Blackie Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Давненько мене тут не було Aidan, вітаю!!! Нарешт! Ви вже там?) І я маю хороші новини, поступила в University of Regina, довго процес тягнувся, кому цікаві подробиці: http://forum.chemodan.ua/index.php?s=&...st&p=912957. Тепер упорядковую документи. Буду подавати сама, скоріш за все online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidan Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Blackie, чудово, вітаю! Сподіваюся, незабаром побачимося на місці! Ми ще не там, але за тиждень вже будемо. Вже й квартиру винайняли. Quote Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Aidan, а я поки документи упорядковую, думою, що і як. На перший місяць перебування мене студентки-україни запросили до себе, а далі щось підшукаю, на місці)) Там наших багато) Будете там - обов"язково відпишіться)) А яким маршрутом летите??? Я колись читала, що дешевше транзитом через ЄС, то правда?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidan Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Насправді найдешевший варінат - Трансаеро (Київ-Москва-Торонто-Реджайна). Але там є два суттєві недоліки: стоповер на ніч в Москві та так званий "туристичний клас" - фірмовий винахід Трансаеро. Знайома літала - каже, це скупчення крісел, як в маршрутці якійсь, в хвостовій частині, летиш з підборіддям на колінках. Вибачте, не мій варіант (тим більше - не варіант мого коханого з його зростом)! Летимо другим за дешевизною варіантом - ЛОТ (Київ-Варшава-Торонто-Реджайна; до речі, виліт зі Львова коштує так само, як і з Києва). Але тут теж свій недолік - стоповер в Торонто (рейс з Варшави прилітає пізніше за виліт останнього рейсу на Реджайну того дня). Бронювали і купляли через <noindex>One Two Trip</noindex>, вийшло по $932 на кожного. Додатково сплатили по 760 грн. за друге місце багажу на кожний квиток (виходить дешевше. якщо платити заздалегідь через офіс ЛОТу в Києві або Львові, а не на місці при реєстрації). Через Атлантику летитимемо Дрімлайнером; потім поділюся враженнями. юся А з квітня по жовтень найдешевший і найзручніший варіант, звичайно, Кондор. "Там" ми будемо наступної п"ятниці по обіді. А от коли відпишуся - не знаю, зараз намагаюся замовити підключення Інтернету в квартирі на суботу. Quote Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Вирішила подивитись, які розцінки по вашому маршруту: Львів-Варшава-Торонто-Реджайна, а він не досить зручний, бо 22,5 треба чекати в Варшаві (принаймі на ті дати, які я прикидала). Думаю, в Варшаву можна і автобусом, мало б бути дешевше, а нічого подібного, той самий Варшава-Торонто-Реджайна, тими ж літаками дорожче майже вдвічі, ніж якщо зі Львова. Неймовірно, але факт Я однозначно оптиміст: документи на візу ще не подала, хто зна, коли то все буде, але літаки я вже прикинула Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidan Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Це нормально; я рейси почала прикидати ще коли тільки на ЛМО подалися! Поляками летіти треба по понеділках або четвергах - тоді пересадка в Варшаві десь 2 години, плюс-мінус. У нас пересадка 1 год. 45 хв. Quote Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 А якщо у Варшаві почекати майже добу, то в Торонто потім 4,5 год і в 23:32 уже в Реджайні Хоча, як на мене в Торонто цікавіше чекати, ніж в Варшаві) Ще є таке питання, які потрібні довідки з місця роботи? Копія трудової і довідка про те, що я дійсно там працюю з такого-то числа і маю середньомісячну ЗП таку-то, достатньо для посольства чи потрібно ЗП за останні півроку? Хтось знає? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidan Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Ну, якщо є відкритий шенген, то можна і в Варшаві почекати, чому ні... Стоповер - він і є стоповер, все одне не дуже є часу щось роздивлятися, виходить так, що тільки поспати, поснідати - і вже треба їхати назад в аеропорт. Але нам навпаки зручніше прилетіти в Реджайну вдень - якраз встигаємо зробити всі необхідні рухи і до кінця робочого дня вже заселитися в свою квартиру. Для посольства треба показати не лише ЗП за останні півроку, а й рух коштів по банківському рахунку за весь цей час. Quote Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Може хтось знає на яку адресу писати, якщо є питання спосовно документів для візи? На сайті посольства тільки Help Centre, а Call-Centre тільки для тих, хто на території Канади. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moneysack Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Може хтось знає на яку адресу писати, якщо є питання спосовно документів для візи? На сайті посольства тільки Help Centre, а Call-Centre тільки для тих, хто на території Канади. <noindex>http://www.canadainternational.gc.ca/ukrai...x?lang=eng#serv</noindex> Address, telephone, fax, email Embassy of Canada in Ukraine 13A Kostelna Street Kyiv 01901 Tel: 380 (44) 590-3100 Fax: 380 (44) 590-3134 Email: [email protected] Quote NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Address, telephone, fax, email Дякую, це я також знайшла, але я мала на увазі питання до cic.gc.ca. А то чомусь є розбіжності в списку необхідних документів. Хотілось уточнити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moneysack Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Дякую, це я також знайшла, але я мала на увазі питання до cic.gc.ca. А то чомусь є розбіжності в списку необхідних документів. Хотілось уточнити. А для чого? Вашi документи буде розглядати посольство в Киевi, тому доцiльно питати у них. Quote NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleut Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Ввиду специфики региона из заглавия темы дальше буду писать по українськи) Народ, хтось є на Чемодані з Галичини? А на Чемодані та ще й вже в Канаді? Деколи бачу що народ в громадському транспорті на айПедах має відкритий Чемодан. Але якось не зручно до людей приставати. Може десь зустрінемось десь отут? Мяркую што амаль уся Галичына спрабуе мігрыраваць. Хтож застанецца? Але гэта ніяк не турбуе мяне. Мне цікава тое, штоб здарылася на форуме калі б кожны пачаў размаўляць на сваёй мове. То быў бы файны раздроб форуму Quote *Возможно размещение сообщений хамского, провокационного или оскорбительного характера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odonacer Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Копійка - ціна даній темі! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
прикол Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Мяркую што амаль уся Галичына спрабуе мігрыраваць . Хтож застанецца? Але гэта ніяк не турбуе мяне. Мне цікава тое, штоб здарылася на форуме калі б кожны пачаў размаўляць на сваёй мове. То быў бы файны раздроб форуму "Мігрыраваць" - це коли в середині країни. А якщо хочеш до Канади, то тоді "іміграваць". Так що не переймайся, на Галичині хтось таки залишиться... А на білоруських формуах по-білоруськи також размаўляць не можна? Всё строга па-русски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo_Vik Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 Ну якщо уся Галичина іммігрує в Канаду, то нас тут стане більше ніж квебекуа) Далі фантазуйте самі) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo_Vik Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 а на рахунок Мне цікава тое, штоб здарылася на форуме калі б кожны пачаў размаўляць на сваёй мове. То быў бы файны раздроб форуму icon_smile.gif ну я не протів, питання в тому що є певна кількість людей які за єдіний неділімий Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemokapitan Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Хочу сказать ОГРОМНОЕ спасибо всей Галичине !!! Спасибо что вы не рабы!!! Спасибо за национальное самосознание!!! У вас нужно учиться!!! Слава Украине!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo_Vik Posted December 19, 2013 Author Report Share Posted December 19, 2013 Народ, вже майже місяць як від Aidan ні слуху, ні духу. Хтось знає що сталось? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Islayda Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Народ, вже майже місяць як від Aidan ні слуху, ні духу. Хтось знає що сталось? http://forum.chemodan.ua/index.php?s=&...st&p=916978 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidan Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Всім привіт! Зайнята ці тижні просто нереально - водночас і тут все влаштовую, і працюю за європейським часом... знову спати нема коли... сподіваюся надолужити все в соцмережах на свята. Не губіть мене. ))) Quote Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo_Vik Posted December 19, 2013 Author Report Share Posted December 19, 2013 Оце я останніх півроку надіюсь, що висплюсь то на вихідні, то на свята. В результаті не висипаюсь ще більше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo_Vik Posted January 1, 2014 Author Report Share Posted January 1, 2014 Всіх вітаю з Новим Роком! Щоб всі наші бажання з 2013 року нарешті збулись в 2014. І навіть кращим способом ніж ми сподівались. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Вітаю щиро у день цей зимовий, Бажаю миру в душі й на землі! Хай дзвін кришталевий Різдвяних цих днів Несе тільки радість і щастя у дім. Нехай новорічна чудова пора Буде джерелом достатку й добра. Хай квітне любов і достаток в сім’ї, Оточують друзі на рідній землі, Здоров’я Вам зичу і років без ліку, Господньої ласки на многії літа! Вітаю всіх з Різдвяними святами!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo_Vik Posted January 8, 2014 Author Report Share Posted January 8, 2014 Христос Народився! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...