Aidan Опубликовано 15 июля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 июля, 2013 Vo_Vik, та ну краще вже за торонтійський потоп, ну його до біса, той Харків, скоріше б вже звідси. (То я просто ще в шоці від побаченого була, а тут про гадюк в метро розповідають...) А що "як малі діти", то пригадала, як в 1993 р. в Алабамі сніг пішов в середині березня, і падав аж цілих години три. Нападало десь 2 см, місто паралізоване, електрики нема, в гуртожитку народ бігає, як оті курчата з відрубаними головами... Ми з хорватами спокійно каганців з марлі та олії накрутили, ванни позатикали і води самотоком набрати встигли, сидимо собі, з місцевих кепкуємо... Весело було. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 18 июля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 18 июля, 2013 Сьогодні було "Feels like 44". Зараз вже пів одинадцята ночі, а ще "Feels like 38" От вам і Канада. Цитата
smisha Опубликовано 18 июля, 2013 Жалоба Опубликовано 18 июля, 2013 В Монреалі було щось схоже, але тривало тільки 3-4 дні і вже після вчорашньої грози температура трохи спала. Минулорічне літо було набагато спекотнішим. Цього року червень був скоріше за все осіннім, зараз вже середина липня, тільки після останніх вихідних було насправді спекотно, ну і може ще в серпні припече. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
KIrinaI Опубликовано 18 июля, 2013 Жалоба Опубликовано 18 июля, 2013 А ми в Альберті скучили за теплом - багато дощів і холодно. Лише останніх пару днів сухо і +27-28, але вже знову на завтра заповідають дощ. Цитата
smisha Опубликовано 19 июля, 2013 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2013 Давненько я тут не була.. Розкажу, що було (може новини вже і запізнілі), Торонто плавало. Я в той день вийшла рівно у 5 год із роботи, думаю то метро вічно запізнюється, та може хоть сьогодні вчасно додому попаду.... ...Надіюся із того всього що я повіла кось шось поняв Це прямо як повінь в Закарпатті, тільки там метра не було, щоб його затопило )) Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Moneysack Опубликовано 19 июля, 2013 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2013 В Торонто спека вже котрий день. Сьогоднi як я iхав на роботу (7 ранку) вже було +30. На вихiдних будемо десь за мiсто вибиратись. Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Чувак Опубликовано 6 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 6 августа, 2013 Добрий день форумчани!!! Приймайте в ряди ще одного галичанина. Родом я зі Львова тут і знахожусь. Прочитав гілку відпочатку до кінця. На дуже не веселій ноті ви закінчили спілкування. Треба щось веселіше. Цитата
smisha Опубликовано 8 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 8 августа, 2013 Ну так заряжайте )) Що у Львові позитивного останнім часом? Люблю день міста у Львові, такого розмаєття заходів ще ніде не зустрічав. Він десь на початку осені планується, чи пізніше? Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
odonacer Опубликовано 8 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 8 августа, 2013 День Львова - перша неділя Травня. У Львові дуже багато чого відбувається що аж за всім і не прослідкуєш і не відвідаєш. Із останнього цікавого - проводили екскурсії Львівськмим підземеллями, та у скорому часі планують їх відкрити на постійній основі, а також читав, що розглядається питання про відновлення Полтви, бачив ілюстрацію проекта - дуже красиво! Щоб бути у курсі всіх цікавих подій у Львові, раджу <noindex>цей сайт</noindex>. Михайло, дуже гарний ви фоторепортаж про подвір"я зробили! Цитата
odonacer Опубликовано 8 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 8 августа, 2013 Ніхто не в курсі - The Half-Напів уже не буде? Цитата
smisha Опубликовано 11 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 11 августа, 2013 Схоже, що ні. Але одного разу проет вже закривався, то можливо він знову колись відродиться. Наразі можете послухати офіційне радіо Українців Монреаля <noindex>Український час</noindex>. А я чомусь думав, що день Львова восени. Холодно було )). Але тепер пригадую, що то було якось напередодні, чи після Пасхи. Михайло, дуже гарний ви фоторепортаж про подвір"я зробили! Радий що вам сподобалось )) Люблю порозглядати квебекські подвір'я. Якщо знайду ще щосьцікаве, то може продовжу цю тему. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
odonacer Опубликовано 11 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 11 августа, 2013 750 років Львову було якраз осінню, але потім перенесли на Травень. Щось у мене не відкривається сайт Українського часу(( Цитата
smisha Опубликовано 11 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 11 августа, 2013 попробував посилання - в мене працює... Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
odonacer Опубликовано 12 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 12 августа, 2013 Можливо він закрити для перегляду поза Канадою(( Сьогодні ще спробую, а так, то треба буде через проксі спробувати, але все рівно, дякую за посилання! Цитата
San-Frankivsko Опубликовано 14 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 14 августа, 2013 Можливо він закрити для перегляду поза Канадою(( ну от і для чого таке робити?.... неодноразово вже з таким ідіотизмом стикався... особливо часто на таке хворіють канадські навчальні заклади... треба буде через проксі спробувати через проксі певні протоколи можуть не працювати... краще через VPN... наприклад цей: "freecanadavpn[крапка]com" Цитата
odonacer Опубликовано 14 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 14 августа, 2013 Сан-Франківсько!!!! Вітаю!!!! Цитата
Чувак Опубликовано 15 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2013 А ось тепер веселіше - 13 серпня я отримав свою робочу візу в Канаду. Планую вилітати на початку жовтня. Цитата
troolee Опубликовано 15 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2013 А ось тепер веселіше - 13 серпня я отримав свою робочу візу в Канаду. Планую вилітати на початку жовтня. конгратс! подскажи, через сколько после подачи пришли медформы? Цитата
Чувак Опубликовано 15 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2013 А ось тепер веселіше - 13 серпня я отримав свою робочу візу в Канаду. Планую вилітати на початку жовтня. конгратс! подскажи, через сколько после подачи пришли медформы? Подавав документи в Варшаві. Запит на медкомісію прийшов по електронці того ж дня (коли я вже доїжав до дому). Тому медкомісію проходив у Львові. Цитата
Aidan Опубликовано 15 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2013 Чувак, вітаю! Я пропустила, мабуть; куди летите? А я подала документи теж на робочу онлайн у вівторок. Медформ поки нема, і я нервуюся, бо у нас запис на медицину в Києві на 21 серпня. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Чувак Опубликовано 16 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 16 августа, 2013 Дякую за вітання!!! Бажаю Вам отримати медформи як найскоріше. Цитата
Чувак Опубликовано 16 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 16 августа, 2013 Я пропустила, мабуть; куди летите? Ллойдмінстер. Цитата
Aidan Опубликовано 16 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 16 августа, 2013 Ну, щасти вам! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Гость marfa5555 Опубликовано 16 августа, 2013 Жалоба Опубликовано 16 августа, 2013 Всім привіт! На форумі знаходжусь не так давно. Перечитала багато інформації, але ще є питання. Допоможіть порадою! Мені 28 років. Проживаю у Львові. Закінчила НУ"ЛП". Працюю вчителем англійської мови. Стаж по професії - 2.5 років. На даний момент задумуюсь над виїздом в Канаду. З якою програмою ви б мені порадили ознайомитись? Дякую! Цитата