Жалоба Опубликовано вчера в 14:22 (изменено) В 27.11.2025 в 8:10 PM, costam сказал: Які взагалі є статуси в InPol у такій справі? Півтора місяці тому зʼявився статус Opinia przekazana, але досі немає звичайного листа про передачу у MSWiA. Хочу розуміти, якщо не прийде навіть лист з MSWiA, чи статуси будуть змінюватися і на які - щоб слідкувати за справою Тоже, подался 21.01.2025. Ровно через 9 месяцев 21.10.2025 (почти полтора месяца назад, как и у Вас) появился статус opinia przekazana. Вот никакого письма с MSWiA так и не было. Если придёт письмо от МВД или может вы писали в канцелярию, и от них есть информация что дело уже у них - маякните пожалуйста. Думаю мы с вами "w jednej puli" 😀 Изменено вчера в 14:23 пользователем Valera Цитата
Solmir Опубликовано вчера в 15:02 Жалоба Опубликовано вчера в 15:02 1 час назад, Krakuska сказал: Например, предоставить ответ на эту информацию . А потом уже периодически спрашивать, на каком этапе дело. Szanowni Państwo, Uprzejmie proszę o podanie daty rejestracji oraz sygnatury wniosku o nadanie obywatelstwa polskiego. Ответят, что на том же самом этапе , в ожидании решения. Цитата
Krakuska Опубликовано вчера в 15:08 Жалоба Опубликовано вчера в 15:08 Ну, например, девушка выше писала, что ей ответили, что рассматривают кейсы с первой половины 2024 года, так что , можно примерно понимать, когда дело дойдёт до своего кейса. Цитата
ElliAp Опубликовано вчера в 15:14 Жалоба Опубликовано вчера в 15:14 4 минуты назад, Krakuska сказал: Ну, например, девушка выше писала, что ей ответили, что рассматривают кейсы с первой половины 2024 года, так что , можно примерно понимать, когда дело дойдёт до своего кейса. Мається на увазі, що розглядають справи, котрі потрапили до канцелярії в першій половині 2024 року!? Я правильно розумію? А не ті, які тільки вислали в першій половині 2024 Цитата
Irynka Опубликовано вчера в 15:20 Жалоба Опубликовано вчера в 15:20 4 минуты назад, ElliAp сказал: Мається на увазі, що розглядають справи, котрі потрапили до канцелярії в першій половині 2024 року!? Я правильно розумію? А не ті, які тільки вислали в першій половині 2024 Це мені дали таку відповідь і я не знаю, як зрозуміти їх відповідь. Якщо рахувати від того часу, що до них потрапив вньосек, то це ще років два чекати Цитата
Krakuska Опубликовано вчера в 15:24 Жалоба Опубликовано вчера в 15:24 Десь місяць тому користувач Sviatlana , писала що сестра її чоловіка подавала в своєму воєводстві на початку 2024 і їй прийшов лист з канцерії, що треба надіслати копії паспорту. Тож схоже, що мова йде про початкову подачу Цитата
ElliAp Опубликовано вчера в 15:26 Жалоба Опубликовано вчера в 15:26 6 минут назад, Irynka сказал: Це мені дали таку відповідь і я не знаю, як зрозуміти їх відповідь. Якщо рахувати від того часу, що до них потрапив вньосек, то це ще років два чекати А можна дізнатись коли Ви вислали пакет документів? Цитата
Irynka Опубликовано вчера в 15:27 Жалоба Опубликовано вчера в 15:27 2 минуты назад, Krakuska сказал: Десь місяць тому користувач Sviatlana , писала що сестра її чоловіка подавала в своєму воєводстві на початку 2024 і їй прийшов лист з канцерії, що треба надіслати копії паспорту. Тож схоже, що мова йде про початкову подачу Можливо, але дивно, що воєвода пропустив до канцелярії вньосек без копії паспорта Цитата
Irynka Опубликовано вчера в 15:29 Жалоба Опубликовано вчера в 15:29 1 минуту назад, ElliAp сказал: А можна дізнатись коли Ви вислали пакет документів? Я склала вньосек у листопаді 2024, в канцелярії він був зареєстрований у червні 2025. Це Поморське воєводство 1 Цитата
ElliAp Опубликовано вчера в 15:29 Жалоба Опубликовано вчера в 15:29 2 минуты назад, Krakuska сказал: Десь місяць тому користувач Sviatlana , писала що сестра її чоловіка подавала в своєму воєводстві на початку 2024 і їй прийшов лист з канцерії, що треба надіслати копії паспорту. Тож схоже, що мова йде про початкову подачу Мені казала інспектор, коли справа потрапляє до канцелярії, це означає, що доки вже перевірили, з ними ок. І канцелярія тільки децидує Можливо у Svitlany родичів термін паспорту скінчився, тому і просили дослати Але інспектор молода і не компетентна, то ж це може і не правда Цитата
Krakuska Опубликовано вчера в 15:32 Жалоба Опубликовано вчера в 15:32 2 минуты назад, ElliAp сказал: Але інспектор молода і не компетентна, то ж це може і не правда А як ви дізнались вік інспектора з канцелярії? Цитата
ElliAp Опубликовано вчера в 15:38 Жалоба Опубликовано вчера в 15:38 (изменено) 23 минуты назад, Krakuska сказал: А як ви дізнались вік інспектора з канцелярії? Ні, це та інспектор , котра була призначена, коли доки спочатку були в urzędzie Wojewódzkim Вона мої доки відправила на Варшаву до президента,хоча я подавала на воєводу 😭 Изменено вчера в 15:57 пользователем ElliAp 4 1 Цитата
emigrant007 Опубликовано 6 часов назад Жалоба Опубликовано 6 часов назад On 12/5/2025 at 4:38 PM, ElliAp said: Вона мої доки відправила на Варшаву до президента,хоча я подавала на воєводу По-перше - Президента. По-друге - я особисто не можу уявити собі таку помилку працівників відділу по громадянству. Там не одна людина займається справою. Не помітити різні заяви не можливо. Бо там купа людей формує свої додатки до них. В що я вірю - в те, що ви заповнили не той бланк. 1 Цитата
ElliAp Опубликовано 6 часов назад Жалоба Опубликовано 6 часов назад 25 минут назад, emigrant007 сказал: По-перше - Президента. По-друге - я особисто не можу уявити собі таку помилку працівників відділу по громадянству. Там не одна людина займається справою. Не помітити різні заяви не можливо. Бо там купа людей формує свої додатки до них. В що я вірю - в те, що ви заповнили не той бланк. Ваші знання про мою справу такі ж глибокі, як і про орфографію! Браво! 😂 1 Цитата
Lenka Опубликовано 6 часов назад Жалоба Опубликовано 6 часов назад (изменено) Что то форум потихоньку перерастает во вселенский срач! Люди здесь изначально собрались чтобы делиться информацией, а не стороить домыслы и проверять орфографию друг друга . Извините , я понимаю что очень napięta atmosfera , но реально информации 0 , только какая-то конкуренция между участниками и какие-то домыслы кто больше достоин! Низко это все … у каждого своя дорога и каждый достоин получить то к чему стремиться. Отчасти, благодаря этому форуму вся моя семья получила гражданство. Он был и источником информации и поддержкой для меня . Пожалуйста давайте будем к друг другу чуть добрее! В мире и так много зла и всем тяжело в иммиграции! Просто давайте будем друг другу поддержкой ! И тем маленьким лучиком надежды. Верю у всех все получится ❤️ Изменено 5 часов назад пользователем Lenka 6 Цитата
emigrant007 Опубликовано 1 час назад Жалоба Опубликовано 1 час назад 4 hours ago, ElliAp said: Ваші знання про мою справу такі ж глибокі, як і про орфографію! Ось і я про це кажу. Що і з орфографією і з вашою справою, судячи з усього все саме так, як я написав. В польській мові, доречі, теж з великої саме в цьому випадку Я знаю хто там працює, як вони там працюють, що саме вони з заявами роблять і т.п. Я не вірю навіть в теоретичну можливість відправити заповнений бланк "не туди". А, оскільки, на цьому форумі дуже багато людей демонструють патологічне не розуміння різниці подачі - висновок можна зробити дуже легко. Тому, ваші звинувачення в бік працівників уженду в даній ситуації з вирогідністю 99.99999999999% безпідставні. 1 Цитата
Krakuska Опубликовано 1 час назад Жалоба Опубликовано 1 час назад (изменено) Але є єдине АЛЕ. Документи на nadanie i uznanie - різні. І навіть, якщо хтось заповнив не той wniosek, інспектор при перевірці документів це б зрозумів І людина яка збирала документи для свого кейсу, явно розуміє на якій підставі подається Изменено 1 час назад пользователем Krakuska Цитата
costam Опубликовано 1 час назад Жалоба Опубликовано 1 час назад 4 minutes ago, Krakuska said: Але є єдине АЛЕ. Документи на nadanie i uznanie - різні. І навіть, якщо хтось заповнив не той wniosek, інспектор при перевірці документів це б зрозумів І людина яка збирала документи для свого кейсу, явно розуміє на якій підставі подається На nadanie можна будь які документи додавати, тому якщо документи на uznanie до воєводи, а wniosek до президента, то цілком імовірно його до президента і відправлять Цитата
emigrant007 Опубликовано 1 час назад Жалоба Опубликовано 1 час назад 4 hours ago, Lenka said: Люди здесь изначально собрались чтобы делиться информацией, а не стороить домыслы Я теж саме за це. За те, щоб не читати явну нісенітницю. Не знаю, скільки ви на форумі, але я вже достатньо начитався тверджень, які не мали під собою жодних підстав, а потім, сторінок через 10-20 виявлялося, що людина подалася взагалі не на те, не туди... Добре хоч, все відбувалося в Польщі. Хоча не виключаю можливості, що з таким підходом і про іншу країну можна згадати. А всі інші, потім, будують свої знання не некомпетентності окремих "дописувачів" які пишуть відверту ахінею. 1 Цитата