Милан Опубликовано 31 января, 2013 Жалоба Опубликовано 31 января, 2013 120 років тому, наприкінці XIX сторіччя в світі було 25 млн українців: Перепис Російської Імперії 1897 року - 22,4 млн Не нужно играть понятиями - в Российской Империи никаких украинцев не было. Были малоросы, это совершенно официальное название. Украинцами себя только называли сепаратисты. Малоросы, великоросы, белоросы и сербы считались одним народом. Цитата Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes
smisha Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 А хто ще повинен був себе називати українцями? Гагаузи, абхази, чечени, башкіри, чи ще якісь інші "великороси"? Так вже повелося, що в Україні проживає певна кількість "малоросів" - вони люблять "гарілку", "ваше это сало" та співають калінку-малінку на Різдво. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Милан Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Гагаузи, абхази, чечени, башкіри, чи ще якісь інші "великороси"? Так вже повелося, що в Україні проживає певна кількість "малоросів" - вони люблять "гарілку", "ваше это сало" та співають калінку-малінку на Різдво. Чтобы вести дискуссию - надо хотя бы разбираться на тему того, кто такие малоросы и великоросы; что эти слова означают на самом деле, а не в современной итнертрепации поклонников УПА. Цитата Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes
smisha Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 "поклоннікі" в юри шатунова, того, що про рожеві троянди співав, а в УПА - послідовники. Та й взагалі, останньоюо темою в цій гілці була "Нелегальна іміграція - "за" і "проти"". То ж, якщо маєте щось додати, буде цікаво послухати. Якщо ні, то тут не обговорюють тонкощі теорії чудотворного виникнення наднації великоросів. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Aidan Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Чи ті про кого ви писали вже мають ПР чи громадянство? Так, той чоловік вже має громадянство років з п'ятнадцять. Але й досі веде себе дуже обережно. Навіть в гості нікого не запрошує; сам додому їздить. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 1 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Може і не варто, але поспілкуюсь з Міланом) Пане Мілан, Ви знаєте, була собі колись така антична Греція, і вона несла світло просвіти в інші землі. Так і наша мала Русь несла світло просвіти в нові землі. Нажаль варварам не дано пізнати світло істини, ви навіть не здатні опанувати мову просвітителів. А використовуєте її спрощений варіант, який назвали великоруським діалектом. Вибираюте поміж себе ідолів і поклоняютеся їм. Варвари, що з вас візьмеш. Щоб бути з нами одним народом. Вам таки треба опанувати мову просвітителів жителів нашої Малої Русі. Скинути своїх ідолів в річку і прийти з покаянням до тих що намагались зробити з вас цивілізований народ. Але поки у вас варваське мислення, думаєте що силою можете захопити Рим і стати римлянами. Історія каже що це не можливо, варвари залишаються варварами. Так що якщо хочете бути з нами одним народом, то прийдіть і покайтесь. І посипте голову свою попелом. І прийміть нашу культуру. Забудьте своїх ідолів і ідолопоклонство. І віддайте своїх дітей. Бо дитина вирощена варваром стане варваром. ПС: Вибачте за трохи гіперболізований ліричний відступ, але з "великоросами" по іншому не можна. Цитата
stalker Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 ...никаких украинцев не было. Были малоросы,.. Імперським політикам того часу було вигідно маніпулювати саме такими міфами. Якби країни тодішньої Азіі мали більший вплив, то рассейські політикани обов"язково згадали б про своє монгольське минуле і з таким же рвєнієм рoзказували б про братські народи монголів, татар та росіян. А якби в той час економічний і політичний центр був би на півночі Європи, то не забарились би з базіканнями про своє фіноугорське походження. То вже не так важливо, який саме міф кремлівські гебєльси розкручують, важливо для чого?! А ось цього звічайні люди і не розуміють. І як ті недоумкуваті папуги повторюють кремлівські казочки Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
stalker Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Чи ті про кого ви писали вже мають ПР чи громадянство? ...Але й досі веде себе дуже обережно... Так воно є. Ті, кому вдалося перескочити з нелегала, вони до сих пір "лякаються кожної тіні". І про своє нелегальне минуле не сильно розказують. Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
Vo_Vik Опубликовано 1 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Сталкер, на рахунок вашого коменту по ДДТ в іншій гілці. Я наприклад Скрябіна перестав сприймати після одних виборів. Вроді співає одне, а потім гворить і робить протилежні речі. Цитата
stalker Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Сталкер, на рахунок вашого коменту по ДДТ в іншій гілці. Я наприклад Скрябіна перестав сприймати після одних виборів. Вроді співає одне, а потім гворить і робить протилежні речі. Колись, на початку восьмидесятих мені дали на три дні вручно надруковану і вручно зшиту книжку "Мастер і Маргаріта". Я так захопився, що "проковтнув" цю книжку за півночі. Пізніше, вже під час так заваної пєрєстройкі я дістав нормальне, фабричне видання творів Булгакова. Перечитав "Майстра та Маргаріту" і почитав інші твори цього письменника. Виявилось, що автор страшенний антиукраїнець, мабуть ще гірше ніж форумчанин Мілан. Але від того він не перестав бути цікавим і талановитим письменником (це я про Булгакова, а не про Мілана). А от Чайковський і ЛєонардоДаВінчі, та багато інших творців (як кажуть дослідники) гомосексуалісти, та недивлячись на це вони залишаються геніями. Щож до Скрябіна, ну значить його твори не такі вже й цікаві для Вас особисто. Або ж пройде час, забудуться його політичні, чи якісь інші висловлювання і Ви будете сприймати його мистецтво зовсім інакше. Я особисто стараюсь відділяти професійність автора, його мистецькі твори від його політичних поглядів. Як то кажуть, не стріляйте в піаніста... Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
stalker Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Сталкер, на рахунок вашого коменту по ДДТ в іншій гілці. Я наприклад Скрябіна перестав сприймати після одних виборів. Вроді співає одне, а потім гворить і робить протилежні речі. А! Ось, Забув самe головне. ДДТ і співає і говорить одне й те ж. І це головне! Він не звивається як той вуж під вилами... Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
frezzer Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Я наприклад Скрябіна перестав сприймати після одних виборів. Вроді співає одне, а потім гворить і робить протилежні речі. Гляньте як будете мати час, може вплине якось на вашу думку про Кузьму <noindex> </noindex> Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Vo_Vik Опубликовано 1 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Нажаль, на роботі немаю як глянути. А про Скрябіна, він зробив дуже грубу помилку і йому треба ну дуже вже постаратись, щоб її виправити. А на рахунок російських виконавців чи письменників, вони практично на 99% є антиукраїнцями. Скажемо так, я можу дуже рідко слухати чи читати російськомовні твори чи англомовні твори, але я не потрачу жодної копійки чи не здійсню жодних дій, які можуть піти на її поширення чи популяризацію. Це ринок, їх купляють - вони розвиваються. Виняток можуть становити те що я роблю на роботі, тобто те за що мені платять гроші. Цитата
Милан Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Типичный аля-свободовский набор штампов в исполнении smisha, stalker и Vo_Vik; практически полное незнание (и нежелание узнать) истинного значения слова малорос; привычное манипулирование любимыми клише типа финны, угры, монголы, и прочее... Печально Цитата Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes
stalker Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Типичный аля-свободовский набор штампов в исполнении smisha, stalker и Vo_Vik; практически полное незнание (и нежелание узнать) истинного значения слова малорос; привычное манипулирование любимыми клише типа финны, угры, монголы, и прочее... Печально Я ещё раз говорю (я надеюсь авторы темы поймут и простят, за употребление испорченного украинского), что мне лично не так важно, как меня назовут: украинцем, славянином или малоросом. Но мне очень важно зачем это делается??? А делается всё это, и возводится в ранг государственной идеологии для того, чтобы оправдать нарушение элементарных законов. Вот например партия регионов нарушает выборы, устраивает подтасовки, ну так вот оправдание - ты не украинец, ты малорос! Гамнюкович строит себе "межихерию", вертолётные площадки в историческом центре Киева? Ну так вот и оправдание - великай дружба славянских народов! Путькин задушил свободные сми, уничтожил опозицию, и нарушил элементарные права человека - опять же есть тому причина... русский и украинец один народ! Путькин во преки здравому смыслу, за счёт с российского налогоплательщика поддерживает Милошевича, Иран, Каддафи, Сирию, Сев. Корею, а зачем? Почему такая нелепость?! А всё очень просто, потому что украинского языка и культуры не существует, а есть только великая и святая, единая и неделимая, бла, бла, бла... А плебсу это нравится... А плебс рукоплещет. И готов умереть с голоду, или на какой-нибудь очередной великой и очень отечественной, лишь бы за царя-батюшку... Вы скажете нелепости несёшь, ну а Вы посмотрите на кремлёвскую пропаганду и задумайтесь зачем вас пичкают мифами о панславизме? Для того, что бы Вашим детям больше молока и потеплее комнату? Нет! Это всё для вертикали власти, для ихних дач, яхт, для ихних офшорных счетов и для ихних деток, которые учатся в гарвардах и оксфордах с кембриджами. А вы, холопы будьте как гороховые зёрна, одинаковы и безлики. Печально Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
Vo_Vik Опубликовано 1 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Ja, mein Sohn, es ist fantastisch. Yavol mein Fuhrer! Lang lebe die ukrainischen Faschisten. От вивчете нашу мову, тоді приходьте говорити про один народ. ПС: невже ви думаєте, що переходячи на російську ви зможете щось довести оттаким дописувачам? Людина зайшла в тему повчити тупих селюків як любити Родіну. І єдиний метод позбутись таких це відповідати на їх тролінг ще більшим тролінгом. ПСС: Чогось ю з умлаутом не вставляє( Цитата
Милан Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 партия регионов ... Путькин ... Милошевича, Иран, Каддафи, Сирию, Сев. КореюУ Вас везде Путин... рука Москвы... и прочая кровавая гэбня ... Воспринимать что-то (в том числе историю) не через призму современной политики Вы, к сожалению, не в состоянии. Цитата Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes
stalker Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 партия регионов ... Путькин ... Милошевича, Иран, Каддафи, Сирию, Сев. КореюУ Вас везде Путин... рука Москвы... и прочая кровавая гэбня ... Воспринимать что-то (в том числе историю) не через призму современной политики Вы, к сожалению, не в состоянии. Судя по Вашим пересказам кремлёвских мифов Вы очень даже в состоянии... Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
Милан Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Людина зайшла в тему повчити тупих селюків як любити Родіну.Про тупых селюкIв - это Ваш персональный комплекс я нигде такого не писал. Зато в этой теме постоянно можно прочесть про плебс, быдломассу с Востока и прочий набор интеллигентных высказываний. Цитата Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes
Vo_Vik Опубликовано 1 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Сталкер, доречі, а що ваша група на форумі означає? Цитата
Vo_Vik Опубликовано 1 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Ну нарахунок бидломаси, то тут крім висказувань, щей деколи приклади появляються) Цитата
stalker Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Ja, mein Sohn, es ist fantastisch. Yavol mein Fuhrer! Lang lebe die ukrainischen Faschisten. От вивчете нашу мову, тоді приходьте говорити про один народ. ПС: невже ви думаєте, що переходячи на російську ви зможете щось довести оттаким дописувачам? Людина зайшла в тему повчити тупих селюків як любити Родіну. І єдиний метод позбутись таких це відповідати на їх тролінг ще більшим тролінгом. ПСС: Чогось ю з умлаутом не вставляє( Розумна людина не буде тримати камінь за пазухою. Це незручно, негігієнічно, непрактично... Краще тримати дулю в кармані. Тим більше, що і Мілан і всі йому подібні навіть не помічають, що самі вже давно проголосували "ногами". Вони не поїхали до "првопристольної", щоб зміцнювати сувєрєнную демократію, і прислужувати вертикалям влади, вони виїхали до Канади. Ось це і є найкращим закінченням нашої суперечки. Я з Вами згоден, не варто витрачати так багато енергіі на пропутькінскіх тролей Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
stalker Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 Сталкер, доречі, а що ваша група на форумі означає? Колись давно, а може недавно (кому як) на цьому форумі була група дизайнерів. Я вже не пам"ятаю як вона називалась. В мене були якісь питання до дизайнерів. Але группа їхня була закритою. Я попросив адміна дозвіл на вхід до цієї групи. Разом з вільним доступом в групу з"явився цей запис "IT специалист". Мені особисто він не заважає. Лише іноді форумчани думають, що я спец по компутерах... нехай собі думають. Хтось думає, що я зіпсований великорос, хтось думає - східняк, хтось думає - націоналіст, хтось думає і відкрито каже, що я ж(цензура)-масон. Так влаштоване життя, завжди хтось щось про тебе думає. Нехай собі Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
Vo_Vik Опубликовано 1 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 От ми тут на флудили, а Aidan вже 15 хвилин тему читає і не може дочитати) Новини по імміграційних програмах вже всі бачили? По старт апу наприклад? Шкода що нових правил по FSW так і нема( Цитата
Moneysack Опубликовано 1 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2013 В нас тут на одному форумі виникла суперечка, чи варто їхати в Канаду нелегалом. Я стверджую, що людина тільки спортить собі життя. От питання чи в когось є приклади коли нелегальне перебування в Канаді закінчувалось щасливим кінцем? Я особисто знаю щонайменше трьох таких людей. Всі вже громадяни. Але то було давно, 13-15 років тому. Я трохи слухав їх історії - най Бог милує....Бучамен просто курортник порівнянно з ними. Мій вердикт однозначний - не варто їхати нелегалом. Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!