Vo_Vik Опубликовано 11 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2014 Святослав приїзджає в Торонто. Хтось десь буде на зустріч з ним йти? Цитата
Гость seasun Опубликовано 24 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 24 апреля, 2014 привіт, хочу запитати що питають на кордоні в канаді? бо знайомих наших знайомих питали щось на границі в торонто, вони чи то не зрозуміли, чи то не дали відповіді на якісь запитання, тоді дзвонили до родичів в манітобі ті сказали дати їм перекладача....всього не знаю, але знаю що їх хотіли вернути назад на україну, потім все ж таки пустили . але головний аплікант має в канаді здавати екзамен з англійської ... хто знає подібні ситуації? Цитата
Aidan Опубликовано 24 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 24 апреля, 2014 Вперше чую про "в Канаді". Головний аплікант має здавати мовний тест ще вдома, ДО того, як подавати документи. Взагалі, так, остаточне рішення про допуск іноземця в Канаду приймає саме прикордонник / іміграційний офіцер на кордоні... тому якщо з його точки зору головний аплікант не знав мову належним чином, то тим самим він порушував умови іміграційної програми, але це теорія. Взагалі цікаво було б прояснити, в чому саме і через що виникла така проблема. Чи не маєте можливість просвітити громадськість? А так у нас була цікава ситуація в Торонто. Якраз за нами стояла жіночка з сином - вони летіли теж в Реджайну, до чоловіка-дальнобійника. Жоден з них не знав ані слова англійською. Тож я просто на пальцях пояснила їй, що вона має робити, коли підійде її черга спочатку на паспортний контроль, а потім - до іміграційного офіцера: які документи подавати, тощо. Здається, все у них пройшло добре (я була зайнята своїми справами, не до неї було), бо ми вже бачилися тут випадково в місті. ))) У нас загалом нічого не питали: я подала наші паспорти і папери з посольства; поки іміграційний офіцер заносив дані в комп"ютер, ми з ним приязно побалакали про те, скільки годин добиратися з Харкова до Реджайни та чого там очікувати з погодою. Діалог був радше монологом: іміграційний офіцер просто повторював дані з документів, а я піддакувала. Чоловік мій з його зростом під два метри сховався за моєю надійною спиною і зробився непомітним, щоб його теж, бува, чого не спитали. Так і пройшли. А, у нас ще коти з собою були; на них всі завжди відволікалися, у мене навіть металевий пінцет та канапки з сиром та полядвицею в сумці через плече не помітили. ))) Котики - велика річ, всім раджу! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Гость seasun Опубликовано 25 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 25 апреля, 2014 я не знаю, дослівно яка там була ситуація, буду знати більше відпишусь. але головний аплікант точно здавав ielts на Україні... чому так тоді вийшло ....неуявляю, але це мене дуже налякало, що там такого могло бути Цитата
Aidan Опубликовано 25 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 25 апреля, 2014 Може, просто чогось не договорюють? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 25 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 25 апреля, 2014 У мене щось не складається. Є головний аплікант, тобто віза не спонсорство, а дзвонили до родичів. Цитата
Aidan Опубликовано 25 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 25 апреля, 2014 Ні, все нормально; в сімейному спонсорстві теж є головний аплікант - це той, чиї родичі, власне, спонсорують цю родину. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 28 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 Оце тільки що прийшла сестрі дружини відмова в візіторській візі, собі думаю які можуть бути докази в незаміжньої студенкти українського вузу, в країні якої ось-ось почнеться війна, що вона не збирається залишитись в Канаді. І крім чесного слова щось в голову нічого не приходить. Цитата
Aidan Опубликовано 28 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 На жаль, ніяких. Я зараз працюю з апеляцією у відмові в посольстві однієї з Шенгенських країн - відмовили в турвізі досить успішному підприємцю, у якого вдома залишаються контракти, проекти... Аргументація: все це можна продовжувати робити дистанційно, а гарантій, що він повернеться, що взагалі молоді українці зараз повертатимуться, у нас немає. Тобто слово апліканта проти слова візового офіцера, який має право відмовляти превентивно. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 28 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 Аідан, що на сьогоднішні новини про Гепу скажете, якось так неоднозначно.... Хоча туда йому і дорога, але якось не начасі. Цитата
Aidan Опубликовано 28 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 Скажу, що перше питання - хто саме це зробив, бо багато кому це вигідно. Друге питання - в залежності від того, хто це зробив, що саме буде далі. На місці думки полярні: від того, що українські спецслужби прибирали важливого свідка, який занадто багато чого знає про Авакова, наприклад, та й про Тимошенко теж, не кажучи про решту, до того, що він все ж таки заважав Росії розгойдувати ситуацію до потрібного їй градусу (порівняно з Донбасом в Харкові лад і спокій). Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 28 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 Головне, щоб там зараз не з’явився "Народний мер". Цитата
Vitalik smile Опубликовано 2 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2014 Всім добрий день)можете дати декілька порад по гостьовій візі якщо не важко як краще щоб друзі прислали запрошення чи ні,потрібно розписувати що будемо робити)? Цитата
Moneysack Опубликовано 2 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2014 Всім добрий день)можете дати декілька порад по гостьовій візі якщо не важко як краще щоб друзі прислали запрошення чи ні,потрібно розписувати що будемо робити)? Якщо без запрошення, яка тодi мета поiздки? Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Vitalik smile Опубликовано 3 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2014 Добре а як все зробити щоб була більша можливість того що дадуть візу,і я десь чекав що мали давати мультивізи це правда? Цитата
Moneysack Опубликовано 3 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2014 Добре а як все зробити щоб була більша можливість того що дадуть візу,і я десь чекав що мали давати мультивізи це правда? Потрібно довести, що повернешся. Тобі видніше як, я ж не знаю твоїх особистих обставин. Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
ovs Опубликовано 3 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2014 Добре а як все зробити щоб була більша можливість того що дадуть візу,і я десь чекав що мали давати мультивізи це правда? Для чого потрібна саме мультивіза? Цитата
Vitalik smile Опубликовано 3 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2014 В мене в канаді живе дівчина,я хочу до неї хоть на літо поїхати,але не знаю як це правильно зробити щоб не ввдмовило посольство,зараз я закінчую коледж останій місяць кінець червня,потім я можу подаватися вчитися далі в універ,якщо зараз поки я ще вчуся я подамся але коли буду їхати то навчання буде змкінчене то так піде чи це не пройде потрібно підтвердити що після коледжу яабо на роботі або в універі?поможіть Цитата
Moneysack Опубликовано 4 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 4 мая, 2014 Звичайно краще щоб було навчання з вересня підтверджене. Плюс фінансування поїздки. Якщо ти сам оплачуєш - можеш довести походження грошей? Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Vitalik smile Опубликовано 5 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 5 мая, 2014 Скільки приблизно потрібно грошей,якщо 2500 дол хввтить можу довести їх походження,а якщо наприклад піти на роботу і тоді подаватися на гостьову візу Цитата
Гость seasun Опубликовано 5 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 5 мая, 2014 привіт, хочу запитати що питають на кордоні в канаді? бо знайомих наших знайомих питали щось на границі в торонто, вони чи то не зрозуміли, чи то не дали відповіді на якісь запитання, тоді дзвонили до родичів в манітобі ті сказали дати їм перекладача....всього не знаю, але знаю що їх хотіли вернути назад на україну, потім все ж таки пустили . але головний аплікант має в канаді здавати екзамен з англійської ... хто знає подібні ситуації? привіт, відписуюсь за цю ситуацію: вони ходили в канаді взнавати коли і як здавати екзамен їм відповіли що нетреба нічого здавати так як в них ще дійсний ielts? виходить що офіцер на кордоні трохи розізлився на не знання мови...але добре що все добре. Цитата
Moneysack Опубликовано 5 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 5 мая, 2014 Скільки приблизно потрібно грошей,якщо 2500 дол хввтить можу довести їх походження, Все залежить вiд того, скiльки часу ти там будеш i чи будеш жити в готелi чи в когось вдома. Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Aidan Опубликовано 5 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 5 мая, 2014 виходить що офіцер на кордоні трохи розізлився на не знання мови...але добре що все добре. Виходить, що так... не думаю, що там питали щось суперскладне, загалом там завжди дуже загальні питання - хто, куди, з якою метою, за якою програмою... Тобто, людина, що здала спікінг на 5.0, мала б все це зрозуміти приинаймні. Але добре все, що добре скінчується! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Anassstasia Опубликовано 6 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 6 мая, 2014 Добрий день! Підкажіть, будьласка, чи робив хто-небудь evaluation диплома Франківського нафти й газу? До кого б порекомендували звернутися в інституті? Цитата NOC 2232 App recieved 06.11.2014 Fee encashed 08.01.2015 PER 30.01.2015 MR 02.09.2015 ME passed 11.09.2015 Passp request 18.09.2015 Visa issued 25.09.2015
Igorflame Опубликовано 6 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 6 мая, 2014 Щось мій матьорий MacBookPro не відтворює деякі pdf файли належним чином. Хоча Адоб Рідер обновлений до останньої версії. Щоб мені запари ніякої часом не виробив, коли подаватись почну... Цитата