Agat Опубликовано 25 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 25 апреля, 2014 если срочно надо -так поедьте в Одессу сдайте-там без проблем, быстрее подадите-быстрее поедете на работу,быстрее денег заработаете, ну а если не катит, или времени полно-ну так еще 5 дней на дому руками бесплатно работайте ведя борьбу с несгибаемой бюрократической системой матушки-родины Панове, давайте, все ж, давати якось поради більш адекватно. Вінниця й Одеса -- в цілковито різних регіонах знаходяться. Більше того, (і як мені у візовому центрі розповіли) якщо ти працюєш в іншому регіоні (і не прописаний там), то на нац. візу можеш подавати тільки в своїй "зоні". Довідка з роботи може допомогти в іншому місці подати лише на шенгенську візу. ---- Щодо ситуації з подачею документів, то вона нині просто жахлива! Навіть подати на візу по Карті поляка нормально не можливо (це -- "знавцям з Луцька"). Ще рік із цим була повна малина. Зараз же дат, дійсно, немає ніде!!! Ані на сайті, ані на телефоні. Так, дійсно, треба постійно сидіти на телефоні і "штурмувати" всі чотири надані номери з сайту. В принципі, в мене нещодавно вдалося за 2.5 тижні "втиснутися". Чув різну інформацію щодо того, коли саме більше ймовірності "зловити" дату подачі: і після 2-ї, і ближче до 10-ї вечора, але мені так здається, що це все як вже пощастить. Одна людина навіть якось сказала, що пощастило "на післязавтра" потрапити (можливо, хтось, просто, відмінив). (Розмовляв одного разу навіть із людьми, хто "в приватному порядку" займається влаштуванням подібних дат (ну й взагалі оформленням документів займаються) (коротше, чи "якісь" зв'язки мають, чи сидять на телефоні постійно і "забивають" дати, щоб потім запропонувати "за спасибі"), то й вони самі -- в шоці! Кажуть, що всі зляться на консульства, мовляв, посольству і консульствам -- начхати на ці проблеми). Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
kirchevsky Опубликовано 25 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 25 апреля, 2014 Как по мне, проблема даже не в том что нет дат, а в самой дебильности текущей процедуры Цитата Бухгалтерия в Польше. Ответы на любые ваши вопросы.
sasat8 Опубликовано 25 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 25 апреля, 2014 да точно! меня сегодня осенило на работе - пан правый насчет округов -сорри за некорректное высказывание на форуме. Цитата
Max77 Опубликовано 25 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 25 апреля, 2014 "Четвертые сутки пылали границы" ... Отчет за прошедший день. Спалил на связь 60грн., раз 10-15 дозвонился, результат - "0". Да здравствует бюрократическая система получения польских виз!!! Главное, что русская компания связи МТС получила от меня прибыль в количестве 60грн. Имея Карту Поляка и действительно считая себя Поляком очень обижен на всю эту схему, и, скорей всего, закончу пока эту историю с получением виз... Цитата
Гость korozala Опубликовано 26 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 26 апреля, 2014 "Четвертые сутки пылали границы" ... Отчет за прошедший день. Спалил на связь 60грн., раз 10-15 дозвонился, результат - "0". Да здравствует бюрократическая система получения польских виз!!! Главное, что русская компания связи МТС получила от меня прибыль в количестве 60грн. Имея Карту Поляка и действительно считая себя Поляком очень обижен на всю эту схему, и, скорей всего, закончу пока эту историю с получением виз... Я тиждень день у день звонив кожних 30хв. Та чудом дозвонився! саме легше було дозвонитись за номером 032-24-24-654 Цитата
skakalkin Опубликовано 26 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 26 апреля, 2014 Главное, что русская компания связи МТС получила от меня прибыль в количестве 60грн. і хто ж винуватий, що ви використовуєте МТС? хочете спонсувати РФ - спонсуйте, але нащо скаржитися Цитата <noindex> </noindex>
Max77 Опубликовано 26 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 26 апреля, 2014 і хто ж винуватий, що ви використовуєте МТС? хочете спонсувати РФ - спонсуйте, але нащо скаржитися Предложите плиз оператора подешевле для звонков на МТС (у них только один мобильный номер, и к сожалению МТС)? Городского телефона у меня нет. Звонок с моего обычного Киевстара на гор. номера с кодом 032 обходится гривен 8-12. С учетом того, что нада звонить через каждых пол часа - можете посчитать расходы на звонки толькор за 1 день. Считаю, что можно было сделать и бесплатный дозвон, типа 0-800... (горячая линия). Но это не в нашей стране. У нас "фсе для народа". Цитата
Agat Опубликовано 4 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 4 мая, 2014 Как по мне, проблема даже не в том что нет дат, а в самой дебильности текущей процедуры Та як сказати... Те, що немає дат -- і є дибільність самої процедури. Бо якби хоча б була нормальна можливість із датами (і планувати свої майбутні справи, пов'язані із цим) -- було б ще якось... Але з Макс77 -- погоджуся. Дійсно, як власника Карти поляка, доволі сильно зачіпає. (В т.ч., з погляду "безкоштовності" Нац. віз). І ще П.С.: 60 грн. -- не прибуток, а дохід... І іншим для загального розвитку: "Київстар" -- вже також дуже давно належить росіянам. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Guinness Опубликовано 4 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 4 мая, 2014 Каким то чудом умудрился брата всунуть в Одессе, сам заполнял анкету, без визовых центров, т.к. он прописан в Крыму. Себя же таким же чудом в Харьков, прописка в Полтаве! А вот уже с третьим товарищем с той же Полтавской пропиской только через визовый всунули и то позже всех... Беда - Печаль! Цитата !!!
Pet1976 Опубликовано 5 марта, 2017 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2017 Скачал программу Автодозвон на телефон и звонил в визовый центр, главное не ведитесь на то, что будет говорить неправильно набранный номер или абонент не может принять ваш звонок, все равно звоните, со второго раза дозвонился, проблем вообще нет с этим. Цитата
mutant Опубликовано 6 марта, 2017 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2017 Скачал программу Автодозвон на телефон и звонил в визовый центр, главное не ведитесь на то, что будет говорить неправильно набранный номер или абонент не может принять ваш звонок, все равно звоните, со второго раза дозвонился, проблем вообще нет с этим. А яку іменно?Там їх добрий десяток.Раніше функція автодозвона в самсунгах була програмною,а тепер нема. Цитата