Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Не виїжджаючи за межі області, довгожителька пожила за п'яти держав, ніколи не потребувала допомоги лікарів і минулого року голосувала на виборах до парламенту. Вона виховала двох доньок сестри, а своєї другої половинки, хоч і народилася в свято закоханих, так і не знайшла.

На постійні запитання про власні секрети довголіття пані Катерина лише віджартовується: "Таке важке життя було, що навіть смерть мене боїться".

<noindex>Найстаріша мешканка України</noindex>

The best things in life aren’t things.

"...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."

Опубликовано
Саскачеванський телевізійний серіал про маленьке містечко і людей, які у ньому живуть, а ключовим персонажем є син власника gas station. Я дивився декілька епізодів, але не підсів на нього.

Дивiться Trailer Park Boys. На ньго точно пiдсядете....

trailer-park-boys.jpg

Опубликовано

Ох, ну так-так! Як же я міг забути про хлопців із парку трейлерів?)) Веселий серіал, один Бульбашка чого вартує! :)

Доречі, а можна от так їхати у авто із склянкою алкоголю, як Джуліан? :)

Зі свого боку можу порадити Квебекський серіал Les Parents, але то для тих, хто знає/вчить франсе.

Опубликовано

Невже ніхто не дивиться хіти останніх років "Mad Men" (2007– ) та "The Big Bang Theory" (2007– )???

mm.jpg

the-big-bang-theory-poster-907ff-1024x781.jpg

Опубликовано

Big Bang Theory почала дивитися - не сподобалося; нецікаво і взагалі не моє. А от наші монреальскі друзі серйозно від цього серіалу фанатіють.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано
Big Bang Theory почала дивитися - не сподобалося; нецікаво і взагалі не моє. А от наші монреальскі друзі серйозно від цього серіалу фанатіють.

Можливо потрібно подивитсь англійською? Я спробував подивитись в россійському перекладі - ледве витримав перші п"ять хвилин. Жахливо.

Мені здається ви були не в тому настрої.

Опубликовано

Не люблю дивитись те що треба шукати більше часу ніж дивитись. Всі нові серіали дуже успішно кіляються в неті, і треба десь до 100-го лінку в гуглі дойти, щоб найти робоче відео. Качати з торентів (вірніше потім роздавати) в Канаді трохи не законно.

Тай чекати нових серій якось впадло. А так більшість старих серіалів самі ж творці вже повикладали на ютуб. Сів запустив і продивився сезон за день.

Опубликовано
Big Bang Theory почала дивитися - не сподобалося; нецікаво і взагалі не моє.

Можливо потрібно подивитсь англійською? Я спробував подивитись в російському перекладі - ледве витримав перші п"ять хвилин. Жахливо.

Мені здається ви були не в тому настрої.

Я в російському перекладі дуже зрідка щось дивлюся, лише якщо увімкну FoxCrime. Так мені більше український дубляж подобається (і як перекладачеві теж). Але "Біг Бенг" я дивилася якраз англійською. Думаю, що справа не в настрої; це дійсно не мій тип серіалу, не мій тип гумору і т.ін. Та ще й до того все, що пов'язане з фізикою (навіть номінально), викликає у мене відразу ще з 6 класу. :lol:

Опубликовано

Серіали дивитися нема часу.

А на гарну книгу час знайти можна.

З захопленням читаю твори Люко Дашвар:

]]>http://book-online.com.ua/author.php?author=625]]>

Вже помітив, що лауреати "Коронації слова" ніколи не бувають випадкові.

]]>http://koronatsiya.com/golovna/peremozhts]]>

Радію за те, що сучасна література в Україні має стільки нових імен.

Опубликовано

А у нас прийшли результати IELTS!

L 4,0

R 4,5

W 4,0

S 5,0

Overall 4,5

Коханий якраз поїхав по каву. Я подзвонила йому, кажу, результати є! Він: трійки є? Ні, кажу, немає. Він помовчав - і як в анекдоті про прапорщика: "А ШО????" :lol:

Опубликовано
А у нас прийшли результати IELTS!

L 4,0

R 4,5

W 4,0

S 5,0

Overall 4,5

Коханий якраз поїхав по каву. Я подзвонила йому, кажу, результати є! Він: трійки є? Ні, кажу, немає. Він помовчав - і як в анекдоті про прапорщика: "А ШО????" :lol:

Можно вітати чи ще рано?

Процесс занял 2 года 8 месяцев и 25 дней

Подача упрощенного пакета: 08.11.2007 Запрос полного пакета: 25.11.2009 Подача полного пакета: 23.03.2010 Запрос на медицину: 10.06.2010 Прошли медицину 08.07.2010 ПОВЛ 02.08.2010 Визы в паспортах 05.08.2010 Landing 29.03.2011

Спасибо жителям Донбасса..

Опубликовано

Привіт. Я ніколи не здавав тести з англійської "вживу". Мені цікаво з такими балами ,як здав ваш чоловік

L 4,0

R 4,5

W 4,0

S 5,0

Overall 4,5 , можна спілкуватися у англомовній країні без перешкод? Чи це тільки основна база,для подальшого удосконалення...

Опубликовано

rombik, це результати тесту, а не його реальні знання (не він перший, хто лажає, коли здає вперше, та ще й нашвидкуруч). З ліснінгом і райтингом могло бути і краще, якби він не перенервував і не зробив кілька технічних помилок (не там почав писати, втратив час, пропустив на ліснінгу перші кілька питань і потім намагався вгадати...) Насправді, пише він набагато краще, ніж говорить (особливо, коли у нього є час подумати і перевірити), орфографічних помилок не робить, з робочою документацією працює нормально (мануали, креслення, парт-листи і т.ін.), з іноземними колегами здатен порозумітися - навіть з моїми; про своїх годі й казати. А мовна практика - то таке, за півроку говоритиме нормально, мізки і бажання до того є. Пройшов же якось технічні співбесіди? Пройшов. А для вирішення побутових питань, заповнення документів і перегляду ТБ з синхронним перекладом на перший час у нього є я. :P

А взагалі ми їздили до Швеції два роки тому - він за два дні вже досить комфортно почувався, спілкувався англійською з людьми навколо, сам вирішував якісь прості питання... Це все практика. Тим більше, що він згоден зі мною, що в Канаді треба одразу інтегруватися по повній програмі, а коло спілкування вибирати за принципом "хто тобі симпатичний", а не "кого ти можеш зрозуміти".

Опубликовано

Я теж проходив співбесіду з роботодавцем 70% розумів,трохи відповідав,розказував про себе,сім"ю..Але все таки мені дуже не вистачає практики "вживу"..Коли слухаю текст і бачу його,розумію 90%, а коли не бачу десь 50%. Тести на граматику проходжу нормально, в середньому нижче середнього...Намагався пройти IELTS онлайн,то для мене ще важко...Я теж націлений на Саскечеван і просто цікаво на якому рівні потрібно знати мову щоб набрати не менше 4 балів по всіх пунктах...

Опубликовано

Не плутайте тест і реальне знання мови. Я знаю людей, які на пробних тестах набирали тверду 7, а по факту виходило 5-6 - технічні помилки, нерви, щось увагу відволікло, часу трохи не вистачило, питання були "невдалі"... Насправді все дуже просто: чи розумієте ви, що вам кажуть? І чи можете самі висловити свою думку, хоча б взагалі? Тож шукайте собі практику: спілкуйтеся наживо в онлайні, дивіться англомовні програми і фільми, записуйтесь на безкоштовні вебінари... Якщо час та гроші дозволяють, сплануйте відпустку там, де зможете дійсно поспілкуватися англійською (ті самі Швеція, Нідерланди або Мальта - якщо планувати самостійно, то можна все організувати за дуже помірну ціну, та й шенген отримати набагато простіше, ніж британську, наприклад, візу).

Зважаючи на те, що ви кажете, 4,5 для вас виглядає досить реалістично, може, й більше буде. Але ж для тесту потрібно добре знати саме техніку його проходження. Тоді навіть при досить обмеженому знанні мови можно трохи добрати (або, принаймні, не втратити).

Опубликовано

Я коли здавав IELTS, накачав купу інфи з нету і всі які міг пробні IELTSи, вдома на "розслабоні", по ліснінгу і рідінгу менше 7 ніколи не набирав, а на екзамені рідінг на 5.5 зробив. Бал то далеко прохідний, але всеодно я розстроївся не на жарт, не міг зрозуміти як так могло получитися. Але пояснення просте: нерви і тема ну зовсім вже не моя була, незнав дуже багато слів і як наслідок почав нервувати. IELTS не відображає реальних знань, аж ніяк.IMHO

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Відносно відображення знань,я теж згідний...В мене є знайома,яка вже третій раз по робочій візі у Канаді. Мову знає просто супер,працює у сфері обслуговування (ресторан). Здала тест Overall на 7.5, хоча впевнена що може краще...Каже під час Listening звук ішов через гучномовці,зал великий , ехо розповсюджувалося і викривляло звук..Говорять що краще через headphone,але наскільки я знаю в Києві так не практикують.. Як на рахунок того,щоб по можливості,хто може,писати англійською на форумі..???Такі як я відразу би вчилися і дізнавалися корисну інформацію ^_^ . Так зробили на ILC і це мені подобається. Все одно потрібно її вивчати,а так думаю буде прикольно...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...