Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Харкову, де я прожила стільки років, та Допі з Гепою. Хто не жив там, просто не розуміє ситуацію і наскільки все там змінилося за останні роки, дуже різко.

Абсолютно согласна, город студентов превратился в город зомбированных людей, которые бояться поднять голову. Страшно, что харьковчане не просто напуганы, а то что большинство просто и не хочет думать по другому. Кто хочет что-то поменять просто уезжает.

Опубликовано
О, Aidan аватарку поміняла) це аніме чи вже щось з хентаю?)

Нiби ж така сама аватарка була....

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Опубликовано

Е, ні, це таки нова аватарка! :mellow: Аніме. Я тут підсіла на досить не нові комікси Axis Power Hetalia - але натрапила на них лише днями, тому мені вони нові. :lol: Як на мене, досить цікаве: квінтесенція стереотипів про різні країни та народи світу і їх історію у вигляді людей:

Назва - Hetalia - це, я так розумію, японське написання Італії. Їх там аж ва брати - північна Італія (Венеціано Хеталія, таке собі абищо) і південна Італія (Ромо Хеталія, буркотун). Дуже пишаються своїм дідусем Римом і всім пояснюють, що ось цей кучерик, що весь час стромить у них із зачіски, є ознакою їх мало не містичної сексуальності. B) Але якщо смикнути за нього, червоніють, затинаються і ніяковіють.

Німеччина: "єдина тут серйозна людина взагалі".

Швейцарія: "люблю зброю!"

Литва - Латвія - Естонія: "балтійське тріо".

Колишній пірат, а нині джентльмен Джон Буль знайшов в Новому Світі хлопчика Сема і всиновив його разом з його кузеном Метью Уїльямсом. Сем виріс ГЕРРРРРРОЄМ (і борони боже когось поставити це під сумнів!), а от Метью, хоча і дуже схожий на Сема (і тому весь час вигрібає через те, що Сем влаштував і пішов собі), насправді зовсім непомітний, особливо поряд з Семом або колишнім піратом, а нині джентльменом. Тихий молодик, що постійно вибачається та не розлучається зі своїм білим ведмедиком, що вміє говорити, але ніколи не впізнає його.

Китай - невмирущий: живе і не старішає вже 4000 років. Коли він розмовляє до інших, то закінчує всі слова на "-ару" (саме так японцям вчувається китайська мова... зважаючи на те, що в китайській нема звуку "р", а в японській - "л"! :lol:), але коли перед ним англійці, то замінює "-ару" на "-ахен" ("опіум"; натяк на Опіумні війни). Весь час собачиться з Росією. В якості зброї використовує чавунний вок та ополоник.

А себе японці вбачають сором"язливим та надмірно (аж занадто) ввічливим хлопцем з величезною кількістю всіляких комплексів.

Отак от. Але ж, всім, думаю, цікаво, що там про нас кажуть. ;) Там все складно, егеж.

Є такий собі Іван. Він постійно страждає і депресує, носить з собою трубу - чи то водогінну, чи, все ж таки, газову; любить горілку та соняшники і мріє коли-небудь опинитися в теплому місці, де буде величезне соняшникове поле під синім небом, де можна впасти, розкинути руки і так лежати. Він носить довге пальто і шарф, б"ється з генералом Морозом (але якщо на них нападає хтось третій, то зазвичай вони створюють досить ефективний альянс), хоче, щоб всім було добре, але не знає, з якого боку до цього підійти, при цьому не свідомий власної жорстокості, пише листи на радіо Франції з питаннями "як зробити так, щоб мене теж любили" і сподівається, що колись всі стануть єдиним цілим. Росією. У нього є дві сестри: старша Іруня (в інших варіантах - Софійка) і молодша Наташа. Наташа, тендітна білявка з довгим платиновим волоссям і в синій невагомій сукенці, закохана в нього до збочення. Вона весь час переслідує його, підтримує його переконання, що друзів у нього немає, лише вороги, вважає, що має захищати його, і намагається змусити його одружитися з нею. Пікантно.

Сам же Іван весь час ганяється за Ірунею - єдиною в цій серії дівчиною з коротким волоссям та в штанях, а не в спідниц, з великими грудьми та тризубими вилами. Колись вона замінювала Івану і Наташі маму, але потім почала влаштовувати власне життя. Якийсь час у неї були бурхливі стосунки з Османом (то кальян разом дмухають, а то вже вона його ножем...), повний романтІк з таким собі білявим Феліксом Лукашевичем, а зараз весь час пускає бісики в бік Феліксових сусідів. Від цього у Івана зриває дах і він робить багато дурниць з наслідками різного ступеню важкості і ще більше депресує. Йому весь час здається, що Іруня ось-ось втече туди. Але насправді у неї роман з Метью Уїльямсом. Отака от мильна опера. :icon_confused:

Власне, тему "Іруня + Метью" я і обрала аватаркою. Аж поки не набридне. :P

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Сьогодні і на мою вулицю приїхало свято :)

Прийшов офіційний запит паспорту :o

Так, що Regina +1))

Величезне спасибі Aidan та іншим учасникам форуму за допомогу, підтримку і поради.

Мені досі не віриться)

Опубликовано
Хоча якщо поспішите, то можете і зиму застати)

Торонто, а ну не давати таких порад! :ico_qip_bm: Ще насидиться в тому снігу (боже, мені здається, що літа вже ніколи не буде; ото начиталася Дена Сімонса про пошук Великого арктичного шляху... :icon_cry:) А Великдень цього року пізній, то ж якраз будуть всі шанси, що принаймні вже хоча буде яка-неяка травичка і бруньки... може хоч якось воно позитивніше стане...

Опубликовано
Сьогодні і на мою вулицю приїхало свято :)

Прийшов офіційний запит паспорту :o

Так, що Regina +1))

Величезне спасибі Aidan та іншим учасникам форуму за допомогу, підтримку і поради.

Мені досі не віриться)

Blackie - Моi щирi вiтaння. Нехай щастить у всьому на Канадськiй землi.

Your Attitude is like a price tag, It shows how valuable you are!

1_29_52E95DC0_LPLR_4_26_.png

Опубликовано
Що Торонто, в нас цього року зима тоже нівроку.

А що нівроку; мені он Оттава вихвалялася, що їм обіцяли весну вже за шість тижнів.......... :icon_cry:

Подивилася, коли там The Colony в кінотеатрах виходить... аж 26 квітня. Коханий каже - це щоб хоч якийсь шанс був, що коли ньюкамери до Саску його подивляться, то не пішли та не повісилися усі колективно від такої безнадьоги. :ico_qip_bu:

Опубликовано

Ооо, не розкисайте! Я завжди хандрю в листопаді, бо тоді вже холодно і від однієї думки, що це тільки початок справді хочеться зникнути на найближчі півроку.

А коли дозимуєш до лютого, то наче друге дихання відкривається.

Завжди гріє думка, що лютий короткий і ще й посередині День Валентина, коли можна в 10 раз більше норми передозуватись шоколадом.

А потім березень, коли вже буде хоч трохи, але точно тепліше, вже мороз починає відпускати, вже більше тепліших днів.

А там квітень і життя знову починається, життя знову прекрасне :)

Скоро вже, скоро весна. Ще трошки залишилось.

Опубликовано

Не повірите - не люблю шоколад! :icon_confused: Інша справа - соковитий, щойно з вогню, напівпрожарений стейк! О-о-о! Ось це я розумію - позитив! Я от іншого чекаю: на 8 березня купили package до Temple Gardens в Moose Jaw. Буде мені там джакузі з мінералкою, басейн, спа і все таке інше після трьох дуже важких робочих тижнів. А там і Святий Патрик, пиво, ірландська музика і веселощі...

До речі, сьогодні так помітили, що щось таке невловиме вже змінилося; не те, щоб зовсім весняний настрій, але щось таке вже проглядає...

Опубликовано

Якщо є можливість, рекомендую в Moose Jaw залишитись на ночівлю. Після повного релаксу в теплій водичці так важко себе заставити їхати додому на льодовій дорозі.

Мені особисто в лютому стає психологічно легше, бо дні вже довші і після роботи надворі ще не темно. А то йдеш на роботу - ніч, повертаєшся додому - ніч, а на обідній перерві сидиш в приміщенні, носа на вулицю боїшся показати.

Опубликовано

Ні, ми якраз з ночівлею. :icon_thumbs_up: Я так розумію, ви там були - не знаєте, є сенс брати зараз екскурсії в тунелі? Чи краще облишити це до весни-літа?

зі: Я весь лютий працюю за центральноєвропейським часом. Дах не їде, але зараз відчуття, ніби я повернулася в дитинство: Заполяр"я, багато снігу - і весь час самісінька ніч. Лише інколи тоненька червоненька смужка на обрії (це коли я спати лягаю якраз :lol:).

Опубликовано

А я вже якось навіть привик що зима. Якось вже день так організувався, що ніби і нормально. Вже навіть вчора з роботи виїзджав, то ще на дворі виднось було.

Опубликовано
Ні, ми якраз з ночівлею. :icon_thumbs_up: Я так розумію, ви там були - не знаєте, є сенс брати зараз екскурсії в тунелі? Чи краще облишити це до весни-літа?

Так у вас екскурсія входить в пакет, так? Сходіть для розваги, звичайно. Ми колись як вперше їздили з ночівлею, то теж саме зимою і в тунелі ходили. Там немає значення в яку пору року.

Опубликовано

Чудово, тоді обов"язково сходимо! Треба ж чимось два дні заповнити, не все ж в басейні плюскотатися. :lol: Так, ми вибрали пакет з екскурсією (якраз останній на ті дати забрали).

Опубликовано

WinniePooh, дякую!)

Aidan, і я була в Moose Jaw, правда без ночівлі, тому всю зворотню дорогу спала на ремені безпеки :lol:

Питання до тих, хто відправляв паспорт в посольство після подачі онлайн.

Прочитала на сайті, що потрібно:

- паспорт

- запит на паспорт

- згода з VFS

- згода на обробку персональних даних

І то все відправити у заклеєному конверті за адресою: Візовий Центр Канади (ПП «ЮСН»), вул. Фрунзе, 60, Київ, 04080 Україна.

Все правильно? :huh:

Опубликовано

Ні, неправильно. Це для тих, хто подавав документи через візовий центр. Тобі треба відправляти напряму на Костельну.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...