Перейти к содержанию

oleksij

Программы иммиграции

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго вечора. Підкажіть будь ласка варіанти іміграції в Канаду для сім’ї. Про нас: мені 26 років, освіта вища економічна, приватний підприємець; дружині 25 років, освіта вища - історик, вчитель історії(3 роки стажу); дитині 2 роки і 8 місяців. Наперед вдячний.

Опубликовано
  Starcrafter сказал:
З такими данними немає у Вас шансів.

:) Что ж так категорично. Все откуда-то и с чего-то начинали.

Топикстартер, начинайте/продолжайте с изучения английского до очень хорошего уровня и штудируйте оф.сайт по иммиграции (<noindex>Express Entry</noindex>, <noindex>провинциальные программы</noindex> и с чем его едят, иммиграция через обучение и.т.д), а так же пару месяцев начитки этого форума.

PhD, University of Saskatchewan, started in Fall 2014.

<noindex>Blog</noindex>

Опубликовано

Людина прийшла на форум і задає до неможливості дурне питання на яке просто не можливо відповісти, навіть якщо дуже хотіти. На нього можлива тілька одна відповідь - читайте цей форум і десь годин через 20-30 читання прийде розуміння що до чого, а якщо не прийде, то вже буде база знань початкових, які дозволять задавати "правильні" питання.

Також, таке питання характеризує людину як таку, в якої шансів на імміграцію не більше нуля. Людина просто лінива або надзвичайно нетерпляча. А імміграція це роки важкої праці відповідно обидві характеристики тут неприйнятні.

Все вищеописане моя особиста думка. І саме собою я нікого не хотів образити :)

Ужо в Канадии :)

Опубликовано

Особенно шансы уменьшает задавание вопроса на украинском языке, что сразу исключает получение ответа от русскоязычных форумчан, кто не читает украинские темы.

Отсюда мой вопрос к топикстартеру, Вам действительно хочется уехать?

Блог <noindex>Украина -> Канада.</noindex>

Австралия: Начало процесса - январь 2008. Visa GRANTED - 01.02.2011. Залендились в Сиднее - 29.09.2011.

Канада: Начало процесса - 23.10.2009. ПОВЛ - 27.04.2010. Визы в паспортах - 03.05.2010. Билеты куплены - 27.05.2010. Залендились в Торонто - 21.09.2010.

Опубликовано
  grigory000 сказал:
Особенно шансы уменьшает задавание вопроса на украинском языке, что сразу исключает получение ответа от русскоязычных форумчан, кто не читает украинские темы.

Отсюда мой вопрос к топикстартеру, Вам действительно хочется уехать?

Ага, київські українці з Етобіко, бідаки, забули українську мову) Наскільки пом’ятаю останнє що чув від модераторів, хто якою мовою хоче - тою пише. Хто на яку хоче відповідати, на ту відповідає. На яку не хоче відповідати - не відповідає.

Опубликовано

Доречі про створення нових тем, реально на першій сторінці форуму ні одної теми за яку можна новачку зачепитись. Оце спеціально переглядав.

Я оце хотів знайти список професій на цей рік по федеральній скілед вокерс, то ніде не можу знайти. Навіть щось в на cic.gs.ca загубився. Я розумію що зараз є ЕЕ, але ж мінімальних вимог по скілед вокерс ніхто не відміняв, чи відміняв?

Опубликовано
  Vo_Vik сказал:
Я оце хотів знайти список професій на цей рік по федеральній скілед вокерс, то ніде не можу знайти. Навіть щось в на cic.gs.ca загубився. Я розумію що зараз є ЕЕ, але ж мінімальних вимог по скілед вокерс ніхто не відміняв, чи відміняв?

По ЕЕ немає списку професій, запрошують всіх хто набирає потрібні бали.

<noindex>Blog</noindex>

Опубликовано
  dragon_fly сказал:
По ЕЕ немає списку професій, запрошують всіх хто набирає потрібні бали.

Наскільки я пом’ятаю, перед тим як попасти в пул ЕЕ, то треба задовільняти мінімальні вимоги однієї з програм. Тої ж Федералки скілед вокерс.

Опубликовано

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/express-entry/index.asp</noindex>

Цитата
Express Entry is used to manage applications for permanent residence under these federal economic immigration programs:

the Federal Skilled Worker Program,

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-who.asp</noindex>

Цитата
Minimum requirements

...

at skill type 0, or skill levels A or B of the 2011 National Occupational Classification (NOC).

Це що практично любий бакалавр зараз мінімальні вимоги по скілед воркер задовільняє?

Опубликовано
  Vo_Vik сказал:
Це що практично любий бакалавр зараз мінімальні вимоги по скілед воркер задовільняє?

Yep :)

Але, потрібно 450+ балів щоб розраховувати на запрошення подачі на ПР. Останні вибірки були десь приблизно 460-470

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/department/mi...s#mi-pr-express</noindex>

Порахувати можете тут

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp</noindex>

<noindex>Blog</noindex>

Опубликовано
  Vo_Vik сказал:
Ага, київські українці з Етобіко, бідаки, забули українську мову) Наскільки пом’ятаю останнє що чув від модераторів, хто якою мовою хоче - тою пише. Хто на яку хоче відповідати, на ту відповідає. На яку не хоче відповідати - не відповідає.

Ну и при чем тут модератор сразу?

Общаться можно на любом языке.

Если хочешь, чтобы ответило 10 человек, пиши на украинском.

Если хочешь, чтобы прочитало и ответило 30 человек - пиши на русском. Тогда и украинцы, и русские поймут.

Потому и спросил, что человеку важнее. И не надо переводить беседу в националистическую полскость, вопрос чисто об эффективности.

Блог <noindex>Украина -> Канада.</noindex>

Австралия: Начало процесса - январь 2008. Visa GRANTED - 01.02.2011. Залендились в Сиднее - 29.09.2011.

Канада: Начало процесса - 23.10.2009. ПОВЛ - 27.04.2010. Визы в паспортах - 03.05.2010. Билеты куплены - 27.05.2010. Залендились в Торонто - 21.09.2010.

Опубликовано

Ок, уявімо, що маю час і натхнення, і побавлюсь з даними в першому пості)

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/express-entry/grid-crs.asp</noindex>

CRS – A. Core / human capital factors

Age 100/100

Level of Education

Bachelor's degree OR a three or more year program at a university, college, trade or technical school, or other institute112/140

або Спеціаліст? Two or more certificates, diplomas, or degrees. One must be for a program of three or more years119/140

або Магіст? Master's degree, OR professional degree needed to practice in a licensed profession 126/140

візьмемо поки бакалавра

Official languages proficiency - first official language

Мінімум по FSW 7 відповідно їх і ставимо

CLB 716*4=64 / 128

Official languages proficiency - second official language

0/22 ?

Canadian work experience 0/70

CRS – B. Spouse or common-law partner factors

Spouse’s or common-law partner’s level of education

Бакалавр - 8, Спеціаліст? - 9, Магістр? - 10 з 10

Spouse's or common-law partner's official languages proficiency - first official language умовно 4/20

Spouse's Canadian work experience 0/10

CRS – C. Skill transferability factors

Education

Post-secondary program credential of one year or longer Points for CLB 7 - 13/50

Foreign work experience

3 years or more of foreign work experience25/50

Ітого - 100+119+64+9+4+13+25 = 334 - це якщо мову на 7 здати.

Якщо зробити чудо і витягнути мову на 9 обом - то

100+119+116+9+20+25+50 = 439 - не густо

Ще 7 балів за освіту і 25 балів можна вицарапати за Skill transferability factors якщо проупгрейдити спеціаліста до Магістра роком навчання(ну і так англійську треба до 9-тки тягнути).

і получити 471 - вже в прохідних межах. А якщо лишиться час, натхнення і гроші, то можна ще попробувати взяти 4 бали на другій державній мові здавши французьку на 5.

Я щось недобре десь рахую? чи переоцінюю людські можливості? Хоча здати англійську на 9-тки живучи в неангломовній країні, таки напевно переоцінюю людські можливості.

Опубликовано
  grigory000 сказал:

Если хочешь, чтобы прочитало и ответило 30 человек - пиши на русском. Тогда и украинцы, и русские поймут.

Потому и спросил, что человеку важнее. И не надо переводить беседу в националистическую полскость, вопрос чисто об эффективности.

Ну існують люди, які просто не вміють писати по російськи, їм тепер що щоб іммігрувати до Канади, на додачу до англійської, ще і російську вчити? Реально люди які пішли до школи після 91-го могли не мати жодного уроку в школі російською. Повірте таких вже дуже багато.

Опубликовано
  Vo_Vik сказал:
і получити 471 - вже в прохідних межах. А якщо лишиться час, натхнення і гроші, то можна ще попробувати взяти 4 бали на другій державній мові здавши французьку на 5.

Я щось недобре десь рахую? чи переоцінюю людські можливості? Хоча здати англійську на 9-тки живучи в неангломовній країні, таки напевно переоцінюю людські можливості.

Все правильно.

Подивіться на статистику Ghostface :) Людина в Україні.

Цитата
18.04.2015 - IELTS L8.5 R9 W6.5 S8

08.06.2015 - WES 2 Masters

09.06.2015 - EE, CRS 415

24.10.2015 - IELTS L8.5 R9 W7 S7

06.11.2015 - EE, CRS 464

04.12.2015 - ITA

29.12.2015 - AOR

ITA - Invitation to apply

<noindex>Blog</noindex>

Опубликовано

Як варіант добратись 400 балів і шукати зв’язки в Онтаріо.

<noindex>http://www.ontarioimmigration.ca/en/pnp/OI...AL.html#display</noindex>

Цитата
OINP searches the Express Entry pool and identifies potential candidates who:

Have a minimum score of 400 on the Comprehensive Ranking System (CRS) in CIC’s Express Entry system, and

Meet the criteria of Ontario’s Human Capital Priorities Stream (see Section 2 for more information).

Хто знає де ту секцію 2 шукати?

ПС: всьо знайшов, отутечки <noindex>http://www.ontarioimmigration.ca/prodconsu.../oi_en_hcps.pdf</noindex>

Опубликовано

Гм, а по онтарійській програмі є обмеження по професіях? Чи так само як по федералці, тільки просто нок 0, A, B? Бо або я дуже туплю, або вони повністю відповідають федералці.

Тобто наприклад <noindex>http://www.cic.gc.ca/english/resources/too...uage/charts.asp</noindex> здача IELTS на 7.07.08.07.0 плюс диплом спеціаліста, плюс наприклад родичі в Онтаріо -> досить непогані шанси получити онтарійську номінацію?

Опубликовано
  Цитата
Подивіться на статистику Ghostface icon_smile.gif Людина в Україні.

В нього на роботі активно використовуеться англійська в спілкуванні з нейтівами.

Хоча щодо мови на 8/7/7/7 по IELTS - це реально зробити живучи в Україні. Але наврядчи людина, яка з порогу задає питання з підтекстом "принесіть мені все на тарілочці" буде здатна покласти 1-2 роки свого життя в англійську мову. Банально не вистачить мотивації.

Ужо в Канадии :)

• Главный Модератор
Опубликовано
  grigory000 сказал:

Каждый форумчанин имеет право задавать свой вопрос и получать свой ответ на любом языке. Конечно предпочтительнее, чтобы задавался вопрос на языке, понятном всем. Но это не является обязательным. А вот обсуждать этот вопрос в плоскости отношения к человеку - это уже на грани нарушения (не само нарушение, но его грань). Поэтому, пожалуйста, давайте не будем обсуждать самого человека и его желание задать вопрос на языке, на котором он постоянно разговаривает. Это мультикультурный форум.

Опубликовано
  Starcrafter сказал:
В нього на роботі активно використовуеться англійська в спілкуванні з нейтівами.

Хоча щодо мови на 8/7/7/7 по IELTS - це реально зробити живучи в Україні. Але наврядчи людина, яка з порогу задає питання з підтекстом "принесіть мені все на тарілочці" буде здатна покласти 1-2 роки свого життя в англійську мову. Банально не вистачить мотивації.

Є екстраверти, є інтроверти. Люди є різні. Те що "многие страдають молча" не значить, що всім треба мовчати) хоча я розумію. Напевно якщо ото всі почнуть нові теми створювати, то форум непонятно куди скотиться. Але в цьому випадку прокатило. Мені просто з персональних інтересів було цікаво побавитись з балами ЕЕ.

Реально в темі про ЕЕ в тих сотнях сторінок тексту накопати щось тяжкувато.

Опубликовано
  Vo_Vik сказал:
Гм, а по онтарійській програмі є обмеження по професіях? Чи так само як по федералці, тільки просто нок 0, A, B? Бо або я дуже туплю, або вони повністю відповідають федералці.

Тобто наприклад <noindex>http://www.cic.gc.ca/english/resources/too...uage/charts.asp</noindex> здача IELTS на 7.07.08.07.0 плюс диплом спеціаліста, плюс наприклад родичі в Онтаріо -> досить непогані шанси получити онтарійську номінацію?

1. Те же, что и по федералке. Но принцип, по которому они высылают самое первое приглашение, неясен. Возможно, есть скрытые квоты.

2. У меня в Онтарио дальняя родственница и один знакомый. При подаче приложил сканы некоторых их документов, в итоге получил номинацию без лишних вопросов. Сам я никогда в Канаде не был.

Вообще, провинциальная программа Онтарио, имхо, самый простой способ сейчас для тех, у кого набирается 400 баллов и не набирается 450. Главное, чтобы пришло приглашение. Только таймлайны нынче сильно растягиваются, но процент отказов крайне мал.

FSWP 2014 NOC 2172: 22.11.14 - IELTS 7.5, 19.12.14 - Docs Received, 28.04.15 - App Received back by snail mail (NOC cap reached)

OINP: 15.06.15 - Ontario PT Notification, 10.07.15 - OINP App filed, 10.09.15 - AOR, 26.10.15 - Nominated (CRS 1001)

FSWP 2015 (EE): 12.11.15 - Meds, 13.11.15 - ITA, 24.11.15 - App Submitted/AOR, 27.11.15 - Schedule 4, 28.04.16 - BG in Progress, PPR

29.04-PP sent, 6.05-App.Approved, Closed, 11.05.2016 - Visa and COPR recevied, 22.07.2016 - Landed in YYZ

Опубликовано
  Vo_Vik сказал:
Дякую. Схоже не все так безнадійно як виглядає з першого погляду для багатьох людей.

На перший вигляд більш складно, але це скоріше як квест для перевірки заявника :)

Опубликовано

Хочу подякувати Vo_Vik за активність. Дякуючи йому прояснила для себе деякі питання. Інколи дійсно на початку шляху виникають запитання, які потім здаються наївними і дурнуватими. З часом починаєш розуміти, легше знаходяться відповіді на запитання.

Бажаю всім успіху і терпіння !

Медицина 14.10.2015 Missisauga 16.12.2015/Повторно Missisauga 08.01.2016 ПОВЛ 16.06.16

Відмова TRV 16.02.2016 . Вдруге відмова TRV 08.06.2016

ПОВЛ через 5 месяців і 8 днів.

Опубликовано
  Ksena3003 сказал:
Хочу подякувати Vo_Vik за активність. Дякуючи йому прояснила для себе деякі питання. Інколи дійсно на початку шляху виникають запитання, які потім здаються наївними і дурнуватими. З часом починаєш розуміти, легше знаходяться відповіді на запитання.

Бажаю всім успіху і терпіння !

А що я, років 5-ть не займався просто цією проблемою. Тут виникла потреба обновити знання.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...