Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
  odonacer сказал:
Привіт Народе!

Давно вже ніхто нічого не пише за життя Галичан на Канадщині - це не добре.

Та йде життя потихеньку :) Початок лiта якийсь видався холодний, в Торонто принаймнi. Сьогоднi вранцi 16 градусiв.

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Опубликовано

В Монреалі також холодно - здається що зараз місяць жовтень, а не початок літа. А так все як зазвичай - наразі чекаю vacances de la construction, через два місяці, щоб троxи відпочити.

Опубликовано
  smisha сказал:
чекаю vacances de la construction,

На жаль на франсе не парлекаю (але планую вчити), це звичайна вiдпустка, чи якась особлива?

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Опубликовано

В Квебеку Міністерство іміграції <noindex>оголосило виділення коштів</noindex> деяким орденам, щоб ті могли сkоріше обробляти заявки імігрантів. І відповідно, щоб імігранти могли скоріше почати працювати. Під роздачу потрапили ордени судових приставів (huissiers de justice), працетерапевтів (ergothйrapeutes), фізіотерапевтів (physiothйrapeutes) та соціальних працівників (travailleurs sociaux).

Опубликовано
<noindex>vacances de la construction</noindex> - це типу період (кінець липня), коли йдуть у відпустку працівники будівельної галузі, та всі, хто з нею пов'язаний. Це таке собі свято, яке всі чекають.
Опубликовано

Україна! Україна! Україна!

<noindex>http://www.youtube.com/watch?v=oZEnB25BK9Q</noindex>

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Останній гол Безуса мені сподобався (з якої команди він?). Красиво обійшов і влучно пробив.

Але сама гра збірної була не на найвищому рівні. Та і збірна Чорногорії це не збірна Італії чи Іспанії.

Коли наступні матчі і з ким?

Опубликовано

Безус був у Ворсклі, а з початку цього року у Динамо. Чорногорія може і не італійці, але перша в групі як не крути, до вчорашнього матчу вони йшли дуже добре і виграли від нас в нас вдома в Києві, в жовтні 2012. Слідуючі матчі відбору: 6-го вересня граємо з Сан Марино, далі по-моєму 10-го вересня з Англією і з Польщею 11 жовтня вдома. І потім ще раз з Сан Марино в гостях 15 жовтня.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Новий українсьий канал <noindex>

</noindex>

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
  frezzer сказал:
Новий українсьий канал <noindex>
</noindex>

Як сказали б росіяни-перший млинець комом...Класна ідея,приємні,молоді креативні люди--а презентація--гурток шкільної самодіяльності...Аж самому соромно стало,вони так розгубилися,в Мустафи навіть голос тремтів. :blush: А Данило Яневський що почав виплітати???Ніби не преший день в цій кухні варяться-а виглядало так не професійно.Залишається тільки побажати зробити висновки і успіху!!!

Опубликовано

Я хотів звернути увагу не на якість відео і т.д., а на саму ідею і бажання журналістів робити те що вони хочуть зробити. Я би навіть не сказав, що це перший млинець, тому що це не був млинець взагалі, це ж не ефір на каналі, чи щось типу того. Це швидше оголошення про початок проекту і запрошення до співпраці зацікавлених людей, організацій і т.д. Переконаний, що такі ініціативи треба всіляко підтримувати, а не казати як вони все погано зробили.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Мені сподобалась ідея Громадського телебачення. Нинішнє телебачення настільки відстійне, що зробити його ще гіршим вже здається неможна. Тому дуже хочеться, щоб у них вийшов нормальний продукт.

Опубликовано

Дорогі мої земляки-галичани і не тільки, може хтось з вас знає нормальноих юристів які займаються картами поляка, порекомендуйте.

В мене бабця полька і так записано в її свідоцтві про народження, воно нормальне, читабельне і справжнє. Читав інфу про це все на офіційних сайтах, виникло багато питань, треба з юристом поспілкуватись.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

А в Квебеку локомотив із цистернами з нафтою зійшов з рейок, в маленькому містечку Lac-Mégantic (Озеро Меґантік). Був виликий-великий вибух, число жертв, що швидше за все згоріли заживо, може сягнути 60 чоловік. Всі вони знаходились поблизу місця вибуху.

До речі, компанія-власник поїзда має також дочірню фірму в Україні, та ще десь в 7 країнах світу. В Україні вона називається <noindex>Rail World Ukraine</noindex>, в Канаді - Montréal, Maine and Atlantic Railway.

Опубликовано

Наразі <noindex>офіційна цифра</noindex> 15 мертвих і 45 безвісти пропалих. Просто все ще йде процес впізнання. Сила вибуху була настільки великою, і потім довго тривала пожежа... По телевізову сказали: "Ми працюємо зі шматками плоті, вони настільки понівечені, що іноді важко відрізнити людські частини від тваринних".

Опубликовано
  Blackie сказал:
Вчора у новинах бачила, що Торонто плаває :wacko: Як ви там, галичани??? :huh:

Давненько я тут не була.. Розкажу, що було (може новини вже і запізнілі), Торонто плавало. Я в той день вийшла рівно у 5 год із роботи, думаю то метро вічно запізнюється, та може хоть сьогодні вчасно додому попаду. Довезлася до Норз Йорк Центр (одна зупинка перед кінцевою) і поїзд далі не пішов, було повер офф ситуація. Дощ паде як із відра, автобуси повні, люди злі і не розуміються що їм робити. Додому я попала нормально, бо вийшла вчасно із роботи, а якби не вийшла? Моя колегиня бере Го трейн до Річмонд Хіла, та казала що у них у поїзді перший поверх був затоплений, і на першому поверсі були гадюки!!! Ужасно, просто. Вона додому попала у час ночі, мокра, перепуджена... короче на роботу на другий день не прийшла.. Світла не було у нас аж до ранку, добре що була дома тюна =)

Надіюся із того всього що я повіла кось шось поняв

Опубликовано

Та поняли, чого там... Але й втрапили ви! Ото всім наука: нема що на тій роботі сидіти, файв пі ем - і нах хаус! :mellow:

А про гадюк - просто добило. У мене і так сьогодні важкуватий день був; стала свідком найгіршої аварії, що коли-небудь бачила... на перехресті якась чорна машина летіла просто, як скажена... влетіла в іншу, що рухалася перпендикулярно, вилетіла десь за метрів 20 просто на тротуар, на зупинку... збила світлофор і знак, та бог з ними, збила кілька людей на зупинці, і стала там просто на даху. Ми швидко звернули вбік, то я не бачила, що там далі було... але, господи, як ті жінки летіли з тротуару, просто як ляльки... Якщо хтось там вижив, то інвалідом мабуть залишиться. Зараз в новинах ще нічого достеменно немає, а з того, що на місцевому форумі викладають світлини, бачу, що там швидко назбиралися дуже "серйозні" тачки - тех всі чорні. І, до речі, це була не перша ДТП за сьогодні, що трапилася у нас на шляху, і в одній до того теж людину збили, але не насмерть.

...А мама каже - їздіть обережно, а краще не їздіть, якщо можна... Ну он люди не їхали, на зупинці стояли собі... Я знаю, що це паранойя, але в такі моменти мені здається, що я просто не доживу до Канади.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Так. <noindex>В новинах лише взагалі пишуть; ніяких деталей.</noindex> А всім, хто бачив той парад останніх досягнень німецького та американського автопромів, думаю, дуже цікаво, хто саме був за кермом... І вже починається, що це все було чи не було за 30 м від перехрестя... вже "вирішують питання".

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Вибачайте, що перебю за Харків.

Розкажу трохи за "потоп". Ну впало 1,2 метра води за півтори години, ну і що? Народ якийсь взагалі як малі діти. Я вийшов з роботи в 7-й, то вода була а вулиці тільки там де били фонтани з каналізації вверх) Люди тупо стоять біля закритих станцій метро і чекають якогось чуда небесного чи що, не знаю. За годинку пройшов з центру до місць де вже автомобільний рух був більш-менш. Обігнав по дорозі десь штук 40 трамваїв битком набитих народом, які просто стояли, бо десь в переді через воду аварія, або щось таке, на різних вулицях по різному. Дома був десь пів десята. Враховуючи що всередньому у мене подорож займає десь 50 хвилин, то не так вже й погано. Чесно мені Торонто здавалось більшим) Найбільша проблема була, те що світла не було 42 години. Але як виявилось наше село останім підключали.

А бо Україні, вчора були на одному дні народженні, то просто взяли дані по кількості вбивст на 100 тисяч населеня в Україні і перевели статистику для кількості населення GTA, вирішили що в Торонто начальника міліції за таку статистику зняли в в перший місяць.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...