Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
120 років тому, наприкінці XIX сторіччя в світі було 25 млн українців:

Перепис Російської Імперії 1897 року - 22,4 млн

Не нужно играть понятиями - в Российской Империи никаких украинцев не было. Были малоросы, это совершенно официальное название. Украинцами себя только называли сепаратисты.

Малоросы, великоросы, белоросы и сербы считались одним народом.

Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651
Man Proposes, God Disposes

Опубликовано

А хто ще повинен був себе називати українцями? Гагаузи, абхази, чечени, башкіри, чи ще якісь інші "великороси"?

Так вже повелося, що в Україні проживає певна кількість "малоросів" - вони люблять "гарілку", "ваше это сало" та співають калінку-малінку на Різдво.

Опубликовано
Гагаузи, абхази, чечени, башкіри, чи ще якісь інші "великороси"?

Так вже повелося, що в Україні проживає певна кількість "малоросів" - вони люблять "гарілку", "ваше это сало" та співають калінку-малінку на Різдво.

Чтобы вести дискуссию - надо хотя бы разбираться на тему того, кто такие малоросы и великоросы; что эти слова означают на самом деле, а не в современной итнертрепации поклонников УПА.

Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651

Опубликовано

"поклоннікі" в юри шатунова, того, що про рожеві троянди співав, а в УПА - послідовники.

Та й взагалі, останньоюо темою в цій гілці була "Нелегальна іміграція - "за" і "проти"". То ж, якщо маєте щось додати, буде цікаво послухати. Якщо ні, то тут не обговорюють тонкощі теорії чудотворного виникнення наднації великоросів.

Опубликовано
Чи ті про кого ви писали вже мають ПР чи громадянство?

Так, той чоловік вже має громадянство років з п'ятнадцять. Але й досі веде себе дуже обережно. Навіть в гості нікого не запрошує; сам додому їздить.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Може і не варто, але поспілкуюсь з Міланом)

Пане Мілан, Ви знаєте, була собі колись така антична Греція, і вона несла світло просвіти в інші землі. Так і наша мала Русь несла світло просвіти в нові землі. Нажаль варварам не дано пізнати світло істини, ви навіть не здатні опанувати мову просвітителів. А використовуєте її спрощений варіант, який назвали великоруським діалектом. Вибираюте поміж себе ідолів і поклоняютеся їм. Варвари, що з вас візьмеш. Щоб бути з нами одним народом. Вам таки треба опанувати мову просвітителів жителів нашої Малої Русі. Скинути своїх ідолів в річку і прийти з покаянням до тих що намагались зробити з вас цивілізований народ. Але поки у вас варваське мислення, думаєте що силою можете захопити Рим і стати римлянами. Історія каже що це не можливо, варвари залишаються варварами. Так що якщо хочете бути з нами одним народом, то прийдіть і покайтесь. І посипте голову свою попелом. І прийміть нашу культуру. Забудьте своїх ідолів і ідолопоклонство. І віддайте своїх дітей. Бо дитина вирощена варваром стане варваром.

ПС: Вибачте за трохи гіперболізований ліричний відступ, але з "великоросами" по іншому не можна.

Опубликовано
...никаких украинцев не было. Были малоросы,..

Імперським політикам того часу було вигідно маніпулювати саме такими міфами. Якби країни тодішньої Азіі мали більший вплив, то рассейські політикани обов"язково згадали б про своє монгольське минуле і з таким же рвєнієм рoзказували б про братські народи монголів, татар та росіян. А якби в той час економічний і політичний центр був би на півночі Європи, то не забарились би з базіканнями про своє фіноугорське походження.

То вже не так важливо, який саме міф кремлівські гебєльси розкручують, важливо для чого?!

А ось цього звічайні люди і не розуміють. І як ті недоумкуваті папуги повторюють кремлівські казочки

The best things in life aren’t things.

"...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."

Опубликовано
Чи ті про кого ви писали вже мають ПР чи громадянство?

...Але й досі веде себе дуже обережно...

Так воно є. Ті, кому вдалося перескочити з нелегала, вони до сих пір "лякаються кожної тіні". І про своє нелегальне минуле не сильно розказують.

Опубликовано

Сталкер, на рахунок вашого коменту по ДДТ в іншій гілці. Я наприклад Скрябіна перестав сприймати після одних виборів. Вроді співає одне, а потім гворить і робить протилежні речі.

Опубликовано
Сталкер, на рахунок вашого коменту по ДДТ в іншій гілці. Я наприклад Скрябіна перестав сприймати після одних виборів. Вроді співає одне, а потім гворить і робить протилежні речі.

Колись, на початку восьмидесятих мені дали на три дні вручно надруковану і вручно зшиту книжку "Мастер і Маргаріта". Я так захопився, що "проковтнув" цю книжку за півночі. Пізніше, вже під час так заваної пєрєстройкі я дістав нормальне, фабричне видання творів Булгакова. Перечитав "Майстра та Маргаріту" і почитав інші твори цього письменника. Виявилось, що автор страшенний антиукраїнець, мабуть ще гірше ніж форумчанин Мілан. Але від того він не перестав бути цікавим і талановитим письменником (це я про Булгакова, а не про Мілана).

А от Чайковський і ЛєонардоДаВінчі, та багато інших творців (як кажуть дослідники) гомосексуалісти, та недивлячись на це вони залишаються геніями.

Щож до Скрябіна, ну значить його твори не такі вже й цікаві для Вас особисто.

Або ж пройде час, забудуться його політичні, чи якісь інші висловлювання і Ви будете сприймати його мистецтво зовсім інакше.

Я особисто стараюсь відділяти професійність автора, його мистецькі твори від його політичних поглядів.

Як то кажуть, не стріляйте в піаніста...

Опубликовано

А!

Ось, Забув самe головне.

ДДТ і співає і говорить одне й те ж. І це головне!

Він не звивається як той вуж під вилами...

Опубликовано
Я наприклад Скрябіна перестав сприймати після одних виборів. Вроді співає одне, а потім гворить і робить протилежні речі.

Гляньте як будете мати час, може вплине якось на вашу думку про Кузьму <noindex>

</noindex>

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Нажаль, на роботі немаю як глянути.

А про Скрябіна, він зробив дуже грубу помилку і йому треба ну дуже вже постаратись, щоб її виправити.

А на рахунок російських виконавців чи письменників, вони практично на 99% є антиукраїнцями. Скажемо так, я можу дуже рідко слухати чи читати російськомовні твори чи англомовні твори, але я не потрачу жодної копійки чи не здійсню жодних дій, які можуть піти на її поширення чи популяризацію. Це ринок, їх купляють - вони розвиваються. Виняток можуть становити те що я роблю на роботі, тобто те за що мені платять гроші.

Опубликовано

Типичный аля-свободовский набор штампов в исполнении smisha, stalker и Vo_Vik; практически полное незнание (и нежелание узнать) истинного значения слова малорос; привычное манипулирование любимыми клише типа финны, угры, монголы, и прочее...

Печально :huh:

Опубликовано
Типичный аля-свободовский набор штампов в исполнении smisha, stalker и Vo_Vik; практически полное незнание (и нежелание узнать) истинного значения слова малорос; привычное манипулирование любимыми клише типа финны, угры, монголы, и прочее...

Печально :huh:

Я ещё раз говорю (я надеюсь авторы темы поймут и простят, за употребление испорченного украинского), что мне лично не так важно, как меня назовут: украинцем, славянином или малоросом.

Но мне очень важно зачем это делается???

А делается всё это, и возводится в ранг государственной идеологии для того, чтобы оправдать нарушение элементарных законов. Вот например партия регионов нарушает выборы, устраивает подтасовки, ну так вот оправдание - ты не украинец, ты малорос!

Гамнюкович строит себе "межихерию", вертолётные площадки в историческом центре Киева? Ну так вот и оправдание - великай дружба славянских народов!

Путькин задушил свободные сми, уничтожил опозицию, и нарушил элементарные права человека - опять же есть тому причина... русский и украинец один народ!

Путькин во преки здравому смыслу, за счёт с российского налогоплательщика поддерживает Милошевича, Иран, Каддафи, Сирию, Сев. Корею, а зачем? Почему такая нелепость?! А всё очень просто, потому что украинского языка и культуры не существует, а есть только великая и святая, единая и неделимая, бла, бла, бла...

А плебсу это нравится...

А плебс рукоплещет.

И готов умереть с голоду, или на какой-нибудь очередной великой и очень отечественной, лишь бы за царя-батюшку...

Вы скажете нелепости несёшь, ну а Вы посмотрите на кремлёвскую пропаганду и задумайтесь зачем вас пичкают мифами о панславизме?

Для того, что бы Вашим детям больше молока и потеплее комнату?

Нет!

Это всё для вертикали власти, для ихних дач, яхт, для ихних офшорных счетов и для ихних деток, которые учатся в гарвардах и оксфордах с кембриджами.

А вы, холопы будьте как гороховые зёрна, одинаковы и безлики.

Печально

Опубликовано

Ja, mein Sohn, es ist fantastisch. Yavol mein Fuhrer! Lang lebe die ukrainischen Faschisten.

От вивчете нашу мову, тоді приходьте говорити про один народ.

ПС: невже ви думаєте, що переходячи на російську ви зможете щось довести оттаким дописувачам? Людина зайшла в тему повчити тупих селюків як любити Родіну. І єдиний метод позбутись таких це відповідати на їх тролінг ще більшим тролінгом.

ПСС: Чогось ю з умлаутом не вставляє(

Опубликовано
партия регионов ... Путькин ... Милошевича, Иран, Каддафи, Сирию, Сев. Корею
У Вас везде Путин... рука Москвы... и прочая кровавая гэбня ... ^_^

Воспринимать что-то (в том числе историю) не через призму современной политики Вы, к сожалению, не в состоянии.

Опубликовано
партия регионов ... Путькин ... Милошевича, Иран, Каддафи, Сирию, Сев. Корею
У Вас везде Путин... рука Москвы... и прочая кровавая гэбня ... ^_^

Воспринимать что-то (в том числе историю) не через призму современной политики Вы, к сожалению, не в состоянии.

Судя по Вашим пересказам кремлёвских мифов Вы очень даже в состоянии...

Опубликовано
Людина зайшла в тему повчити тупих селюків як любити Родіну.
Про тупых селюкIв - это Ваш персональный комплекс :) я нигде такого не писал.

Зато в этой теме постоянно можно прочесть про плебс, быдломассу с Востока и прочий набор интеллигентных высказываний.

Опубликовано
Ja, mein Sohn, es ist fantastisch. Yavol mein Fuhrer! Lang lebe die ukrainischen Faschisten.

От вивчете нашу мову, тоді приходьте говорити про один народ.

ПС: невже ви думаєте, що переходячи на російську ви зможете щось довести оттаким дописувачам? Людина зайшла в тему повчити тупих селюків як любити Родіну. І єдиний метод позбутись таких це відповідати на їх тролінг ще більшим тролінгом.

ПСС: Чогось ю з умлаутом не вставляє(

Розумна людина не буде тримати камінь за пазухою. Це незручно, негігієнічно, непрактично... Краще тримати дулю в кармані.

Тим більше, що і Мілан і всі йому подібні навіть не помічають, що самі вже давно проголосували "ногами". Вони не поїхали до "првопристольної", щоб зміцнювати сувєрєнную демократію, і прислужувати вертикалям влади, вони виїхали до Канади.

Ось це і є найкращим закінченням нашої суперечки.

Я з Вами згоден, не варто витрачати так багато енергіі на пропутькінскіх тролей

Опубликовано
Сталкер, доречі, а що ваша група на форумі означає?

Колись давно, а може недавно (кому як) на цьому форумі була група дизайнерів. Я вже не пам"ятаю як вона називалась. В мене були якісь питання до дизайнерів. Але группа їхня була закритою. Я попросив адміна дозвіл на вхід до цієї групи. Разом з вільним доступом в групу з"явився цей запис "IT специалист".

Мені особисто він не заважає. Лише іноді форумчани думають, що я спец по компутерах... нехай собі думають.

Хтось думає, що я зіпсований великорос, хтось думає - східняк, хтось думає - націоналіст, хтось думає і відкрито каже, що я ж(цензура)-масон. Так влаштоване життя, завжди хтось щось про тебе думає. Нехай собі

Опубликовано

От ми тут на флудили, а Aidan вже 15 хвилин тему читає і не може дочитати)

Новини по імміграційних програмах вже всі бачили? По старт апу наприклад?

Шкода що нових правил по FSW так і нема(

Опубликовано
В нас тут на одному форумі виникла суперечка, чи варто їхати в Канаду нелегалом. Я стверджую, що людина тільки спортить собі життя. От питання чи в когось є приклади коли нелегальне перебування в Канаді закінчувалось щасливим кінцем?

Я особисто знаю щонайменше трьох таких людей. Всі вже громадяни. Але то було давно, 13-15 років тому. Я трохи слухав їх історії - най Бог милує....Бучамен просто курортник порівнянно з ними. Мій вердикт однозначний - не варто їхати нелегалом.

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...