Blackie Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Blackie, от то у вас і пам"ять! Є такий нюансик, пам"ятаю абсолютно все, по всіх частинах екзамену, кожну свою помилку за 3 тижні в голові прокрутила)) А на рахунок викидати 1550, одна студентка здавала 5 раз, не знаю чого, але, певно, результатом була не задоволена)) ILC у вакансіях вимога 4,0, про Манітобу не знала, так як для Манітоби у мене CLB 7 Та думаю Дженерал я б на повну 8 здала)) Може, колись спробую) Цитата
Milan77 Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Як мені радили, пораджу Вам: не відносьтесь так серйозно до цього екзамену, не здасте, здасте пізніше, підзаробите більше, мову краще знатимете, легше потім буде. Чим більше вкладаєш у щось, тим потім важче. Удачі! 1550 грн якось не хочеться два рази віддавати, тому Мілан здасть з першого разу! Basic: 4,0 - 4,5 General Module Варто подивитись чи є вимоги щодо рівня англійської. От наприклад Манітоба приймає лише CLB 4 (по IELTS це не менше L4.5, R3.5, W4.0, S4.0), може і у вас є якісь такі вимоги? Підняли мені настрій Буду старатися здати з першого разу Мені взагальному потрібний початковий рівень , роботодавець від мене англійської не вимагає , в Канаді маю проходити курси . Здаю тест по посольство вимагає. в мене ще до вас питання , так як ви здавали General , скільки часу ви готувались до нього ? Цитата
odonacer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 в мене ще до вас питання , так як ви здавали General , скільки часу ви готувались до нього ? В Березні зареєструвався на здачу теста, тоді і почав читати посібники по тесту, а з середини Квітня читав лише спеціалізовані посібники типу Як написати на 9, Як наговорити на 9 і т .д. Тобто готувався лише до тесту, анг. яка не яка, але вже була. Та й лінивий я бо після школи англійську не вчив. Цитата
Aidan Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Про мовні тести і робочі візи. Зараз офіційно вимагають результати тесту від всіх, хто подається саме на робочу візу, але категорії C і D; мінімальний рівень - 4.0. Але! Місцеві візові офіси мають право вимагати додаткові документи. Київський ВО цим правом користується активно, навіть дуже активно, і результати мовного тесту - це перше, що вони зазвичай хочуть бачити. Знов-таки, відмова (на папері) через недостатній рівень знання мови - одна за найбільш розповсюджених причин. На 4.0 здають без проблем, це зовсім базовий рівень. Ну і якщо ти мову навіть настільки не знаєш, то, ІМХО, тобі ще рано їхати працювати в Канаді. А про дженералівців, що не знали, що таке "андерлайн йо фемілі нейм" - це на останньому тесті якраз така жіночка просто переді мною сиділа... Адміністратор мало не сам їй там ту риску малював. (До речі, здавала в Києві і Харкові; в Харкові атмосфера була дуже приязна, адміністратор відверто допомагав тим, хто зовсім вже пасли задніх - не підказував, але пояснював, давав трошки часу на перенесення та перевірку відповідей і т.ін.) Перший раз я складала тест в 2008 р., другий раз - в 2011 р. Досі пам'ятаю всі теми, що там були! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Blackie Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Перший раз я складала тест в 2008 р., другий раз - в 2011 р. Досі пам'ятаю всі теми, що там були! Таке не забувається, правда? Я, коли курси завершувала, здавала там пробний, також все пам"ятаю, хоч не офіційно, але міні-стрес Цитата
Aidan Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Ні, не забувається. Та мені й з темами повезло - всі були знайомі і цікаві. Я в ЖЖ свого часу детально другий тест описувала ще. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
frezzer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 odonacer, а хто був на спікінгу, нейтів чи ні? P.S. Поздоровляю з здачею екзамена. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
troolee Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Извините за русский в этой ветке... Зараз офіційно вимагають результати тесту від всіх, хто подається саме на робочу візу, але категорії C і D; А вот интересно, для Skill Level A по рабочей визе тоже будут спрашивать IELTS? Не то, чтоб языка я не знаю - разговорную речь понимаю, 10 лет чтения технической документации на английском тоже дают о себе знать, да и общался немного - вроде бы понимали. Грамматика - думаю Intermediate с небольшим... Но я по-русски не умею сочинения писать, а на английском и подавно. Да и общаться на совсем отдаленные темы непросто... "разговариваюсь" спустя какое-то время - не было нормальной практики Цитата
odonacer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 frezzer, була дівчина 30+/- років з Українським іменем та призвіщем, але акценту я не помітив. Цитата
frezzer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 А ви зараз в Манітобі? У вас в профілі де "Из" написано MB. Чи я щось не правильно розумію? Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Vo_Vik Опубликовано 18 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 18 мая, 2013 <noindex></noindex>- повертаючись додому. Картинка клікабельна Цитата
Jey_S Опубликовано 20 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 20 мая, 2013 О, то ви теж фахівець з організаційного розвитку бізнеса? Вітаю, колего! Для Парижу такої вимоги (про паспорт) немає; треба зареєструватися на сайті (погугліть); головне - при реєстрації вкажіть, що володієте французькою на середньому рівні. Перевіряти ніхто не перевіряє, а от потрапити туди без цього - доведено експериментальним шляхом - ніяк. Дякую за відповідь. В мене ще є до вас питання... Перечитуючи форум, бачила, що Ви написали про свою роботу в Австралії...Якщо можна чи могли б Ви написати, як Ви її знайшли (можна в ЛС, бо не по темі) Цитата
Aidan Опубликовано 20 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 20 мая, 2013 З Австралією все було дуже просто, ніякої таємниці тут немає. Я працювала в українській айтішній компанії, до якої звернувся за послугами з розробки деякого нестандартного софту австралійський стартап. Я була їх головним пойнт оф контакт; за три місяці вони вирішили, що дуже хочуть мати мене в штаті. На жаль, якраз коли я вже була готова подаватися на ПМЖ зі своєї довгострокової візи, якраз кардинально змінилися правила гри і мій роботодавець вже не кваліфікувався на спонсорство мене... Були і ще обставини, пов'язані з планованим продажем цього стартапу... коротше, як то кажуть, не склалося того разу. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Jey_S Опубликовано 22 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 22 мая, 2013 Aidan, бажаю щоб з Канадою все склалось=))) Цитата
Aidan Опубликовано 22 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 22 мая, 2013 Дякую! Ну, тут я вже пристойно так просунулася, відступати нема де! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
San-Frankivsko Опубликовано 23 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 23 мая, 2013 Дякую! Ну, тут я вже пристойно так просунулася, відступати нема де! Дорогу осилить ідущий... Цитата
Aidan Опубликовано 23 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 23 мая, 2013 San-Frankivsko, !!! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 24 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 24 мая, 2013 Бачу я відпочиваю і ви всі тут розслабились.... нічого, повернусь до роботи візьмусь до вас. Цитата
Milan77 Опубликовано 30 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 30 мая, 2013 Привіт , Хто знає що за установа "Service Canada" і чим вона займається? Цитата
Aitak Опубликовано 30 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 30 мая, 2013 Привіт , Хто знає що за установа "Service Canada" і чим вона займається? Ми, приміром там SIN оформляли... Скажіть мені, зто знає, скільки часу йде звичайна пошта з Оттави до о. Ванкувер. Приблизно.... думаю днів 5, ні? Цитата
Vo_Vik Опубликовано 31 мая, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 31 мая, 2013 UPS йде 5 днів. А звичайна не знаю, але теж думаю що в тиждень мали би вкластись. Привіт , Хто знає що за установа "Service Canada" і чим вона займається? Фактично перша установа через яку ви спількуєтесь з федеральним урядом і всіма його міністерствами. Сіни, паспорти, допомога по безробіттю, пенсії... Цитата
Vitalik smile Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Всім привіт, вибачте що запитую ,але потрібна допомога,я зТернополя.Вчуся в коледжі і хочу їхати в Канаду на роботу, підкажіть хто може як мені починати,куди звертатися,робити візу самому и через фірму.Буду дуже вдячний за допомогу)) Цитата
дамирка Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 ,робити візу самому и через фірму. Якщо Ви знаєте англійську мову (а Ви повинні її знати, оскільки збираєтесь в Канаду!), то заповнити форми, необхідні для посольства, зможете самі і безкоштовно. В будь-якому випадку, ніяка фірма не може гарантувати 100% отримання візи, бо вони не можуть вплинути на рішення візового офіцера. Тому навіщо платити більше? Цитата
Aidan Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 А про роботу - для початку, що ви вмієте робити? Який є досвід? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.