Vo_Vik Опубликовано 22 октября, 2012 Жалоба Опубликовано 22 октября, 2012 Вирішив гілочку підняти, Кажуть в Калгарі в четвер вночі буде -16? Не заскоро в вас там зима почалась? Цитата
smisha Опубликовано 23 октября, 2012 Жалоба Опубликовано 23 октября, 2012 Зате в Монреалі на цю п"ятницю передають аж +20. Літо повертається! Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
odonacer Опубликовано 24 октября, 2012 Жалоба Опубликовано 24 октября, 2012 На Львівщині, на ці вихідні, передають перші морози та сніг з дощем. На щастя це не буде довго тривати, з понеділка знову + Цитата
Vo_Vik Опубликовано 24 октября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 24 октября, 2012 Добре, що я 2 тижні тому не перезувся на зимову резину, бо вже була така думка. Цитата
smisha Опубликовано 27 октября, 2012 Жалоба Опубликовано 27 октября, 2012 а завтра вибори .... страшно? Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Aidan Опубликовано 27 октября, 2012 Жалоба Опубликовано 27 октября, 2012 Я в Україні; мені, скажімо так, не позитивно. Другий день наспівуємо з коханим: "Вибори, вибори, кандідати..." А друзі 5-го до Монреалю вже вирушають. Щасливі. І на вибори принципово йти не збираються. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Moneysack Опубликовано 27 октября, 2012 Жалоба Опубликовано 27 октября, 2012 Я в Україні; мені, скажімо так, не позитивно. Другий день наспівуємо з коханим: "Вибори, вибори, кандідати..." А друзі 5-го до Монреалю вже вирушають. Щасливі. І на вибори принципово йти не збираються. Aidan, а ви коли в Ньюфаунденд? Я думав ви вже там.... Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Aidan Опубликовано 27 октября, 2012 Жалоба Опубликовано 27 октября, 2012 Тиждень тому повідомили, що відкладається принаймні на півроку. Зараз не хочу це обговорювати, занадто розлючена. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Moneysack Опубликовано 27 октября, 2012 Жалоба Опубликовано 27 октября, 2012 Тиждень тому повідомили, що відкладається принаймні на півроку. Зараз не хочу це обговорювати, занадто розлючена. Зрозуміло. вибачте, що нагадав зайвий раз Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Aidan Опубликовано 27 октября, 2012 Жалоба Опубликовано 27 октября, 2012 Та нема за що вибачатися, я про це не казала вголос. Коли переїду - обов'язково одразу поміняю місто в підпису в профайлі. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
odonacer Опубликовано 6 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 6 ноября, 2012 Чим живеш, Галичина, у Канаді? (майже Майкл Щур) Цитата
odonacer Опубликовано 6 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 6 ноября, 2012 Пропуную подивитись як цього року гуляли на Українському фестивалі у Дофіні, Манітоба. <noindex> </noindex> Цитата
Vo_Vik Опубликовано 7 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2012 Чим живеш, Галичина, у Канаді? (майже Майкл Щур) Теж радіо слухаєте))? Цитата
odonacer Опубликовано 7 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2012 Чим живеш, Галичина, у Канаді? (майже Майкл Щур) Теж радіо слухаєте))? Звичайно! Однак прослухавши декілька останніх записів зрозумів, що тема котру вони піднімають не дуже цікава для мене. Так, вона важлива, але не така цікава(( Проте є випуски, котрі сподобались, наприклад про день подяки. А так, одне і те саме(( А Вінтонів - так це взагалі Борат український)) Цитата
vik_987 Опубликовано 7 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2012 Теж радіо слухаєте))? А яке радіо і де саме? "Прометей"? Цитата
Vo_Vik Опубликовано 7 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2012 <noindex>http://radiocast.ca/</noindex> - оце. Цитата
Vo_Vik Опубликовано 7 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2012 Чим живеш, Галичина, у Канаді? (майже Майкл Щур) Теж радіо слухаєте))? Звичайно! Однак прослухавши декілька останніх записів зрозумів, що тема котру вони піднімають не дуже цікава для мене. Так, вона важлива, але не така цікава(( Проте є випуски, котрі сподобались, наприклад про день подяки. А так, одне і те саме(( А Вінтонів - так це взагалі Борат український)) Ну та бо що в кого болить)), а це називається фантомні болі). Вибори пройшли, то може тему змінять, хоча ще не всі фальсифікації обговорили. Треба буде в чаті попросити трохи теми поміняти. Цитата
odonacer Опубликовано 8 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 8 ноября, 2012 Ну та бо що в кого болить)), а це називається фантомні болі). Вибори пройшли, то може тему змінять, хоча ще не всі фальсифікації обговорили. Треба буде в чаті попросити трохи теми поміняти. Сподіваюсь що таки хоч трішки змінять напрям тем. Наприклад мені було б набагато цікавіше слухати як зараз живуть українські канадійці, аніж слухати, що на Україні бардак - бо це я й так знаю, а вони як сіль на рану сиплять) Цитата
smisha Опубликовано 9 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 9 ноября, 2012 Мені подобається це радіо. Воно таке єдине, наскільки я знаю. А як не поговорити про політику напередодні та після виборів? Всі про неї говорять. Все життя - це суцільна політика. Та теми там різні бувають. Попереду ще обов"язково щось цікаве буде. Та й сам формат англо-українсько-мовного радіо оригінальний. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
odonacer Опубликовано 9 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 9 ноября, 2012 Все життя - це суцільна політика. Ну навіщо ж так, все життя це ніяк не суцільна політика. Тим більше перебуваючи на Україні і слухаючи такі "позитивні" речі, про котрі вони говорять у своїх випусках, які у нас відбуваються, та бачачи за вікном їх реальне відображення - стає не дуже приємно(( Однак, на мою скромну думку, перебуваючи де інде, наприклад в Ка, набагато лешге і приємніше (?) про це все говорити, коли ти вже не тут, а там і бачиш та маєш кращі умови життя та можливості. Та теми там різні бувають. Попереду ще обов"язково щось цікаве буде. Та й сам формат англо-українсько-мовного радіо оригінальний. Згідний, потрібно мені послухати старіші їхні записи, впевнений що там є цікаві речі. P.S. Михайло, коли знову будете у них у гостях, на радіо? Цитата
Гость NewUkie Опубликовано 9 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 9 ноября, 2012 Дякую за критику від Радіокасту. Говорити більше про Канаду мені наприклад самому хочеться, але як правильно тут зауважив smisha якщо в Україні вибори, то як про це мовчати? Або якщо в гостях український журналіст як Вінтонів, який про Канаду дуже мало знає, або наш пан Роман, який з усієї канадської проблематики знає хіба що про франкомовних барменів і про гарячих квебекських дівчат Це невимушена balader як кажуть квебекуа, тобто балачка як кажуть українці. Ненапружна для нас, позаяк робимо ми це в своє задоволення. такий формат, доречі, полюбляють канадські франкофони, якщо ви помітили в Квебеку. Лише ми це робимо українською Цитата
Vo_Vik Опубликовано 9 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 9 ноября, 2012 NewUkie, доречі, а чому ви час прямого ефіру перенесли? Цитата
smisha Опубликовано 10 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 10 ноября, 2012 Згідний, потрібно мені послухати старіші їхні записи, впевнений що там є цікаві речі. P.S. Михайло, коли знову будете у них у гостях, на радіо? Ближче до зими (якщо запросять :-) ), коли сніг завадить виходити в люди )). Час ефіру - неділя, перша година за Квебеком. В цей час переважно нас уже немає вдома. Важко підібрати зручний час для всіх учасників, які проживають в часових зонах Ванкувера, Торонто (з Квебеком та сама часова зона) і України. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Vo_Vik Опубликовано 12 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 12 ноября, 2012 Гм, думав вчора знов серед ночі ефір буде, а то до 1-ї години повернулись. Цитата