Перейти к содержанию



SphinX

Чемодан
  • Публикаций

    18
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

SphinX's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. Дуже вдячний за таку розгорнуту відповідь!
  2. Тобто отримавши Ворк Перміт, наприклад в Калгарі, в ньому не повинно бути ніяких відміток про те, що я можу працювати лише в Альберті? І на що тоді впливає питання в анкеті CUAET про вибір провінції, в яку плануєте приїхати? Бо не хотілося б прилетіти в Едмонтон та отримати ВП дійсний тільки в Манітобі. Ось цей пост, про який я казав:
  3. Доброго часу всім. Таке питання: чи не буде проблемою те, що при заповненні анкети CUAET я обрав Манітобу, як провінцію куди планую приїхати, а зараз плани змінилися і більше схиляюся до Альберти? Питання виникло через те, що у Фейсбуці декілька раз натрапляв на повідомлення, що людина прилетіла, наприклад, в Альберту, а їй видали ворк перміт Саскачевану, бо людина обрала Саскачеван при заповненні анкети. Заздалегідь дуже дякую!
  4. Дякую за відповідь. В Манітобі, нажаль, менше вакансій. Наприклад indeed по запиту "framer" показує близько 20 вакансій у Вінніпезі і приблизно 50 у Едмонтоні. Планую приїзд на кінець лютого - початок березня, бо в зиму, як на мене, трохи складніше адаптуватися та знайти роботу саме в будівельній галузі.
  5. Дякую за відповідь. За кеш доволі ризиковано працювати, як на мене. 1)Спочатку планував в Вінніпег (Манітоба), через більшу допомогу на старті і простіше отримання PR, але почав вивчати інформацію і зрозумів, що Альберта - це золота середина в співвідношенні доходи-розходи, та й давній знайомий вже 2 роки в Калгарі живе. 2)Планував приїхати в кінці лютого - початку березня, щоб встигнути отримати ворк перміт по програмі CUAET.
  6. Скоріше 2 варіант. Зараз в Чехії, паспорт з візою вже на руках. Планую приїхати в Едмонтон наприкінці лютого - початку березня. Є невеликий досвід у схожій роботі - приблизно рік працював на дахах. Є певні особливості зі здоров'ям - була епілепсія, але завдяки підібранному лікуванню, вона не дає про себе знати. Питання про ліцензію виникло через те, що згідно інформації, якою я володію, framer не є окремою спеціальністю, а є деяким відокремленням від carpenter, який в свою чергу вимагає ліцензії для роботи.
  7. Доброго часу всім. Питання таке: чи є професія framer такою, що потребує ліцензію для роботи? Особливо цікавить, як з цим обстоять справи в Альберті та Манітобі. Заздалегідь дуже дякую!
  8. Доброго часу всім. Таке питання: почув від одного блогера про те, що провінційну програму Манітоби зробили більш складною в плані підвищення вимог по CLB (раніше треба було мати 4, а тепер в залежності від професії, наприклад помічнику на будівництві треба сдати на 6) та вимог щодо фінансового забезпечення (можуть запросити підтвердження 10000 канадських доларів на рахунку). Чи це правда, чи знов плітки? Заздалегідь дуже дякую!
  9. Доброго часу всім. Таке питання: почув від одного блогера про те, що провінційну програму Манітоби зробили більш складною в плані підвищення вимог по CLB (раніше треба було мати 4, а тепер в залежності від професії, наприклад помічнику на будівництві треба сдати на 6) та вимог щодо фінансового забезпечення (можуть запросити підтвердження 10000 канадських доларів на рахунку). Чи це правда, чи знов плітки? Заздалегідь дуже дякую!
  10. Так. Я сам був приємно здивований. 31.10 здав біометрію у Кракові, а 11.11 отримав запит на паспорт.
  11. Дякую за інформацію! Заявку після здачі біометрії розглянули за 11 днів, сподіваюся і вклеють в найкоротші строки.
  12. Доброго времени суток. Подскажите пожалуйста, правильно ли я понимаю, что при личной сдаче паспорта на вклейку (планирую сдавать в Вене, т.к в нынешний момент нахожусь в Чехии) не нужно заполнять consent form? И как понять, что виза уже вклеена (забирать также планирую самостоятельно), должно прийти уведомление на эл.почту и аккаунт IRCC? Заранее большое спасибо!
  13. Здравствуйте. Я с Украины, наткнулся на программу CUAET и задумался над возможностью эмиграции, но есть нюанс - эпилепсия, слава Богу в довольно лёгкой стадии. Вопрос в следующем: имеет-ли смысл подавать заявку или это бесполезная трата времени? Так-же практически отсутствует официальный стаж работы, но есть навыки работы в строительной сфере. Заранее большое спасибо!
×
×
  • Создать...