Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Егм... Піду, мо', повісюся. :icon_question::ico_qip_bm:

А з іншого боку: ну має ж і у канадійців бути який-неякий свій суржик! :-D

Ласкаво просимо до МонТреалю :) Суржика канадського слухати - не переслухати. Як французького, з якого європейські французи втішаються, так і англійського. Десь статя була про це.

Знайшов!

]]>http://www.montrealgazette.com/life/Part+T...4247/story.html]]>

Це остання статя в серії з п'яти. В ній є посилання на перші 4. Варто читати тим "англомовним" імігрантам, хто збирається до Монреалю. (Щоб потім не казали що вас не попереджакли) :)

Опубликовано
І одразу ж мені захотілося ту саму "ньфі" опанувати. Просто з професійного азарту. :P

О, я тільки зараз помітив помилку. Я пропустув літеру "Ю". Потрібно "НЬЮФІ". Це так інші канадійці називають діалект що до сих пір тримається в рибальских селах і містечках Ньюфандленда. Кажуть, що там великий домішок ірландської мови і характерна для вихідців з Ірландіі вимова і наголоси

The best things in life aren’t things.

"...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."

Опубликовано

stalker, от що смішно, я ж і зрозуміла, що ви там "ю" пропустили, і... сама зробила той самий ляп! :lol: А про ірландський акцент - цікаво: мене періодично приймають за ірландку. Треба буде таки приїхати і розібратися з цим питаннячком! :mellow:

Montreal, подякувала, цікаво! Ну й приїду до МонТреалю, звичайно; там друзі, тре буде провідати, як вони, бідолашні, там на франкофонів перевчаються! :lol:

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Сьогодні були в гостях. Вони собі провели якогось кабельного оператора і дивляться українське телебачення. Ми пробували дивитись Вечірній Київ, ще якісь передачі. Виявилсь що за цей час, що ми тут ми перестали розуміти той гумор, що показують по українському телебаченні. Все інформаційний фон у нас інший.

Опубликовано

Читали як про нас думають і висловлюються? <noindex>http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=63656</noindex>

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Якраз хотів написати про цього "українця", але бачу frezzer це вже зробив. Ось його <noindex>коментар</noindex>. І він ще запитує про допомогу на форумі, де добра половина учасників - Українці і досить багато саме із Західної України. Дуже цікаво, що він написав там таке, що аж модератор видалив?

Опубликовано

Що може бути цікавого? Якщо цьому його навчили батьки, то виправити вже неможливо. Хай пише, хоч запишеться. Малоосвіченоного люду знаєте скільки? Краще сили направити в більш продуктивне русло, а не розбивати лоб об стіну.

Він бачить те, що хоче бачити, а до будь-яких коментарів залишиться сліпим і глухим.

Опубликовано

Привіт, Івано-Франківськ +1 у цій темі)

Поки тут, активно готуюсь до здачі IELTS Academic, певно, буду в квітні пробувати свої сили)

Була в далекому 2008 в Реджайні 3 місяці) І, певно, далі туди і поїду, ото думаю в магістратуру чи по пост-град програмі) Хотіла в магістратуру, була на те націлена, але вчора відвідала виставку "Освіта в Канаді 2013", поговорила з представниками коледжів і універів, і сиджу, і думаю, що буде краще)

Опубликовано

Blackie, а ми там сьогодні були. Вибір вишів дуже й дуже обмежений, але ми туди не за тим ходили, тому я не переймалася. Але про всяк випадок поспілкувалися з представниками Університету Альберти з тих програм, що взагалі нам цікаві. А ви в Реджайні навчалися?

Подивилася ту тему. Ну... медицина там безсила, тому не думаю, що варто на того пана витрачати час та кілобайти.

Опубликовано
Aidan, я там стажувалась від свого універу (ІФНТУНГ), принаймі то так називалось)) Працювала в дендролабораторії при університеті) Хочеться на пост-град, там менше мінінгіту і можна тільки рік вчитись, але універи Реджайни і Саскатчевану не мають такого, а в коледж як піду, певно, важче з провінційною буде..ех) Я б задоволенням не вчилась вже вазагалі, але без того не пустять))
Опубликовано

Я в тому році писала в Університет Реджайни, цікавилася магістратурою з культурної антропології. Навіть не відповіли. :angry:

Опубликовано

Ну я планувала завтра писати, не хочу щось починати, поки екзамен не здам, на осінній семестр і так не потраплю вже (дедлайни 31.03). Але, якщо відповіді не буде - буде весело :lol:

Опубликовано
Vo_Vik, їм буду писати, якщо все таки вирішу в магістратуру йти, щоб рекомендації дали :ico_qip_aa: В мене зараз чудо-стадія "я не здам той IELTS", то, певно, всі через неї проходять :lol:
Опубликовано

Я завжди собі перед такими іспитами собі складаю план б. Коли розумієш що іспит не на 100% змінює твоє життя, а всього на 10-20%, то і здати його легше. Не здав, нічого ще можна за 3 місяці попробувати. За рік трохи грошей назбирати на кращу адаптацію. Отак ніби получається себе заспокоїти.

Але вам безумовно успіху на екзамені.

Опубликовано

Vo_Vik, дякую) Успіх згодиться однозначно. Екзамен планується на квітень (скоріше всього кінець), так що ще є час, та я вирішила, якщо не дотягну до 6,5 - поїду на мовні курси на 3 місяці :lol:

Може хтось підкаже, де можна зі знаючими людьми поговорити про порівняння магістратури і пост-град, а то не можу сама вирішити(

Опубликовано

Aidan, написала в приват.

А ще таке питання, мені сьогодні одногрупники по IELTS сказали, що закінчивши коледж\універ в Канаді, щоб влаштуватись на роботу по своєму диплому треба бути чи то в якійсь спілці чи то товаристві, я вперше про таке чую, то правда чи як завжди міфи?

Опубликовано

А ще таке питання, мені сьогодні одногрупники по IELTS сказали, що закінчивши коледж\універ в Канаді, щоб влаштуватись на роботу по своєму диплому треба бути чи то в якійсь спілці чи то товаристві, я вперше про таке чую, то правда чи як завжди міфи?

Опубликовано

А ще таке питання, мені сьогодні одногрупники по IELTS сказали, що закінчивши коледж\універ в Канаді, щоб влаштуватись на роботу по своєму диплому треба бути чи то в якійсь спілці чи то товаристві, я вперше про таке чую, то правда чи як завжди міфи? Типу сказали, що про те ніхто не говорить поки ти з тим не стикаєшся.

Опубликовано

Все залежить від того, ким ви збираєтесь працювати, ну і, звичайно, від того, хто ви за дипломом. Зазвичай це стосується регульованих професій (інженери, лікарі тощо).

Опубликовано

Тут в нас на одному форумі розгорілась дискусія. Таке питання хто тут розглядає Канаду як місце де можна заробити багато грошей? Вірніше не так, як засіб вирішення своїх виключно фінансових проблем?

Опубликовано
Тут в нас на одному форумі розгорілась дискусія. Таке питання хто тут розглядає Канаду як місце де можна заробити багато грошей? Вірніше не так, як засіб вирішення своїх виключно фінансових проблем?

хі-хі... а багато то скільки? Я ще такої перспективи не побачила, може ще зарано?))))))))))))))))))))

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...