Aidan Опубликовано 21 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 21 марта, 2014 Є варіант пройти курс ESL в коледжі перед початком занять (про всяк випадок)? Чи це задорого буде? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Igorflame Опубликовано 21 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 21 марта, 2014 Є варіант пройти курс ESL в коледжі перед початком занять (про всяк випадок)? Чи це задорого буде? Так, я знаю, я про це і писав у попередньому пості. Але існує велика ймовірність відмови, офіцер може сказати щоб я вчив мову дома. Хоча я буду подаватись на ESL, може і вийде, а для перестраховки іду з понеділка ще на одні курси, "шліфування upper intermidiate". І напевне ще піду на Каллана, там гарна практика спікінгу, який мене і підвів найбільше, бо я очікував від 6 до 7. Ще одна проблема - цілий рік читав про різні коледжі, а тепер розгубився, не знаю куди податися. В нас майже літо, а там мінусова температура - жах. Почав думати про Ванкувер, але нічого підходящого знайти не можу. Цікавлюсь Civil engineering. Одним словом, весь в думках і турботах. Цитата
Aidan Опубликовано 21 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 21 марта, 2014 Ну, стосовно "майже літа" не знаю; у нас в Реджайні десь приблизно з 5 березня температура стабільно вище нуля (хоча й не сильно вище, десь 0 - +2-4. Дуже сонячно (тут взагалі дуже сонячно і мало опадів), сніг на дорогах і дахах потанув вже, бобри повилазили і будують гребельку якраз у нас під будинком (щовечора спостерігаємо за ходом проекту ). Тобто, серйозно вже так на весну повернуло. Але взимку тут було... зимно, дуже зимно. Так. З іншого боку, тут вся інфраструктура розрахована саме на такий клімат. Тому на вашому місці я б більше дивилася на ті речі, що мають значення: ефективність навчальної програми та затребуваність її випускників, наявність практики, вартість навчання та взагалі життя, перспективи працювати для дружини, поки ви вчитеся, можливості для оформлення ПМЖ після закінчення навчання (чим більше варіантів - тим краще, ніколи не знаєш наперед, як воно що буде)... Клімат - це не головне, повірте. Тут в будь-якому жити можна. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Igorflame Опубликовано 21 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 21 марта, 2014 Ну, стосовно "майже літа" не знаю; у нас в Реджайні десь приблизно з 5 березня температура стабільно вище нуля (хоча й не сильно вище, десь 0 - +2-4. Дуже сонячно (тут взагалі дуже сонячно і мало опадів), сніг на дорогах і дахах потанув вже, бобри повилазили і будують гребельку якраз у нас під будинком (щовечора спостерігаємо за ходом проекту ). Тобто, серйозно вже так на весну повернуло. Але взимку тут було... зимно, дуже зимно. Так. З іншого боку, тут вся інфраструктура розрахована саме на такий клімат. Тому на вашому місці я б більше дивилася на ті речі, що мають значення: ефективність навчальної програми та затребуваність її випускників, наявність практики, вартість навчання та взагалі життя, перспективи працювати для дружини, поки ви вчитеся, можливості для оформлення ПМЖ після закінчення навчання (чим більше варіантів - тим краще, ніколи не знаєш наперед, як воно що буде)... Клімат - це не головне, повірте. Тут в будь-якому жити можна. Дуже дякую Вам за співучасть та допомогу. Я розумію хід Ваших думок, цілком згідний, напевне швидше за все схилюсь в бік Манітоби, Ред Рівер коледж. Там і велика українська громада, можливо цей факт використаю в мотиваційному листі. Там і практика - а це практично 90%-ва гарантія працевлаштування, там і велику частину грошей повертають за навчання, там і одна з найлояльніших провінційних програм. Цитата
Crimea2010 Опубликовано 21 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 21 марта, 2014 На жаль цього не достатньо. Якби здав мовлення на 6, відповідно overall був би 6, і тоді мав би прохідний мінімум. Але тепер буду брати місячні мовні курси перед основним навчанням. Але якщо відмовлять у візі через недостатній рівень мови, то прийдеться перездавати. Паралельно вже з наступного тижня починаю підучувати англійську, готуюсь до гіршого. А чому Ви не хочете подати апеляцію? Мій чоловік так робив, він відчував, що йому занизили оцінку то-й так і вийшло. Підняли йому бали по двом з 4-х критеріів і саме цього нам і вистачило! Якщо Ви вважаете, що Ви добре розмовляли, то подавайте! Цитата Landing 21.05.2012
WinniePooh Опубликовано 22 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2014 Aidan, Ви чули щось про це? У канадській провінції Саскачеван ввести заборону на продаж російської горілки в державних магазинах через політику Росії по Україні. Про це повідомив прем'єр провінції Саскачеван не совсем так Уолл, пише The Globe and the Mail. Однак Уолл підкреслив, щоб піти на цей крок необхідно врахувати реакцію влади Канади на пропозицію. «Я маю на увазі, що це звичайно дрібниця, але ми можемо зробити рішучу заяву з приводу того, що відбувається між Росією і Україною відносно невеликим заходами», - заявив прем'єр. Уолл зазначив, що рішення повинне бути ухвалене наступного тижня. Варто відзначити, етнічні українці становлять практично 14% населення Саскачевану. Цитата Your Attitude is like a price tag, It shows how valuable you are!
Igorflame Опубликовано 22 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2014 А чому Ви не хочете подати апеляцію? Мій чоловік так робив, він відчував, що йому занизили оцінку то-й так і вийшло. Підняли йому бали по двом з 4-х критеріів і саме цього нам і вистачило! Якщо Ви вважаете, що Ви добре розмовляли, то подавайте! Чесно говорячи, я навіть і не чув про таку можливість раніше, на сайті IELTS центру, де я здавав, ні слова про це. Але я пошукав в Інтернеті, і дійсно, є випадки коли добавляли по пів-бала, ціна питання 1000 грн. В разі позитивного розгляду - гроші повертають. Єдиний мінус - чекати десь місяць. Але я ризикну, і вже написав відповідну петицію в екзаменаційний центр. В понеділок, думаю, отримаю відповідь. Мені півбала в спікінгу грає вирішальну роль, тому що досягаю мінімально допустиму межу в 5.5 і автоматом оверол стає 6. Хоча мову вдосконалюю на місці по-любому. Дякую за чудову пораду!!! Цитата
Crimea2010 Опубликовано 22 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2014 Чесно говорячи, я навіть і не чув про таку можливість раніше, на сайті IELTS центру, де я здавав, ні слова про це. Але я пошукав в Інтернеті, і дійсно, є випадки коли добавляли по пів-бала, ціна питання 1000 грн. В разі позитивного розгляду - гроші повертають. Єдиний мінус - чекати десь місяць. Але я ризикну, і вже написав відповідну петицію в екзаменаційний центр. В понеділок, думаю, отримаю відповідь. Мені півбала в спікінгу грає вирішальну роль, тому що досягаю мінімально допустиму межу в 5.5 і автоматом оверол стає 6. Хоча мову вдосконалюю на місці по-любому. Дякую за чудову пораду!!! В нас була саме така ситуація - не вистачало по півбала, які нам підняли і гроші повернули. Будемо сподіватись що і в Вашому випадку спрацюэ! Цитата Landing 21.05.2012
scorpion1233 Опубликовано 22 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2014 Доброго времени суток всем!Подскажите пожалуйста нормальную международную страховую компанию для страховки и поездки по туристической визе в Канаду.Спасибо... Цитата
Crimea2010 Опубликовано 22 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2014 Доброго времени суток всем!Подскажите пожалуйста нормальную международную страховую компанию для страховки и поездки по туристической визе в Канаду.Спасибо... TIC Цитата Landing 21.05.2012
Aidan Опубликовано 23 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 23 марта, 2014 У канадській провінції Саскачеван ввести заборону на продаж російської горілки в державних магазинах через політику Росії по Україні. Уолл зазначив, що рішення повинне бути ухвалене наступного тижня. Ну, от наступного тижня зазирнемо в горілчаний відділ і подивимось, чи зник звідти "Русский стандарт". До речі, в США вже місцями оголосили і запровадили бойкот російської горілки, тобто, це вже не нова ідея. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
scorpion1233 Опубликовано 23 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 23 марта, 2014 Кто подскажет?Заполняю заявку на туристическую визу в Канаду. На чьё имя в канадской принимающей стороне или посольстве писать,описывать: -Purpose of travel-цель поездки -Itinerary Travel-описание самой поездки -Letter of explanation- описание причины и основания не оставатся нелегалом в Канаде. Жду ответа.Заранее спасибо... Цитата
Mira Faraday Опубликовано 23 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 23 марта, 2014 На чьё имя в канадской принимающей стороне или посольстве писать,описывать:Purpose of travel-цель поездки Itinerary Travel-описание самой поездки Letter of explanation- описание причины и основания не оставатся нелегалом в Канаде. Пишите: To whom it may concern или пишите: Dear Sir/Madame, Я использовала первый вариант. Удачи! Цитата Sponsorship: inside, Mississauga office Medical: 26.02.2014 Mississauga: 10.03.2014 Sponsor: 15.07.2015 AOR: 10.03.2014 In Process: 01.10.2014 POVL: 28.07.2015 Мой Блог
Vo_Vik Опубликовано 24 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 24 марта, 2014 я так бачу хтось вирішив заспамити тему. Цитата
Igorflame Опубликовано 25 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2014 Привіт народ. Важливе питання: я вчився в технікумі після 9 класу, кваліфікація молодший спеціаліст, оцінки майже все 5, декілька четвірок. Після армії вчився в універі, кваліфікація бакалавр, майже все трійки, декілька четвірок. Є смисл подавати другий диплом в канадський коледж? Чи краще тільки перший, оскільки там хороші оцінки? Цитата
Vo_Vik Опубликовано 25 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 25 марта, 2014 Привіт народ. Важливе питання: я вчився в технікумі після 9 класу, кваліфікація молодший спеціаліст, оцінки майже все 5, декілька четвірок. Після армії вчився в універі, кваліфікація бакалавр, майже все трійки, декілька четвірок. Є смисл подавати другий диплом в канадський коледж? Чи краще тільки перший, оскільки там хороші оцінки? А спеціальності ті самі? Цитата
Igorflame Опубликовано 25 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2014 А спеціальності ті самі? Абсолютно ті ж самі. Цитата
odonacer Опубликовано 26 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 26 марта, 2014 Igorflame, такого практично не буває, але нехай більш компетентні люди мене поправлять. Цитата
мангуст Опубликовано 26 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 26 марта, 2014 Привіт народ. Важливе питання: я вчився в технікумі після 9 класу, кваліфікація молодший спеціаліст, оцінки майже все 5, декілька четвірок. Після армії вчився в універі, кваліфікація бакалавр, майже все трійки, декілька четвірок. Є смисл подавати другий диплом в канадський коледж? Чи краще тільки перший, оскільки там хороші оцінки? Подайте оба диплома, и приложите объяснение, что заканчивал то и это, а сейчас хочу получить Ваш классный канадский диплом. Диплом универа в анкетах посольства все равно надо указывать. По поводу месяца апелляции по английскому, я когда подавал, подняли на пол бала, но прождал почти 2,5 месяца. Если время позволяет сыграйте, если нет - то сдайте еще раз, тем более что уже в курсе как все происходит на экзамене. Цитата
Igorflame Опубликовано 26 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 26 марта, 2014 Подайте оба диплома, и приложите объяснение, что заканчивал то и это, а сейчас хочу получить Ваш классный канадский диплом. Диплом универа в анкетах посольства все равно надо указывать. По поводу месяца апелляции по английскому, я когда подавал, подняли на пол бала, но прождал почти 2,5 месяца. Если время позволяет сыграйте, если нет - то сдайте еще раз, тем более что уже в курсе как все происходит на экзамене. Ми з дружиной зважили всі "за" і "проти" і вирішили не апелювати, саме через довготривалість. Вирішив брати додаткові двомісячні мовні курси перед основним навчанням, все рівно лишніми не будуть. Краще покращити мову і в навчанні акцентувати всю увагу на спеціальні знання, ніж маючи натянутий бал "плентатись" у хвості і мати проблеми з комунікацією. Крім цього, як я вже писав, буду покращувати знання протягом весни-літа дома. А щодо дипломів то парюсь чи оцінки якусь роль грають. Але вже як буде, мушу починатизаповнювати аплікацію. Дякую всім за поради Цитата
odonacer Опубликовано 26 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 26 марта, 2014 Igorflame, а на які курси плануєте йти? На курси з англійській мови, чи курси з підготовки до тесту? Цитата
Igorflame Опубликовано 26 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 26 марта, 2014 Igorflame, а на які курси плануєте йти? На курси з англійській мови, чи курси з підготовки до тесту? Там, короче, пропонують п'ять різних рівнів англійської для підготовки до навчання, кожен по два місяці. Один рівень коштує $2600. Чотири рази на рік набір. Перед початком вони тестують і визначають на який рівень відправити студента. А по закінченню п'ятого рівня зараховують на навчання по спеціальності. На спеціальність набирають з вересня або з січня. То я і планую на мовні курси з осені а на спеціальність вже з січня. Думаю, проблем не повинно бути, вони хочуть мінімум 6.0 IELTS по всіх видах для вступників, а в мене тільки слухання 5.5 і мовлення 5. Ніби спланував все добре, побачимо як воно вийде. Вчитись планую в SAIT, Альберта. З тих чи інших причин це самий оптимальний вибір для мене. Погано що немає co-op, алев же як є. Цитата
Aidan Опубликовано 26 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 26 марта, 2014 Ну, після SAIT, наскільки я цікавилася свого часу, проблем з працевлаштуванням особливо немає, чи є ко-оп, чи ні. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Igorflame Опубликовано 26 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 26 марта, 2014 Ну, після SAIT, наскільки я цікавилася свого часу, проблем з працевлаштуванням особливо немає, чи є ко-оп, чи ні. Та я думаю що з такою спеціальністю не пропаду: Civil engineering-municipal major. От тільки грошей не знімає з карточок? Іду в банк Цитата
odonacer Опубликовано 26 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 26 марта, 2014 Igorflame, ага, зрозуміло, а то я спершу подумав що ви вирішили на Україні йти на курси. Що хочеться сказати - якщо готуватись до теста (IELTS наприклад), то не треба вчити мову! Пізно! Треба вже суто вчити структуру теста і як нею правильно оперувати, для того щоб все було так як хочеть творці теста. Цитата