Перейти к содержанию

andriyrom

Какие мои шансы получить визу?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго времени суток, форумчаны!

Преждевременно извините, но буду писать на украинском ибо так легче.

Мені 27 років. Дружині 24. Дітей не маємо.

Хочем подаватись мені на study permit, а дружині на open work permit.

Я основний заявник. IELTS здав на 6,0. В коледж зарахований (Algonquin college. Construction Engineering Technician program). Letter of acceptance вже отримав.

У наявності в нас є 30 тис. амер. дол.. Якщо треба було б більше, то можливо ще 5 тис. ам. дол. зможу позичити.

В Оттаві проживає мої дядько і тітка (громадяни канади), які готові забезпечити нас безкоштовним житлом і навіть при потребі і грошима.

Навчання на рік коштує 16 200 CAD. Тривалість навчання - 2 роки.

Прив'язки до України, як такої, нема. Дружина має власну квартиру, а я нічого :) (при потребі тато зміг би переписати на мене хату в селі, якщо це звісно допоможе).

Весною 2014 р. ми вже один раз подавалися і нам дали відмову.

Мені написали:

You have not satisfied me that you would leave Canada by the end of the period authorized for your stay.

In reaching this decision, I considered several factors, including:

purpose of visit

your current employment situation

your personal assets and financial status.

А для дружини:

You have not demonstrated that you come within the exceptions under section 186 of the regulations

exempting you from the requirement to obtain a work permit or that your employment in Canada comes

within the exceptions to section 203 of the regulations. As a result, your offer of employment must be the

subject of an economic effect determination before a work permit can be issued to you. Your employer in

Canada should contact the local office of the Department of Human Resources and Skills Development

Canada to begin this process.

You have not satisfied me that you would leave Canada by the end of the period authorized for your stay.

In reaching this decision, I considered several factors, including: purpose of visit.

Але тоді у нас було тільки 20 тис. ам. дол.. Я не мав тоді сертифікату IELTS, а подавався додатково на ESL перед основною програмою. Працював в Україні не за професією (тепер вже не працюю). І ми не подавали доказів про володіння майном в Україні.

Підкажіть будь ласка чи є шанси тепер отримати візи і які вони? Якщо щось не так, підкажіть, що б можна було змінити, або додати. Просто 1,5 року і гроші заробляв і англ. мову вчив. Вже трохи замучив весь процес.

Також, хотів би запитатись, яким чином (через який банк) краще оплачувати tuition fees? І в якому банку України дають a bank draft in convertible currency;

Наперед дуже вам дякую за відповідь і за всю інфо, яка є на форумі!

Опубликовано

В глазах офицера и теперь денег мало будет, даже на одного (с учетом оплаты учебы и проживания), а на двоих и подавно. Да еще и на двухлетнюю программу. Офицер может не учесть, что жить вы будете у тетки.

Попробуйте для подачи на визу показать другой колледж, с одним годом учебы, а по приезду учиться в том, в котором надо Вам.

Опубликовано
В глазах офицера и теперь денег мало будет, даже на одного (с учетом оплаты учебы и проживания), а на двоих и подавно. Да еще и на двухлетнюю программу. Офицер может не учесть, что жить вы будете у тетки.

Попробуйте для подачи на визу показать другой колледж, с одним годом учебы, а по приезду учиться в том, в котором надо Вам.

Я рахував, що на прожиття мені треба буде 4000 CAD x 2 (за мене і дружину) за рік. За два роки виходить 16 000 CAD + 32200 CAD (За 2 роки навчання) = 48 800 САD, що приблизно виходить 37 500 амер. дол. На рахунок житла, то дядько і тітка готові написати мені спонсорський лист про забезпечення житлом.

А програму не хотів би міняти на однорічну, бо читав на форумі, що офіцер мігр. служби, розуміє, що після 1 го року навчання не можливо імігрувати в Канаду легально. Тому теж може бути відмова.

Опубликовано

Програму міняйте на однорічну. Спонсорський лист від тітки і дядька обов"язково прикладіть як і документи на квартиру дружини.

Ви ще один момент не вказали: де і ким працюєте Ви та дружина?

І закажіть CAIPS по першому разу. Стандартні галочки відписки про відмову малоінформативні.

Ужо в Канадии :)

Опубликовано
А програму не хотів би міняти на однорічну, бо читав на форумі, що офіцер мігр. служби, розуміє, що після 1 го року навчання не можливо імігрувати в Канаду легально. Тому теж може бути відмова.

Так офицера как раз и нужно убедить, что вы не собираетесь иммигрировать, а едете именно учиться. По-моему в вашем случае совет подаваться на одногодичную программу, а по факту поступать на двухгодичную очень даже актуален.

08.06.2015 - WES 2 Masters

24.10.2015 - IELTS L8.5 R9 W7 S7

06.11.2015 - EE, CRS 464 / 04.12.2015 - ITA / 29.12.2015 - AOR / 05.02.2016 - PPR

15.05.2016 - landed in Toronto

Опубликовано
Так офицера как раз и нужно убедить, что вы не собираетесь иммигрировать, а едете именно учиться. По-моему в вашем случае совет подаваться на одногодичную программу, а по факту поступать на двухгодичную очень даже актуален.

Але тоді візу дадуть тільки на 1 рік.

І я також не впевнений чи можна буде перед навчанням поміняти програму з 1-но річної на 2-о річну.

Опубликовано
Ні я ні дружина зараз нігде не працюєм.

З таким бекграундом ніхто нікуди не поїде. У безробітних шансів напевно не має.

Але тоді візу дадуть тільки на 1 рік.

І я також не впевнений чи можна буде перед навчанням поміняти програму з 1-но річної на 2-о річну.

SP прекрасно продовжується з Канади при наявності на те причин.

Поміняти можна колледж. Зараховуєтесь на дві программи в різних колледжах. Одна для візи, інша для навчання.

Опубликовано

Написав тут про безробіття, а потім зрозумів що моя дружина будучи безробітною отримала СП.

Але.

Їй на момент подачі було 22роки. В неї не було післяшкільної освіти. З моменту закінчення школи пройло 4 роки, 3 роки з яких вона була зайнята процессом народження та виховання дитини. Мій бізнес по документам приносив хороші прибутки навіть по канадським міркам і я виступав спонсором.

Опубликовано

А чи є десь офіційно написана інформація, що без влаштування на роботі, отримати СП і ОВП не реально?

Опубликовано

Мені просто не зрозуміло, чому у безробітних нема шансів? На cic.gc.ca нігде не вказується інфо про те, що треба працювати, щоб подаватися на стаді перміт. Але де логіка. Якщо ви працюєте, то вам все одно треба буде звільнитись, щоб поїхати вчитись за кордон.

Опубликовано
Мені просто не зрозуміло, чому у безробітних нема шансів? На cic.gc.ca нігде не вказується інфо про те, що треба працювати, щоб подаватися на стаді перміт. Але де логіка. Якщо ви працюєте, то вам все одно треба буде звільнитись, щоб поїхати вчитись за кордон.

Ну, как минимум, вы должны показать происхождение денег. Если вы не работаете, то откуда у вас деньги на учебу? Это так думает офицер.

Второй момент - мотивация вернуться, если у вас не получится иммигрировать. Если вы показываете, что в Украине у вас есть работа или приносящий доходы бизнес, то это говорит о том, что вам и тут в принципе неплохо жилось. И вы не останетесь нелегалами в Канаде - вам будет лучше вернуться домой в случае неудачи с иммиграцией.

12.12.2015 - IELTS G: L9 R9 W7 S7.5 Spouse: L8.5 R7.5 W6.5 S6.5 ==== 25.12.2015 - EE Profile (CRS 477) ==== 06.01.2016 - ITA ==== 05.02.2016 - PR Application/AOR

03.08.2016 - PPR!

18.10.2016 - Landed at YYZ. Начало новой дороги!

Опубликовано
Ну, как минимум, вы должны показать происхождение денег. Если вы не работаете, то откуда у вас деньги на учебу? Это так думает офицер.

Второй момент - мотивация вернуться, если у вас не получится иммигрировать. Если вы показываете, что в Украине у вас есть работа или приносящий доходы бизнес, то это говорит о том, что вам и тут в принципе неплохо жилось. И вы не останетесь нелегалами в Канаде - вам будет лучше вернуться домой в случае неудачи с иммиграцией.

ОК. Якщо чесно, то гроші я взяв з продажу ще однієї квартири. Але не знаю чи було б це ефективно доказувати офіцеру. А ще мій батько офіційно працює в Чехії. Він міг би теж показати свої доходи. Али чи це спрацює?

Опубликовано
ОК. Якщо чесно, то гроші я взяв з продажу ще однієї квартири. Але не знаю чи було б це ефективно доказувати офіцеру. А ще мій батько офіційно працює в Чехії. Він міг би теж показати свої доходи. Али чи це спрацює?

Продажа квартиры - вполне себе нормальный источник денег, если только вы не продали единственную квартиру, в которой жили. Это тоже выглядит подозрительно в глазах офицера, типа человек "сжигает мосты" и точно не собирается возвращаться. Так что здесь нужно хорошо продумать, как вы будете обосновывать происхождение денег.

Ваш отец может выступить вашим спонсором, для этого он должен показать свои доходы и приложить спонсорское письмо о том, что он покроет все или часть ваших расходов на обучение. Только сами понимаете, доходы должны соответствовать расходам. Если, скажем, ваш отец зарабатывает 1000 евро, половину их которых тратит на проживание, то 500 евро в месяц явно не покроют ваши месяные траты в Канаде + обучение.

Как вам уже сказали, у вас очень сложная ситуация. Почитайте тему про получение студенческих виз, начнете лучше разбираться, почему люди получают отказы по СП. И сможете принять более правильное решение для себя.

12.12.2015 - IELTS G: L9 R9 W7 S7.5 Spouse: L8.5 R7.5 W6.5 S6.5 ==== 25.12.2015 - EE Profile (CRS 477) ==== 06.01.2016 - ITA ==== 05.02.2016 - PR Application/AOR

03.08.2016 - PPR!

18.10.2016 - Landed at YYZ. Начало новой дороги!

Опубликовано

Дякую і за це. Будемо щось пробувати, шукати.

Підкажыть будь ласка чи збільшаться шанси для мене отримати СП, якщо я буду подаватись сам, без дружини? І які шанси потім (через 2 - 3 місяці мого навчання в Канаді) дружині отримати візітор візу в Канаду, щоб мене провідати?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...