Voskresenskyi Опубликовано 17 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2016 Доброго времени суток всем форумчанам,) Вопрос такого характера, - почему-то и не знаю где и откуда в мою голову попала информация что для того чтобы поехать в Канаду по приглашению на работу(закрытая рабочая виза) нужно иметь на основном счету 12,5 тыс. КАД и сдать IELTS на 4.0 минимум!? Это разумеется помимо приглашения на работу! Кто что знает, - помогите разобраться!! Заранее спасибо.... Цитата
Axiton Опубликовано 17 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2016 Про "закрытую рабочую визу" я еще не слышал, возможно она выдается тем кому отказывают в визе? Вот информация с одного украинского сайта по трудоустройству в Канаде: "Вимоги до знань англійської мови: Кандидат має пройти особисто співбесіду англійською мовою з канадським фермером без перекладача, що відповідає рівню тесту IELTS 2.0 −2.5. Для отримання роботи на сезон 1-2 роки складання екзамену з тесту IELTS не вимагається. Для отримання імміграції необхідно скласти з тесту IELTS, необхідний рівень IELTS 4.0−4.5 Кандидатів, що не володіють достатнім рівнем англійської мови, запрошуємо на навчання та підготовки до складання екзамену з тесту IELTS. Термін навчання 1- 4 місяці." Цитата
Del Опубликовано 17 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2016 Закрытая рабочая виза - это нормальный термин. Про деньги - насколько я знаю, нет, не нужны. Результаты теста на знание языка могут запрашиваться на усмотрение посольства. Могут потребовать, могут нет. Цитата <noindex>We are liberty</noindex>
Voskresenskyi Опубликовано 17 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2016 Axiton сказал: Про "закрытую рабочую визу" я еще не слышал, возможно она выдается тем кому отказывают в визе? Вот информация с одного украинского сайта по трудоустройству в Канаде: "Вимоги до знань англійської мови: Кандидат має пройти особисто співбесіду англійською мовою з канадським фермером без перекладача, що відповідає рівню тесту IELTS 2.0 −2.5. Для отримання роботи на сезон 1-2 роки складання екзамену з тесту IELTS не вимагається. Для отримання імміграції необхідно скласти з тесту IELTS, необхідний рівень IELTS 4.0−4.5 Кандидатів, що не володіють достатнім рівнем англійської мови, запрошуємо на навчання та підготовки до складання екзамену з тесту IELTS. Термін навчання 1- 4 місяці." А какая разница?? вот еду я работать, могу пройти собеседование - нормально, а если есть IELTS то могу иммигрировать!!!!??? что дает наличие экзамена изначально? почему его нельзя через некоторое время сдать? Цитата
Voskresenskyi Опубликовано 17 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2016 Del сказал: Закрытая рабочая виза - это нормальный термин. Про деньги - насколько я знаю, нет, не нужны. Результаты теста на знание языка могут запрашиваться на усмотрение посольства. Могут потребовать, могут нет. Хмм... то-есть лучше его иметь на руках?! Цитата
Del Опубликовано 17 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2016 Voskresenskyi сказал: А какая разница?? вот еду я работать, могу пройти собеседование - нормально, а если есть IELTS то могу иммигрировать!!!!??? что дает наличие экзамена изначально? почему его нельзя через некоторое время сдать? Нет, не можете. Там много других требований. Цитата <noindex>We are liberty</noindex>
Del Опубликовано 17 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2016 Voskresenskyi сказал: Хмм... то-есть лучше его иметь на руках?! Разумеется. Цитата <noindex>We are liberty</noindex>
masyana Опубликовано 18 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2016 Axiton сказал: Про "закрытую рабочую визу" я еще не слышал, возможно она выдается тем кому отказывают в визе? Вот информация с одного украинского сайта по трудоустройству в Канаде: "Вимоги до знань англійської мови: Кандидат має пройти особисто співбесіду англійською мовою з канадським фермером без перекладача, що відповідає рівню тесту IELTS 2.0 −2.5. Для отримання роботи на сезон 1-2 роки складання екзамену з тесту IELTS не вимагається. Для отримання імміграції необхідно скласти з тесту IELTS, необхідний рівень IELTS 4.0−4.5 Кандидатів, що не володіють достатнім рівнем англійської мови, запрошуємо на навчання та підготовки до складання екзамену з тесту IELTS. Термін навчання 1- 4 місяці." Це мабуть крутий розводняк . Ні одна фірма ні в Канаді , ні в Україні не робить робочих віз . IELTS 2.0 -2.5 це май нейм із Вася . Не ведіться на таке . Те ,що ви називаєте закритою робочою візою , є звичайна віза , але з іменним LMIA , тобто на вас , і працювати тільки в цього роботодавця . На рахунку не треба мати коштів для робочої візи , ви ж ідете працювати і в контракті все вказано , чим вас забезпечують . Цитата
Axiton Опубликовано 18 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2016 masyana сказал: Це мабуть крутий розводняк . Ні одна фірма ні в Канаді , ні в Україні не робить робочих віз . IELTS 2.0 -2.5 це май нейм із Вася . Не ведіться на таке . Те ,що ви називаєте закритою робочою візою , є звичайна віза , але з іменним LMIA , тобто на вас , і працювати тільки в цього роботодавця . На рахунку не треба мати коштів для робочої візи , ви ж ідете працювати і в контракті все вказано , чим вас забезпечують . Да я и не ведусь, у меня иммиграция через обучение.Просто мой знакомый один уехал в Альберту туши разделывать от этой компании, полтора года без семьи, полгода назад они к нему переехали. Но в условиях он должен еще год-другой отпахать на этом мясозаводе, и только после получения ПР может идти на все четыре стороны Цитата
Kusto Опубликовано 18 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2016 Axiton сказал: Да я и не ведусь, у меня иммиграция через обучение.Просто мой знакомый один уехал в Альберту туши разделывать от этой компании, полтора года без семьи, полгода назад они к нему переехали. Но в условиях он должен еще год-другой отпахать на этом мясозаводе, и только после получения ПР может идти на все четыре стороны что за фирма, которая устроила в Альберту? Цитата
Axiton Опубликовано 18 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2016 Kusto сказал: что за фирма, которая устроила в Альберту? labour-centre Киев Цитата
DoubleWhiskeyNoIce Опубликовано 18 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2016 masyana сказал: Це мабуть крутий розводняк . Ні одна фірма ні в Канаді , ні в Україні не робить робочих віз . IELTS 2.0 -2.5 це май нейм із Вася . Не ведіться на таке . Не думаю що ILC - це "крутий розводняк". Мабуть, єдина фірма в Україні, яка дійсно робить робочі візи. Цитата
Voskresenskyi Опубликовано 18 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2016 masyana сказал: Це мабуть крутий розводняк . Ні одна фірма ні в Канаді , ні в Україні не робить робочих віз . IELTS 2.0 -2.5 це май нейм із Вася . Не ведіться на таке . Те ,що ви називаєте закритою робочою візою , є звичайна віза , але з іменним LMIA , тобто на вас , і працювати тільки в цього роботодавця . На рахунку не треба мати коштів для робочої візи , ви ж ідете працювати і в контракті все вказано , чим вас забезпечують . Дякую, справа в тім, що це не агенція, а мій знайомий може допомогти зробити мені запрошення на роботу... Дякую за відповідь та ще таке запитання, якщо я працював реально але нелегально - можу взяти рекомендацію - така рекомендація буде правомочною чи ні не підскажете?? Цитата
Del Опубликовано 18 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2016 masyana сказал: Те ,що ви називаєте закритою робочою візою , є звичайна віза , але з іменним LMIA Не всякая закрытая рабочая виза требует LMIA Цитата <noindex>We are liberty</noindex>
masyana Опубликовано 19 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 19 ноября, 2016 DoubleWhiskeyNoIce сказал: Не думаю що ILC - це "крутий розводняк". Мабуть, єдина фірма в Україні, яка дійсно робить робочі візи. Точніше робила. В них зараз практично немає пропозицій . В свій час багато поїхало на м'ясокомбінат , а зараз все затихло . Здається ще грибна ферма є , це було минулого року , але робота була тільки на рік . З робочими візами зараз важко , і працедавці не дуже хочуть платити LMIA без впевненості отримання візи , багато відмов , та й послуги теж в них не дешеві , і гарантії нема . Хто ще встиг , тому пощастило в свій час .А взагалі візи ставить не фірма , а посольство , вони просто правильно готували пакет документів і підбирали людей під замовлення ,за відповідні гроші . Цитата
Voskresenskyi Опубликовано 19 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 19 ноября, 2016 masyana сказал: Точніше робила. В них зараз практично немає пропозицій . В свій час багато поїхало на м'ясокомбінат , а зараз все затихло . Здається ще грибна ферма є , це було минулого року , але робота була тільки на рік . З робочими візами зараз важко , і працедавці не дуже хочуть платити LMIA без впевненості отримання візи , багато відмов , та й послуги теж в них не дешеві , і гарантії нема . Хто ще встиг , тому пощастило в свій час .А взагалі візи ставить не фірма , а посольство , вони просто правильно готували пакет документів і підбирали людей під замовлення ,за відповідні гроші . В тому то й суть!! на мою думку потрібно відмінити всі програми міграцію та залишити лише одну - через запрошення на роботу!! хто зміг - дати можливість отримати ПР, хто ні - "Дякую, допобаення"... Цитата
anarsoul Опубликовано 19 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 19 ноября, 2016 Voskresenskyi сказал: В тому то й суть!! на мою думку потрібно відмінити всі програми міграцію та залишити лише одну - через запрошення на роботу!! хто зміг - дати можливість отримати ПР, хто ні - "Дякую, допобаення"... Пожалуйста, пишите по-русски или по-украински. Модератор. Цитата
Matilda1 Опубликовано 3 февраля, 2017 Жалоба Опубликовано 3 февраля, 2017 Подскажите, пожалуйста. Не могу найти информацию по процедуре и перечню документов для открытия рабочей визы. Знаю, что нам нужна LMIA. Но вот будет у нас Lmia и что делать, где регистрироваться, какие документы прикладывать? Где обо всем этом почитать можно? Цитата
Micellangelo Опубликовано 3 февраля, 2017 Жалоба Опубликовано 3 февраля, 2017 Matilda1 сказал: Подскажите, пожалуйста. Не могу найти информацию по процедуре и перечню документов для открытия рабочей визы. Знаю, что нам нужна LMIA. Но вот будет у нас Lmia и что делать, где регистрироваться, какие документы прикладывать? Где обо всем этом почитать можно? <noindex>Тут</noindex> Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license