Перейти к содержанию

вадим1977

SINP - Саскачеван

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Останнім часом є переживання, а якщо роботодавець чекає суперпрофесіонала, а тут середній рівень, та ще й з поганим Англійським. Потрібен якийсь час на освоєння їхнього стилю роботи.Скажіть будь-ласка silver319, а Ви по приходу на роботу з якою ситуацією стикнулися, зразу вимоги як до провесіонала, чи почали з чистого листа? Як Канадці як колеги підтримують чи кожен сам за себе?

Що я можу вам відповісти. В мене є 9 років стажу в Україні на такій самій компанії по специфіці на якій я працюю тут. І 5 років стажу іменно на тій позиції на якій я працюю тут. Мене брали як спеціаліста. Сразу скажу що це є дуже і дуже важко. Ви приїжаєте в іншу країну. Для вас усе нове, в прямому сенсі цього слова. Якщо брати до уваги мою ситуацію то для мене тут новий стиль роботи. Ми робимо тіж корпусні меблі що і в Україні і на вигляд вони практично такі самі але при тому використовуємо зовсім інші матеріали, зовсім інші інструменти, зовсім інші програмні редактори, і зовсім по іншому підходимо до роботи, тому для мене це трохи було шоком. Плюс до того всього не ідеальний англ. Це також великий мінус в робочому процесі. Для мене найважче було те що коли щось незрозуміло чи не ясно то я навіть не мав кого запитатися, тому що ти є спеціаліст і ти повинен все знати. Навіть коли я підходив і питався я чув одну відповідь: "you are CNC guy and you have all the working papers, everything is written". І так я промучився 2 місяці а потім вирішив що все буду пробувати сам які б не були наслідки. Але коли ти працюєш за станком який коштує 300 000 дол. то це звичайно не просто.

Зараз на роботі усе нормально але згадую тих перших 3 місяці як якийсь страшний сон. Я незнаю чи це так у всіх компаніях чи це просто мені так повезло але факт залишається фактом: коли тебе беруть як спеціаліста то 100% буде важко тому що все абсолютно все нове.

На рахунок колег по роботі то проблем немає. Якщо можуть то все розкажуть і покажуть. Але знов ж все залежить від компанії.

Так що от така історія.

Рішення їхати в Канаду: Вересень 2009

Збір документів до: Травень 2010

Отримано джоб офер: Липень 2010

Подача документів на SINP (NOC 7215): 1 Жовтня 2010

Отримано лист підтвердження: 28 Жовтня 2010

Отримав сертифікат: 30 Березня 2012

Став на канадську землю 10 Липня 2012.

Добавляем свою статистику по SINP процесу сюда: <noindex>https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...YxUkF1dWc#gid=0</noindex>

<noindex>947241.jpg</noindex>

Опубликовано

Правильно вирішили !!! Вони як мінімум Вам не пошкодять :)

Добавляем свою статистику по SINP процесу сюда: <noindex>https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...YxUkF1dWc#gid=0</noindex>

Опубликовано
silver319 привіт! Що входить у твої обов"язки? Ти працює майстром по виробництву меблів?

Ні я працюю на станку з ЧПУ управлінням. Він розрізає велику плиту ДСП і відразу же ті розрізанні заготовки свердлить.

Опубликовано
silver319 привіт! Що входить у твої обов"язки? Ти працює майстром по виробництву меблів?

Ні я працюю на станку з ЧПУ управлінням. Він розрізає велику плиту ДСП і відразу же ті розрізанні заготовки свердлить.

Ти самий налаштовуєш верстат,відповідно карті розкрою,чи там повністю все програмне забезпечення?

Опубликовано

Під конкретну роботу мені висилається на мій компютер готова складена програма і видається на руки карта розкрою з:

1. назвою роботи.

2. матеріал який треба використати.

3. кожен лист як він виглядає після розкрою з пронумерованими заготовками.

Моя робота заключається в тому щоб:

1. загрузити в станок правельний матеріал.

2. включити ту програму яка потрібна.

3. якісно розкроїти і посвердлити матеріал

4. пронумерувати деталі

5. поскладати по назві теталі в пересувний карт для подальшої їх обробки.

Опубликовано

Я механік з ремонту сільськогосподарської техніки. 3 місяці ремонтував, можна навіть сказати освоював ремонт сільськогосподарської техніки марки Case. Маю запрошення на аналогічну роботу, та в мене стажу малувато, бо після того вже довгий час ремонтую вантажні автомобілі, а трактори та комбайни це трохи інша специфіка. От чому і переживаю.

Опубликовано
Під конкретну роботу мені висилається на мій компютер готова складена програма і видається на руки карта розкрою з:

1. назвою роботи.

2. матеріал який треба використати.

3. кожен лист як він виглядає після розкрою з пронумерованими заготовками.

Моя робота заключається в тому щоб:

1. загрузити в станок правельний матеріал.

2. включити ту програму яка потрібна.

3. якісно розкроїти і посвердлити матеріал

4. пронумерувати деталі

5. поскладати по назві теталі в пересувний карт для подальшої їх обробки.

Тепер звучить не дуже складно,навіть просто! Але як собі уявляю твій стан біля зовсім іншого обладнання, у зовсім іншому середовищі і ще нема з ким порадитись!!!! То приблизно розумію, як було тобі важко..дякую,що мені відписуєш! Просто мені все цікаво відносно Канади....

Опубликовано
Я механік з ремонту сільськогосподарської техніки. 3 місяці ремонтував, можна навіть сказати освоював ремонт сільськогосподарської техніки марки Case. Маю запрошення на аналогічну роботу, та в мене стажу малувато, бо після того вже довгий час ремонтую вантажні автомобілі, а трактори та комбайни це трохи інша специфіка. От чому і переживаю.

Тебе запрошують як майстром,чи помічником майстра?

Опубликовано
rombik дякую за розуміння :rolleyes: це було дійсно важко

Опубликовано

В нас нема помічників. Кожен сам за себе, просто є обсяг робіт які тебе навчили робити і ти їх впевнено робиш. А ключі тобі ніхто не подає, сам береш. Просто в Україні техніка старіша ніж у них там, відповідно і діагностичне обладняння старіше. Треба буде все одно мене на перших порах трохи повчити, чи захоче він цим займатися, не знаю.

Опубликовано
rombik дякую за розуміння :rolleyes: це було дійсно важко

Мені дуже приємно спілкуватися з простими людьми,які не зазнаються і продовжують допомагати тим людям,які ще не виїхали...Я зауважив,що ти завжди відповідаєш на питання,і не ігноруєш!Дякую!

Опубликовано
В нас нема помічників. Кожен сам за себе, просто є обсяг робіт які тебе навчили робити і ти їх впевнено робиш. А ключі тобі ніхто не подає, сам береш. Просто в Україні техніка старіша ніж у них там, відповідно і діагностичне обладняння старіше. Треба буде все одно мене на перших порах трохи повчити, чи захоче він цим займатися, не знаю.

Я думаю,що без місячної практики-адаптації не вийде...Роботодавець самий повинен це розуміти...Я теж спілкувався з роботодавцем і зрозумів,що в них там зовсім все по іншому роблять і мені ця практика думаю,теж знадобиться!

Опубликовано
Мені дуже приємно спілкуватися з простими людьми,які не зазнаються і продовжують допомагати тим людям,які ще не виїхали...Я зауважив,що ти завжди відповідаєш на питання,і не ігноруєш!Дякую!

Приємно таке читати :blush: . Стараюсь як можу. Мені в свій час допомогли і я допоможу чим зможу.

Опубликовано

Почав тільки що виписувати назви інструменту, аж смішно ми самі називаємо інструмент як хочемо, викрутка - отвьортка. пасатижи- плоскогубці і так далі, в них мабуть теж технічний сленг присутній?

Опубликовано
Andre-boj,ти вже відправив результати IELTS у посольство?

Так в четвер. Думаю вже в посольстві. А як по присвоєному номері дивитися статус? Киньте зсилочку. Чи це не стосуєть робочої візи?

Опубликовано
Почав тільки що виписувати назви інструменту, аж смішно ми самі називаємо інструмент як хочемо, викрутка - отвьортка. пасатижи- плоскогубці і так далі, в них мабуть теж технічний сленг присутній?

Я б сказав,що це швидше суржик (перекручені російські слова на український лад ).Ми звикли,що всі технічні терміни-російською...Думаю там такого нема...

Опубликовано

На моїй компанії такого немає. Усі терміни які я вчив з книжок такі вони і використовують протягом робочого дня. Не знаю можливо таке і по всій Канаді.

Опубликовано

Приємно таке читати :blush: . Стараюсь як можу. Мені в свій час допомогли і я допоможу чим зможу.

Если не секрет...скажите ваше предприятие большое? В каком вы городе?.....просто у меня муж 11лет на этих плитах ДСП...начинал еще когдато работником Хольцмы...а в последние 5лет все это хозяйство ремонтирует. Будем потом искать роботу по его специфике(когда доберемся до КАнады...) пока не знаю чего ждать и где такие заводы есть. Скорей всего что приедем по ПР в Саскачеван...так что выбор города точно будет...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...