Перейти к содержанию

bamsteal

Open Work Permit

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Всім привіт!

1) Хто може підказати яка принципова різниця між Employent refference & Employment Records? Дескрипшин в обох пунктах майже однаковий.

2) Proof that you meet job being offered - Досвід роботи - може бути таким прувом? Не зрозуміло що це за справка.

Дякую!

Опубликовано
Всім привіт!

1) Хто може підказати яка принципова різниця між Employent refference & Employment Records? Дескрипшин в обох пунктах майже однаковий.

2) Proof that you meet job being offered - Досвід роботи - може бути таким прувом? Не зрозуміло що це за справка.

Дякую!

1. Референс - это по сути письмо вашего начальника и/или работодателя

Рекордс - это документы из отдела кадров

2. Откуда такой документ взяли? Дайте ссылку

Russia is a terrorist state!

Опубликовано
1. Референс - это по сути письмо вашего начальника и/или работодателя

Рекордс - это документы из отдела кадров

2. Откуда такой документ взяли? Дайте ссылку

Пасиба!

2) cic.gc.ca/english/work/apply-how.asp

пункт №2: You will also need:

proof that you meet the requirements of the job, such as:

proof of education, or

work experience.

Опубликовано
Пасиба!

2) cic.gc.ca/english/work/apply-how.asp

пункт №2: You will also need:

proof that you meet the requirements of the job, such as:

proof of education, or

work experience.

А как вы вообще подаетесь? Вы В Канаде или извне? LMIA делали? У вас spouse на учебном пермите? Ничего не понятно :)

Опубликовано
А как вы вообще подаетесь? Вы В Канаде или извне? LMIA делали? У вас spouse на учебном пермите? Ничего не понятно :)

Собираюсь подаваться на OWP, я и жена (по отдельности), LMIA - есть (для меня и жены)

мы на Украине.

Спасибо!

Опубликовано
Собираюсь подаваться на OWP, я и жена (по отдельности), LMIA - есть (для меня и жены)

мы на Украине.

Спасибо!

Вітаю з отриманням ЛМІА. Якщо вам не складно, можете поділитися деталями отримання ЛМІА. В нас це рідкість, і практичної інформації, від людей, які пройшли даний процес дуже мало.

Дякую!

Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license

Опубликовано
Вітаю з отриманням ЛМІА. Якщо вам не складно, можете поділитися деталями отримання ЛМІА. В нас це рідкість, і практичної інформації, від людей, які пройшли даний процес дуже мало.

Дякую!

Дякую!

Відправив канадійцю свої резюме, десь після нового року, потім

Канадієць подав на ЛМІА десь приблизно 13 січня, а 01 лютого прийшла позитивна відповідь.

що мене здивувало - що в одному ЛМІА одразу для двох - дружина і я (чомусь думав що це буде два окремих документи, але ні).

Потім канадієць прислав 2 контракти.

Ось і все, тепер збираєм папірці, справочки.

Опубликовано
Дякую!

Відправив канадійцю свої резюме, десь після нового року, потім

Канадієць подав на ЛМІА десь приблизно 13 січня, а 01 лютого прийшла позитивна відповідь.

що мене здивувало - що в одному ЛМІА одразу для двох - дружина і я (чомусь думав що це буде два окремих документи, але ні).

Потім канадієць прислав 2 контракти.

Ось і все, тепер збираєм папірці, справочки.

Я підозрюю, що це так зване відкрити ЛМІА. Тобто роботодавецб не робив ЛМІА конкретно під вас (зазвичай це займає багато зусиль і часу), а він зробив ЛМІА, яке дає йому квоту на найм певних працівників з закордону.

Не подлитесь, яка у вас спеціальність, і на яку роботу їдете?

Дякую!

Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license

Опубликовано
Я підозрюю, що це так зване відкрити ЛМІА. Тобто роботодавецб не робив ЛМІА конкретно під вас (зазвичай це займає багато зусиль і часу), а він зробив ЛМІА, яке дає йому квоту на найм певних працівників з закордону.

Не подлитесь, яка у вас спеціальність, і на яку роботу їдете?

Дякую!

NOC 8432 Greenfouse worker

Опубликовано

В сусідній гілці один хлопака так в Нову Скошу поїхав. В фермерське господарство.

Успіху вам!

Опубликовано
Дякую

Усім доброго дня!

1) Хто може підказати яку суму коштів необхідно показати для сімї з 3 людей?

2) довідку з банку про кошти брати на сімю? чи на себе і на дружину окремо (Жінка і дитина подається окремо на Опен ворк перміт) ?

Всім дякую за пораду!

Опубликовано
Усім доброго дня!

1) Хто може підказати яку суму коштів необхідно показати для сімї з 3 людей?

2) довідку з банку про кошти брати на сімю? чи на себе і на дружину окремо (Жінка і дитина подається окремо на Опен ворк перміт) ?

Всім дякую за пораду!

10000 for principal applicant + 4000 for every dependent (spouse, kids)

P.S. В Квебеке цифры другие

Опубликовано

Это NOC C - эта группа NOC-ов очень неперспективная для последующего получения PR, т.к. по федеральным программам засчитывается только опыт по NOC 0, A, B. Изучите провинциальную программу провинции-назначения - сможете ли вы потом получить PR.

Опубликовано
Это NOC C - эта группа NOC-ов очень неперспективная для последующего получения PR, т.к. по федеральным программам засчитывается только опыт по NOC 0, A, B. Изучите провинциальную программу провинции-назначения - сможете ли вы потом получить PR.

Підкажіть будь-ласка про що має бути написано в експленейшн леттер для дитини 12 років?

Опубликовано
Підкажіть будь-ласка про що має бути написано в експленейшн леттер для дитини 12 років?

Explenation Letter не є обовязковим документом. Проте якщо у вас є інформація яку б ви хотіли донести до офіцера, це ідеальна можливість щоб це зробити. Наприклад пояснити якісь неточності у ваших документах, чи просто пояснити вашу мотивацію і наміри.

Опубликовано
Explenation Letter не є обовязковим документом. Проте якщо у вас є інформація яку б ви хотіли донести до офіцера, це ідеальна можливість щоб це зробити. Наприклад пояснити якісь неточності у ваших документах, чи просто пояснити вашу мотивацію і наміри.

Дякую!

Опубликовано
Дякую!

Всім привіт!

при підготовці паперів на подачу Open work permit (для дружини, оскільки вона подається окремо), виникло питання:

що можна вказати як звязок з країною з якої ти подаєшся?

Опубликовано
Всім привіт!

при підготовці паперів на подачу Open work permit (для дружини, оскільки вона подається окремо), виникло питання:

що можна вказати як звязок з країною з якої ти подаєшся?

Про какую страну речь идет?

Если про Канаду:

1. Работали в Канаде

2. Учились в Канаде

3. Близкие родственники в Канаде

4. Дальние родственники в Канаде

Или spouse учился/учится или работал/работает

Опубликовано
Про какую страну речь идет?

Если про Канаду:

1. Работали в Канаде

2. Учились в Канаде

3. Близкие родственники в Канаде

4. Дальние родственники в Канаде

Или spouse учился/учится или работал/работает

про Канаду

Я вибачаюсь за своє формулювання питання.

Мені треба показати що вона повернеться (в Україну) після закінчення періду роботи в Канаді.

Реально на дружині нема ніякого майна, і тд. і тп.

Я переживаю що це може бути підставою для відмови у відкритті робочої візи.

Буду вдячний за будь-яку пораду!

Опубликовано

Он спрашивал с какой страной связи показывать будете. С Украиной?

На счёт имущества не переживайте. Из-за одного этого не откажут.

2008/2010 учёбная и турист. TRV. 2012- отказ семье в SP+TRV. 2012- SP+TRV получены. 2013- получен OWP. 2014- отучились/стажировка/PGWP/контракт. 2015- EE(FSW/CEC/PNP)/пермиты на три года/получена номинация провинции BC. 2016- PPR/PR/колледж. 2017- диплом и лицензия иммиграционного консультанта. CanadaMania.ru

Опубликовано
Он спрашивал с какой страной связи показывать будете. С Украиной?

На счёт имущества не переживайте. Из-за одного этого не откажут.

Дякую!

так з Україною, маю довести що повернусь :)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...