polyana Опубликовано 28 января, 2014 Жалоба Опубликовано 28 января, 2014 Харкову, де я прожила стільки років, та Допі з Гепою. Хто не жив там, просто не розуміє ситуацію і наскільки все там змінилося за останні роки, дуже різко. Абсолютно согласна, город студентов превратился в город зомбированных людей, которые бояться поднять голову. Страшно, что харьковчане не просто напуганы, а то что большинство просто и не хочет думать по другому. Кто хочет что-то поменять просто уезжает. Цитата
Vo_Vik Опубликовано 4 февраля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 4 февраля, 2014 О, Aidan аватарку поміняла) це аніме чи вже щось з хентаю?) Цитата
Moneysack Опубликовано 4 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 4 февраля, 2014 О, Aidan аватарку поміняла) це аніме чи вже щось з хентаю?) Нiби ж така сама аватарка була.... Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Aidan Опубликовано 5 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 5 февраля, 2014 Е, ні, це таки нова аватарка! Аніме. Я тут підсіла на досить не нові комікси Axis Power Hetalia - але натрапила на них лише днями, тому мені вони нові. Як на мене, досить цікаве: квінтесенція стереотипів про різні країни та народи світу і їх історію у вигляді людей: Назва - Hetalia - це, я так розумію, японське написання Італії. Їх там аж ва брати - північна Італія (Венеціано Хеталія, таке собі абищо) і південна Італія (Ромо Хеталія, буркотун). Дуже пишаються своїм дідусем Римом і всім пояснюють, що ось цей кучерик, що весь час стромить у них із зачіски, є ознакою їх мало не містичної сексуальності. Але якщо смикнути за нього, червоніють, затинаються і ніяковіють. Німеччина: "єдина тут серйозна людина взагалі". Швейцарія: "люблю зброю!" Литва - Латвія - Естонія: "балтійське тріо". Колишній пірат, а нині джентльмен Джон Буль знайшов в Новому Світі хлопчика Сема і всиновив його разом з його кузеном Метью Уїльямсом. Сем виріс ГЕРРРРРРОЄМ (і борони боже когось поставити це під сумнів!), а от Метью, хоча і дуже схожий на Сема (і тому весь час вигрібає через те, що Сем влаштував і пішов собі), насправді зовсім непомітний, особливо поряд з Семом або колишнім піратом, а нині джентльменом. Тихий молодик, що постійно вибачається та не розлучається зі своїм білим ведмедиком, що вміє говорити, але ніколи не впізнає його. Китай - невмирущий: живе і не старішає вже 4000 років. Коли він розмовляє до інших, то закінчує всі слова на "-ару" (саме так японцям вчувається китайська мова... зважаючи на те, що в китайській нема звуку "р", а в японській - "л"! ), але коли перед ним англійці, то замінює "-ару" на "-ахен" ("опіум"; натяк на Опіумні війни). Весь час собачиться з Росією. В якості зброї використовує чавунний вок та ополоник. А себе японці вбачають сором"язливим та надмірно (аж занадто) ввічливим хлопцем з величезною кількістю всіляких комплексів. Отак от. Але ж, всім, думаю, цікаво, що там про нас кажуть. Там все складно, егеж. Є такий собі Іван. Він постійно страждає і депресує, носить з собою трубу - чи то водогінну, чи, все ж таки, газову; любить горілку та соняшники і мріє коли-небудь опинитися в теплому місці, де буде величезне соняшникове поле під синім небом, де можна впасти, розкинути руки і так лежати. Він носить довге пальто і шарф, б"ється з генералом Морозом (але якщо на них нападає хтось третій, то зазвичай вони створюють досить ефективний альянс), хоче, щоб всім було добре, але не знає, з якого боку до цього підійти, при цьому не свідомий власної жорстокості, пише листи на радіо Франції з питаннями "як зробити так, щоб мене теж любили" і сподівається, що колись всі стануть єдиним цілим. Росією. У нього є дві сестри: старша Іруня (в інших варіантах - Софійка) і молодша Наташа. Наташа, тендітна білявка з довгим платиновим волоссям і в синій невагомій сукенці, закохана в нього до збочення. Вона весь час переслідує його, підтримує його переконання, що друзів у нього немає, лише вороги, вважає, що має захищати його, і намагається змусити його одружитися з нею. Пікантно. Сам же Іван весь час ганяється за Ірунею - єдиною в цій серії дівчиною з коротким волоссям та в штанях, а не в спідниц, з великими грудьми та тризубими вилами. Колись вона замінювала Івану і Наташі маму, але потім почала влаштовувати власне життя. Якийсь час у неї були бурхливі стосунки з Османом (то кальян разом дмухають, а то вже вона його ножем...), повний романтІк з таким собі білявим Феліксом Лукашевичем, а зараз весь час пускає бісики в бік Феліксових сусідів. Від цього у Івана зриває дах і він робить багато дурниць з наслідками різного ступеню важкості і ще більше депресує. Йому весь час здається, що Іруня ось-ось втече туди. Але насправді у неї роман з Метью Уїльямсом. Отака от мильна опера. Власне, тему "Іруня + Метью" я і обрала аватаркою. Аж поки не набридне. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 6 февраля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 6 февраля, 2014 Феліксом Лукашевичем - оцього не знаю. О знайшов <noindex>http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%...%9E%D1%81%D1%96</noindex> Цитата
Aidan Опубликовано 7 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 7 февраля, 2014 Ну, там насправді є кілька різних версій, особливо з іменами. Автор бавиться по повній програмі! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Blackie Опубликовано 7 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 7 февраля, 2014 Сьогодні і на мою вулицю приїхало свято Прийшов офіційний запит паспорту Так, що Regina +1)) Величезне спасибі Aidan та іншим учасникам форуму за допомогу, підтримку і поради. Мені досі не віриться) Цитата
Vo_Vik Опубликовано 7 февраля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 февраля, 2014 Вітаю. Виходить якраз весною приїдете, якраз буде класно. Хоча якщо поспішите, то можете і зиму застати) Цитата
Blackie Опубликовано 7 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 7 февраля, 2014 Vo_Vik, дякую) Після Великодня буду)) Минулого року ще сніг був, цього року побачимо) Цитата
Vitalik smile Опубликовано 7 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 7 февраля, 2014 добрий день,скажіть будь ласка ось я маю надсилати в компанію резюме,як правильно написати роботодавцю,що я з україни і хотів би у вас працювати,буду дуже вдячний Цитата
Aidan Опубликовано 7 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 7 февраля, 2014 Хоча якщо поспішите, то можете і зиму застати) Торонто, а ну не давати таких порад! Ще насидиться в тому снігу (боже, мені здається, що літа вже ніколи не буде; ото начиталася Дена Сімонса про пошук Великого арктичного шляху... ) А Великдень цього року пізній, то ж якраз будуть всі шанси, що принаймні вже хоча буде яка-неяка травичка і бруньки... може хоч якось воно позитивніше стане... Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 8 февраля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 8 февраля, 2014 Що Торонто, в нас цього року зима тоже нівроку. Цитата
WinniePooh Опубликовано 8 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 8 февраля, 2014 Слідкуємо не тє слово. Ми живемо цими новинами. +10000 Цитата Your Attitude is like a price tag, It shows how valuable you are!
WinniePooh Опубликовано 8 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 8 февраля, 2014 Сьогодні і на мою вулицю приїхало свято Прийшов офіційний запит паспорту Так, що Regina +1)) Величезне спасибі Aidan та іншим учасникам форуму за допомогу, підтримку і поради. Мені досі не віриться) Blackie - Моi щирi вiтaння. Нехай щастить у всьому на Канадськiй землi. Цитата Your Attitude is like a price tag, It shows how valuable you are!
Aidan Опубликовано 9 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 9 февраля, 2014 Що Торонто, в нас цього року зима тоже нівроку. А що нівроку; мені он Оттава вихвалялася, що їм обіцяли весну вже за шість тижнів.......... Подивилася, коли там The Colony в кінотеатрах виходить... аж 26 квітня. Коханий каже - це щоб хоч якийсь шанс був, що коли ньюкамери до Саску його подивляться, то не пішли та не повісилися усі колективно від такої безнадьоги. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Apolinariya Опубликовано 10 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 10 февраля, 2014 Ооо, не розкисайте! Я завжди хандрю в листопаді, бо тоді вже холодно і від однієї думки, що це тільки початок справді хочеться зникнути на найближчі півроку. А коли дозимуєш до лютого, то наче друге дихання відкривається. Завжди гріє думка, що лютий короткий і ще й посередині День Валентина, коли можна в 10 раз більше норми передозуватись шоколадом. А потім березень, коли вже буде хоч трохи, але точно тепліше, вже мороз починає відпускати, вже більше тепліших днів. А там квітень і життя знову починається, життя знову прекрасне Скоро вже, скоро весна. Ще трошки залишилось. Цитата
Aidan Опубликовано 10 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 10 февраля, 2014 Не повірите - не люблю шоколад! Інша справа - соковитий, щойно з вогню, напівпрожарений стейк! О-о-о! Ось це я розумію - позитив! Я от іншого чекаю: на 8 березня купили package до Temple Gardens в Moose Jaw. Буде мені там джакузі з мінералкою, басейн, спа і все таке інше після трьох дуже важких робочих тижнів. А там і Святий Патрик, пиво, ірландська музика і веселощі... До речі, сьогодні так помітили, що щось таке невловиме вже змінилося; не те, щоб зовсім весняний настрій, але щось таке вже проглядає... Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Apolinariya Опубликовано 10 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 10 февраля, 2014 Якщо є можливість, рекомендую в Moose Jaw залишитись на ночівлю. Після повного релаксу в теплій водичці так важко себе заставити їхати додому на льодовій дорозі. Мені особисто в лютому стає психологічно легше, бо дні вже довші і після роботи надворі ще не темно. А то йдеш на роботу - ніч, повертаєшся додому - ніч, а на обідній перерві сидиш в приміщенні, носа на вулицю боїшся показати. Цитата
Aidan Опубликовано 11 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 11 февраля, 2014 Ні, ми якраз з ночівлею. Я так розумію, ви там були - не знаєте, є сенс брати зараз екскурсії в тунелі? Чи краще облишити це до весни-літа? зі: Я весь лютий працюю за центральноєвропейським часом. Дах не їде, але зараз відчуття, ніби я повернулася в дитинство: Заполяр"я, багато снігу - і весь час самісінька ніч. Лише інколи тоненька червоненька смужка на обрії (це коли я спати лягаю якраз ). Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 11 февраля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 11 февраля, 2014 А я вже якось навіть привик що зима. Якось вже день так організувався, що ніби і нормально. Вже навіть вчора з роботи виїзджав, то ще на дворі виднось було. Цитата
Apolinariya Опубликовано 12 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 12 февраля, 2014 Ні, ми якраз з ночівлею. Я так розумію, ви там були - не знаєте, є сенс брати зараз екскурсії в тунелі? Чи краще облишити це до весни-літа? Так у вас екскурсія входить в пакет, так? Сходіть для розваги, звичайно. Ми колись як вперше їздили з ночівлею, то теж саме зимою і в тунелі ходили. Там немає значення в яку пору року. Цитата
Aidan Опубликовано 12 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 12 февраля, 2014 Чудово, тоді обов"язково сходимо! Треба ж чимось два дні заповнити, не все ж в басейні плюскотатися. Так, ми вибрали пакет з екскурсією (якраз останній на ті дати забрали). Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Blackie Опубликовано 12 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 12 февраля, 2014 WinniePooh, дякую!) Aidan, і я була в Moose Jaw, правда без ночівлі, тому всю зворотню дорогу спала на ремені безпеки Питання до тих, хто відправляв паспорт в посольство після подачі онлайн. Прочитала на сайті, що потрібно: - паспорт - запит на паспорт - згода з VFS - згода на обробку персональних даних І то все відправити у заклеєному конверті за адресою: Візовий Центр Канади (ПП «ЮСН»), вул. Фрунзе, 60, Київ, 04080 Україна. Все правильно? Цитата
Aidan Опубликовано 12 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 12 февраля, 2014 Ні, неправильно. Це для тих, хто подавав документи через візовий центр. Тобі треба відправляти напряму на Костельну. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Blackie Опубликовано 12 февраля, 2014 Жалоба Опубликовано 12 февраля, 2014 Aidan, і ще раз дякую Паспорт вже в дорозі) Цитата