Перейти к содержанию

oleksij

Программы иммиграции

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго вечора. Підкажіть будь ласка варіанти іміграції в Канаду для сім’ї. Про нас: мені 26 років, освіта вища економічна, приватний підприємець; дружині 25 років, освіта вища - історик, вчитель історії(3 роки стажу); дитині 2 роки і 8 місяців. Наперед вдячний.

Опубликовано
З такими данними немає у Вас шансів.

:) Что ж так категорично. Все откуда-то и с чего-то начинали.

Топикстартер, начинайте/продолжайте с изучения английского до очень хорошего уровня и штудируйте оф.сайт по иммиграции (<noindex>Express Entry</noindex>, <noindex>провинциальные программы</noindex> и с чем его едят, иммиграция через обучение и.т.д), а так же пару месяцев начитки этого форума.

PhD, University of Saskatchewan, started in Fall 2014.

<noindex>Blog</noindex>

Опубликовано

Людина прийшла на форум і задає до неможливості дурне питання на яке просто не можливо відповісти, навіть якщо дуже хотіти. На нього можлива тілька одна відповідь - читайте цей форум і десь годин через 20-30 читання прийде розуміння що до чого, а якщо не прийде, то вже буде база знань початкових, які дозволять задавати "правильні" питання.

Також, таке питання характеризує людину як таку, в якої шансів на імміграцію не більше нуля. Людина просто лінива або надзвичайно нетерпляча. А імміграція це роки важкої праці відповідно обидві характеристики тут неприйнятні.

Все вищеописане моя особиста думка. І саме собою я нікого не хотів образити :)

Ужо в Канадии :)

Опубликовано

Особенно шансы уменьшает задавание вопроса на украинском языке, что сразу исключает получение ответа от русскоязычных форумчан, кто не читает украинские темы.

Отсюда мой вопрос к топикстартеру, Вам действительно хочется уехать?

Блог <noindex>Украина -> Канада.</noindex>

Австралия: Начало процесса - январь 2008. Visa GRANTED - 01.02.2011. Залендились в Сиднее - 29.09.2011.

Канада: Начало процесса - 23.10.2009. ПОВЛ - 27.04.2010. Визы в паспортах - 03.05.2010. Билеты куплены - 27.05.2010. Залендились в Торонто - 21.09.2010.

Опубликовано
Особенно шансы уменьшает задавание вопроса на украинском языке, что сразу исключает получение ответа от русскоязычных форумчан, кто не читает украинские темы.

Отсюда мой вопрос к топикстартеру, Вам действительно хочется уехать?

Ага, київські українці з Етобіко, бідаки, забули українську мову) Наскільки пом’ятаю останнє що чув від модераторів, хто якою мовою хоче - тою пише. Хто на яку хоче відповідати, на ту відповідає. На яку не хоче відповідати - не відповідає.

Опубликовано

Доречі про створення нових тем, реально на першій сторінці форуму ні одної теми за яку можна новачку зачепитись. Оце спеціально переглядав.

Я оце хотів знайти список професій на цей рік по федеральній скілед вокерс, то ніде не можу знайти. Навіть щось в на cic.gs.ca загубився. Я розумію що зараз є ЕЕ, але ж мінімальних вимог по скілед вокерс ніхто не відміняв, чи відміняв?

Опубликовано
Я оце хотів знайти список професій на цей рік по федеральній скілед вокерс, то ніде не можу знайти. Навіть щось в на cic.gs.ca загубився. Я розумію що зараз є ЕЕ, але ж мінімальних вимог по скілед вокерс ніхто не відміняв, чи відміняв?

По ЕЕ немає списку професій, запрошують всіх хто набирає потрібні бали.

<noindex>Blog</noindex>

Опубликовано
По ЕЕ немає списку професій, запрошують всіх хто набирає потрібні бали.

Наскільки я пом’ятаю, перед тим як попасти в пул ЕЕ, то треба задовільняти мінімальні вимоги однієї з програм. Тої ж Федералки скілед вокерс.

Опубликовано

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/express-entry/index.asp</noindex>

Express Entry is used to manage applications for permanent residence under these federal economic immigration programs:

the Federal Skilled Worker Program,

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-who.asp</noindex>

Minimum requirements

...

at skill type 0, or skill levels A or B of the 2011 National Occupational Classification (NOC).

Це що практично любий бакалавр зараз мінімальні вимоги по скілед воркер задовільняє?

Опубликовано
Це що практично любий бакалавр зараз мінімальні вимоги по скілед воркер задовільняє?

Yep :)

Але, потрібно 450+ балів щоб розраховувати на запрошення подачі на ПР. Останні вибірки були десь приблизно 460-470

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/department/mi...s#mi-pr-express</noindex>

Порахувати можете тут

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp</noindex>

<noindex>Blog</noindex>

Опубликовано
Ага, київські українці з Етобіко, бідаки, забули українську мову) Наскільки пом’ятаю останнє що чув від модераторів, хто якою мовою хоче - тою пише. Хто на яку хоче відповідати, на ту відповідає. На яку не хоче відповідати - не відповідає.

Ну и при чем тут модератор сразу?

Общаться можно на любом языке.

Если хочешь, чтобы ответило 10 человек, пиши на украинском.

Если хочешь, чтобы прочитало и ответило 30 человек - пиши на русском. Тогда и украинцы, и русские поймут.

Потому и спросил, что человеку важнее. И не надо переводить беседу в националистическую полскость, вопрос чисто об эффективности.

Блог <noindex>Украина -> Канада.</noindex>

Австралия: Начало процесса - январь 2008. Visa GRANTED - 01.02.2011. Залендились в Сиднее - 29.09.2011.

Канада: Начало процесса - 23.10.2009. ПОВЛ - 27.04.2010. Визы в паспортах - 03.05.2010. Билеты куплены - 27.05.2010. Залендились в Торонто - 21.09.2010.

Опубликовано

Ок, уявімо, що маю час і натхнення, і побавлюсь з даними в першому пості)

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/express-entry/grid-crs.asp</noindex>

CRS – A. Core / human capital factors

Age 100/100

Level of Education

Bachelor's degree OR a three or more year program at a university, college, trade or technical school, or other institute112/140

або Спеціаліст? Two or more certificates, diplomas, or degrees. One must be for a program of three or more years119/140

або Магіст? Master's degree, OR professional degree needed to practice in a licensed profession 126/140

візьмемо поки бакалавра

Official languages proficiency - first official language

Мінімум по FSW 7 відповідно їх і ставимо

CLB 716*4=64 / 128

Official languages proficiency - second official language

0/22 ?

Canadian work experience 0/70

CRS – B. Spouse or common-law partner factors

Spouse’s or common-law partner’s level of education

Бакалавр - 8, Спеціаліст? - 9, Магістр? - 10 з 10

Spouse's or common-law partner's official languages proficiency - first official language умовно 4/20

Spouse's Canadian work experience 0/10

CRS – C. Skill transferability factors

Education

Post-secondary program credential of one year or longer Points for CLB 7 - 13/50

Foreign work experience

3 years or more of foreign work experience25/50

Ітого - 100+119+64+9+4+13+25 = 334 - це якщо мову на 7 здати.

Якщо зробити чудо і витягнути мову на 9 обом - то

100+119+116+9+20+25+50 = 439 - не густо

Ще 7 балів за освіту і 25 балів можна вицарапати за Skill transferability factors якщо проупгрейдити спеціаліста до Магістра роком навчання(ну і так англійську треба до 9-тки тягнути).

і получити 471 - вже в прохідних межах. А якщо лишиться час, натхнення і гроші, то можна ще попробувати взяти 4 бали на другій державній мові здавши французьку на 5.

Я щось недобре десь рахую? чи переоцінюю людські можливості? Хоча здати англійську на 9-тки живучи в неангломовній країні, таки напевно переоцінюю людські можливості.

Опубликовано

Если хочешь, чтобы прочитало и ответило 30 человек - пиши на русском. Тогда и украинцы, и русские поймут.

Потому и спросил, что человеку важнее. И не надо переводить беседу в националистическую полскость, вопрос чисто об эффективности.

Ну існують люди, які просто не вміють писати по російськи, їм тепер що щоб іммігрувати до Канади, на додачу до англійської, ще і російську вчити? Реально люди які пішли до школи після 91-го могли не мати жодного уроку в школі російською. Повірте таких вже дуже багато.

Опубликовано
і получити 471 - вже в прохідних межах. А якщо лишиться час, натхнення і гроші, то можна ще попробувати взяти 4 бали на другій державній мові здавши французьку на 5.

Я щось недобре десь рахую? чи переоцінюю людські можливості? Хоча здати англійську на 9-тки живучи в неангломовній країні, таки напевно переоцінюю людські можливості.

Все правильно.

Подивіться на статистику Ghostface :) Людина в Україні.

18.04.2015 - IELTS L8.5 R9 W6.5 S8

08.06.2015 - WES 2 Masters

09.06.2015 - EE, CRS 415

24.10.2015 - IELTS L8.5 R9 W7 S7

06.11.2015 - EE, CRS 464

04.12.2015 - ITA

29.12.2015 - AOR

ITA - Invitation to apply

<noindex>Blog</noindex>

Опубликовано

Як варіант добратись 400 балів і шукати зв’язки в Онтаріо.

<noindex>http://www.ontarioimmigration.ca/en/pnp/OI...AL.html#display</noindex>

OINP searches the Express Entry pool and identifies potential candidates who:

Have a minimum score of 400 on the Comprehensive Ranking System (CRS) in CIC’s Express Entry system, and

Meet the criteria of Ontario’s Human Capital Priorities Stream (see Section 2 for more information).

Хто знає де ту секцію 2 шукати?

ПС: всьо знайшов, отутечки <noindex>http://www.ontarioimmigration.ca/prodconsu.../oi_en_hcps.pdf</noindex>

Опубликовано

Гм, а по онтарійській програмі є обмеження по професіях? Чи так само як по федералці, тільки просто нок 0, A, B? Бо або я дуже туплю, або вони повністю відповідають федералці.

Тобто наприклад <noindex>http://www.cic.gc.ca/english/resources/too...uage/charts.asp</noindex> здача IELTS на 7.07.08.07.0 плюс диплом спеціаліста, плюс наприклад родичі в Онтаріо -> досить непогані шанси получити онтарійську номінацію?

Опубликовано
Подивіться на статистику Ghostface icon_smile.gif Людина в Україні.

В нього на роботі активно використовуеться англійська в спілкуванні з нейтівами.

Хоча щодо мови на 8/7/7/7 по IELTS - це реально зробити живучи в Україні. Але наврядчи людина, яка з порогу задає питання з підтекстом "принесіть мені все на тарілочці" буде здатна покласти 1-2 роки свого життя в англійську мову. Банально не вистачить мотивації.

Ужо в Канадии :)

• Главный Модератор
Опубликовано

Каждый форумчанин имеет право задавать свой вопрос и получать свой ответ на любом языке. Конечно предпочтительнее, чтобы задавался вопрос на языке, понятном всем. Но это не является обязательным. А вот обсуждать этот вопрос в плоскости отношения к человеку - это уже на грани нарушения (не само нарушение, но его грань). Поэтому, пожалуйста, давайте не будем обсуждать самого человека и его желание задать вопрос на языке, на котором он постоянно разговаривает. Это мультикультурный форум.

Опубликовано
В нього на роботі активно використовуеться англійська в спілкуванні з нейтівами.

Хоча щодо мови на 8/7/7/7 по IELTS - це реально зробити живучи в Україні. Але наврядчи людина, яка з порогу задає питання з підтекстом "принесіть мені все на тарілочці" буде здатна покласти 1-2 роки свого життя в англійську мову. Банально не вистачить мотивації.

Є екстраверти, є інтроверти. Люди є різні. Те що "многие страдають молча" не значить, що всім треба мовчати) хоча я розумію. Напевно якщо ото всі почнуть нові теми створювати, то форум непонятно куди скотиться. Але в цьому випадку прокатило. Мені просто з персональних інтересів було цікаво побавитись з балами ЕЕ.

Реально в темі про ЕЕ в тих сотнях сторінок тексту накопати щось тяжкувато.

Опубликовано
Гм, а по онтарійській програмі є обмеження по професіях? Чи так само як по федералці, тільки просто нок 0, A, B? Бо або я дуже туплю, або вони повністю відповідають федералці.

Тобто наприклад <noindex>http://www.cic.gc.ca/english/resources/too...uage/charts.asp</noindex> здача IELTS на 7.07.08.07.0 плюс диплом спеціаліста, плюс наприклад родичі в Онтаріо -> досить непогані шанси получити онтарійську номінацію?

1. Те же, что и по федералке. Но принцип, по которому они высылают самое первое приглашение, неясен. Возможно, есть скрытые квоты.

2. У меня в Онтарио дальняя родственница и один знакомый. При подаче приложил сканы некоторых их документов, в итоге получил номинацию без лишних вопросов. Сам я никогда в Канаде не был.

Вообще, провинциальная программа Онтарио, имхо, самый простой способ сейчас для тех, у кого набирается 400 баллов и не набирается 450. Главное, чтобы пришло приглашение. Только таймлайны нынче сильно растягиваются, но процент отказов крайне мал.

FSWP 2014 NOC 2172: 22.11.14 - IELTS 7.5, 19.12.14 - Docs Received, 28.04.15 - App Received back by snail mail (NOC cap reached)

OINP: 15.06.15 - Ontario PT Notification, 10.07.15 - OINP App filed, 10.09.15 - AOR, 26.10.15 - Nominated (CRS 1001)

FSWP 2015 (EE): 12.11.15 - Meds, 13.11.15 - ITA, 24.11.15 - App Submitted/AOR, 27.11.15 - Schedule 4, 28.04.16 - BG in Progress, PPR

29.04-PP sent, 6.05-App.Approved, Closed, 11.05.2016 - Visa and COPR recevied, 22.07.2016 - Landed in YYZ

Опубликовано
Дякую. Схоже не все так безнадійно як виглядає з першого погляду для багатьох людей.

На перший вигляд більш складно, але це скоріше як квест для перевірки заявника :)

Опубликовано

Хочу подякувати Vo_Vik за активність. Дякуючи йому прояснила для себе деякі питання. Інколи дійсно на початку шляху виникають запитання, які потім здаються наївними і дурнуватими. З часом починаєш розуміти, легше знаходяться відповіді на запитання.

Бажаю всім успіху і терпіння !

Медицина 14.10.2015 Missisauga 16.12.2015/Повторно Missisauga 08.01.2016 ПОВЛ 16.06.16

Відмова TRV 16.02.2016 . Вдруге відмова TRV 08.06.2016

ПОВЛ через 5 месяців і 8 днів.

Опубликовано
Хочу подякувати Vo_Vik за активність. Дякуючи йому прояснила для себе деякі питання. Інколи дійсно на початку шляху виникають запитання, які потім здаються наївними і дурнуватими. З часом починаєш розуміти, легше знаходяться відповіді на запитання.

Бажаю всім успіху і терпіння !

А що я, років 5-ть не займався просто цією проблемою. Тут виникла потреба обновити знання.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...