Перейти к содержанию



DrEller

Чемодан
  • Публикаций

    99
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    2

DrEller стал победителем дня 12 марта 2019

DrEller имел наиболее популярный контент!

2 Подписчика

Посетители профиля

831 просмотр профиля

DrEller's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

11

Репутация

  1. У нас суттєве оновлення по справі, що основне, що може бути цікаво для інших - отримали дозвіл у Варшаві протягом 4 місяців від подачі документів. Це після того, як юрист девелопера нас обдурював 26 місяців, що документи подані і все має бути, виявляється він цю справу передав іншій людині, а нас лише кормив необгрунтованими обіцянками. Після добрячого скандалу з девелопером швидко зробили все добре і через 4 місяці результат. Так що те, що я попередньо писав про довгі терміни, думаючи, що нам правильно все роблять - це все ж дезінформація...
  2. Update: Завтра вже 14 місяців Результату немає...
  3. Можливо хтось знає. Після початку війни приїхала до мене моя мама пенсійного віку (пенсія в Україні), мала КП. Спочатку мала статус УКР, відповідно мала медичне страхування. Тепер зробили їй КСП, питання що з медичним страхуванням? Так собі думаю, що його вже немає, але можливо я помиляюся?
  4. 13 місяців чекаємо на рішення міністерства, робили (на жаль) через адвокатів девелопера. Просто якась безодня часу...
  5. Так, постійне місце проживання, частіше в народі з російської вживається калька ПМЖ. Виходить, що у цьому статусі я є резидентом Польщі. І ніби внутрішній українській паспорт є, і податковий ідентифікаційний код, але з того, що начитався, то в Україні все складно.
  6. Доброго дня! Маю незвичне питання і не до кінця стосується лише Польщі, але враховуючи, що саме тут я живу, то запитую тут. Мені потрібна підказка і пояснення процедури (якщо це можливо) як я, громадянин України з відміткою про ПМП, можу бути працелаштованим в Україні. Якщо знаєте, в кого можна проконсультуватися навіть на платній основі - буду вдячний. Виникла така потреба, що незважаючи на працевлаштування в Польщі, для одного з проектів також треба бути офіційно працевлаштованим в Україні. Можна на повну чи пів ставки, можна в ролі якогось експерта (навіть без заробітної плати). Просто потрібно зрозуміти варіанти, якщо вони є. Наперед дякую! :-)
  7. Доброго дня! Чи орієнтуються шановні учасники, скільки зараз приблизно чекається на дозвіл MSWiA на купівлю нерухомості? Ми (точніше юристи девелопера) подали документи на початку червня і від того часу тишина, причому немаємо навіть номеру справи, нічого. Юристи розводять руками і кажуть чекати. От і думаємо, як воно орієнтовно зараз виглядає?
×
×
  • Создать...