Sitkar Опубликовано 1 декабря, 2019 Жалоба Опубликовано 1 декабря, 2019 Допоможіть знайти роботу сварщика у провінціі Саскачіван Цитата
Zlo Опубликовано 13 декабря, 2019 Жалоба Опубликовано 13 декабря, 2019 https://lmgtfy.com/?q=welder+job+saskatchewan Цитата Документы в сиднее: 22 июня 2009 Landed Immigrant: 22 января 2011
VadimI Опубликовано 13 декабря, 2019 Жалоба Опубликовано 13 декабря, 2019 Наскiльки я в курсi, в Канадi для цiэi роботи треба мати мiсцевий сертифiкат. Цитата
Sitkar Опубликовано 14 декабря, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 14 декабря, 2019 Закінчив коледж маю білети Цитата
MartinEden Опубликовано 14 декабря, 2019 Жалоба Опубликовано 14 декабря, 2019 55 минут назад, Sitkar сказал: Закінчив коледж маю білети Какой колледж вы закончили? Какие билеты вы имеете в виду? Можете описать свою ситуацию более подробно? Цитата Russia is a terrorist state!
Sitkar Опубликовано 15 декабря, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2019 Мені потрібно отримати роботу сварщика або все що зв’язане з тією роботою, тому що я закінчив коледж у SK,(8 міс) отримав PGWP і хочу податися на SINP щоб отримати PR. Потрібна робота full time, щоб мій роботодавець зміг зарегіструвати компанію у SINP і подати заявку на SINP job Approval Letter. Зібрав уже всі необхідні документи на подачу на PR окрім SINP job Approval Letter, без якого моя заявка буде відхилена. Я працював на тимчасовій роботі в компанії NLS welding and contracting. Hеодноразово просив роботодавця податися на SINP job approval letter. Але на жаль отримував відказ у зв’язку з тим, що я був не на full time job. А мені потрібна робота з гарантованими 40 h / week , і тільки у провінції SK. Маю tickets (SMAW- all position) and (GMAW/FCAW- flat and horizontal). Також маю CPR, SCOT, H2S Alive, і Ground Disturbance. Цитата
MartinEden Опубликовано 15 декабря, 2019 Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2019 1 час назад, Sitkar сказал: Мені потрібно отримати роботу сварщика або все що зв’язане з тією роботою, тому що я закінчив коледж у SK,(8 міс) отримав PGWP і хочу податися на SINP щоб отримати PR. Потрібна робота full time, щоб мій роботодавець зміг зарегіструвати компанію у SINP і подати заявку на SINP job Approval Letter. Зібрав уже всі необхідні документи на подачу на PR окрім SINP job Approval Letter, без якого моя заявка буде відхилена. Я працював на тимчасовій роботі в компанії NLS welding and contracting. Hеодноразово просив роботодавця податися на SINP job approval letter. Але на жаль отримував відказ у зв’язку з тим, що я був не на full time job. А мені потрібна робота з гарантованими 40 h / week , і тільки у провінції SK. Маю tickets (SMAW- all position) and (GMAW/FCAW- flat and horizontal). Також маю CPR, SCOT, H2S Alive, і Ground Disturbance. https://www.saskatchewan.ca/residents/jobs-working-and-training/labour-market-services-for-job-seekers Обратитесь сюда. Единственный нюанс что они могут отказаться помогать вам если вы не ПР, но в Манитобе такая организация помогает иногда студентам на ПГВП if you ask nicely. Цитата Russia is a terrorist state!
Sitkar Опубликовано 28 марта, 2020 Автор Жалоба Опубликовано 28 марта, 2020 Привіт усім.Ніяк не можу знайти собі роботу,розіслав дуже багато резюме і так нічого не виходить,може гтось щось підскаже Цитата
MartinEden Опубликовано 28 марта, 2020 Жалоба Опубликовано 28 марта, 2020 29 минут назад, Sitkar сказал: Привіт усім.Ніяк не можу знайти собі роботу,розіслав дуже багато резюме і так нічого не виходить,може гтось щось підскаже Вы обращались в организацию, про которую я вам написал выше? Цитата Russia is a terrorist state!
Sitkar Опубликовано 2 апреля, 2020 Автор Жалоба Опубликовано 2 апреля, 2020 Я обращался одні відповіли що таким не занимаються,а другі не відписали Цитата
KosMoss Опубликовано 2 апреля, 2020 Жалоба Опубликовано 2 апреля, 2020 В 3/28/2020 в 4:55 PM, Sitkar сказал: може гтось щось підскаже Предложу забить на поиски работы как минимум до лета. Её не будет. Цитата
MartinEden Опубликовано 2 апреля, 2020 Жалоба Опубликовано 2 апреля, 2020 6 часов назад, Sitkar сказал: Я обращался одні відповіли що таким не занимаються,а другі не відписали Да, с такой настойчивостью вам будет тяжело найти работу. Цитата Russia is a terrorist state!
pioneerrobot Опубликовано 7 апреля, 2020 Жалоба Опубликовано 7 апреля, 2020 В 15.12.2019 в 11:27 AM, Sitkar сказал: Мені потрібно отримати роботу сварщика або все що зв’язане з тією роботою, тому що я закінчив коледж у SK,(8 міс) отримав PGWP і хочу податися на SINP щоб отримати PR. Потрібна робота full time, щоб мій роботодавець зміг зарегіструвати компанію у SINP і подати заявку на SINP job Approval Letter. Зібрав уже всі необхідні документи на подачу на PR окрім SINP job Approval Letter, без якого моя заявка буде відхилена. Я працював на тимчасовій роботі в компанії NLS welding and contracting. Hеодноразово просив роботодавця податися на SINP job approval letter. Але на жаль отримував відказ у зв’язку з тим, що я був не на full time job. А мені потрібна робота з гарантованими 40 h / week , і тільки у провінції SK. Маю tickets (SMAW- all position) and (GMAW/FCAW- flat and horizontal). Також маю CPR, SCOT, H2S Alive, і Ground Disturbance. Ви в Канаді чи в Україні зараз? На саскджобі є декілька свіжих оголошень для зварювальника на фул тайм. Цитата