Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Шановні земляки! :)

Підкажіть, будь ласка, найоптимальніший (компанія/вартість/швидкість) варіант пересилки речей карго з Канади до України, бажано літаком

Former Winnipegger who's become Ottawan :-)

Опубликовано
Шановні земляки! :)

Підкажіть, будь ласка, найоптимальніший (компанія/вартість/швидкість) варіант пересилки речей карго з Канади до України, бажано літаком

Доброго дня/ночі,

Я користуюсь послугами Meest Corporation Inc. Посилки до 5 кг доставляють тільки літаком, від 5 до 30 кг - літаком чи морем на ваш вибір. Вартість буде різною в залежності звідки і куди пересилаєте.

Тут можна переглянути список агентів у вашому місті і в них уточнити вартість (http://www.meest.net/InfoOfAgent02.asp)

Стосовно швидкості: остання посилка дійшла з Торонто у Львів (літаком) за 3 робочі дні - в п"ятницю відправили з Торонто, а у вівторок доставили додому.

Опубликовано

Так більшість відправляють саме через Міст. Тільки врахуйте, що якщо відправляєте не з Торонто, то посилка буде іти на тиждень довше. В середньому усі перевізники доставляють за 2 тижні (авіа).

Опубликовано

Посилки MEEST авіа ідуть з Едмотону, наприклад, в середньому 3-4 тижні! Моя перед Різдвом 4 тижні в Торонто пролежала до відправки, а потім то так швидко дійшла.

Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет

Опубликовано
Не знаю. Мені цікаво інше, з 1 міліона вихідців з України підписалось менше тисячі. Серйозно?

Думаю, що більшість з них і не підозрює про її існування, нажаль.

Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет

Опубликовано
О яку тему підняли. Петицію вже всі підписали?

+1

Процесс занял 2 года 8 месяцев и 25 дней

Подача упрощенного пакета: 08.11.2007 Запрос полного пакета: 25.11.2009 Подача полного пакета: 23.03.2010 Запрос на медицину: 10.06.2010 Прошли медицину 08.07.2010 ПОВЛ 02.08.2010 Визы в паспортах 05.08.2010 Landing 29.03.2011

Спасибо жителям Донбасса..

Опубликовано

Петиція точно розійшлась по всіх україноканадських пабліках. Але цифра певно таки правильно відображає кількість тих хто цікавиться Україною в Канаді. От така статистика.

Опубликовано
Петиція точно розійшлась по всіх україноканадських пабліках. Але цифра певно таки правильно відображає кількість тих хто цікавиться Україною в Канаді. От така статистика.

Українцям треба починати готуватися до переформатування національних цінностей і світогляду на кшталт малих слов'янських народів - словаки, словени. Тому що у людей внутрішнє відчуття великої нації, а нація катастрофічно зменшується, величезна проблема в 20-річній перспективі. Єдиний базис майбутнього - мова і інтеграція людей інших етнічних груп в українське суспільство.

Опубликовано
Посилки MEEST авіа ідуть з Едмотону, наприклад, в середньому 3-4 тижні! Моя перед Різдвом 4 тижні в Торонто пролежала до відправки, а потім то так швидко дійшла.

Я не знаю, але чоловік відправляє постійно посилки через Orbit (якось так) то завжди приходить за 10-14 днів авіа. Ціна ідентична Міст. Кому треба можу взнати точну адресу у Едмонтоні.

П.С. А що за петиція?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...